iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Majd átrágom magam rajta, addig is: ingyenes az infinity blade 2
#35692-ben linkelt hátlapokról Lumia 620 ugrik be, amely nekem külsõleg bejön. Kár, hogy Apple mûanyagtól tartok, korábbi MacBookok meg 3GS után... Még az is lehet, hogy egy színest is bevállalnék (megfelelõ árnyalat esetén), bár a render "metál" színezetû variánsai nagyon nem jönnek be😊
/*WTF?!*/
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy igen .. bárhova mész pesten sok kis csepûrágó hülye gyerek kezében ájfon van .. bár ezt a részletfizetéses dolgot sosem értettem, oké értem én, ha nincs pénzem egyszerre akkor így megveszem, de bár régóta szeretnék iPhonet sosem vinne rá a lélek, hogy részletre vegyem meg a telefont.. de ez lehet csak egy hülye beidegzõdés tõlem.. inkább annak vagyok a pártolója, hogy akkor veszek meg valamit, ha megvan rá a pénzem egy összegben.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
legyen nyugodtan drága, akár kétszerese az androidnak, ami jobb azért szívesen adok ki kétszer annyit, ha meg nem jobb, akkor nem fogok feleannyiért rosszabbat venni, így nincs létjogosultsága, az olcsóbb iPhonenak
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A többi országra meg azt mondom, hogy amióta létezik részletfizetés, lolság kijelenteni bármilyen 1 millió HUF alatti dologra hogy presztizs..
Szálljatok fel a kõbányai villamosra, és fogadjunk hogy hogy a tizen-huszonéves korosztály majdnem felénél ájfon lesz. Bárki megveheti magának még az 5-ös szifont is, csak sokaknak egyszerûen nem ér ennyit.
De valószínûleg az itteni társaság fele is a békávén rohad, úgyhogy tudjátok mirõl beszélek.
Na de hogy a lényegrõl is szót ejtsek, a low budget iphone rövid távon be fog jönni az apple-nek, mert az ál-presztizs érzésnek köszönhetõen sokan inkább veszik azt az android helyett, de hosszú távon borzasztó márka-romboló hatású lesz..
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mondom, max itt a balkánon hiszik azt az emberek hogy az iPhone bármiféle presztízst jelent
Bazinga!
Samsung csúcskészülék vagy Apple cucc
És elvileg csak fejlõdõ ország 😄
az, hogy van olyan ország vagy város, ahol többen engedhetik meg maguknak az apple termékeket, azon ne akadj fenn
Monakóban és dubaiban is több ferrárit látsz, mint VW-t
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
nem véletlenül nincs olyan kép amin ios-t futtat 😊
Szerintem az europai részesedésüknek nem sok köze van az árhoz, pl a német piacon nem olyan erõsek mint mondjuk UK-ban, és ugye a német átlag embernek nem hiszem hogy nagyobb gond lenne kicsengetni az árát mint bárkinek az usa-ban...de lehet tévedek.
Nem kell gagyinak lennie, egy szóval sem mondtam. A 2 éves hardver megteszi (reális áron). Az iOS meg úgy fusson rajta ahogy kell. Gondolom te sem hiszed el, hogy annyit változik a rendszer mindig, hogy "akaratlanul" belassul mindig az iOS az 1-2 éves modelleken... egy bizonyos szint felett már úgy is csak a játékok és a komolyabb appok használják ki a nagyobb cpu teljesítményt, alapjáraton eleve nagyon alacsony órajelent fut cpu akku kimélés céljából és milyen érdekes hogy nem laggol be az hogy lapozok a fõképernyõn vagy bemegyek a beállításokba neadjisten fotózok vagy elindítok egy mp3 -at
Bazinga!
Mégis milyen alacsony árat vársz? 100ezer? 100ezerért kapod majd ugyanazt a hardware-t vagy valami gyengébb vas lesz benne? akkor azon hogy fog futni a csúcs iOS7 amit a csúcs készülékhez adnak? 😊 Vagy butább iOS lesz, kevesebb feature, 24fps menüvel, android feeling? 😊
Amerikában ez tömegcucc, csak itthon van belõle presztízskérdés és virtuálpénisz összeméregetés...
szóval ez a hasonlat nem igazán jó
Bazinga!
a ferrari sem fog neked 1.2-es motorral gyártani olcsó ferrárit, csak hogy abban villoghass
think different...
pont errõl beszéltem... 😄
Bazinga!
legyen 500ezer, de ütõs
jóhogynem azon szurkoltok, hogy adjanak ki valami szart iPhone néven, hogy olcsón is meg tudja venni bárki
ha jól rémlik itt ebben a topikban is olvastam olyat valakitõl, hogy ha az Apple kijön középkategóriás termékkel akkor nem fog többet Apple terméket venni 😊 szóval tényleg óvatosan kell bánnia az árral, nehogy túl alacsony legyen
Bazinga!
én már annak örülnék ha a kezdõ ára 100 alatt lenne, hogy 6-12 hónap alatt lemenjen 60 -ra
de nyilván 130 lesz és egy év múlva is még 100, szóval... ennyit az "olcsó" iPhone -ról 😊 és nem lesz erõsebb mint az i4s hardverben ez boritékolható
Bazinga!
Több készüléket akarnak eladni, hogy nagyobb piaci részesedésük, több bevételük és több hasznuk legyen, mert úgy zsugorodnak, hogy hamarosan a Macintosh 5%-os részesedéshez hasonló lesz a szelet a tortából.
" és minden bizonnyal az 5-ös gyártástechnológiáját fogja használni (magyarul le tudják majd gyártani ugyanazon a gyártósoron amin az 5-öst"
Melyik technológiával gyártanak majd ugyanazon a "gyártósoron?". A gyártósor ugyanis csak kézi összeszerelés. Az alkatrészeket meg beszállítóktól veszik, szóval pont rohadtul mindegy nekik.
Ezek alapján a különbség annyi lenne, hogy mûanyag, vagy fém házban van tökugyanaz a készülék.
Nem így lesz.
Most is lesz olcsóbb iPhone, mint az aktuális csúcs, úgy hívják, hogy iPhone 5, még csak változtatni sem kéne a "gyártástechnológián".
Remélem nem gondolja senki, hogy a szaros fémház miatt kell szegény kis Apple-nek ilyen drágán adni a készüléket...
A komplett "mechanikai alkatrészeket" 33 dollárra becsüli az iSupply. Ezek alapján, ha a mûanyagot ingyen legyártják, akkor akár HÉTEZER Forintot is spórolhat az Apple! Huhúúúúúúú!
Zanzásítva: át akarnak teljesen állni a 4" képernyõre.
Ha mindent úgy folytatnának mint eddig, akkor jönne az 5S, az 5-t tovább árulnák olcsóbban, és a 4S lenne a belépõ készülék.
A 4S viszont 3,5", és még a régi dock connector van rajta.
Szóval az új "olcsóbb" iPhone pontosan annyiba fog kerülni mint a 4S kerülne, viszont 4" lesz új csatival, és minden bizonnyal az 5-ös gyártástechnológiáját fogja használni (magyarul le tudják majd gyártani ugyanazon a gyártósoron amin az 5-öst (szemben a 4S-el)., csak olcsóbb anyagokból lesz összerakva.
Szerintem senkinek, még csak meg sem fordult ilyesmi a fejében.
az ára viszont biztos, hogy sok lesz... mármint itthon
Bazinga!