iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
igen

Prody
Jó, akkor a 7 miatt máris az ipad mellett döntöttem inkább

V43 1105
Lesz lesz.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prody
Nekem nagyon bejön a 7. Ugye lesz ipad mini-re vagy ipad 4-re?

precision
hát igen egy fokkal kultúráltabb 😊

Bazinga!

GregSB
a baloldali a srac terve?
mert az a jobb szerintem 😊

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt

Na, így jobb lenne mindenkinek😊

rooney8
én csak bemásoltam, nem én írtam.
olyat is olvastam, hogy 4s-en is eléggé laggol, gondolom majd finomítanak még rajta (ahogy írtad is)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Az hogy laggol nem jelent semmit. iOS 6 beta a legújabb legerõsebb vason is laggolt meg bugos volt, azért beta. A végleges mindig gyorsabb.

rooney8
"Na felraktam én is a bétát i4-re:
Kicsit laggol, szerintem még vállalható, de azért érzõdik, hogy nem a legújabb generáció 😊
Úgy döntöttem, hogy fent marad, kíváncsi leszek a folyamatos változásokra."

amúgy eddig amit tudnak, hogy az airdrop és a 3d-s cumó hiányzik i4-bõl.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Én feltettem egy Cydia tweaket a 3D ikonokhoz, letöltöttem a hátteret, kész az iOS7, csak szépek az ikonjaim. 😄
rooney8
én tegnap este majdnem fölraktam, csak már nem volt erõm megvárni, míg lecsorog az ipsw. aztán ma reggel jobban átgondoltam és lehet inkább hanyagolom, úgysem hagynám rajta és fél napot szenvedhetnék, míg újra mindent visszarakok 6.1.3-ra 😄

Ez engem is érdekelne! 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
Ha valaki talál videót / cikket arról hogy fut iOS7 beta iPhone 4-en ossza meg.

Én nem találok mg róla semmit, jó lenne tudni hogy fut és milyen fícsöröket hagynak ki 😊

GregSB
Elég jó írés, jó screenshotokkal.

És a szavazés szerint az embere többségének tetszik.

GregSB
Nekem kezd tetszeni az új home screen.

GregSB
Pontosan utána kéne járni mi történik akkor ha a tolvaj egybõl kikapcsolja a készüléket, DFU-ba teszi és újratelepíti az OS-t. Ha ezek után is csak az elsõ user Apple ID-jával lehet újra aktiválni a készüléket, akkor bármit lehetnek a telefonnal, bármilyen más készülékbe tehetik annak alaplapját, az minden esetben kérni fogja az elsõ user ID-ját.

DanielT
Milyen kis trükkös vagy, hogy nem az ocsmányikonos verziót raktad a bannerba! 😄

GregSB
Arról nem is beszélve, hogy mostantól az alaplapok ára drasztikusan le fog esni. Hiába szerelik át másik telefonba, az új készülék is kérni fogja az eredeti tulajdonos Apple ID-jét! Sõt, ígymár értelme se lesz "csencselni" velük.

GregSB
Alkatrészáron sokkal kevesebbet lehet kérni az összes alkatrészért, mint a teljes telefonért. 60-70 ezres iPhone 4-bõl talán az alaplapot és a kijelzõért adnak pénzt, 30-40 ezer Ft-ot max.

DanielT
Azt akkor mondanám meg, ha kötöttem volna... aztán felezünk. 😄
robotnyk
nem kötöttél? és hol jársz nap mint nap ahol könnyen el tudom lopni? <#zavart1>
DanielT
Ez nagyon szuper, de sajnos ugyanúgy megéri iPhone-t ellopni, ahogy eddig és amikor alkalma lesz a tolvajnak, meg is teszi.

Ha másként nem, alkatrészként érték.

Tehát a felhasználó max "megszívatja" kicsit jobban a tolvajt, de a készülékének úgyis annyi.

A tuti megoldás ez a letiltás+készülékbiztosítás. (amit egyébként én nem kötöttem)
GregSB
http://www.apple.com/ios/ios7/features/#find-my-iphone

"Losing your iPhone feels lousy. Thankfully, Find My iPhone can help you get it back. But if it looks like that’s not going to happen, new security features in iOS 7 make it harder for anyone who’s not you to use or sell your device. Now turning off Find My iPhone or erasing your device requires your Apple ID and password. Find My iPhone can also continue to display a custom message, even after your device is erased. And your Apple ID and password are required before anyone can reactivate it. Which means your iPhone is still your iPhone. No matter where it is."

Ez alapján hiába telepítik újra, akkor is kéri az Apple ID-t! Eddig ez nem volt.

GregSB
Eddig semmi köze nem volt IMEI-hez a Find my iPhonenak. Ha a tolvaj kikapcsolta a menüben, vagy újratelepítette az OS-t, akkor deaktiválódotta fícsör.

Ez fog elvileg megváltozni, bár az OS újratelepítést még le kell csekkolni hogy kezeli, azt nem említették konkrétan.

akkor hogy lehet, hogy azóta se láttam findmyiphonen, ha imei alapján azonosít?

DanielT
Szerintem igen.
DanielT
Ma reggel amikor elõször néztem a telefonra, a tegnap rajta hagyott iOS7 kezdõképernyõ fogadott. Majdnem eldobtam, hogy MIEAZASZAR?!?!

Ejj... 😞(((((((((((

jugen
Sziasztok!
Nokiáról Iphonera a telefonszámokat hogyan a legegyszerûbb átvinni? (Gmail?)

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

precision
macho... 😄 okés... 😊

Bazinga!

Tikal
nem tudom mit kattogsz ezen, van egy lila itunes store ikon, a többi meg fehér meg világoskék, de nem tudom mi halvány piros meg rózsaszin 😊 az ikonok olyan szinuek lesznek amilyennek a fejlesztõk rajzolják, majd te jol telenyomod fekete ikonokkal a home screen-ed és akkor macho lesz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
aki esetleg lemaradt róla annak itt van a lényeg 😊

Bazinga!

precision
én tényleg nem tudom hová tenni ezt az új színvilágot... mindenhol fehér, pink, halvány piros, lila...stb. rohadtul "high tech" és minõségi érzetet kelt... ez nem iOS hanem gayOS... 😊

a feature -ök viszont jók, kár hogy alapból benne kellett volna lenniük egy normális mobil oprendszerben és nem 7 évet várni rá

ezt az ikonok mögé nézek dolgot annyira feleslegesnek és parasztvakításnak érzem 😊 semmi értelme, csak lehet vele villogni 😊 funkciója 0... senki sem akar az ikonok mögé nézni 😄 aki ezt állítja az hazudik 😄

Bazinga!

Dzsega
Ez eddig nem így volt!?
Én abban a hitben vagyok (voltam), hogy minden családban lévõ iOS készülék biztonságban van (keresés bekapcsolva plusz pass kérés).
Ezek szerint ha bármelyiket ellopják akkor annyi!? Sosem lesznek meg ha rányomnak egy tiszta rendszert?

iOS 7: végre 2013-ban eljutottunk odáig, hogy az óra az aktuális idõt mutatja. Már csak az idõjárás kéne...
A mozgó háttér elég érdekesre sikeredett, kíváncsi leszek rá élõben.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Pontosan. IMEIT-t nem lehet csak úgy kiütni vagy cserélni.

Más, iOS7:az óra ikonja live, tehát a pontos idõt mutatja és megy rajta a Mp mutató. Remélem ez minden fejlesztõ számára elérhetõ lesz.

rooney8
szoftveresen csak az elsõ iphoneon lehetett cserélni imei-t, de azt is csak akkor, ha 4.6-os bootloader-es volt a készülék.
csak alaplapcserével lehet imei-t cserélni.

imei szám alapján azonosít az apple minden ilyen jellegû szolgáltatása. imei számot kicserélni egy iphone-n, az elõzõ os-en (persze lehet, hogy változtattak ezen, hiszen pereli ha jól emlékszem new york õket) körülbelül egy 20-25 mp-s mûvelet. Azután az Isten sem találja meg a telefonod...

GregSB
Itt látszik hogy a keyboard[ is egy üveglap/URL]

Me gusta

GregSB
Mi az hogy nem volt meg az imeije?

Nem értem mirõl beszélsz

D4nY
Sziasztok!

Valaki tudna adni developert az apple accountomra míg letöltöm és felrakom az iOS7-et? Eddig az volt de most már valamiért sajnos nem.

Köszönöm!

xP

cuki, két iphonemat lopták már el, egyiknek sem volt már meg az IMEI száma másnap. szarnak a pofon, hívják akkor "elhagytam a nappaliban némán" featurenek, ne ennek

passatgt
safariban meg google keresési ajánlásokat mutat😊

passatgt
9to5mac-en volt ilyen pletyka, hogy 2 színben lesz, fehér/fekete iphone-hoz, lehet ezt még nem mutogatják, bár ezt kétlem, mert akkor lehetne x szín ipod touch miatt is

passatgt
ha egy zöld színû albumot nyitottak volna meg, nem lenne ennyire pirosas😊

passatgt
ikonokat árnyék / csillogás nélkül kellett feltölteni eddig is, feltöltés közben kerültek rá az effektek

robotnyk
nem jól használod a kifejezést.
robotnyk
vagy 74 kbyteos jpgn.
GregSB
Uhh, Siri Bing-el keres. Úgy látszik gúglival végleg összeszûrték a levet.

passatgt
pár dolog nekem sem tetszik, de összességében szerintem jók az ikonok is, élõben sokkal jobban fognak mutatni, mint videón