iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
/*WTF?!*/
GSM model A1428: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 4 and 17)
GSM model A1429: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 3, 5)
Ez alapján minkét modell támogatja az itthoni UMTS hálózatokat.
Ez viszont valós? Tényleg csak a T-Mobilenak van itthon LTE hálózata? Mindenesetre a T a 3-as Band-es LTE-t használja itthon, ami csak az A1429 modellel kompatibilis.
Ha jól tudom akkor amcsiban az A1428-as modellt árulják, ami csak 4-es és 17-es Bandet támogatja mint látható fent, tehát az nem lesz képes a T LTE hálózatára csatlakozni itthon.
egyszerû, ha gyárilag kártyafüggetlen akkor mûködni fog itthon is... ha nem, akkor nem
Bazinga!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
prá
Szívatják azokat, akik nem váltanak elég gyakran készüléket és nem tömik a zsebüket.
Erõsen kétlem. Eddig mindig a régi telefon felé lõtték be az új árát, legalábbis itthon. iPhone 4-emet még anno (2 éve) 143-ért vettem 1 év elõfizetéssel (MediaMánia S, 5k/hó), most ugyanilyen paraméterek mellett iPhone 5 195 lenne (2 év hûséggel is "csak" 180), sõt, még a 1.5 éves iPhone 4S is drágább (165). Ezt pedig már nem vagyok hajlandó kifizetni, tudva, hogy 2 éven belül lelassulhatnak a frissítések hatására.
/*WTF?!*/
nincs ezzel különösebb gond, én elfogadom, hogy a felsõkategória az õ piacuk (pontosabban mondva az USA a fõ piacuk ott meg nincs ilyen hogy felsõkategória, mert az utcaseprõ is meg tudja magának venni az aktuális iphone -t)
Bazinga!
Olyan 100ezer Ft -os kezdõ ár az elég szimpatikus lenne szerintem. De úgy sem lesz ilyen, mert akkor az igazi fanboyok bizalma megrendül a cégben és áttérnek valami olyan márkára ami tényleg nem árul középkategóriát 😄
Bazinga!
Bejelentés nélkül, bemutató nélkül, csak kirakták, mert kb senkit nem érdekelnek, a többi termékhez viszonyítva.
Emiatt nem venném alapul a példát, de mindenképpen jobb lenne, ha az Apple nem 3 éves cuccokat árulna, aránytalanul drágán.
Pár napja kukázták a régi modellt, és bevezettek helyette egy lecsupaszított újgenerációsat.
iPhonenál is teljesen el fogják hagyni a 30 pin-es készülékeket, idei frissítés után már csak lighting csatlakozós 4" telefonokat lehet majd venni. Szóval 4 / 4S megy a süllyesztõbe. Így viszont maradna az 5 és az 5S kínálaton, tehát az eddigi 3 helyett csak 2 telefont kínálnának. Kérdés hogy ez így jó lesz nekik, vagy helyettesíteni akarják a 3. készüléket egy lebutított 5-össel mondjuk?
Ahogy minden évben eddig. Az olcsóbb modellek az elõzõek. Most is 3 típus kapható újan a szolgáltatóknál.
Talán azért érdemes várni õszig, mert idén lehet bevezetnek egy olcsóbb modellt is.
Bazinga!
Mostanság gondolkozok azon, hogy beújítok egy iPhoneba.. nem elõfizura akarok venni, és nem is egy bizonyos szolgáltatónál a legjobb az lenne, ha független lenne.. neten találtam fekete/fehér 5-ös iPhone 160-170k között.. kérdem én ez reális ár? 16GB-os modellt néztem ki, nekem nagyobb nem kellene, csak maximum zenét hallgatnék rajta, meg egy-két játék .. szerintetek? Érdemes most még beruházni 5-ösbe, vagy várjam meg az egyszer csak megjelenõ 5S-t? Elõre is köszi a válaszokat, bocsi ha kicsit hülyén fogalmaztam, a MÁV megszopatott.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dropboxal, Google Driveal neten keresztül is tud rá szinkronizalni fileokat.
Zenét iTunes-on keresztül tudsz rá tenni. File menü - Add to library, tallózod az album mappáját majd ha hozzáadta iTuneshoz a számokat és csatlakoztatod a telót, a Music fül alatt már látszani fognak a zenéid és tudod szinkronizálni.
Filmezéshez pedig leszedsz egy lejátszót app storeból a telóra pl Oplayer. Csatlakoztatod a telefont a géphez. Az app fülnél ha lejebb görgetsz ott lesz az Oplayer és tudsz bele fájlokat másolni.
Ha duplán menyomod a home gombot akkor látod az utoljára megnyitott programokat de felesleges kézzel bezárogatni õket.
http://phoneblog.hu/2012/01/06/hogyan-mukodik-az-ios-multitasking-valojaban-az-igazsag/

Nekem most került a kezembe egy iphone 5. Soha elõtte nem volt még iphone-om... sem okostelefonom, se semmi ilyesmi.
Egyelõre csak wifin keresztül az apps store-ból szedtem le programokat, azokat tudom használni is, mennek, stb. Amit nem tudtam megoldani eddig (nem is tudom, hogy lehetséges-e egyáltalán), hogy ha mondjuk a géphez csatlakoztatom, akkor adott esetben úgy láthassam mint mondjuk egy meghajtót, amire tudok felmásolni zenéket, stb. Itunes-al is próbálkoztam már, de nem sikerült még app-on kívül mást (zenét, filmet) felraknom az iphone-ra, amit használni szeretnék.
A másik pedig... hogy találok-e pl. valami eszközkezelõt, amivel akár a háttérben futó programokat bezárni is be tudom?
Köszi
Jailbreakel lehet meg lehetne csinálni.
Megoldható az hogy jelszó zárral oldjam fel a képernyõt, viszont ne jelenjen meg elõtte a csúszka? Jailbreakelve van a készülékem (4S) szóval ha valami tweak kellene hozzá az is jó.
A lényeg az lenne hogy gombnyomásra egybõl a kódot kérje, így egy lépéssel kevesebb lenne.
Mondjuk azt nem kérdeztem, hogy tudja e, hogy az iPhone az általa "almásnak" vagy okostelefonnak hívott cuccról beszél. 😊
Akkor is ronda és elcseszett egy megoldás.
Lehetne az alma logo üveg és amögé rakni az antennát. Még akár világíthatna is mint a Mac-ek. Ilyenek nekik miért nem jutnak az eszükbe? Persze lehet azt mondani, hogy középen ott az akksi, de lehetne fel is rakni mint az iPhone-ok esetében, onnan meg már nem lenne messze.
(Az iPadon sem tetszik de azon egy fokkal gusztább.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nagyon nem tetszik.
Az iPhone 5 is teljes fém hátlappal rendelkezik vagy a két csík ami látszik az mûanyag? Mert ha fém akkor simán megoldhatták volna az iPod-nál is valahogy másképp.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
De a lényeg hogy a kamerás Touchon is ugyanott van az a fekete csík.