iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Get a life!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Get a life!
másról nem igazán tudok
én is így használom az app-et. megszoksz, vagy megszöksz 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nekem is csinál olyanokat, hogy tépem a hajam tõle
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Facebook app-nél másnak is csinál olyat, hogy egyszer csak nem tudok chatelni? Nyomom a chatet, látom a legutóbbi csevegéseket, de mikor rányomok, visszadob a fõoldalára. Ha bezárom az appot és restart, akkor megjavul egy idõre. Legfrissebb facebook app, iOS 6.1.3, minden gyári.
Köszi!
Valid apple, itt tudod ellenõrizni, hogy a gyáriszáma alapján eredeti-e (hallottam már olyant is, hogy olyan gysz volt benne ami azt írta eredeti de az nagyon ritka).
Get a life!
nézd meg, hogy más lesz a serial száma, mint az itunes kiír
Iphone 4S telefonom van, a legújabb szoftverrel, független.
A mai napon a teljes töltöttség ellenére 1%-ot mutatott a kis töltöttség visszajelzõ.
Hiába töltöm, hiába indítom újra, nem kapcsol be a telefon. Tölti a töltõ, de nem reagál rá a telefon.
Mi lehet a probléma? Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!
- sms / telefonhivas
- bongessz a neten wifivel es 3g-vel egyarant
- fenyepezz
- nyisd meg a maps-ot amivel a gps-t is le tudod tesztelni
- probald ki az iranytut
- a beallitasoknal csekkold le az akkumlatort
- nezd meg alaposan a telefont, nincs-e rajta serules, jo-e a kijelzo
Get a life!
Aztán meglátjuk lesz e ebbõl valami, vagy csak klóngyártók szórakoznak.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi nem támogatja ezt a formátumot. Leszedtem az AudioNote ot asztali PC re is de az se játsza le. Nem tudom hogy mivel lehet lejásztani vagy átkonvertálni mp3 formátumra esetleg?
A smooth sea never made a skillfull sailor
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
@ Hellomarci
Egy olyan problémám lenne hogy amikor update-elni akatom a appjeimet azt dobja a telefon hogy Accaount Not in This Store Accaunt not valid for use to the us store.
Hol tudom átváltani más boltra?
@ Hellomarci
Nálam egyébként a Digg Reader nyert, azt 1-1 ben olyanra csinálták meg mint a Google Reader volt.
Van iOS app és webkliens is.
Mondjuk nem mintha a Feedly rossz lenne...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
iGo-s kérdésem lenne, 5-ös iphonenal, és a 2.4.6-os verzióval lenne gondom. Eddig úgy csináltam, hogy tört igo-t rátettem a telefonra, majd amikor kijött egy map update, akkor kézzel lecserélgettem a térképeket, de ebben a verzióban nem megoldás, mert inaktív tartalomnak érzi, hiányzó licenszfile miatt. Tudtok erre valamilyen megoldást a megvásárláson kívül?
@ Hellomarci
dfu módba teszed a telefont majd simán restore az iTunesban.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''