iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De legalábbis normális, racionális ember úgy látszik nem lehetek ha ilyet használok. Pláne hogy egy 1024x768-as képernyõt, 2013-ban!
Valami nem stimmel velem.
Köszönöm hogy rádöbbentettetek erre, asszem újraértékelem az életemet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1024x768 2013-ban NEVETSÉGES. Pont.
Az iPad meg egy divatcikk, felesleges mögötte racionális döntéseket feltételezni. A legolcsóbb Apple hardver ami nem mp3 lejátszó, rohan a nép, hogy részese legyen a trendnek.
Ha abból indulnánk ki, hogy az emberek csak a jó és értékes, számukra szükséges dolgokat veszik meg, összeomlana a gazdaság egy ezredmásodperc alatt.
ezt a logikát mondjuk soha nem értettem... egy ilyesmivel dobálózni pláne egy Apple termék kapcsán elég nagy butaság 😊 persze, jó termékek, de sokan csak "divatból" vagy "presztízsbõl" vesznek almás cuccot... ez sajnos így van
ezzel együtt az iPad Mini jó cucc, csak az iPad2 hardverért árulják "mai árfolyamon" ami enyhén szólva is szánalmas... és most hagyjuk, hogy technikailag megoldható lett volna e a jelenlegi feltételekkel egy retinás kijelzõs iPad mini már a legelsõ körben 😊
tegyük fel hogy elhiszem és elfogadom, hogy nem tudták volna megoldani az üzemidõ és vastagság meg mittudomén mi miatt... de akkor miért árulják olyan pofátlanul drágán? 😊 ja mert "milliók veszik így is" 😄 így már érthetõ 😊
emiatt nem szeretem csak az Apple -t amúgy... annyira kihasználja az emberek habzó szájú ragaszkodását a brandhez hogy bármit meg mer csinálni
Bazinga!
Akkor fognak beletenni retina kijelzõt, ha meg tudják majd oldani 8"-on hogy egy 2048x1536-os kijelzõ ne melegedjen és kibírjon 10 óra netezést / filmnézést, mindezt anélkül hogy a készülékház jelentõsen vastagodjon.
Nem vennék rá mérget hogy ez idén lesz.
Júni - WWDC-n: bemutatják iOS7-et, elindítják a beta tesztet belõle, végleges megjlenést õszre ígérik. Mellette frissítik hardveresen a Maceket.
Október - November: Újabb "összeröffenés", ahol megjelenik a végleges iOS7, vele együtt új iPodok, iPadok és iPhoneok.
iPodok terén passzolom mit fognak csinálni.
iPhonenál valszeg lesz 5S: mostani készülékház, erõsebb hardver. Ezen kívül lehet be fognak vezetni egy olcsóbb, középkategóriás modellt is.
iPad: a 10" karcsúsodni fog, úgy fog kinézni mint egy nagy Mini. A Minit elsõsorban hardveresen fogjákfrissíteni. Erõsebb proci, GFX, több RAM. Van esély arra is, hogy retina kijelzõt fog kapni, de sok érv szól ellene is, szóval itt nem mernék tippelni. Mindenesetre aki arra vár hogy retina lesz a Mini 2 az készüljön fel, mert lehet csalódni fog.
Ez lesz szerntem idén.
2014-ben meg nem csak õsure ígértek komolyabb frissítést, Cook azt mondta az egész év során lesznek izgalmas termék bejelentések.
@ Hellomarci
Email értesítéseket nem lehet kikapcsolni ios en? Android szerintem már tud kezelni egyszerre két apn-t (mikor apukámnak volt androidos telója akkor vagy a céges emailek jöttek, vagy tudott mobilnetezni, a kettõ között kapcsolgatni kellett), és az értesítésekkel is lehet játszadozni. WP-n is megy egyszerre kettõ, de nem tudom mi a helyzet az értesítésekkel.
Ha majd tudod próbáld ki mondjuk akkor az új BB-t, egy telefonnal mégiscsak egyszerûbb az élet mint kettõvel 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Asszem új BlackBerry10-es oprendszerben van erre valami megoldás, lehet váltani privát és munkahelyi üzemmód között. Külön alkalmazásokat, home screeneket tudsz beállítani a kettõre, és értelemszerûen csak olan jellegû értesítéseket fogsz kapni ami az adott üzemmódban releváns. Ezt mondjuk szívesen kipróbálnám.
Nekem mondjuk egy osztrák meg egy magyar kártya párhuzamos használatához kéne..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tegyük fel hogy nem lenne ez a korlát, akkor se szívesen használnék 1db telefont privát és céges dolgokra. Amikor munka után vagy hétvégén lazulok akkor nem akarom hogy a telefon az arcomba tolja a céges leveleket meg üzeneteket.
Az összes kolegámnak két telefonja van, egy BB és mellette privátnak iPhone, Androidos vagy WP-s telefon, senkitõl nem hallottam még hogy szeretne dual SIM-es telefont.
Egy két kártyás model még drágább lenne, még kevesebben vennék meg, ha valamely szolgáltató által nem jutnának hozzá akciósan.
Vagyis ott tartunk, hogy igény az lenne, de mivel a szolgáltatóknak ez nem érdeke, ezért kevés fogyna belõle, ami meg a gyártónak nem jó, mert nem éri meg fejleszteni.
Szolgáltató és gyártó nagyon összefonódott... Sokkal kevesebb csúcs model fogyna, ha nem lehetne ilyen hûség akciókban hozzájutni.
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként lehetne szolgáltató függõ mind a két sim hely is. Mint lentebb látszik van aki egy szolgáltatónál van de 2 kárgyával (pár éve még én is így használtam)
Egyébként itt egy elég jó megoldás dual simre. Kicsit húzós, kell cipelni még egy telefon méretû eszközt és JB is kell hozzá de legalább gusztusos megoldás.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ergo túl kevés fogyna ahhoz, hogy a gyártóknak megérje, de ettõl még akciókban lenne rá igény, viszont ez meg a szolgáltatónak nem érdeke. Ördögi kör...
www.smart-bus.hu
Indulj ki abból, hogy az iPhone tulajok mekkora hányada vette teli áron a készüléket, és mekkora hányada akcióban.
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Valószínüleg azért nem érzem át ennek a dual sim problémának a komolyságát mert a saját és a céges telóm is ugyan annál a szolgáltatónál van és tökéletesen elvagyok az ingyenes hívásátirányítással.



ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
WP sok szempontból valóban iOS nyomdokain jár, kár, hogy még -szerintem- komoly hiányosságoktól szenved, és eddigi fejlesztési ütem alapján jó kérdés, hogy mikor hozhatja be a többieket. Nekem speciel Metro (és úgy en bloc a flat design) jobban bejön, mint a Skeuomorph megoldások, pláne, ha az még ronda is, és elég randomnak tûnik, mint a notification center rusnya szövet-szerû háttere (OS X is tele van pakolva vele, valaki nagyon büszke lehetett rá<#idiota>#idiota>). Egy szóval, kíváncsian várom az iOS7-et😊
/*WTF?!*/
Armin & Ayu fan
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/