iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Ez max rossz döntés lehet, ami majd abban fog megnyilvánulni ha kevesen fogják venni.
A 4. gen modellt egy lecsupaszított 5-ös váltja: nincs hátsó kamerája, 16GB a tárhelye, és nincs hozzá csuklópánt. Ezzelmaz Apple gyakorlatilag egységesítette az iPod Touchokat: mostmár mindegyik lighting connectoros, és 4".
Szerintem igyan ezt fogjuk látni iPhonenál: 4-est, 4S-t megszûntetik, helyette lesz egy lecsupaszított 5-ös. (Ott mondjuk kamerát nem hoszem hogy kiveszik)
csak azért a +10ezerért miért nem a 4S -t veszik inkább és akkor lejjebb menne a 4 ára mivel nem sokan vennék
de végül is mindegy, az iPhone még így használtan sem az én pénztárcámhoz van lõve... 😊
igazán betámadhatná már az Apple a középkategóriát is... de amíg Amerika az elsõdleges piac számára addig ez nem fog megtörténni
Bazinga!
Az hogy meg drága vagy sem.. A hasznalt piacon hatványozottan igaz az az alaptétel,mhogy minden annyiba kerül amennyiért megveszik. Ha senki nem venné meg 60-65ert akkor lejjebb menne az ára.
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szeretem az iOS -t amúgy, 1.1.x -es fw óta használtam az iPhone 2G egészen 3.1.3 -ig... ha elfogadja az ember a korlátozottságát és meglátja benne a stabilitást és a gyorsaságot akkor jó kis oprendszer az... de ahogy mondod, ez már presztízs kategória és nem vagyok hajlandó megfizetni az emiatt keletkezõ többlet árat
Bazinga!
A 4 még mindig belépõ a "top" kategóriába, akármilyen droid mellé, legalábbis presztízsben.
A 4S meg azért alig több, mert ugyanaz kívülrõl és az átlagfelhasználónak.
Én senkinek nem javasolnám most a 4 vételt, mert már lassú és a kamerája szar a 4S-hez képest.
50 reálisabb lenne, szerintem
Bazinga!
Az újak se különbek... Nexus 4-et fogdosok néha, 5 perc böngészés és már olyan forró, hogy nevetséges.
a beszmac oldal ezen része pedig apró oldal, szóval a rajta lévõ hirdetésekért az oldal nem felelõs (leszámítva a fizetett üzleti hirdetéseket) tehát nem eldönthetõ hogy mennyire megbízható, sima apróhirdetések ezek
Bazinga!
cesc fábregas
nézegettem a használt iphone -okat, leginkább az iphone4 -et... és szerintem pofátlanul drágán adják az emberek... átlag 65ezerért adják állapottól, függõségtõl függõen
ezzel szemben a 3GS fele annyi a 4S pedig átlag 75? nem vágom, komolyan 😊 gondoltam elcserélem a Galaxy S2 -met egy iphone4 -re (pici hibás az s2 -õm így 45 a reális ára kb) de hát így esélytelen 😄
az a rohadt alma logó és a nagy divat/státusz szimbólum miatt egy 3 éves telefon még mindig többe kerül használtan mint fél-százezer forint 😊 ez csak számomra vicces? 😊
Bazinga!
netet gondolom természetesen igényel a dolog, de máshogy nemigazán mûködne😊
!Forza Ferrari!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
máskor meg ugyanúgy a mobilnet adatforgalmába számít bele, mint pl facebook messenger, skype, viber, stb
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Armin & Ayu fan
"A Music Every Day reklámban 0:30-nál egy izgalmas dologra lehetünk figyelmesek, mely szerintem az Apple egyfajta trollkodása. Mintha egy érdekes órát látnánk a kolléga kezén..."
Akkora baromságokat tudnak írni hogy az már fáj... tényleg, a reklámban a gyerek kezén óra van, nyilván mekkora utalás az iwatch-ra...<#wow3>#wow3>
Remélem ebbõl a hülyeségbõl nem lesz semmi, ha valakinek meg ilyenre tényleg szüksége van, akkor már ott a Pebble
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Azt hittem erre van az adott kontakt alatti beállítási lehetõség, hogy pl az icloudban szereplõ név szerepeljen a telefonkönyvben, de ezt idõrõl idõre átírja a facebookosra! Erre ötlet, megoldás?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Kezdõ iphone tulajdonos vagyok, és összelõttem a telefon névjegyzéket a facebook kontaktokkal. Na most az összes név ezek után a facebookban szereplõ nevekre változott. Eddig nem is lett volna gond, mert a kontaktoknál egyesével meg lehet adni, hogy milyen néven jelenítse meg az adott egyént. Ezeket szépen visszaállítottam az eredeti formátumra (icloud). A gondom az, hogy a teló ezeket nem tudom mi alapján, de elõbb utóbb mindig visszaállítja a facebook nevekre. Találkozott már ezzel valaki? Hogyan lehetne véglegesen a telefonkönyvben szereplõ nevek mellett tartani a kontaktokat úgy, hogy a facebookkal is össze legyen szinkronizálva a cucc, de az icloud-os neveket lássam mindig a névjegyzékben?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
3gs után azért bõven volt sebességnövekedés 😊 nem hátrány a kétszer annyi memória, a retina kijelzõ meg valami isteni 😄 kameráról már nem is írok 😄 elég olcsón megúsztam, úgyhogy minden jó 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Õk egyedül az OS-t tudják optimalizálni hogy a lehetõ legkevesebbet egye. Az iOS pedig ebben mindig is jó volt.