iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Pontosan ezért kell ilyenkor vízpart +sör/fröccs reggeltõl estig 😄

http://gaborszantai.co.uk/

reggel 5kor elmentem futni az erdobe 10km-t, mar akkor is 24C fok volt, utana eszem agaban sem volt kimenni, ez nem feher embernek valo ido

DanielT
Elõkerült egy videó a fotózásról! 😄

GregSB
Azta 35 hsz, ti nem vagyotk kint a jó idõben? 😄

Majd átrágom magam rajta, addig is: ingyenes az infinity blade 2

robotnyk
sõt, egyre többet kér érte a telekom...
asysoft
Egyetértek, én is úgy vagyok vele, hogy hitelt/részletfizetést lehetõség szerint el akarom kerülni. Egyedül lakás esetén van tervben, de hacsak nem szakad a nyakamba a lottóötös (amúgy nem játszom, így csak kicsit kisebbek az esélyeim erre, mint a többieknek<#idiota>), ezt nem úszom meg.

#35692-ben linkelt hátlapokról Lumia 620 ugrik be, amely nekem külsõleg bejön. Kár, hogy Apple mûanyagtól tartok, korábbi MacBookok meg 3GS után... Még az is lehet, hogy egy színest is bevállalnék (megfelelõ árnyalat esetén), bár a render "metál" színezetû variánsai nagyon nem jönnek be😊

/*WTF?!*/

Értsétek meg, hogy a világ többi részén azért van ennyi iPhone, mert itt NEM KELL MEGVENNI! Hollandiában, Angliában, Kanadában (amirõl tudok) az elõfizetés mellé választható...INGYEN! Csak csóró országunk még nem érett meg erre a komoly gondolkozásmódra, hogy nem telefont vásárolunk, hanem elõfizetést. Magyarországon még az alap androidos szarért is elkérnek valamennyit. Persze, ez nem az ország hibája, hanem a szolgáltatóké...mondjuk annyiban az országé, hogy valamiért nem érett meg a társadalom a nyugaton már évek óta mûködõ üzleti modell bevezetésére.
precision
te súlyos fanboy vagy... 😄

Bazinga!

Tikal
😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
én kijelzõvel lefelé fordítva teszem ki... pont emiatt 😄

Armin & Ayu fan

ebbol sokan csinaltak egy jopofa kozossegi jatekot: mindenki kiteszi a tarsasagbol, latni fogjatok, ha felvillan egy notification, de aki elobb hozzanyul a telefonjahoz, az fizeti a teljes fogyasztast

Andr0
BTW: én mindig kiteszem az asztalra a telefonom akárhova beülök, mert a zsebemben kényelmetlen. Nem azért mert kurv§nagyembernek érzem magam mert van egy telefonom... 😊

Armin & Ayu fan

Tikal
Rég lehettél már gimis, próbálj meg visszaemlékezni mikor nem volt még fizud, akkor mitõl lehettél menõ 😊 Igaz sok tininek van már iphone-ja, na de az attól még menõ, mert még többnek meg nincs 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
haha, hát errõl beszélünk, ezt írtam egy sorral lentebb, nem vágod? 😄

V43 1105
Én ezt továbbra sem nevezném low-budget készüléknek .. egyszerûen valamilyen szinten kiherélik de ennyi.. amit írtak lejjebb, hogy ebben inkább az van, hogy átállítsák ha úgy tetszik egységesítik a gyártást..

Amúgy igen .. bárhova mész pesten sok kis csepûrágó hülye gyerek kezében ájfon van .. bár ezt a részletfizetéses dolgot sosem értettem, oké értem én, ha nincs pénzem egyszerre akkor így megveszem, de bár régóta szeretnék iPhonet sosem vinne rá a lélek, hogy részletre vegyem meg a telefont.. de ez lehet csak egy hülye beidegzõdés tõlem.. inkább annak vagyok a pártolója, hogy akkor veszek meg valamit, ha megvan rá a pénzem egy összegben.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

clio1616v
nincs szükség olcsó iPhone-ra

legyen nyugodtan drága, akár kétszerese az androidnak, ami jobb azért szívesen adok ki kétszer annyit, ha meg nem jobb, akkor nem fogok feleannyiért rosszabbat venni, így nincs létjogosultsága, az olcsóbb iPhonenak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

mirõl beszéltek srácok... közel 50%-os market share-rel rendelkezõ telóra azt mondani hogy presztizs? (USA)

A többi országra meg azt mondom, hogy amióta létezik részletfizetés, lolság kijelenteni bármilyen 1 millió HUF alatti dologra hogy presztizs..

Szálljatok fel a kõbányai villamosra, és fogadjunk hogy hogy a tizen-huszonéves korosztály majdnem felénél ájfon lesz. Bárki megveheti magának még az 5-ös szifont is, csak sokaknak egyszerûen nem ér ennyit.
De valószínûleg az itteni társaság fele is a békávén rohad, úgyhogy tudjátok mirõl beszélek.

Na de hogy a lényegrõl is szót ejtsek, a low budget iphone rövid távon be fog jönni az apple-nek, mert az ál-presztizs érzésnek köszönhetõen sokan inkább veszik azt az android helyett, de hosszú távon borzasztó márka-romboló hatású lesz..

ProGabe
Még mindig nem vágod: nem a telefon drága itt, hanem a fizetések alacsonyak!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
hidd el, a paraszt máshol is kibassza az asztalra, nem csak a balkánon 😊

precision
ismét... csak itt a balkánon 😊

Bazinga!

Tikal
nem az iphone jelent presztizst, hanem az ára 😊 Akinek 180ezres Samuja van, az ugyanúgy el van szállva magától, azt is kibassza a kávézóban az asztalra 😊

precision
ez egy baromság...
mondom, max itt a balkánon hiszik azt az emberek hogy az iPhone bármiféle presztízst jelent

Bazinga!

Prody
Itt Thaiföldön is, ahogy látom.
Samsung csúcskészülék vagy Apple cucc

És elvileg csak fejlõdõ ország 😄

clio1616v
az autók között a ferrári olyan pozíciót tölt be, mint az apple a mobilok között - errõl beszéltem csak

az, hogy van olyan ország vagy város, ahol többen engedhetik meg maguknak az apple termékeket, azon ne akadj fenn

Monakóban és dubaiban is több ferrárit látsz, mint VW-t

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

LaszloLedzenyi
Voltam kint 1 hónapja Angliában, 10 emberbõl 7-nek iPhone-ja van. igaz egy havi 33 fontos csomagot kell vállalj 2 évre az EE-nél amiben minden korlátlan, és egyszeri 30 font-ba kerül az 5-ös iPhone<#szomoru2>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Tikal
<#rolleyes>

JohnnyNapalm
"iPhone hands-on" nem éppen ezt jelenti 😄

Tikal
mivel csak a tok szívárgott ki a gyárból, ezt mondják, szóval ja, nem véletlen 😊

JohnnyNapalm
de amúgy nem nézne ki rosszul így fekete-fehéren

JohnnyNapalm
ez még mindig csak a hátlap, rátéve az 5 kijelzõjével

nem véletlenül nincs olyan kép amin ios-t futtat 😊

Tikal
Úgy érted kelet europában? mert azt ugye leszarják, de jogosan, nem? 😊

Szerintem az europai részesedésüknek nem sok köze van az árhoz, pl a német piacon nem olyan erõsek mint mondjuk UK-ban, és ugye a német átlag embernek nem hiszem hogy nagyobb gond lenne kicsengetni az árát mint bárkinek az usa-ban...de lehet tévedek.

precision
Hogy esetleg Európában is jobban elterjedjenek és szélesítsék a célközönséget? 😊

Nem kell gagyinak lennie, egy szóval sem mondtam. A 2 éves hardver megteszi (reális áron). Az iOS meg úgy fusson rajta ahogy kell. Gondolom te sem hiszed el, hogy annyit változik a rendszer mindig, hogy "akaratlanul" belassul mindig az iOS az 1-2 éves modelleken... egy bizonyos szint felett már úgy is csak a játékok és a komolyabb appok használják ki a nagyobb cpu teljesítményt, alapjáraton eleve nagyon alacsony órajelent fut cpu akku kimélés céljából és milyen érdekes hogy nem laggol be az hogy lapozok a fõképernyõn vagy bemegyek a beállításokba neadjisten fotózok vagy elindítok egy mp3 -at

Bazinga!

Tikal

Tikal
Akkor, hogy ha tömeg cucc, miért kell egy másik készülék? 😊

Tikal
hát ha kijönnek valami gagyisággal, csak azért, hogy tartsák a piaci részesedést...az gáz és máris van csomó kérdésem:

Mégis milyen alacsony árat vársz? 100ezer? 100ezerért kapod majd ugyanazt a hardware-t vagy valami gyengébb vas lesz benne? akkor azon hogy fog futni a csúcs iOS7 amit a csúcs készülékhez adnak? 😊 Vagy butább iOS lesz, kevesebb feature, 24fps menüvel, android feeling? 😊

precision
szerintem az Apple közel sincs a Ferrari szintjén

Amerikában ez tömegcucc, csak itthon van belõle presztízskérdés és virtuálpénisz összeméregetés...

szóval ez a hasonlat nem igazán jó

Bazinga!

clio1616v
az apple stratégiája az, hogy a termékei magas áron magas színvonalat képviselnek

a ferrari sem fog neked 1.2-es motorral gyártani olcsó ferrárit, csak hogy abban villoghass

think different...

precision
hát ja, nehogy jöjjön olcsó iPhone a végén még nem hiszik el, hogy tele vagy zsével ha meglátják az alma logót a telefonod hátulján

pont errõl beszéltem... 😄

Bazinga!

clio1616v
de miért kell olcsó legyen?

legyen 500ezer, de ütõs

jóhogynem azon szurkoltok, hogy adjanak ki valami szart iPhone néven, hogy olcsón is meg tudja venni bárki

precision
de azért figyelniük kell, hogy a brutális hasznukat nehogy túl sokkal lejjebb vigyék mert akkor a true fan -ok bizalma megrendül a cégben és még áttérnek valami új drága és menõ cuccra 😞

ha jól rémlik itt ebben a topikban is olvastam olyat valakitõl, hogy ha az Apple kijön középkategóriás termékkel akkor nem fog többet Apple terméket venni 😊 szóval tényleg óvatosan kell bánnia az árral, nehogy túl alacsony legyen

Bazinga!

precision
a lószart 😄 ennyire naív nem vagyok...

én már annak örülnék ha a kezdõ ára 100 alatt lenne, hogy 6-12 hónap alatt lemenjen 60 -ra

de nyilván 130 lesz és egy év múlva is még 100, szóval... ennyit az "olcsó" iPhone -ról 😊 és nem lesz erõsebb mint az i4s hardverben ez boritékolható

Bazinga!

DanielT
Egy nagyon jó indok hogy miért jöhet az "olcsóbb" iPhone:

Több készüléket akarnak eladni, hogy nagyobb piaci részesedésük, több bevételük és több hasznuk legyen, mert úgy zsugorodnak, hogy hamarosan a Macintosh 5%-os részesedéshez hasonló lesz a szelet a tortából.

" és minden bizonnyal az 5-ös gyártástechnológiáját fogja használni (magyarul le tudják majd gyártani ugyanazon a gyártósoron amin az 5-öst"

Melyik technológiával gyártanak majd ugyanazon a "gyártósoron?". A gyártósor ugyanis csak kézi összeszerelés. Az alkatrészeket meg beszállítóktól veszik, szóval pont rohadtul mindegy nekik.

Ezek alapján a különbség annyi lenne, hogy mûanyag, vagy fém házban van tökugyanaz a készülék.

Nem így lesz.

Most is lesz olcsóbb iPhone, mint az aktuális csúcs, úgy hívják, hogy iPhone 5, még csak változtatni sem kéne a "gyártástechnológián".

Remélem nem gondolja senki, hogy a szaros fémház miatt kell szegény kis Apple-nek ilyen drágán adni a készüléket...

A komplett "mechanikai alkatrészeket" 33 dollárra becsüli az iSupply. Ezek alapján, ha a mûanyagot ingyen legyártják, akkor akár HÉTEZER Forintot is spórolhat az Apple! Huhúúúúúúú!

GregSB
Egy nagyon jó indok hogy miért jöhet az "olcsóbb" iPhone.

Zanzásítva: át akarnak teljesen állni a 4" képernyõre.

Ha mindent úgy folytatnának mint eddig, akkor jönne az 5S, az 5-t tovább árulnák olcsóbban, és a 4S lenne a belépõ készülék.
A 4S viszont 3,5", és még a régi dock connector van rajta.

Szóval az új "olcsóbb" iPhone pontosan annyiba fog kerülni mint a 4S kerülne, viszont 4" lesz új csatival, és minden bizonnyal az 5-ös gyártástechnológiáját fogja használni (magyarul le tudják majd gyártani ugyanazon a gyártósoron amin az 5-öst (szemben a 4S-el)., csak olcsóbb anyagokból lesz összerakva.

GregSB
Precision folyamatosan emiatt panaszkodik, es reménykedik 😊

DanielT
Hát ezzel nem vállalsz nagy kockázatot! 😄DD

Szerintem senkinek, még csak meg sem fordult ilyesmi a fejében.
GregSB
Itthoni árak szerint olcsóbb (30-50 ezer Ft-os) kategóriába tuti nem fog telefont kiadni Apple, ezt most borítékolom neked.

GregSB
Ja ezek fura dolgok. Nincs kizárva hogy ez csak egy kínai klóngyártó jól sikerült kamu terméke (erre utal az is hogy a cikk állják árulják a készüléket Android OS-el)

precision
így fehérben nem néz ki rosszul
az ára viszont biztos, hogy sok lesz... mármint itthon

Bazinga!

DanielT
"It will not be cheap at all."

Fixed!

A hiányzó gombok meg majd becuppannak a kis lukakba vajon? A némítógomb pedig a prémium iPhone kiváltsága marad?