iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
design nem rossz... de azárt sok új funkció az nincs... eddig.

Armin & Ayu fan

zzeN
Az idõjárás kurva jónak tûnik, ez meg a message:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Andr0
hát a színek... de amúgy 1-2 plusz funkció az nem rossz hogy jön az iOS7be... de ezek a színek? mi ez melegbár?

Armin & Ayu fan

Bercy
Az valoban a legalja... Ezt nem hiszem el, hogy egy vilaghiru designer vagy annak csapata keszitette...
JohnnyNapalm
nevetséges az a safari ikon😄DDDDD

precision
mindenhol ezek a langyi szivárványszínek... botrányos szerintem 😊

Bazinga!

JohnnyNapalm
és a retina kijelzõrõl beszélnek éppen, miközben ezzel a designnal pont hogy feleslegessé válik...

precision
gayphone... 😊

Bazinga!

JohnnyNapalm
és azt hogy kívánják elérni hogy az appstore-ban található mind a 800.000 alkalmazás ikonja "flat" legyen???

vannak benne jó dolgok, de ezek az ikonok undorítóak

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DanielT
Behánytam az ikonoktól és a design iránytól.

Az a néhány jailbreak-like funkció okés.
LoDMaSt
Öööö szokni kell. 😄

@ Hellomarci

ProGabe
Áááááááááááááááááááááá gyönyörûûûûûûûûûûûûûûûûûûû!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Shiiiit!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
http://www.ustream.tv/ltktv

Néha beledumálnak, ha valaki talál sima restreamet, linkelje pls!

Botond
Már megy a közönség közvetítése! 😄
Tikal
Muhahha 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
És remélem bemutatnak egy újabb bolt nyitásáról videót, mert az olyan klassz és még csak 30x láttuk.
GregSB
Elsõ 20 perc sajnos arról fog szólni hogy milyen jó a cég és mennyi mindent adtak el 😄

LoDMaSt
remélem, lesz annyi osx feature, hogy arról beszéljenek egy órát. 😄

@ Hellomarci

GregSB
Az én tippem szetint 2 órás lesz a keynote. 1 órát az OS X 10.9-rõl új fícsörökrõl meg Macekrõl, 1 órát meg iOS 7-rõl beszélnek.

DanielT
<#wilting>
LoDMaSt
Én sehol sem találom, hogy kötelezõ lenne nézni. 😞 Biztos van olyan live videó, amihez meg silverlight kell, mégsem megyek nyöszörögni abba a topikba, neked miért kell?

@ Hellomarci

DanielT
Naja, de ma közös konferencia nézés lenne és 3 szõrös férfi nem annyira poén 4 col elõtt összebújva.

Azt kéne tudni, hogy vajon Fingdózos Safarin menne-e... és utána már csak az undort kellene legyõznöm, hogy Apple asztali szoftvert telepítek a gépemre.

szerk: Már meg is van a válasz, természetesen nem.
GregSB
1-2 órával a konferencia után bármin meg tudod majd nézni fullhádéban.

rooney8
😄DD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Kevésa server kapacitásuk hozzá mint a Sirinél

DanielT
És mindig is szánalmas, undorító és nevetséges volt. Seggfejek. Nézhetem a 4 colos telefonon, az összes többi gyártó meg tolja 1080p-ben bárhonnan elérhetõ formában a konfjaikat.
GregSB
Mindig is így volt ez.

DanielT
Szánalmas, undorító és nevetséges. Ebben a sorrendben.
GregSB
Live Streaming video requires Safari 4 or later on Mac OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.

Csak Macen vagy iOS eszközön lehet nézni.

GregSB
Link live streamhez

Kirakom banner alá is

GregSB
Annyiból mondjuk igaza van, hogy a legútóbbi, iPad mini eventet is közvetítették. Elõtte viszont én úgy emlékszem összesen 1db-ról volt.

Lehet mostantól lesz mindig mindenrõl.

LoDMaSt
Én is erre emlékszem, hogy mindig engadget, gizmodo, és társaikon kellett követni a fényképekkel tarkított tudósítást.

@ Hellomarci

rooney8
ja várj, 3g nem is tudta, mert csak ios5-tõl lehetett ha jól rémlik. mindegy, se 3gs-el, se i4-el nem lehet(ett) normálisan használni😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
én is örültem volna neki, bár mondjuk nekem ez a wifis dolog sosem akart normálisan mûködni. itunes 10-bõl jó ha 1-szer látta a telefont, ifunbox pedig kb. 20/1 😄
nem tudom mi nem jó, de se a 3g, se a 3gs, se most az i4 😄

robotnyk
kár, de azért köszi :C
rooney8
ja igen, kimaradt a "nem" 😄

GregSB
Nem jó a memóriád, szinte soha nem volt video stream. 1-2 volt max.

DanielT
A WWDC-rõl mindig van stream, ebbe ne képzelj bele semmit.

GregSB
Szerintem annak a ténye hogy lesz live video stream azt jelenti hogy nem fogunk csalódni. Nem szokták mindegyik eventet élõ videón közvetíteni, ez nagy szó.

precision
tényleg fura, hogy nincs semmi "konkrét" rumour vagy kiszivárogtatás

vagy nagyot fog ütni vagy megint csalódás lesz 😊

Bazinga!

GregSB
Na!

Lesz live video sream a mai keynoteról!

Apple TV-ken már kint vana "link":

Szerintem ksõbb lesz webes link is.

robotnyk
a freeben *nem*? 😄
rooney8
a free-ben, de hogy a fizetõsökbe van-é, avagy sem, azt nem tudom

robotnyk
DanielT! (vagy aki még használja)

Copytrans Manager mûködik wifin is, vagy csak kábellel?
GregSB
Safariban is pl ha túlhúzod az oldalt, akkor ott a vászon a háttérben (árnyékot is vet rá az aktuális oldal). Olyan mintha a Home screen és az alkalmazások e felett a vászon felett "lebegnének". Ezt borítja fel teljesen a notification center.

Botond
Minimalista cuccok a jók. App storeból is jöjjön vissza a régi! Ezt a szürke vászon egyezést meg kellett néznem, hogy értsem mirõl beszélsz. 😄
GregSB
A rendszer UI-ról van szó.

Pl a multitask bar, vagy a megnyitott mappák hátterében látható szürke vászon sokáig a rendszer "mögött" volt. Ha megnézed mindenhol árnyékot vetnek rá az UI többi elemei. Aztán bejött a notification center, ami a rendszer tetejére csúszik le, mégis ugyanazt a vászon textúrát kapta. Ilyen és ehhez hasonló inkonzisztenciákra gondolok, nameg hogy a gyári appok fele eltúlzottan szkeumorf (pl Find my friends, Game Center), a másik fele meg minimál (Mail App, Calendar, stb)

Szerintem ilyen téren lesz rendrakás, egységesítés. Legalábbis remélem. Azt se bánnám ha a notif centert picit felturbóznák funkcionálisan.

Botond
Én meg annyira megszoktam már iOSt, hogy tegnap, amikor dualsim samut néztünk az asszonynak, akkor 10 percet szenvedtem vele mire rájöttem mi merre mennyi. És utáltam. Mondjuk, ha tõzsde meg a többi marhaságra mehet a delete az nagy fejlesztés lenne. 😄