iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mert az a jobb szerintem 😊
http://gaborszantai.co.uk/
olyat is olvastam, hogy 4s-en is eléggé laggol, gondolom majd finomítanak még rajta (ahogy írtad is)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kicsit laggol, szerintem még vállalható, de azért érzõdik, hogy nem a legújabb generáció 😊
Úgy döntöttem, hogy fent marad, kíváncsi leszek a folyamatos változásokra."
amúgy eddig amit tudnak, hogy az airdrop és a 3d-s cumó hiányzik i4-bõl.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
www.smart-bus.hu
Én nem találok mg róla semmit, jó lenne tudni hogy fut és milyen fícsöröket hagynak ki 😊
Ha másként nem, alkatrészként érték.
Tehát a felhasználó max "megszívatja" kicsit jobban a tolvajt, de a készülékének úgyis annyi.
A tuti megoldás ez a letiltás+készülékbiztosítás. (amit egyébként én nem kötöttem)
"Losing your iPhone feels lousy. Thankfully, Find My iPhone can help you get it back. But if it looks like that’s not going to happen, new security features in iOS 7 make it harder for anyone who’s not you to use or sell your device. Now turning off Find My iPhone or erasing your device requires your Apple ID and password. Find My iPhone can also continue to display a custom message, even after your device is erased. And your Apple ID and password are required before anyone can reactivate it. Which means your iPhone is still your iPhone. No matter where it is."
Ez alapján hiába telepítik újra, akkor is kéri az Apple ID-t! Eddig ez nem volt.
Ez fog elvileg megváltozni, bár az OS újratelepítést még le kell csekkolni hogy kezeli, azt nem említették konkrétan.
Ejj... 😞(((((((((((
Nokiáról Iphonera a telefonszámokat hogyan a legegyszerûbb átvinni? (Gmail?)
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a feature -ök viszont jók, kár hogy alapból benne kellett volna lenniük egy normális mobil oprendszerben és nem 7 évet várni rá
ezt az ikonok mögé nézek dolgot annyira feleslegesnek és parasztvakításnak érzem 😊 semmi értelme, csak lehet vele villogni 😊 funkciója 0... senki sem akar az ikonok mögé nézni 😄 aki ezt állítja az hazudik 😄
Bazinga!
Én abban a hitben vagyok (voltam), hogy minden családban lévõ iOS készülék biztonságban van (keresés bekapcsolva plusz pass kérés).
Ezek szerint ha bármelyiket ellopják akkor annyi!? Sosem lesznek meg ha rányomnak egy tiszta rendszert?
iOS 7: végre 2013-ban eljutottunk odáig, hogy az óra az aktuális idõt mutatja. Már csak az idõjárás kéne...
A mozgó háttér elég érdekesre sikeredett, kíváncsi leszek rá élõben.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Más, iOS7:az óra ikonja live, tehát a pontos idõt mutatja és megy rajta a Mp mutató. Remélem ez minden fejlesztõ számára elérhetõ lesz.
csak alaplapcserével lehet imei-t cserélni.
Valaki tudna adni developert az apple accountomra míg letöltöm és felrakom az iOS7-et? Eddig az volt de most már valamiért sajnos nem.
Köszönöm!
xP