iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pff, biztos, hogy nem... még a logo-t is belülre rakják majd? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezért kérdem, hogy hol van a felirat? Vagy azok a színes izék, amiken van egy iPhone felirat, az a belseje a burkolatnak? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem, csak azt olvastam egyszer, hogy azért kívülre írják ezeket a kötelezõ dolgokat, mert kötelezõ, hogy rajta legyenek a telefonon, és belülre nem tehetik, mert nem lehet szétszedni a telót.
@ Hellomarci
és ezért már nem írja rá az Apple, hogy õk készítették?<#fejvakaras>#fejvakaras>
a hátulján miért csak egy iPhone felirat van? több írás szokott lennei.. pl hogy designed by apple és not chinese motherfuckers 😊
na most már másodjára szivat meg a béta😄 visszarakom a régit.
Csak simán shit+restore-al beadom neki a megfelelõ ispw-t és mehet?
ha tud valaki linket 6oshoz, megköszönném!
Csak simán shit+restore-al beadom neki a megfelelõ ispw-t és mehet?
ha tud valaki linket 6oshoz, megköszönném!
!Forza Ferrari!
Azért, mert qrva sokat adtak el az egyetlen, csúcskateóriás árazású telefonjukból. A Samu már kezdi megközelíteni õket ebben a kategóriában, a többi gyártó viszont csak kullog utánuk ebben a szegmensben. Mindenki nagyon sok közép meg alsókategóriás telefont ad el, de azokon jóval alacsonyabb az árrés.
Az Apple egyik pillanatról a másikra megszûnne, kb senkinek nem tûnne fel.
Kevesebb lenne az alumínium laptop és telefon, mára ennyire csoffadt a szerepük, az elvitathatatlan mobilreform után. Szar dolog a konkurencia, nem véletlen, hogy mindenki, minden szart levéd, amit tud, de az is kevés.
Kevesebb lenne az alumínium laptop és telefon, mára ennyire csoffadt a szerepük, az elvitathatatlan mobilreform után. Szar dolog a konkurencia, nem véletlen, hogy mindenki, minden szart levéd, amit tud, de az is kevés.
Nos, PONT ezért tehetnék meg, hogy a készülékért már nem húszmilliárd százalékos hasznot nyalnak fel.
pénzt szed be az iPhone -okon lebonyolított sms -ek, beszélgetések, talán még az adatforgalom után is
pénzt szed be az appstore -on eladott appok után is, ott van még az iTunes Zene bolt...stb.
pénzt szed be az appstore -on eladott appok után is, ott van még az iTunes Zene bolt...stb.
Bazinga!
Akkor még azt meséld el nekem, hogy miért van több készpénztatalékuk, mint a többinek talán összesen.
Még a végén kiderül vazzeg, hogy nem is drága az iPhone, meg úgy általában nem basz meg szárazon az Apple a termékeinek árazásával.
Még a végén kiderül vazzeg, hogy nem is drága az iPhone, meg úgy általában nem basz meg szárazon az Apple a termékeinek árazásával.
Azzal azért remélem tisztában vagy, hogy ez az ár nagyrészt a dollár-euró-forint közötti "erõviszonyok", és az itthoni adók miatt ennyi.
USA-ban egy fityingel sem drágább egy iPhone, mint a csúcs Samu (S4) vagy HTC One. Mindegyik $600-$650 környékén mozog unlocked. Ennyit az Aple BRUTÁLIS árrésérõl.
USA-ban egy fityingel sem drágább egy iPhone, mint a csúcs Samu (S4) vagy HTC One. Mindegyik $600-$650 környékén mozog unlocked. Ennyit az Aple BRUTÁLIS árrésérõl.
persze ez igaz 😊 éhesek, nagyon... érhetõ módon
de amíg az USA a fõ piacuk addig nem fognak változtatni az árképzésükön
meg amíg sokan megveszik hitelre/részletre az iphone -t (itthon is) mert státusz szimbólum addig nem fognak változtatni az árképzésükön
ez van. sarkosítva ugyan, de az alma logót nagyon meg kell fizetni... 😊
de amíg az USA a fõ piacuk addig nem fognak változtatni az árképzésükön
meg amíg sokan megveszik hitelre/részletre az iphone -t (itthon is) mert státusz szimbólum addig nem fognak változtatni az árképzésükön
ez van. sarkosítva ugyan, de az alma logót nagyon meg kell fizetni... 😊
Bazinga!
A közel nullszaldós 90 ezer Ft és a mocskosul lehúzós 210 ezer Ft között szerintem van egy elég széles mezsgye, amin mozoghatnának.
Te jó ég, nem sajnálom õket, csak tisztában vagyok vele hogy más az üzleti modelljük, ezért nem engedhetik meg maguknak. (ahogy precision is írja)
én értem mit mondd... más az üzletmodell, közel nullszaldósan nem tudja piacra dobni
de hogy ugyanolyan áron lesz mint egy "új" iPhone és 2-3 éves hardver lesz benne az 100%
de hogy ugyanolyan áron lesz mint egy "új" iPhone és 2-3 éves hardver lesz benne az 100%
Bazinga!
A Nexus az ne legyen mérvadó, mert azt közel nulszalldósan árulják, minimális haszonnal. Ezt a Google meg tudja engedni magának, az Apple viszont nem.
Volt már a kezedben ilyen Lumia, vagy csak fotók alapján alkotsz róla véleményt? Nagyon minõségi, egyáltalán nem gagyi cucc érzetét kelti ha kézbe veszed.
A színek meg ízlés kérdése, ez eléggé szibjektív szóval nem fogok vitába szállni, én is felnõtt férfi vagyok és nekem teszenek ezek a készülékek.
A színek meg ízlés kérdése, ez eléggé szibjektív szóval nem fogok vitába szállni, én is felnõtt férfi vagyok és nekem teszenek ezek a készülékek.
"Olcsónak kell lennie."
Úgy, hogy az Apple megtarthassa a mostani BRUTÁLIS haszonkulcsait. Hogy rohadna meg keresztbe.
Úgy, hogy az Apple megtarthassa a mostani BRUTÁLIS haszonkulcsait. Hogy rohadna meg keresztbe.
kint "ingyen" fogják hozzávágni az emberekhez valami röhejesen kedvezõ díjcsomagban... 😊
itthon kártyásan vagy függetlenül olyan 130e lesz a kezdõ ára, szerintem
itthon kártyásan vagy függetlenül olyan 130e lesz a kezdõ ára, szerintem
Bazinga!
link 1
link 2
ennek a telefonnak a háza pl unibody ACÉL 😄
ha nõ lennék és/vagy 16 év alatti akkor valószínûleg nagyon tetszene ez a színes plasztik ház, de felnõtt férfiként nagyon röhejesnek tartom 😊 ez van 😊 a gyönyörû iPhone5 után nem értem hogy jöhetnek ki egy ilyennel... oké, low cost, és olcsónak kell lennie, de az olcsó != igénytelen
link 2
ennek a telefonnak a háza pl unibody ACÉL 😄
ha nõ lennék és/vagy 16 év alatti akkor valószínûleg nagyon tetszene ez a színes plasztik ház, de felnõtt férfiként nagyon röhejesnek tartom 😊 ez van 😊 a gyönyörû iPhone5 után nem értem hogy jöhetnek ki egy ilyennel... oké, low cost, és olcsónak kell lennie, de az olcsó != igénytelen
Bazinga!
Kíváncsi vagyok, hogy mennyibe fog kerülni az iGagyi, mert pl a csúcs Nexus jelenleg függetlenül 90 ezerért, újan megvehetõ.
És nem fosmûanyag hátlappal.
Én 120-130-ra tippelek.
És nem fosmûanyag hátlappal.
Én 120-130-ra tippelek.
lehet, hogy jó minõségû és tényleg nem fog karcolódni, vagy a lumiák sem karcolódnak, nem tudom... de hogy rohadtul igénytelenül néznek ki egy felsõkategóriás telefonhoz képest... link
egy alsó/közép kategóriás telefonnál még elnézi az ember a "gagyi" színes plasztik házat, de egy 100e+ -os telefonnál? vagy velem van a "baj", hogy ez engem zavar/nem tetszik? 😊
egy alsó/közép kategóriás telefonnál még elnézi az ember a "gagyi" színes plasztik házat, de egy 100e+ -os telefonnál? vagy velem van a "baj", hogy ez engem zavar/nem tetszik? 😊
Bazinga!
Ok.
Van viszont jó minõségû mûanyag is, pl a lent említett Lumiák szerintem faszák. Ha olyan anyagból csinálják akkor jó lesz.
Van viszont jó minõségû mûanyag is, pl a lent említett Lumiák szerintem faszák. Ha olyan anyagból csinálják akkor jó lesz.
Az üveg sokkal kevésbé karcolódik, mint a puha, fényes mûanyag. Tény.
Az a fos már a tokba/zsebbe ki/berakástól mikrokarcos lett.
Az a fos már a tokba/zsebbe ki/berakástól mikrokarcos lett.
mióta fenntvan a béta, csinált egy olyat hétvégén a telefon, hogy nem reagált az érintõképernyõre, lezárt állapotban. semmit sem lehetett vele kezdeni, egyszer csak magától újraindult és jó lett...para volt😄
újraindítottam pedig párszor, de az nem orvosolta, csak amikor magától csinálta.
újraindítottam pedig párszor, de az nem orvosolta, csak amikor magától csinálta.
!Forza Ferrari!
Ad 4353. Szerintem a 3gs kenyelmesebb volt. Bar nekem is magatol repedt meg. Miert csak nekem jon be a "gany szemet" hatlap? Tok fun
+ ez nem elfogultság, nem azért tetszik mert Apple. Az unibody csrbon színes Lumiák is nagyon tetszenek.
Most rakjak be olyan képet, amin a 4-es szifon üveghátlapja van fossá karcolódva? Én fél évig használtam a 3GS-t, vigyáztam rá, ugyanúgy mint most a 4-esemre, és nem volt rajta karc.
Ha igénytelen vagy akkor minden összekarcolódik, az 5-ös is.
Ha igénytelen vagy akkor minden összekarcolódik, az 5-ös is.
én csak simán azt mondtam hogy szerintem gány ahogy kinéz. Megvenni azt tuti nem fogom 😄
Armin & Ayu fan
tegyük fel hogy a lókoszt iphone hátlapja nem fog ennyire karcolódni de kinézetre sokkal igénytelenebb mint ez... sokkal csillogóbb, és színesebb
Bazinga!
Ad. 4.: azért véleménye még lehet az embernek még akkor is ha valóban nem kötelezõ megvenni 😛
Szerintem rohadtul nem kelti egy prémium és minõségi termék látszatát ez a fröccsöntött mûanyag kinézetû színes hátlap
tudom már beszéltünk korábban errõl, nem mennék most bele még egyszer 😊 voltak már tényleg ilyen féle próbálkozásai az Apple -nek, de "melegTim" óta tényleg kezd elgurulni a gyógyszer stílusérzék a színek terén.
egyáltalán nem illik bele az iPhone -ok sorába ez a kinézet... tényleg nagyon gagyi hatású az egész, szerintem.
Szerintem rohadtul nem kelti egy prémium és minõségi termék látszatát ez a fröccsöntött mûanyag kinézetû színes hátlap
tudom már beszéltünk korábban errõl, nem mennék most bele még egyszer 😊 voltak már tényleg ilyen féle próbálkozásai az Apple -nek, de "melegTim" óta tényleg kezd elgurulni a gyógyszer stílusérzék a színek terén.
egyáltalán nem illik bele az iPhone -ok sorába ez a kinézet... tényleg nagyon gagyi hatású az egész, szerintem.
Bazinga!
Ad 4. Iszonyatosan elfogult vagy.
A fogása jó volt a 3-as szériának, de az a fényes, karcmágnes mûanyag az ipar szégyene.

A fogása jó volt a 3-as szériának, de az a fényes, karcmágnes mûanyag az ipar szégyene.

Ad 3. nem kötelezõ megvenni, nem fog senki pisztolyt fogni a fejedhez hogy ezt vedd az alu helyett 😄
Én használtam 3GS-t a 4-es elõtt, és szerettem, kényelmes volt a fogása. Színekkel sincs bajom, tetszenek a színes Touchok is.
Én használtam 3GS-t a 4-es elõtt, és szerettem, kényelmes volt a fogása. Színekkel sincs bajom, tetszenek a színes Touchok is.
3GS nekem nem jött be... az elsõ iPhone-om 4S volt. mert a 4-es ház már bejött hogy Glass és fém, semmi mûanyag.
Ad 1. mûanyag szart nem hívok telefonnak (iPhone elõtt egy fém nokiám volt)
Ad 2. homárszínû szutyok... (mobile ne legyen már rózsaszín, meg szívecskés)
Ad 1. mûanyag szart nem hívok telefonnak (iPhone elõtt egy fém nokiám volt)
Ad 2. homárszínû szutyok... (mobile ne legyen már rózsaszín, meg szívecskés)
Armin & Ayu fan
hiába lesz "ló koszt" akkor is 100e+ lesz az ára mire ideér, bõven... az még mindig felsõ kategória
de azért remélem valami emberi színben is lesz majd, egy szolid fekete pl vagy esetleg matt hátlap
de azért remélem valami emberi színben is lesz majd, egy szolid fekete pl vagy esetleg matt hátlap
Bazinga!
tök jó hogy pár fos minõségû fotó alapján legányozzátok. Ha olyan lesz mint a 3GS hátlapja volt (minõségre), akkor is gány lesz? 😄
Mint a jó kis Nokiás idõkben, lesz sok elõ, és hátlapod, és cserélgetheted õket. 😊
@ Hellomarci