iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ne ezek alapján ítélt meg a színeket, hanem majd ha a kezedben lesz a cucc.
ha jól emlékszek veled beszéltük amikor vettük az i5-öt, hogy kopik-e
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://www.neuevsold.com/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
😄
Mer' majd õ* megmutatja, hogy 3 feltöltõ kártyás és 6 elõfizetéses konstrukcióval zsonglõrözve kijátssza a gonosz multikat! Nemámhogy olcsóbban vegyen készüléket! Az a szolgák sorsa! A HÕS a maga útját járja, SZABADON, cserzett bõrét perzseli a nap, lobógó haját fújja a szél, lábai elõtt szüzek hevernek!
*A tudatos fogyasztó, a fórumozó észosztó
Egy "S" verzió az a "S"emmi. Az igazi váltás, újdonság neve után nincs S betû.
Vegyünk valakit aki 2011-ben vett 4S-t. Annak nem érte volna 2012-ben 5-ösre váltani, mert azon kívül hogy új konstrukció nem nyújt annyival többet, hogy 1 évre az elõzõ után váltson. Az 5S viszont már érdekes lehet számára.
Ki a szart érdekel egy 5S? Várja valaki? Kíváncsi rá a világ? Ugyanaz, mint amit egy éve fogdosok lassan.
Nekem az volt a fontos, hogy valódi változást kapjak az elõzõhöz képest és az nem egy "S" betû, hanem egy teljesen más méretû, formájú, anyagú, készülék. Ami ráadásul úgy is mûködik, ahogy azt elvárom és ahogy az i4 már nem mûködött.
Komolyan nálad ez a fontos? Hogy mindig a legújabb (konstrukciójú) telefonod legyen, és ha 1 évig az elõzõt kéne használnod akkor már viszket a tenyered?
Mintha akkora õrjítõ különbség lett volnaa 4S-5 között...
Amit elvárok a telótól amire lecserélem a 4-esemet, hogy flottul menjen rajta az iOS7 és az újabb alkalmazások, és kb ennyi. Más rendszer (android, WP8) a kényelem miatt nem játszik, kell az 1 gombos upgrade amit iOS-el elérek, nincs kedvem átköltözni másik platformra.
Ha ezt az igényemet az esetleges mûanyag iPhone fogja lefedni olcsóbban, akkor azt fogom venni (miután kipróbáltam és meggyõzõdtem róla hogy nem igénytelen mûanyagból van ahogy állítják)
De már meg se lep, hogy megint a számomra legértelmetlenebb döntést tervezed meghozni. 😄
tegyük fel hogy minden évben megveszi az új iphone-t, miért számít akkor a hûségidõ?
megveszi a meglévõ elõfizu mellé aztán csõ
Soha nem értettem azokat, akik generáció közepén vesznek hûségre telefont. Pont arra jó, hogy soha ne legyen valóban új készülékük.
160-ért már simán repkednek a független, új i5-ök, szóval 110-et rácsattintasz és má' meg is van. Két reggeli ára!
szerk: függõ meg 120-130-ért is, veszel olyat ami a te szolgáltatódé és kész.
Ha nem lesz jó csomagban elérhetõ akkor 5-öst, vagy ha lesz akkor a mûanyag teló akkor azt is fontolóra veszem.
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!