iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mekkora idiota vagyok <#ticking>

http://gaborszantai.co.uk/

Megvan, de ott csak az elso van meg.

nem mentettem le a srac oldalat, aki az elsot is megosztotta - megvan neked?

robotnyk
ja tényleg, sry
GregSB
Ha fenn vagy wifin akkor az eddigiek se jelzik.

Btw a beta 2 már letölthetõ iPadekre is.

robotnyk
hmmm, most hogy nézem, nem jelzi valahogy, hogy milyen hálózaton van éppen? (3g, edge, lte-re gondolok)
GregSB
GregSB
Ha minden igaz ma jön a beta 2.

thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

clio1616v
de

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Prody
Mobilról hívnak csak... De igen, Skype-al lehetne, HA a telszám vásárlásnál ki tudnám választani az országot, ahol épp élek... Az nincs -.-. És itteni számot kéne használnom a problémák elkerülése végett.

Esetleg: LINE2 ???

GregSB
VOIP telefonálni nagyon sok mindennel lehet, de hogy neki legyen egy állandó telefonszáma, amin ha hívják egy sima vezetékes telefonról akkor az iPadjén csörögjön azt tudtommal csak a Skype tudja.

Illetve voltak még anno ilyen szoftverek, hogy VOIP Buster, meg kell nézni hátha õk kínálnak hasonlót.

passatgt
Facebookon is lehet már telefonálni nem?

GregSB
Viber erre nem jó, azt meglévõ telszámhoz kell kötni.

Én csak a skyperól tudok amivel ezt meglehet csinálni, mást nem ismerek.

Prody
Várok 😊

precision
okés, most már világos 😊 nem tudtam, hogy ilyesmi szolgáltatása is van a skype -nak

nemtom, esetleg nézd meg, hogy a viber tud e ilyet... vagy várd meg míg hozzá értõbbek javasolnak valamit... vagy google 😄

Bazinga!

Prody
Tudom tudom...
De akinek nincs okostelefonja... Hogyan tovább? Ez a lényege a Skype-nak is, hogy vehetsz telefonszámot, amit bármilyen telefonról tárcsázhatnak emberek és én Skype-on keresztül fogadom.

A problémám az, hogy van egy telefonszámom. Egy Ipad-et szeretnék magamnál hordani, onnantól nincs telefonszámom! 😄 Vásárolhatnék telszámot Skype-on, amit bárka tudna tárcsázni, az is, aki nem használ okostelefont, csak egy régi Nokiát mondjuk. Érted?
Nem nagy gond, ha két készülék van nálam, csak kipróbálnám ezt is a verziót is...

precision
én nem értek hozzá de miért kell ahhoz telszám a skypehoz hogy hívást tudj fogadni? email+jelszó -val belépsz és annyi, nem? onnantól kezdve elérhetõ vagy

viber nevû programot használják még sokan, ilyesmi célre... nézz utána esetleg

Bazinga!

Prody
Egy kis off, hátha jártasak vagytok ebben....

Skype-hoz hasonló programot tudtok ajánlani, ami persze megbízhatóan mûködik? Mivel egy készüléket szeretnék magamnál hordozgatni... Jó lenne egy VoIP-os telszám és arra fizetnék elõ. Igen, Ipad-rõl szeretnék telefonálni és hívást fogadni néha 😄.

Skype-nál ha telszámot szeretnék "vásárolni", akkor a listában nincs az az ország, ahol épp élek -.-...

Botond
Btw most Pcre és macre csak 10 euró (kupont is be kell írni).
Mint az iDoki, akikrol 10-bol 10 rosszat hallani?😊

GregSB
Normális szervizben az az elsõ dolog amit tesztelnek üvegcsere után, hogy mûködik -e a proxi sensor, és nem adják ki a kezükbõl mint elvégzett munkát ha nem.

Gondolom ez a hely is olcsóbb volt mint a "drága lehúzós" szervizek.

passatgt
hát igen, a szakszerû szervizelés😊

rooney8
ja bocsi félreolvastam. (cseréltem)
ez esetben nem tudok én sem mást mondani, csak amit #35551

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
i4?

Vidd vissza ahol cserélték, mert a proxymity sensor nem mûködik. Vagy elrontottak valamit a cserénél (nem csatlakozik rendesen), vagy rossz minõségû utángyártott üvegre cserélték, amiknél gyakran elõfordul ez a hiba.

Botond
Csak iOS6-on.
A nem kicsit draga X-COM-mal jatszik valaki iOS7-en?

rooney8
jól rádugtad az alaplapra a csatlakozót?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kijelzõt cseréltettem a telómon azóta ha telefonálok nem "kapcsolja ki a képernyõt" ha beszélek, hol tudom ezt beállítani?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Köszi!

&#63743;

rooney8
Igen, a 6-os shsh-k kukazva lettek, amit cydia mentett magatol 6.1.2-ig. Vagy maradsz ios 5-on, vagy ahogy irtad is tethered 6.1.3. En igy hasznalom, igazabol nem zavar, mert sose hagyom lemerulni, ha pedig valamilyen oknal kifolyolag ugy befagyna a rendszer, hogy ujra kene inditani (nekem meg sosem fordult elo, nagyon ritkan respringel, ha beakad vmi tweak, de a respring nincs hatassal a tethered jb-re), akkor is el fog indulni, csak jb nelkul. Tehet ha nagyon akarsz ios 6-ot, akkor azt mondom, hogy hasznalhato igy is. Aztan ha neked nem jon be, visszamesz ios 5-re (ha jol sejtem van shsh-d) 😊

narumon
JB kérdés: Iphone 4 - 5.1.1 van rajta. Upgradelni kellene és Jailbreakelni. Viszont ha jól látom akkor már csak a 6.1.3-at írja alá az apple, ahhoz meg nincs untethered JB. Máskor is volt már ilyen ilyenkor jönnének jól az elmentett SHSH Blob-ok. Csak ha jól nézem akkor ezeket (6.1.2 pl.) a Cydia egy hiba miatt nem mentette. Akkor most meg vagyok lõve? Nincs erre valami megoldás?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Dzsega
Arra tökéletes. Talán jobb is mint a 4-es nert könnyebben átéred. 😊

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Prody
Sose játszok mobilon, õszintén szólva... Nem tudom, hogy ez fog változni-e az iPad-en 😊 Inkább régi PC-s gamékat tolok, ha komolyabb játékhozt van kedvem. Ha meg ilyen "fruit ninja"-szerûségekkel ütöm el az idõt, arra jó a mini is, nem?

GregSB
Menürendszere nem szaggat, játékok nagyjából ugyanúgy néznek ki, de Frame Per Sec alacsonyabb.

RR3 szebb is meg magasabb FPS-el is fut 4-esen

Ha sokat játsszol akkor inkább 4-est vegyél.

Az új Safari is egyre nagyobb fail.
Az alsó menü vagy elõjön, vagy a kijelzõ aljához közeli link nyílik meg...

Prody
Mas: atalakito kabellel ra tudok csatlakoztatni pendrive-ot es masolni cuccokat ide-oda?

Prody
Koszonom.

4-hez kepest mennyire lassabb/szaggat (mondjuk jatekoknal is)?

GregSB
Akkor az a kérdés, hogy többet használnád menet közben, utazásnál, vagy inkább otthon.

Ha inkább otthon, akkor 10" Retina iPad.

Ha többet mozogsz, akkor iPad Mini.

Én sokat utazom, és hidd el: rengeteget számít a Mini hordozhatósága a nagyobbhoz képest. Simán megéri azt venni annak ellenére hogy rosszabb a kijelzõje.

clio1616v
olyankor ha fullon van csak legfelül az órán kell húzni, de ettõl még nem jó az unlock

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

oneal1
na igen, csak most nagy lépésre lenne szükség, erre dupla led villano...😄 LOL

!Forza Ferrari!

Prody
Röviden:

Telefonálni nem nagyon szoktam, 99% netezés + chat + instagram és egyéb barátai. Használnám utcán is menet közben (chat miatt), buszon (fõleg amikor 1 órát állok a dugóban) is, munkahelyen asztalomon, otthon is ágyban/asztalomon... tehát mindenhol. (LTE-s verzióról van szó természetesen)
Van egy netbookom, amit otthon használnék. Olyan dolgokra, mint pl. Word vagy Excel (nem tudom, hogy iPad-en mennyire kényelmes ezeket használni. Valaki kifejthetné.)
Mivel nem telefonálok, ezért arra gondoltam, hogy az S2-t odaadom bnõmnek és veszek egy régi szart, ami 1 hétig kibírja egy töltéssel és tényleg csak telefonálásra lesz.

Magánéletem röviden 😄

GregSB
Másik fontos kérdés, hogy milyen méretû okostelefonod és notid van mellette ha van?

GregSB
Mire kell, hol használnád többet?

Prody
Na, akkor ipad mini vagy ipad retina?

precision
az S modellek eddig is csak rókabõr lehúzások voltak
majd az iPhone 6 😊

Bazinga!

GregSB
Állítólagos 5S

Fú de nagy lázongás lesz ha idén csak ezt fogják kihozni 😄