iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
build in appokról beszél és tökéletesen egyetértek vele... az iOs mindemellett egy kis funkcionalitást is kaphatna 😄

Armin & Ayu fan

Botond
Ezt nem értem mire gondolsz. Mi összevissza? Nekem iPaden van 150 app, azt hogy egységesíted? 😊
GregSB
Baj nincs vele, mûködik, tökéletesen kiszolgál. De nem panaszkodnék ha picit rendbetakná Ive az UI-t, egységesítené, kb mint ahogy a Google tette az iOS appokkal. Jelenleg eléggé összevissza, inkonzisztens.

Botond
Meg san andreas.
passatgt
ez nem az új ios-hoz tartozik, hanem simán a fejlesztõi konferenciához szerintem😊

Botond
Most õszintén. Mi baj van iOSal? Xcom jelenjen meg iPadre meg Kotor2, meg settlers4, stb. Többit ki nem szarja le, hogy hol a setup meg ilyenek? 😄
GregSB
Hypeoláshoz nagyon értenek. Ha ezek után alig fog változni az iOS az nagy koppanásokat fog okozni.

GregSB
Van már szlogen is a bannereken:

"Whole new world"

Tikal
egyesek szerint ezt csinálják már évek óta<#rolleyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Mókás lenne, ha SJ TC kiállna a színpadra, és elmondaná, hogy igazából az elmúlt 6 hónapban semmit nem csináltak, csak bejártak reggel, kávéztak, meg csocsóztak, azért nincs semmi pletyka, és mégis simán megvan a cég úgy, hogy fél évig lógatták a lábukat. 😄

@ Hellomarci

GregSB
Egyébként meglepõen keveset tudunk a holnapi konferenciáról. Alig vannak hihetõ pletykák.

Most vagy bejött a "doubling don on secrecy", vagy semmit nem fognak bejelenteni az új szoftvereken kívül (amikrõl szintén nem tudni semmit). :-)

SötétBarom
Általában hétfõtõl csütörtökig 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

clio1616v
akkor mikor kapcsolsz ki a melóból?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Tetazenek ezek 😊

Dzsega
Bajság van!
Addot egy iPhone és egy iPad, azonos icloud fiókkal beállítva. Eddig konkrétan 1 kontakt eltérést vettem észre de lehet van több is. Iphone-on látszik szerkeszteni is tudom de iPadon nem látszik. Már töröltem az iPadon lévõ kontaktokat és újra szinkronizáltam de az az 1 akkor aincs meg.
Nincs valakinek valamilyen ötlete!?
A másik, hogy nem találom a kontaktoknal a csoport szerkesztését. Az hol van?

Szerk: összesen 6 kontakt eltérésem van!!!! Ezmi!?!?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

robotnyk
lehet azért vagy ilyen frusztrált mindig. <#idiota>
+1
nekem sima 4 va
a software frissítést hetente tolja az arcodba de mindegyik után szarabb lesz a felhasználói élmény
smoothoscroll már csak a fõmenüben létezik, 1 nap többször dob ki appokból mint ahányszor a win kidobott játékokból az utóbbi 3 évben, kijelzõje is besárgult, stb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SötétBarom
Így képzelem el, amikor betépek váliumra.

A jó pihenést a hétvégére dumától meg ökölbe szorul a kezem. 😄D SOHA nem pihenek hétvégén.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

passatgt
egyébként a pöttyös háttér a macpro-s rácsra emlékeztet😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt

ez se bonyolult, de jól néz ki

passatgt
jó lesz ez😊

ProGabe
iOs banner, ááá, kicsit sem 'flat' 😄

Ennél "minimálabb" már tényleg nem lehet semmi. Esetleg ha csak egy sima fehár téglalap lenne 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

clio1616v
ne arról beszélj, hogy mi a rossz, hanem arról mi a jó

saját magaddal szúrsz ki ha a rossz dolgokkal foglalkozol, mutatom, hogy kellett volna kinéznie a hozzászólásodnak:

Sziasztok. Új telefont fogok venni nemsokára. Sikerült jól eladnom a jelenlegit és egy másik oprendszerrel kapcsolatban is bõvíteni fogom a tapasztalataimat, amit majd megosztok veletek is.
Kellemes napot nektek és jó pihenést a hétvégére.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

precision
persze, ugyanúgy belassul az androidos telefon is mint az iphone 2-3 év után (gyári fw -rõl beszélek)

csak androidra mindig is lesznek fõzött romok amiket ha felraksz azok "soha" nem fognak belassulni... ok iOS -re meg ott a jailbreak és a cydia de közel sem olyen szinten nyúl bele az oprendszerbe mint egy teljesen testre szabott és optimaliizált fõzött rom

az én S2esemen most a a legfrissebb android fut olyan fluidul hogy öröm nézni 😊 pedig nem mai ketyere 😊 ugyanezt a 3GS -rõl már nem tudod elmondani, és nem is nagyon tudsz vele mit kezdeni... max ha kínszenvedés árán visszapakolod rá a 2 évvel ezelõtti iOS -t

off vége. 😊

Bazinga!

tescodr
minden megoldható mondom ezt úgy hogy több év szervíz tapasztalat van mögöttem apple termékekkel nincs tapasztalatom de a javítás menete ugyan az a rendszer moduláris:kijelzõ,nyák,akkumulátor és az ezek tartó ház esetleg belül lévõ gombok és konzolok kb ennyi ha valaki nem késsel és baltával áll neki hanem megfelelõ mûszerészeti szerszámokkal akkor egyszerû sajnos nem ritka hogy a gyártók a buherálástól úgy óvják a készüléket hogy egyedi fejû csavarokat fejleszt ki.Ez esetben TILOS megfelelõ szerszámozottság nélkül hozzá állni de gyártani hozzá szerszámot nem tilos 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

tescodr
Nem mondtam hogy barom allat modjara kell neki allni megfelelo muszerezettseg elengedhetetlen plusz sok turelem es precizitas itt a mack bookos kepnel erdemes rajzot kesziteni es jelolni azon a csavarok tipusat amit ki vett a delikvens plombazott keszuleknel ertelem szeruen a plombakhoz tilos nyulni az alapvetoen ha alap feltetelek ha teljesitve vannak nem nagy kunszt persze az en esetemben egy komplett felszerelt muhely van ahol ezek a dolgok kivitelezhetoek

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

robotnyk
igazából mindegy

<#zavart1>
GregSB
Bocs, Nexus S-e van.

GregSB
Magasról letojom hogy mit veszel.

Csak vicces olvasni a véleményedet, mintha más platformon nem ez menne. Fércbúk pl androidon is olyan bugos hogy folyamatosan szidják a másik topicban 😄

Lehet a te haverod Galaxyja jól fut, gondolom havonta újratelepíti a ROMokat rajta 😄. Az én haverom 2+ éves Galaxy S-e soha nem volt még újratepelítve, mindig csak frissítette az OS-t rajta, és olyan szinten lassú és akad hogy rossz ránézni. És ez egy Google referencia telefon, ami soha nem volt megpiszkálva, hivatalos úton lett mindig frissítve.

Na mindegy, nem kell nekem hinni, majd magadtól kitapasztalod ezeket.

rooney8
én már nem is használom 😄

backup -> icloud
appok -> magán a készüléken telepítek
zene -> copytrans manager

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Botond
iTunes legutolsó két verziója már majdnem elfogadható szinten van. 😄
SötétBarom
Ne vedd ennyire a szívedre, hogy nem veszek többet ájfónt. 😄D

Nem tudom mennyire értelmezted amit írtam, de nem az a bajom, hogy szarul fut a legújabb rílrészing, hanem az, hogy azok a dolgok, amik tökéletesen mûködtek egy éve, mára használhatatlanok, pedig nem fejlõdtek egy jottányit sem, új fícsörök pedig NINCSENEK. Meglepõ módon haverom régi samuja (s1 vagy s2 nem tudom) a mai napig egy pillanat alatt képes fellõni a böngészõt, vagy a fészbukot...

Nem mellesleg végre az írmagját is kiirthatom a gépemrõl ennek a fostornádó ájtyúnsznak. <#worship>

GregSB
Sok szerencsét más platformokon.

Azt remélem azért nem hiszed, hogy veszel pl egy androidos telefont az 2-3 év után is úgy fog hasítani mint új korában, meg azon ugyanúgy fognak hasítani az új fícsörök / játékok mint az éppen aktuális új telefonokon. Megsúgom hogy ott is fogsz ugyanígy tapasztalni lassulást, a többi cég is azt akarja hogy vedd meg az új készülékeiket.

Annyiból jobb talán, hogy ott vissza tudod tenni a régebbi szoftvereket különösebb macera nélkül. Azon meg a legújabb fícsörök / appok nem fognak menni 😄

SötétBarom
Na, lehet, hogy jövõ héten megszabadulok a 3GS-tõl, és -fav <#idiota>

Nagy kár, hogy ennyire kivégezték a szoftverfrissítésekkel, mert amúgy a hardware csillagos ötös. A mai napig (több mint 3 év után) nem vesztett még az akku kapacitásból, még mindig beton szilárd a készülékház, és a kijelzõ is teljesen vállalható, annak ellenére, hogy tokot nem látott. Életem összes telefonjánál érezhetõen magasabb szintet képvisel..

Szoftveresen meg kb mint 3 hólapát teveszar. A facebook app 5 indításból négyszer visszadob a fõmenübe, a kedvenc játékom, ami egy éve még 60fps-t tudott, az új ios-en akad mint a szemét (pedig egy az egyben ugyan úgy néz ki, mint régen), a kamera katasztrofálisan sokáig indul, meg úgy általában véve idegtépõen lassú az egész rendszer.. "Noch dazu" ugye ott van még az a remek itunes.. A gusztustalan "kényszerítés", hogy vegyek újat késztet arra, hogy többet egy fityinget ne adjak apple termékért, de még véletlenül se.

GregSB
A következõ szint a McGyverek után a szimplán spúrok, akik nem mernek hozzáfogni de sokallják a nagy szervizek díjait, és beadják fusi GSM boltokba a telefont, mert így spórolnak 4-5000 Ft-ot. (Mindezt egy 60-70 ezer Ftos telefonnál)

A legszebb gyöngyszem amit ilyennél láttam, hogy a GSM boltos "szervizelés" után hiányzott az ilyen mikro méretû csavarok fele, a maradékok közül meg 2 nem volt rendesen meghúzva, elszabadultak és itt is zárlatossá tették az alaplapot. Telefon kuka.

Nem, nem vagyok szervizes, de az egyik Bp-i szerviz tagjait ismerem személyesen és ott láttam be a kulisszák mögé. Direkt nem mondok nevet nehogy megvádoljatok azzal hogy csak kerítek feléjük.

Nem mondom hogy lehetetlen megcsinálni ezeket a dolgokat, ha van valakinek hozzá precizitása, türelme és affinitása, akkor ifixit és youtube alapján simán meg tud csinálni javításokat. Az a baj hogy túl sokan hiszik magukról hogy képesek erre, aztán végül csak a szervizesnél kötnek ki lekókadt szájjal és egy romhalmaz készülékkel.

Na nem ragozom tovább, mindenki cselekedjen legjobb belátása szerint 😊

GregSB
Istenem 😄DDD

Nehogy már pár csavarhoz szakember kelljen!

Mutatok neked egy képet. Ezek MacBook Pro-ban lévõ csavarok.

Sokszor láttam már szétszedve 4, 4S-t, azokban is hasonló méretû csavarok vannak. Több tucat van belõlük, és nem mindegyik ugyanolyan, soknak egyedi menete van ami nem megy be a másik helyére. Csak egyet veszíts el, vagy cserélj fel, már lötyögni fog valami a készülék belsejében, ami ha rossz helyen törénik zárlatot is okozhat, és akkor buktad az alaplapot / készüléket. Ez konkrétan megtörént eset amit már láttam saját szemmel... ugyanilyen önkéntes McGyver próbálta megcsinálni a telefonját aki sajnálta a szervizesektõl a 8000 Ft-ot.

Továbbra is csak azt tudom mondani: sok sikert hozzá! Aztán ne legyen majd csalódás, ha mindegyik normális szervizes elhajt a fenébe, amikor mglátja a munkátok gyümölcsét.

precision
informatika ! = mûszerészet
de ahogy eggyel lentebb írták, nekem mindegy 😊

Bazinga!

robotnyk
csakhogy ez nem két tipli, hanem egy még évek után is 60-70 ezret érõ telefon, amiket egyszerûbb célszerszámokkal javítani, mint tescós csavarhúzó készlettel. persze miattam aztán mindenki úgy bassza el, ahogy akarja, demokrácia van.
tescodr
Kerlek ne legyetek mar fa tokuek informatikaval foglalkozom 8 eve nehogy mar par csavarhoz szakember kelljen lehet hogy a sajat karan tqnul de legkozelebb tudni fogja mit hogy kell mai fiataloknak 2tipli felfurasahoz is szaki kell....ebbol tanul az ember es lehet jobban precizebben megcsinalja mint a szerviz mert a sajatja es vigyaz ra hajra aki probalkozik elobb utobb menni fog es bocs az ekezetekert

GregSB
Ja ez elég szánalmas. EA megvette õket, F2P lesz a folytatás...

Mondjuk én a RR3-val is el vagyok / voltam, szóval ennek is adok esélyt.

V43 1105
S lám elkészült az iPhone 6 .. <#troll>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

precision
te tipikusan az az ember vagy aki a saját kárán fog egyszer tanulni és sokszorosan fogod visszafizetni az árát 😄 (ne értsd félre, nem kívánok neked semmi ilyesmit, sok sikert a buherához...)

Bazinga!

rooney8
én anno a 3g-met szedtem darabjaira, igazából nem volt vészes, csak figyelni kellett, hogy mi-mi után jött és egy kis kézügyesség sem ártott. viszont néztem a 4 és afölötti készülékek belsejét... hát lehet már nem állnék neki házilag javítgatni. annyi kis csatlakozó, ilyen csavar, olyan csavar, ilyen szalagkábel, olyan szalagkábel van benne, hogy szerintem a fél napom rámenne és aztán még izgulhatnék is, hogy mindent jól csináltam-e 😄 bár az xboxomat is mindig én okosítottam meg otthon, szóval lehet ebbe is belevágnék. de inkább ne romoljon el semmi és akkor nem kell ilyenekkel foglalkoznom 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Miért ment volna el? Ez nem zárja ki hogy legyen egy PC-s / konzolos nagy cím is mellette.

Tikal
???? elment az eszük...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Viszont ha nekiállsz, akkor írj róla egy cikket logoutra, simán jól jöhet késõbb másoknak. Ha lenne idõm, amúgy énis simán elkezdeném szerelgetni a telefont, emberfüggõ ez is, van aki szereti csinálni, van aki nem.

@ Hellomarci

GregSB
Deus Ex: The Fall iOS exkluzív lesz:

GregSB
Haha, felsõ szalagkábel cserét megnézem mikor csinálod meg 15 perc alatt. Inkább 1 óra lesz az, ha ügyes vagy. Ifixit.com-on nem hiába 5 oldalas a tutorial hozzá, a home gomb cseréhez meg csak 1. "Kicsit" jobban szét kell bontani a készüléket az elsõnél.

Az árak mindenhol nagyjából ilyenek. Most vagy árkartelezik az összes szervizes, vagy hülyeségeket beszélsz és nem orvosi órabérbe dolgoznak. Elég erõsen feltételezhetõ, hogy az utóbbi az igaz.

Na mindegy, sok sikert hozzá!