iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Erre a kérdésre fórumokon nem nagyon fogsz választ kapni.

D4nY
Sziasztok!

iPhone 4 /4S alaplapot hol tudok venni? (beszerelés nélkül)
Külföldi oldal is jó (sõt jobb!) ha szállít Magyarországra.

Köszönöm,
Dani

xP

Dzsega
Carmageddon ingyenes ma!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
ma kezdtem elhasználni, pár nap múlva leírom milyen

igényes cucc a Jawbone-hoz hûen, már használok egy Jawbone Era fülest

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bercy
van egy ara... pedig erdekes kutyu, bar nagyon nem neztem utana csak feluletesen
clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

precision
csak skydrive-om van, mag itunes. viszont itunes-ban nem találtam a mikéntjét.
Bercy
oke feladom, nyertetek 😊)))
legmoslékabb itunest már nem is említitek 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bercy
Persze, hogy a leg kezenfekvobbet hagyom ki 😊
Tikal
photostream?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bercy
E-mail, dropbox, tetszoleges kepmegoszto
Volna egy banális kérdésem:
- Hogyan tudok képet másolni a windows 7-es notimról az iPhone 4S-re?

Köszi!
oneal1
az elõbb sikított a telóm, hogy ios beta2 frissítés van, le is frissítettem, lehet tudni hogy miket javítottak, ill változtattak?

!Forza Ferrari!

iOS7 Business - VPN erdekes lehet, eddig 3rd party appot hasznaltam.

http://gaborszantai.co.uk/

ok

GregSB
És de kedves arkangyal, korábbi bétákban is elõfordultak már olyan bugok, amik az UI szétesését, az UI meghibásodását okozták, bármennyire is hihetetlen.

Légyszíves mostantól ha lehet akkor ne beta bugreportolásra használjuk ezt a topicot.

GregSB
Hogyne lenne? A regisztrált fejlesztõknek akiknek szánják a bétákat van egy ilyen platformja ahol tudnak visszajelezni a betaról bugokat, véleményeket, észrevételeket.

A végfelhasználóknak akiknek nem kéne használni a bétát nincs ilyen lehetõségük. Nekik szépen csendben ki kéne várniuk a végsõ verziót.

precision
nehogy megvárjátok a végsõ verziót... minek 😊

nincs az Apple -nek vmi bugtrackerje vagy ilyesmi fóruma ahová lehet írni a beta -val kapcsolatos hibákat / érszevételeket? 😛

Bazinga!

GregSB
<#wilting>

Én nem funkcionális hibákat nézem, hanem a designt. Annak nem kellene elromlania.
Pl. valahol landscape módban tartod a telódat, nyomsz egy home buttont és az óra a többi felsõ sorban jelzett értékkel landscape marad.

Köszönöm, eleget dolgoztam a designban, hogy megállapítsam, hogy a végleges állapot elõtti lépcsõfokoktól nem kell azonnali megoldást és hibátlan mûködést várnom. Igaz, mi arra törekedtünk, hogy ami jó volt (iOS esetében 6 évig nem volt baj az órával), azt ne rontsuk el egy késõi béta alkalmával.

GregSB
Tudod, ezért az a neve hogy Béta, és ezért van belõle 5-7 verzió 2-3 hónapon keresztül. Ahogy mennek elõre a betak, ahogy egyre több dolgot pakolnak bele a rendszerbe és javítják az addigi hibákat az 10 újabb hibát is kiválthat. És ezért van mindenhol leírva hogy nem mindennapi használatra való.

A béta 2 tobbet hibázott ket nap, mint az elsõ ket hét alatt. 😞

Tikal
Telefont nem fognak neked adni hitelre, szerzõdést lehet.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bercy
Pont az lenne a lenyege ennek a hatarozatnak, hogy ne lehessen percdijba kulonbseget tenni belfold es kulfold kozott. Ugyhogy ha a renedelet a jelen formajaban lep eletbe akkor NEM lehet magasabb magyar szamot hivni, mint angolt.
A szolgaltatoknak egy eros EU meretu versenyt kell majd fenntartani az eddigi orszagszintu helyett ami nekunk fogyasztoknak csak jo lehet. Es ez a szolgaltatoknak se feltetlenul jelent veszteseget, mert a verseny nyitott.
En nagyon orulnek egy ilyen jellegu torvenynek.
Szerintem az emberek nem rohannanak tomegesen kulfoldi elofizetesek utan, hisz nem hiszem, hogy Mo-n a legtobb embernek tobb 10.000Ft-os elofizetese van.
Angliaban meg jellemzoen 20-40 font a havi dij, mert az itteni fizetesbol siman futja.
En pl az iPhone5-ot £36/ho elofizuval vettem 2 eves husegre. Ebben van korlatlan net (es nincs fair usage policy) es 5000 perc + 5000 sms... Sajnos egy Mo-i szolgaltato ennyi penzert max 1GB netet meg 200-200 sms/percet ad... 😞
GregSB
Az mondjuk kiment a fejembõl, hogy angol számról magyart hívni lehet magasabb percdíjú, nem kell ahhoz roaming. Szóval valszeg nem fogja megérni ez még akkor sem ha eltörlik.

precision
nehezen tudom elképzelni hogy pl. az itthoni vodafone a saját pénzén felhúzott adótornyokat ingyen használatra odaadja pl az angol O2 -nek

szép gondolat ez a romaing eltörlés de úgy sem lesz belõle semmi, vagy ha lesz akkor megadóztatják és máris nem fogja megérni a dolog

Bazinga!

GregSB
Én arról beszélek, hogyha sikerül eltörölni a roaming díjakat, akkor gyakorlatilag semmi nem fog abban megakadályozni hogy én szerzõdésre vegyek egy brit szolgáltatónál iPhonet, jóval kedvezõbb csomagban mint amivel az itthoni lehúzó bandák árulják. Elvileg elég EU lakosnak lennem hogy szerzõdést kössek velük, nem kell brit lakcím hozzá ha jól tudom. És ha sikerül végigverni a lenti tervezetet, akkor semmi plusz pénzbe nem fog nekem az kerülni hogy itthon használom, brit percdíjakkal fogok beszélni (ami lehet kicsit magasabb mint az itthoniak, de ha ingyen vagy pár tizenezer Ft-ért ideadják a telefont még így is jobban megérheti 2 évre lekötni magad ott, mint itthon - ezt ki kell számolni)

Ez minden bizonnyal nem fog tetszeni az itthoni szolgáltatóknak, tuti lobbizni fognak az aktuális kormánynál hogy vezessenek be valami regadót mint annó a használt kocsiknál.

precision
azóta már változott a helyzet... rengeteg "fix" havidíjas lebeszélhetõ díjcsomag van, de talán a legjobb most a magyar piacon az a vodafone red ami asszem 14ezer Ft és korlátlan beszélgetés és sms, és valamennyi adatforgalom

még mindig elmarad a külföldi átlagtól, de ez van 😊

Bazinga!

Bõven elég lenne az is, ami mondjuk itt van. Itt ugyebár alapvetõen szolgáltatást (elõfizetést) veszel, ami mellé - értéktõl függõen - választhatsz egy telefont (ingyen, vagy majdnem ingyen).
Ha valaki nem beszél sokat, az már havi 5-10GBP-tõl köthet szerzõdést, ami mondjuk tartalmaz 50-100 perc beszélgetést, 50-100 SMS-t, és mondjuk 150MB adatforgalmat. Aztán ha szépen feljebb lépdelünk, egyre durvább ajánlatok vannak. Mikor 2009-ben otthon voltam, bementem elõfizetést kötni, és jöttek nekem a percdíjakkal, sms díjakkal, külön Blackberry díjjal, stb. Mondtam nekik, hogy KISZÁMÍTHATÓ szerzõdést szeretnék kötni, ahol tudom, hogy X forintért Y mennyiségben használtahom a készülékem. Néztek rám, mint valami idiótára, de aztán addig vertem az asztalt, míg nagy nehezen elõ nem került a Red Bull csomag, 9990,-Ft-ért 400 perc, 200 SMS, 500MB. Persze, nem sok, de legalább valami. Erre idén eltörölték ezt a Red Bull csomagot is.
LoDMaSt
Mint a külföldi rendszámok esetében, rendõr megállít, hogy 'mutasd csak a telefonod!', aztán ha nem magyar, akkor magyarázkodhatsz..

@ Hellomarci

GregSB
Kíváncsi vagyok milyen szabályokat fognak bevezetni az itthoni nagyokosok, hogy ha ez végbemegy akkor ne tudjak itthon brit elõfizetéses telefont használni csak úgy 😊

*Igen, teljesen az vagyok! Bár a meló St. Albans-ban van, és Edgware-ben lakom.*

Igen, a 100GBP depsit azért kellett, mert rohadt sokat költöztem ide-oda, és nem mentem át a Credit Check-en. 7-8-9.-ik hónapom ingyen lesz. 😊

Az iPhone 5-ért mindenképpen fizetni kellett volna, csomagtól függõen minimum 50GBP-t...de inkább 100-150-et.

Sok dolog nem tetszik ebben az országban, de a telefonvásárlás az pl. hibátlan dolog. Szó szerint ingyen hozzádvágják, persze, a szerzõdés mellé. Most pl. olyan csomagban vagyok, hogy havi 32GBP -t fizetek, de MINDEN KORLÁTLAN! SMS, beszélgetés, Internet. 😉
Oke, de gondolom 2 eves szerzodest kotott. A £100 meg 3 havi szamlajat fedezi, addig azzal sem kell torodnie.
Szoval, ha a szerzodes nem zavar, akkor igen, UK-ben olcso az iPhone.

Rage47
hja, de itthon használtan is 100k
Most akkor mar teljesen londoni vagy 😄

(nem)

Én most vettem egyet. Csak 100GBP kauciót kellett érte letennem, szóval ingyen volt. Életem elsõ iPhone-ja, megtanulni, megszeretni bõven jó! Aztán ha esetleg rákattanok, majd upgrade-elek. 😊
precision
1 évet mindenképp szerintem de inkább többet
max nem updatelsz majd a késõbbiekben az aktuális lassúlálst okozó iosre

Bazinga!

Rage47
szerintetek, ha most veszek egy iphone 4s-t, azzal meddig húzom ki, meddig nem lesz olyan, mint most állítólag a 3gs, hogy lagol, nem mennek az appok stb.?
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

clio1616v
de az, kifejezetten arra gondolok, ha a telefonáláskor kihangosítod, akkor annak a jelzésekor a kihangosító egy kontrasztosabb markert kapott - így jobban látszik, hogy ki van-e hangosítva 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

De, fehér.

&#63743;

A tarcsazas az elozo betaban nem feher volt, ugye?

DanielT
És megszületett az eddigi legocsmányabb ikon: a hangrögzítõ app. Pedig kemény küzdelem folyik a címért! 😄
clio1616v
kontrasztosabb hátteret kapott a telefonálásnál a kihangosítás háttere

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nagyon gyors es smooth lett a kepernyo/app valtas

Jojjenek az ujdonsagok? 😊

passcode kepernyona beutott karektereket jelzo negy pontocska felulre kerult😊
vizszintes notification-nel nem csuszik ossze az ora es a fejlec

a Safari tovabbra is szar

robotnyk
ez egy ilyen nap <#idiota>
GregSB
😄