iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Milyen szerencse, hogy léteznek ilyen józan gondolkodású emberek mint Te, akik meg tudják mondani nekem, elfolgult fanboynak, hogy a telefon amit használ az szar.

Megyek is és kidobom a kukába gyorsan.

DanielT
Így van.
GregSB
<#wilting>

Jólvan, akkor kinyírták. Én meg nyilván csak egy elfogul fenboy vagyok és csak azért nem zavar hogy egy halott telefont használok.

DanielT
Jó, nekem nem kell elmagyaráznod, hogy mi a helyzet...

Nem úgy mûködik, ahogy azt az elsõ évben tette, ahogy kellene, kinyírták.
GregSB
Normál használat mellet nem lassul be és nem akad a scroll.

Ha elindítok egy Flipboardot, az kicsit akad, meg kilépéskor nem látszik végig a "becsukás" animáció.

Ha nyitok egy Safarit vagy Settings menüt, akkor scrollozhatok mint a güzü, nem fog megakadni.

DanielT
Alap rendszer alatt én nem a full üres telefont értem, hanem azt, hogy akad a scroll, belassul normál használat mellett is.

22feet-et már nem bírta 😞(

Get a life!

GregSB
Nem igaz, az alap rendszer egy friss újratelepítés után nem akad i4-en, tökéletesen gyors. Ezt 2 hete tapasztsaltam meg (iOS6).

Aztán ahogy elkezded rá telepíteni az appokat, amelyek már inkább az újabb telefonokra vannak optimalizálva, akkor jönnek az akadások. Összességében így hogy van több giga üres helyem teljesen jó és használhatóma 4-es iOS6-al. Ha most vennék telefont akkor én sek vennék már, van 4S a családban és azon érezhetõen gyorsabban mennek alkalmazások. Megéri a 10-20ezer felárat.

köszönöm

Get a life!

clio1616v
igen; kamu

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen, változik mindenhol a betû

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Igen, és neked megváltozott akármi is, pl a Settings menüben?
Nekem off a kapcsoló, újra is indult és semmi, ugyanaz az igénytelen font type

http://gaborszantai.co.uk/

Kongy
Azért az a gagyi kamera nem készít rossz képeket szerintem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

roland4
Van valami hír az új olcsóbb IPhone-ról?
DanielT
Azt kérdezte mennyit ér, nem azt, hogy mennyiért árulják õket. A kiírt árból többnyire jön le valamennyi alku.

i4-et eleve nem szabad már venni szerintem*, drágán meg aztán pláne.

*Gyagyi kamera és már akad az alap rendszer

clio1616v
1 évig tuti használható még

Mennyire éri még meg iPhone4-re beruházni egyébként?

cesc fábregas

clio1616v
i4 feketét tudok eladót 32 GB, független 220Voltban vettem
65-ért

GregSB
60-ért 16GB-osok vannak legjobb emlékem szerint. 32-esért 65-70et is elkérhetnek állapottól függõen.

DanielT
60
fehér karcmentes iphone 4 32gb t-mobilos minden tartozékával, szerintetek mennyit érhet meg ? (én venném)

Get a life!

clio1616v
szinkronizálod

Kongy
Sziasztok! Egy nagyon noob kérdés: iTunes-ból hogy másolhatok át zenét géprõl iPhonera?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

clio1616v
azt ugye tudjátok, hogy a Bold Text-et ki lehet kapcsolni? 😄

GregSB
Nagyon szépek a vékony betûk, és mint ahogy tömény is el tudtam olvasni mindent mindenhol az elsõ bétaban, de nem ártana észben tartani hogy nem csak nekünk fejlesztik ezeket a készülékeket / oprendszert, hanem középkorú / idõsebb rétegnek is, akiknek már rosszabb is lehet a látásuk.

passatgt
szerintem meg jobb vastagabb betûvel, és többek között a következõ változásokat eszközölném:

DanielT
Az egyetlen, ami tetszett az új rendszerben, a vékony karakterek voltak.

Kabaré' amit Dzsoni mûvel, minden egyedi finomságát kinyírja a készüléknek és egy buzibazárt csinál az oprendszerbõl.
Jim Morrison
Lehet azért, mert most mindenhol a vékony font a trendi (fõleg MS oldalakon látom), apple csakaértsem használja :c nekem is nagyon bejön, elegáns ahogy mondod 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A vékonyabb sokkal jobban néz ki, sokkal elegánsabb. A vastagabbnak tényleg elég gagyi hatása van... 😊

www.smart-bus.hu

Idióta ízlésficamos cupertinói barmok <#falbav><#boxer><#gun><#violent><#csodalk>

A francokat volt vékony, én még vékonyabbat szoktam használni, ahol csak tudok.
Így egy kommersz igénytelen tucat layout lett. Az Apple ott szúrja el a designt, ahol csak tudja 😞((

Prody
Ebbõl ekkora hírt csinálni... 😄 Én észre se venném.

GregSB
Elõtte-utánna:

Téééényleg, az egyik a légies elegancia csimborasszója, a másik meg már a 10 Ft-s ándroidos gagyi kategória. Not.

GregSB
<#wilting>

A Helvetica Neue sok helyen olvashatatlanul vékony volt, nagyon sok helyrõl megkapta ezt a kritikát az elsõ két béta.

Õk is belátták, hogy kcisit vastagítani kell rajta.

A font maradt Helvetica, csa kicsit vastagabb lett. Nem értem mirõl beszélsz, vagy mit szívtál.

Iszonyat ótvar és olcsó lett így. Mint valami alsókategóriás android.
Pont a légies elegancia veszett ki belõle ezzel a lépéssel.

GregSB
Helvetica Neue használata visszaszorult, a legtöbb helyen mostmár egy vastagabb Helvetica van.

iOS7 beta 3 is out

GregSB
Ja ez a kissebb ejtésre, vagy mozdulatra kikapcsolás, meg hogy a bekapcs gombbal ne. Lehet elndítani tipikusan egy szétkókányolt, érintkezési hibás telóra utal.

oneal1
úgy is megy ha bekapcsoljátok a flight modot majd ki és kéri egybõl

!Forza Ferrari!

oneal1
sztem tuti, hogy szét lett bontva és összegányolt volt a telefon.
+ az aksi is kuka volt vagy utángyártott
megérdemelt volna egy sallert a gyerek, szerintem madárnak akart nézni.
én röptettem már meg sajnos a telefont, nem 3 cm-rõl hanem 1,5 méterrõl és semmi gondja nem lett.

szóval szerencse úgymond hogy kiesett a kezedbõl.

!Forza Ferrari!

Ma vettem volna egy iphone 4 16gb tmobolosat, de amikor kivettük belõle a sim kártyát a telefont nem lehetett bekapcsolni csak töltöre dugás után, pedig láttam h maxon volt töltve. Utana lehuztuk ujra maxon volt vagy 10x ki-be kapcsolgattam semmi baja nem volt. Bele tettük az én kartyamat es a srac a kezembe adta és kicsuszott a kezebol a fa asztalra ugy 3cm eshetett le, a telefon itt emg adta magát és sehogy sem lehetett bekapcsolni. A keszuleken egy darab karc nem volt. Mi lehetett a baj ?!

Get a life!

clio1616v
nem dobja fel

viszont úgy sikerült, hogy a simtrayt kinyitottam és vissza

így feljött a feloldás opció és most megy 😊

rooney8
http://szifon.com/2013/07/08/elerheto-az-ios-7-beta-3/

"Akinek beta 3 telepítését követõen a PIN kód kérésével van problémája, az a készülék újraindítása után rögtön húzza el a zárolt képernyõt, akkor fel kell dobja a PIN kód kérését a rendszer.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
ha beállításokban kiveszed a pin kérést?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jim Morrison
Új downloading/installing animáció

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Megbocsájtok!
clio1616v
kellene kis help

a telefon sim feloldása nem megy, újraindítás után, amikor a sim feloldására megyek a zárolt képernyõnél, akkor nem jön be a SIM kód bekérõ rész, ahol meg lehet adni a SIM pin kódot

hogyan tudom másképpen megadni a PIN kódomat?

GregSB
Bocs, de nem fogok eragálni. Belefáradtam már a veled való vitatkozásba. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy értelmesebben is el tudom tölteni az idõmet.

clio1616v
iOS 7 beta 3 Release notes