iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@ Hellomarci
Most vagy bejött a "doubling don on secrecy", vagy semmit nem fognak bejelenteni az új szoftvereken kívül (amikrõl szintén nem tudni semmit). :-)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Addot egy iPhone és egy iPad, azonos icloud fiókkal beállítva. Eddig konkrétan 1 kontakt eltérést vettem észre de lehet van több is. Iphone-on látszik szerkeszteni is tudom de iPadon nem látszik. Már töröltem az iPadon lévõ kontaktokat és újra szinkronizáltam de az az 1 akkor aincs meg.
Nincs valakinek valamilyen ötlete!?
A másik, hogy nem találom a kontaktoknal a csoport szerkesztését. Az hol van?
Szerk: összesen 6 kontakt eltérésem van!!!! Ezmi!?!?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
nekem sima 4 va
a software frissítést hetente tolja az arcodba de mindegyik után szarabb lesz a felhasználói élmény
smoothoscroll már csak a fõmenüben létezik, 1 nap többször dob ki appokból mint ahányszor a win kidobott játékokból az utóbbi 3 évben, kijelzõje is besárgult, stb
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A jó pihenést a hétvégére dumától meg ökölbe szorul a kezem. 😄D SOHA nem pihenek hétvégén.
Ennél "minimálabb" már tényleg nem lehet semmi. Esetleg ha csak egy sima fehár téglalap lenne 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
saját magaddal szúrsz ki ha a rossz dolgokkal foglalkozol, mutatom, hogy kellett volna kinéznie a hozzászólásodnak:
Sziasztok. Új telefont fogok venni nemsokára. Sikerült jól eladnom a jelenlegit és egy másik oprendszerrel kapcsolatban is bõvíteni fogom a tapasztalataimat, amit majd megosztok veletek is.
Kellemes napot nektek és jó pihenést a hétvégére.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
csak androidra mindig is lesznek fõzött romok amiket ha felraksz azok "soha" nem fognak belassulni... ok iOS -re meg ott a jailbreak és a cydia de közel sem olyen szinten nyúl bele az oprendszerbe mint egy teljesen testre szabott és optimaliizált fõzött rom
az én S2esemen most a a legfrissebb android fut olyan fluidul hogy öröm nézni 😊 pedig nem mai ketyere 😊 ugyanezt a 3GS -rõl már nem tudod elmondani, és nem is nagyon tudsz vele mit kezdeni... max ha kínszenvedés árán visszapakolod rá a 2 évvel ezelõtti iOS -t
off vége. 😊
Bazinga!
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Csak vicces olvasni a véleményedet, mintha más platformon nem ez menne. Fércbúk pl androidon is olyan bugos hogy folyamatosan szidják a másik topicban 😄
Lehet a te haverod Galaxyja jól fut, gondolom havonta újratelepíti a ROMokat rajta 😄. Az én haverom 2+ éves Galaxy S-e soha nem volt még újratepelítve, mindig csak frissítette az OS-t rajta, és olyan szinten lassú és akad hogy rossz ránézni. És ez egy Google referencia telefon, ami soha nem volt megpiszkálva, hivatalos úton lett mindig frissítve.
Na mindegy, nem kell nekem hinni, majd magadtól kitapasztalod ezeket.
backup -> icloud
appok -> magán a készüléken telepítek
zene -> copytrans manager
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem tudom mennyire értelmezted amit írtam, de nem az a bajom, hogy szarul fut a legújabb rílrészing, hanem az, hogy azok a dolgok, amik tökéletesen mûködtek egy éve, mára használhatatlanok, pedig nem fejlõdtek egy jottányit sem, új fícsörök pedig NINCSENEK. Meglepõ módon haverom régi samuja (s1 vagy s2 nem tudom) a mai napig egy pillanat alatt képes fellõni a böngészõt, vagy a fészbukot...
Nem mellesleg végre az írmagját is kiirthatom a gépemrõl ennek a fostornádó ájtyúnsznak. <#worship>#worship>
Azt remélem azért nem hiszed, hogy veszel pl egy androidos telefont az 2-3 év után is úgy fog hasítani mint új korában, meg azon ugyanúgy fognak hasítani az új fícsörök / játékok mint az éppen aktuális új telefonokon. Megsúgom hogy ott is fogsz ugyanígy tapasztalni lassulást, a többi cég is azt akarja hogy vedd meg az új készülékeiket.
Annyiból jobb talán, hogy ott vissza tudod tenni a régebbi szoftvereket különösebb macera nélkül. Azon meg a legújabb fícsörök / appok nem fognak menni 😄
Nagy kár, hogy ennyire kivégezték a szoftverfrissítésekkel, mert amúgy a hardware csillagos ötös. A mai napig (több mint 3 év után) nem vesztett még az akku kapacitásból, még mindig beton szilárd a készülékház, és a kijelzõ is teljesen vállalható, annak ellenére, hogy tokot nem látott. Életem összes telefonjánál érezhetõen magasabb szintet képvisel..
Szoftveresen meg kb mint 3 hólapát teveszar. A facebook app 5 indításból négyszer visszadob a fõmenübe, a kedvenc játékom, ami egy éve még 60fps-t tudott, az új ios-en akad mint a szemét (pedig egy az egyben ugyan úgy néz ki, mint régen), a kamera katasztrofálisan sokáig indul, meg úgy általában véve idegtépõen lassú az egész rendszer.. "Noch dazu" ugye ott van még az a remek itunes.. A gusztustalan "kényszerítés", hogy vegyek újat késztet arra, hogy többet egy fityinget ne adjak apple termékért, de még véletlenül se.
A legszebb gyöngyszem amit ilyennél láttam, hogy a GSM boltos "szervizelés" után hiányzott az ilyen mikro méretû csavarok fele, a maradékok közül meg 2 nem volt rendesen meghúzva, elszabadultak és itt is zárlatossá tették az alaplapot. Telefon kuka.
Nem, nem vagyok szervizes, de az egyik Bp-i szerviz tagjait ismerem személyesen és ott láttam be a kulisszák mögé. Direkt nem mondok nevet nehogy megvádoljatok azzal hogy csak kerítek feléjük.
Nem mondom hogy lehetetlen megcsinálni ezeket a dolgokat, ha van valakinek hozzá precizitása, türelme és affinitása, akkor ifixit és youtube alapján simán meg tud csinálni javításokat. Az a baj hogy túl sokan hiszik magukról hogy képesek erre, aztán végül csak a szervizesnél kötnek ki lekókadt szájjal és egy romhalmaz készülékkel.
Na nem ragozom tovább, mindenki cselekedjen legjobb belátása szerint 😊
Nehogy már pár csavarhoz szakember kelljen!
Mutatok neked egy képet. Ezek MacBook Pro-ban lévõ csavarok.
Sokszor láttam már szétszedve 4, 4S-t, azokban is hasonló méretû csavarok vannak. Több tucat van belõlük, és nem mindegyik ugyanolyan, soknak egyedi menete van ami nem megy be a másik helyére. Csak egyet veszíts el, vagy cserélj fel, már lötyögni fog valami a készülék belsejében, ami ha rossz helyen törénik zárlatot is okozhat, és akkor buktad az alaplapot / készüléket. Ez konkrétan megtörént eset amit már láttam saját szemmel... ugyanilyen önkéntes McGyver próbálta megcsinálni a telefonját aki sajnálta a szervizesektõl a 8000 Ft-ot.
Továbbra is csak azt tudom mondani: sok sikert hozzá! Aztán ne legyen majd csalódás, ha mindegyik normális szervizes elhajt a fenébe, amikor mglátja a munkátok gyümölcsét.
Mondjuk én a RR3-val is el vagyok / voltam, szóval ennek is adok esélyt.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Bazinga!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@ Hellomarci
Az árak mindenhol nagyjából ilyenek. Most vagy árkartelezik az összes szervizes, vagy hülyeségeket beszélsz és nem orvosi órabérbe dolgoznak. Elég erõsen feltételezhetõ, hogy az utóbbi az igaz.
Na mindegy, sok sikert hozzá!