iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nekem tetszik az egész cucc, örülök, hogy végre hozzányúltak a designhoz, ráfért már.
GregSB
Itt az iOS 7 videóban 2:40 után, amikor döntögeti a telefont (ez élõben is ilyen lesz!!!), hogy 3 layer van: a háttérkép, felette lebegnek az ikonok, a Dock egy üveglap, ha egy mappát megnyitsz az is egy üveglap amin ikonok vannak, legfelül pedig alulról és felülrõl is üveglapokon csúsznak be a dolgok. Iszonyat ízléses és jól néz ki, alig várom hogy élõben láthassam. Pláne õsszel az új hardveren.

GregSB
Most egy statikus képet látsz, de elvileg sokkal jobban fog élni az új. Ahogy mozgatod a készüléket úgy fogja mozgatni az UI-t is. Mondom, élõben kell látni, én addig nem nyilvánítok véleményt.

Botond
Hát én is úgy vagyok vele, hogy remélem komolyan gondolják, mert viccnek durva. 😄
DanielT
Most váltogatom és csak annyit látok, hogy az eddigi, gyönyörû, pixelre kidolgozott és részletes ikonokat MS Paint szintû szarokra cserélték.

Ahogy visszaváltok a "régi" felületre, életre kel a képernyõ.
LoDMaSt
Lehet, hogy színvakok. 😞 Ezek a színek, mint pl a passbookon, vagy a storeokon egyszerûen randák. A nokiánál is hasolnóak a színek, de mégis úgy szép.

@ Hellomarci

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Tényleg nem értem, hogy ezt a safari (meg settings, music) ikont hogy gondolták.
Trollkodnak ezek velünk vazze! 😊

(Az óra ikonja az aktuális idõt mutatja.)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
GregSB
Ha és Apple kicsit megnehezíti a tolvajok dolgát!

Mostantól ha ellopják a telefonodat, és te géprõl lelockolod / törlöd, akkor a készüléket addig nem lehet újra aktiválni amíg be nem üti rajta valaki az eredeti user ID-ját és jelszavát. Nem segít az sem ha kikapcsolják, vagy újratelepítik a készüléken a szoftvert!!! Amint a készülék Internetre felmegy legközelebb lezár é használhatatlan lesz!

Végre! Mondjuk tuti jailbreakel megkerülhetõ lesz, de legalább nehezítették kicsit a laikus tolvajok dolgán.

rooney8
én biztos fölteszem, aztán ha nem megy jól, akkor downgrade (remélem shsh-val lehet majd😄)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
A nap híre hogy jön iPhone 4-re is az oprendszer 😊

Bár nem tudom fel merjem e tenni.

rooney8
nekem is csak az ikonokkal van bajom. a többi az úgy okésnak tûnik.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

JohnnyNapalm
akkor legyen így

GregSB
Én látni akarom élõben mielõtt lefikáznám.

Nekem így a keynote + honlap alapján minden dizájn változtatás tetszik az ikonokat leszámítva. Tetszik hogy sok mindenbõl üvegfelület lett amin ázszûrõdik az alatta lévõ UI színei és formái. Szerintem tökéletesen fog menni a alumínium + üveg készülékekhez.

Az ikonok viszont... Volt múltkor egy interjú Ive-al amin valamilyen gyerekeknek rendezett dizájversenyrõl és annak fontosságáról beszélt. Szólni kellett volna valakinek neki, hogy bármennyire is aranyos volt az 4 éves kisfiú aki rajzolta a Safari új ikonját, nem biztos hogy ezt kellett volna betenni az új oprendszerbe.

clio1616v
nincs ilyen szó hogy ledegradál, nem kell a "le" simán csak degradál elég...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

JohnnyNapalm
nõi változatnak tökéletesen megfelel, inkább az lesz a gáz ha nem állíthatóak a színek

DanielT
Végre nem az a POKOLI SZAR a Siri hangja.

Alapjában véve tetszenek a változtatások(az ocsmány ikonokat leszámítva), egyre több jailbreak tweaket váltanak ki, de még nem mindet.
precision
szerintem is rém gagyi de nem én vagyok a célközönség 😊 legalább színsémát lehetne változtatni benne mert ezek a "meleg" színek nem biztos hogy mindenkinek bejönnek 😊

Bazinga!

JohnnyNapalm
nagyon örülök az új funkcióknak tényleg, de ez a kinézet egyszerûen olyan mintha önmaga olcsó utánzata lenne, nem bírnám ki hogy így nézzen ki a telefonom OS-e...
sõt ha már itt tartunk ez mennyire durván ledegradálja és komolytalanná teszi már nem csak az 5, de az összes iphone kinézetét?

robotnyk
fent szokott lenni siteokon a file hozzá, jah
zzeN
Úgy írták hogy alternatív forrásból is le lehet majd szedni. Jó pár embert láttam annó PH-n akik bétáztak, kizárt hogy õk fizetnének érte😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

clio1616v
már próbáltam túlterhelt a szerver

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
büntet az új GUI

GregSB
LoDMaSt
Az éves 100 dollárt kifizeted, és töltheted máris.

@ Hellomarci

Tikal
Es mi van ha nem engedelyezed a halozat váltást.... Engem pont nem erdekel hogy kiírja Vodafone vgy t mobile...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zzeN
Bétára hol lehet jelentkezni? Érdekelne.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

rooney8
na hát úgy összességében nincs bajom az ios7-el. az ikonok tényleg elég szarok, de azon kívül sztem egész rendben van. de persze majd csak kipróbálás után tudok biztosat mondani.

LoDMaSt
hogy ne lássad, ha határközelében már Orange Sk-n vagy. 😄

@ Hellomarci

zzeN
Iphone 4-tõl lesz iOS 7

minek kellett hozzányúlni a térerõhöz?

Jim Morrison
néztem apple TV-n, de nem nagyon tudott meghatni, igaz pár app designja tetszik, sok újdonság rég megtalálható már más platformon, jailbreak tweak formájában. AirDrop os résznél szépen beszóltak az androidosoknak 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
Beta már ma, õsszel megjelenés.

LoDMaSt
Gyáááááá! 😄😄 És milyen igaz.

@ Hellomarci

JohnnyNapalm
és ez ugye feketére is állítható? mert hogy én fekete iphone 5-t vettem...

Gladiator
Szép az az új iOS, de ennyi erõvel már vehetnétek Windowsos telót is😄

ProGabe
Ezt akartam írni én is, de ez is tiszta rózsa:

es leveszi a fenyerot! 😄

http://gaborszantai.co.uk/

az egy attetszo panel, olyan szineket latsz majd mogotte, amilyen ikonjaid lesznek az oldalon

ProGabe
Végre el bír indítani egy k*rva appot? 😄

precision
hogy néz ez ki istenem... azt elhiszem hogy meleg Timnek bejön, de azért ez mégis csak túlzás 😊

Bazinga!

Siri vegre hasznalhato lesz😊

zzeN
Itt a lényeg:

ProGabe
Nem figyeltem igazán, gondolom csak arról van szó. Aztán lehet a safari ikonról 😄

LoDMaSt
Az mondjuk kibaszás, mert még a harmatgyenge 'kevés hozzá a cpu-ja' indokot sem lehet ráfogni. 😞

@ Hellomarci

Csak az Airdrop nem lesz.

LoDMaSt
Nem csak az airdropra vonatkozott az a mondat?

@ Hellomarci

ProGabe
iPhone 4S-en nem lesz, ez akkora FAIL, hogy azt el nem tudom mondani.

control centert nem kapja meg

LoDMaSt
Vajon mi lesz az a funkció, amit az i5 már nem kap meg?

@ Hellomarci