iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
"Our Verdict: It does not feel cheap at all."

Dzsega
Azt hittem csak az üzenetek kellenek neked (is).

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
és a szériaszámból is látod

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
más a kamera

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Fekete csíkok elhelyezkedése a fémkereten más.

Szemre miben tudom megkülönböztetni a 4et a 4s-tõl ?

Get a life!

Ez is jó, de egy dologhoz nem szeretnék 2 appot 😄
Dzsega
Nem ismerem pestet. Ha lejössz pécsre akkor tudok segíteni. 😊

Dzsega
iPhone-ra van Messenger.

Csak ugy tudnek sajnos venni, hogy beszamittatom az s2omet, ugyhogy ha tudsz ilyen boltot, akkor megkoszonnem. Ikyen aluljaros telefonosok meg ugy is ram tukmaljak a szart is, mert semmit nem tudok az iphoneokrol

Get a life!

rooney8
safariból megnyitod 😄
másról nem igazán tudok

én is így használom az app-et. megszoksz, vagy megszöksz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Egyébként tetszene, mert pofás és vannak benne jó dolgok. Van valami alternatíva?
rooney8
egy trágya szar az fb app
nekem is csinál olyanokat, hogy tépem a hajam tõle

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok!

Facebook app-nél másnak is csinál olyat, hogy egyszer csak nem tudok chatelni? Nyomom a chatet, látom a legutóbbi csevegéseket, de mikor rányomok, visszadob a fõoldalára. Ha bezárom az appot és restart, akkor megjavul egy idõre. Legfrissebb facebook app, iOS 6.1.3, minden gyári.

Köszi!
Dzsega
Akkor sztem boltban vegyél, olyan helyen ami már régóta ott van és vissza tudsz menni reklomálni, megbízhatóak.
Valid apple, itt tudod ellenõrizni, hogy a gyáriszáma alapján eredeti-e (hallottam már olyant is, hogy olyan gysz volt benne ami azt írta eredeti de az nagyon ritka).

Get a life!

Sajnos se eredetivel se hamissal nem találkoztam és egyáltalán nem értek az iphone-hoz se az ios-hoz 😞 Off de s2-t szeretném lecserélni 😊

Get a life!

Dzsega
Ha esetleg még nem találkoztál volna hamissal: link

clio1616v
elõfordul, ha a telenornál veszel függetlent vagy az edigitalon, õk buherálják és az okoz ilyesmit

nézd meg, hogy más lesz a serial száma, mint az itunes kiír

Sziasztok!

Iphone 4S telefonom van, a legújabb szoftverrel, független.
A mai napon a teljes töltöttség ellenére 1%-ot mutatott a kis töltöttség visszajelzõ.
Hiába töltöm, hiába indítom újra, nem kapcsol be a telefon. Tölti a töltõ, de nem reagál rá a telefon.

Mi lehet a probléma? Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!
Bercy
Ha teheted probalj ki benne mindent.
- sms / telefonhivas
- bongessz a neten wifivel es 3g-vel egyarant
- fenyepezz
- nyisd meg a maps-ot amivel a gps-t is le tudod tesztelni
- probald ki az iranytut
- a beallitasoknal csekkold le az akkumlatort
- nezd meg alaposan a telefont, nincs-e rajta serules, jo-e a kijelzo
DanielT
Arra, hogy 60 ezer Ft-ért olyan legyen mint az új. Semmi leverés, karc, stb. Egy függõ készülékért csak akkor adnék 60-at.
robotnyk
az egyetlen ami hirtelen eszembe jut, hogy próbálgasd a home gombot. a 4-esben nem a legjobb a szigetelése, és ha bejut a por, nedvesség, ettõl kicsit esetleges lehet a mûködése.
Sziasztok, szeretnék venni egy használt iPhone 4 16gb-os T-mobilos készüléket, jelen pillanatban 60eft, meg tudnátok mondani h esetleg mire kell odafigyelnem személyes találkozó során a telefonon ? sosem volt apple cuccom és mindig android párti voltam, most szeretném kipróbálni a másik oldalt 😊 Elõre is köszönöm

Get a life!

Dzsega
Zöldet. 😊

clio1616v
az duplavakus lesz

Botond
Akkor kéket veszek! 😊
passatgt
és mi van, ha ez lesz az iphone 5s?

GregSB
Nekem a fehér kifejeztten tetszik.

Aztán meglátjuk lesz e ebbõl valami, vagy csak klóngyártók szórakoznak.

GregSB
Itt van néhány render, ami ezek alapján készült. Ez közelebb áll a valósághoz, mint néhány fos fényviszonyok között lefotózott fóliás hátlap:

Egy
Kettõ
Három

ProGabe
Csillognak, nem csillognak - fólia, nincs fólia, ez így akkor is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Egy developer írta, hogy ezek a színek tökéletesen megegyeznek a fejlesztõknek kiadott "javasolt alapszínek iOS7-ben" doksival.

GregSB
Subidubi rókaprém!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért csillognak így, mert fólia van rajtuk, ez látszik az egyiken amin fel van púposodva

tyler82
Iphonen lévõ AudioNote app segítségével rögzítettem hangot ami .note kiterjesztésû. Hogyan tudom laptopon vagy asztali PCn lejátszani?
Semmi nem támogatja ezt a formátumot. Leszedtem az AudioNote ot asztali PC re is de az se játsza le. Nem tudom hogy mivel lehet lejásztani vagy átkonvertálni mp3 formátumra esetleg?

A smooth sea never made a skillfull sailor

Megoldódott köszönöm csak ki és vissza be kellet jelentkeznem és most már Updateli köszönöm!

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

De nekem egy accom van. És az magyarnak van be reggelve!

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

LoDMaSt
app store - featured fül, legörgetsz, apple id-re katt, kijelentkezel, majd a kívánt acc-al be.

@ Hellomarci

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne hogy amikor update-elni akatom a appjeimet azt dobja a telefon hogy Accaount Not in This Store Accaunt not valid for use to the us store.

Hol tudom átváltani más boltra?

LoDMaSt
külföldön kicsit necces. 😞 itthon próbálom használni, de igohoz képest gyerekcipõben jár még.

@ Hellomarci

DanielT
A Reederbe mától be lehet importálni a Feedly-t.

Nálam egyébként a Digg Reader nyert, azt 1-1 ben olyanra csinálták meg mint a Google Reader volt.

Van iOS app és webkliens is.
clio1616v
Waze a megoldás

Tikal
Most a Reeder akkor megszûnt létezni? 😞
Mondjuk nem mintha a Feedly rossz lenne...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Passzolom, utoljára iOS 3 alatt hajtottam végre hasonló mutatványt akkori iGo-val 😊

LoDMaSt
ide is beírom, hátha:

iGo-s kérdésem lenne, 5-ös iphonenal, és a 2.4.6-os verzióval lenne gondom. Eddig úgy csináltam, hogy tört igo-t rátettem a telefonra, majd amikor kijött egy map update, akkor kézzel lecserélgettem a térképeket, de ebben a verzióban nem megoldás, mert inaktív tartalomnak érzi, hiányzó licenszfile miatt. Tudtok erre valamilyen megoldást a megvásárláson kívül?

@ Hellomarci

oneal1
persze😄

!Forza Ferrari!

clio1616v
szöggel próbáltad? 😄

Nem kell sem shift + restore sem hatos link.
dfu módba teszed a telefont majd simán restore az iTunesban.



Tikal
én is csak próbálom nem elhinni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Jólvanna, én is remélem, hogy nem ilyen lesz, és hogy ez kamu, csak mindenre lehet megoldást találni. 😄

@ Hellomarci