iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
A kamera nem ott lenne, hanem a másik oldalon. Az a fekete csík mûanyag és mögötte vannak az antennák (GPS, GSM, Wifi)

dzsegameló
Báááz mennyire ronda a hátulján az a fekete rész ahol a kamera lenne...<#vomit>

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

passatgt

Na, ebbe a házba kéne belerakni az iphone-t😊

GregSB
Ezt úgy mondod mintha rá lennél kényszerítve arra hogy megvedd 😄

Ez max rossz döntés lehet, ami majd abban fog megnyilvánulni ha kevesen fogják venni.

DanielT
Kamera nélkül? Gusztustalan húzás.
GregSB
Apple ma megszûntette a 4. gen iPod Touch árusítását, helyette kibõvítették az 5. Gen palettáját egy olcsóbb modellel.

A 4. gen modellt egy lecsupaszított 5-ös váltja: nincs hátsó kamerája, 16GB a tárhelye, és nincs hozzá csuklópánt. Ezzelmaz Apple gyakorlatilag egységesítette az iPod Touchokat: mostmár mindegyik lighting connectoros, és 4".

Szerintem igyan ezt fogjuk látni iPhonenál: 4-est, 4S-t megszûntetik, helyette lesz egy lecsupaszított 5-ös. (Ott mondjuk kamerát nem hoszem hogy kiveszik)

precision
persze, minden annyi amennyiért megveszik, ezzel nem tudok vitatkozni 😊

csak azért a +10ezerért miért nem a 4S -t veszik inkább és akkor lejjebb menne a 4 ára mivel nem sokan vennék

de végül is mindegy, az iPhone még így használtan sem az én pénztárcámhoz van lõve... 😊

igazán betámadhatná már az Apple a középkategóriát is... de amíg Amerika az elsõdleges piac számára addig ez nem fog megtörténni

Bazinga!

GregSB
3GS -4 között azért van akkora ugrás árban, mert ennyivel jobb telefon. Full fém, nem a repedõ mûanyag, kijelzõje + kamerjája is fényévekkel jobb mint a 3GS-é. 4 - 4S között nincs nagy különbség ilyen szempontból, azért nem sokkal drágább a 4S.

Az hogy meg drága vagy sem.. A hasznalt piacon hatványozottan igaz az az alaptétel,mhogy minden annyiba kerül amennyiért megveszik. Ha senki nem venné meg 60-65ert akkor lejjebb menne az ára.

precision
nem befektetésnek venném hanem használni 😊 nem nagyon zavar, hogy pár év múlva mennyit fog érni 😊 valahogy mindig úgy van ha el akarok adni valamimet akkor nem tudom eladni csak nyomott áron, ha meg venni akarok akkor csak drágán tudok... hogy is van ez 😊

Bazinga!

Tikal
Dehát pont azt mondja hog nem jársz szarabbul vele hosszútávon, hiszen használtan is sokat ér legalabbis tobbet mint egy vele egyidõs galaxy.... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
hát akkor maradok az S2 -nél 😊 custom rommal repül mint azt istennyila és a super amoled plus odatesz keményen... a felbontása lehetne nagyobb de elviselhetõ, még mindig jobb mint a 2G-3GS korszak 320x480 -ja

szeretem az iOS -t amúgy, 1.1.x -es fw óta használtam az iPhone 2G egészen 3.1.3 -ig... ha elfogadja az ember a korlátozottságát és meglátja benne a stabilitást és a gyorsaságot akkor jó kis oprendszer az... de ahogy mondod, ez már presztízs kategória és nem vagyok hajlandó megfizetni az emiatt keletkezõ többlet árat

Bazinga!

DanielT
Mert a 3G sorozat már nem menõ, a kijelzõje borzalom, stb.

A 4 még mindig belépõ a "top" kategóriába, akármilyen droid mellé, legalábbis presztízsben.

A 4S meg azért alig több, mert ugyanaz kívülrõl és az átlagfelhasználónak.

Én senkinek nem javasolnám most a 4 vételt, mert már lassú és a kamerája szar a 4S-hez képest.
precision
én ezt mind értem, csak ha a 3G -s olyan 30e a 4S pedig 75 akkor a 4 miért 65? 😊 durva átlagszámítás 😄 egyáltalán nem logikus az i4 -ek ára, most a használtakról beszélek persze

50 reálisabb lenne, szerintem

Bazinga!

DanielT
Ezért a legolcsóbb telefon az iPhone. Nem veszíti el az értékét olyan gyorsan, mint bármi más, így cserénél végül jobban jártam én is, mint akármelyik másik készülékkel. Igen, elbuktam kb 80 ezret két év alatt. Egy csúcs droid meg 120-at bukik minimum, ha egyáltalán érdekel még valakit a használt készüléke. És akkor még mindig egy droiddal szenvedett 2 évig... 😉

Az újak se különbek... Nexus 4-et fogdosok néha, 5 perc böngészés és már olyan forró, hogy nevetséges.
precision
nyilván nem én vagyok a legjobb ember arra, hogy eldöntsem mennyi a reális ára... szerintem drága az i4... még is csak egy 3 éves telefonról beszélünk

a beszmac oldal ezen része pedig apró oldal, szóval a rajta lévõ hirdetésekért az oldal nem felelõs (leszámítva a fizetett üzleti hirdetéseket) tehát nem eldönthetõ hogy mennyire megbízható, sima apróhirdetések ezek

Bazinga!

Épp most akartam kérdezni, hogy szerintetek mennyire megbízható ez az oldal? Ésszerûen mennyi körül lehet egy 16 v 32 gigás, használt iPhone4? Vagy egyáltalán megéri-e még iPhone 4-re költeni?

cesc fábregas

precision
nem értem én az embereket/piacot 😄

nézegettem a használt iphone -okat, leginkább az iphone4 -et... és szerintem pofátlanul drágán adják az emberek... átlag 65ezerért adják állapottól, függõségtõl függõen
ezzel szemben a 3GS fele annyi a 4S pedig átlag 75? nem vágom, komolyan 😊 gondoltam elcserélem a Galaxy S2 -met egy iphone4 -re (pici hibás az s2 -õm így 45 a reális ára kb) de hát így esélytelen 😄

az a rohadt alma logó és a nagy divat/státusz szimbólum miatt egy 3 éves telefon még mindig többe kerül használtan mint fél-százezer forint 😊 ez csak számomra vicces? 😊

Bazinga!

JohnnyNapalm
így van

oneal1
oké oké nem volt pontos a kérdésem, tehát sms-ként nem számlázza e a szolgáltató? de akkor nem😊

netet gondolom természetesen igényel a dolog, de máshogy nemigazán mûködne😊

!Forza Ferrari!

Tikal
Persze, de annyira elenyészõ forgalmat generál hogy talan ki sem mutatható plane ha mondjuk egy emberibb csomagban vagy, 2GB

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

JohnnyNapalm
neten keresztül mûködik, tehát ha wifin vagy akkor ingyenes
máskor meg ugyanúgy a mobilnet adatforgalmába számít bele, mint pl facebook messenger, skype, viber, stb

Tikal
Mi az hogy hivatalosan? Talan fel kell törni a telefont ahhoz hogy mûködjön? ...

Dzsega
Mit értesz ingyenes alatt? Azt, hogy nem kell minden elküldött iMess után fizetned, vagy azt hogy netre sem kell fizetned? Mert net szerintem kell de darabonként tuti nem kell rá!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Andr0
én még nem fizettem érte, mármint a számlán nem jelent meg a 1k++ imessage. 😄

Armin & Ayu fan

oneal1
az egy dolog😄😄 de hivatalosan az?😊

!Forza Ferrari!

Andr0
beb*szna ha nem.

Armin & Ayu fan

oneal1
imessage most ingyenes Tmobile alatt?

!Forza Ferrari!

GregSB
Ja az iPhonet is minek csinálták meg, amikor ott volt a Nokia / Sony / Samsung?

Andr0
hát az az óra elég szarul néz ki... Amúgy nem kell mindenbe belelátni dolgokat.

Armin & Ayu fan

JohnnyNapalm
Új Apple iPhone reklám, iWatch?

"A Music Every Day reklámban 0:30-nál egy izgalmas dologra lehetünk figyelmesek, mely szerintem az Apple egyfajta trollkodása. Mintha egy érdekes órát látnánk a kolléga kezén..."

Akkora baromságokat tudnak írni hogy az már fáj... tényleg, a reklámban a gyerek kezén óra van, nyilván mekkora utalás az iwatch-ra...<#wow3>

Remélem ebbõl a hülyeségbõl nem lesz semmi, ha valakinek meg ilyenre tényleg szüksége van, akkor már ott a Pebble

clio1616v
én bekapcsolva használom és nincs gondom vele

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ezt már próbáltam, de ekkor az összes facebookos kontaktot szétkapcsolja és se fotó se semmi nem látszik a faces profilból. Nekem olyan kéne, hogy kapcsolja össze a kontaktokat a telókönyvemmel, de ami nevet én megadok annak az egyénnek, azt ne irogassa át a facebookos nevére!
Azt hittem erre van az adott kontakt alatti beállítási lehetõség, hogy pl az icloudban szereplõ név szerepeljen a telefonkönyvben, de ezt idõrõl idõre átírja a facebookosra! Erre ötlet, megoldás?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

clio1616v
Beállítások - Facebook - és a klapcsolót vedd ki a Kontaktok mellõl

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Na erre nem jöttem rá még, hogy hogyan! Az onnan betöltött profilképeknek és adatoknak elsõ körön meg kellene maradnia, csak a neveket hagyja békén!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

RATCUSTOM
App of the Week: Angry Birds Space, ha esetleg érdekel valakit így, ingyen.

clio1616v
kapcsold ki, hogy a facebookból frissítsen

Sziasztok!
Kezdõ iphone tulajdonos vagyok, és összelõttem a telefon névjegyzéket a facebook kontaktokkal. Na most az összes név ezek után a facebookban szereplõ nevekre változott. Eddig nem is lett volna gond, mert a kontaktoknál egyesével meg lehet adni, hogy milyen néven jelenítse meg az adott egyént. Ezeket szépen visszaállítottam az eredeti formátumra (icloud). A gondom az, hogy a teló ezeket nem tudom mi alapján, de elõbb utóbb mindig visszaállítja a facebook nevekre. Találkozott már ezzel valaki? Hogyan lehetne véglegesen a telefonkönyvben szereplõ nevek mellett tartani a kontaktokat úgy, hogy a facebookkal is össze legyen szinkronizálva a cucc, de az icloud-os neveket lássam mindig a névjegyzékben?

GregSB
Ma jelenik meg a Mailbox iPadre is!

SötétBarom
Az a vicces, hogy megjelenéskor szinte semmi különbség nem volt. A rengeteg új fícsör, amit az update-ek hoztak tejesen használhatatlanná tették a 3GS-t. 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rooney8
ja am upgradeeltem egy i4-re
3gs után azért bõven volt sebességnövekedés 😊 nem hátrány a kétszer annyi memória, a retina kijelzõ meg valami isteni 😄 kameráról már nem is írok 😄 elég olcsón megúsztam, úgyhogy minden jó 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hangjegyzetek becrashel allandoan, mit tudok csinalni? reboot megvolt, ugyanugy gazos

passatgt
procosszort is csináltak sajátot ami kevesebbet fogyaszt, semmi akadálya, hogy az összes többi is saját legyen

GregSB
Az a baj, hogy itt olyan dolgok alkotják a szûk keresztmetszeteket, amit õk nem tudnak befolyásolni. GSM / Network chipek fogyasztása, akksik kapacitása - egyket sem õk gyártják, fejlesztik, hanem veszik beszállítktól.

Õk egyedül az OS-t tudják optimalizálni hogy a lehetõ legkevesebbet egye. Az iOS pedig ebben mindig is jó volt.

hali-frissíteni szeretném telóm de amikor biztonsági mentés csinál hibát ír (-48) hasonló,hogy nem tud bizti mentést csinálni ha folytatom a frissítést eltûnik minden contact meg zene stb a teloról?
passatgt
akkor itt a feladat, oldják meg, hogy mûködjön sokáig abban a házban, legalább nem unatkoznak😊

GregSB
Nem tudom az új Touch meddig bírja, de amit én próbáltam (3. vagy 4. generációs), azt pár óra netezés / játék lemerítette. Tegyél még be mellé egy GSM / LTE chipet, meg GPS-t, és akkor jó ha 1 órát ki fog bírni az az akksi ami belefér a Touch készülékházába 😊

passatgt
én egy ipod touch háznak jobban örülnék😊

Andr0
ez a "vastagság" ami most van nekem is megfelel...

Armin & Ayu fan

GregSB
A SIM tálca vékonyabb, ebbõl még nem következik az hogy a készülék is az lesz. Inkább ne is legyen vékonyabb, a kissebb SIMtálca helyére inkább több akksit pakoljanak be 😊

passatgt
iphone5s

elvileg vékonyabb meg színes, szóval lehet hogy picit változik a ház meg lesznek színek értelem szerûen