iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Armin & Ayu fan
vannak benne jó dolgok, de ezek az ikonok undorítóak

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@ Hellomarci
Azt kéne tudni, hogy vajon Fingdózos Safarin menne-e... és utána már csak az undort kellene legyõznöm, hogy Apple asztali szoftvert telepítek a gépemre.
szerk: Már meg is van a válasz, természetesen nem.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Csak Macen vagy iOS eszközön lehet nézni.
Lehet mostantól lesz mindig mindenrõl.
@ Hellomarci
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nem tudom mi nem jó, de se a 3g, se a 3gs, se most az i4 😄
vagy nagyot fog ütni vagy megint csalódás lesz 😊
Bazinga!
Lesz live video sream a mai keynoteról!
Apple TV-ken már kint vana "link":
Szerintem ksõbb lesz webes link is.

Pl a multitask bar, vagy a megnyitott mappák hátterében látható szürke vászon sokáig a rendszer "mögött" volt. Ha megnézed mindenhol árnyékot vetnek rá az UI többi elemei. Aztán bejött a notification center, ami a rendszer tetejére csúszik le, mégis ugyanazt a vászon textúrát kapta. Ilyen és ehhez hasonló inkonzisztenciákra gondolok, nameg hogy a gyári appok fele eltúlzottan szkeumorf (pl Find my friends, Game Center), a másik fele meg minimál (Mail App, Calendar, stb)
Szerintem ilyen téren lesz rendrakás, egységesítés. Legalábbis remélem. Azt se bánnám ha a notif centert picit felturbóznák funkcionálisan.