iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
szerintem szeptember

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
2013. szeptember 19.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

precision
Elvileg mikor fogják bejelenti majd az új iPhone(okat)?

Bazinga!

GregSB
Ezek is fos fényviszonyok között készültek. Nézd meg hogy néz ki a fehér (gyakorlatilag szürke), vagy hogy a sárga mögötti fehér háttér milyen lilás.

Ne ezek alapján ítélt meg a színeket, hanem majd ha a kezedben lesz a cucc.

clio1616v
kopik neked a pereme?

ha jól emlékszek veled beszéltük amikor vettük az i5-öt, hogy kopik-e

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

asysoft
Nekem nincs ellenemre a színes hátlap, de ezek eléggé elfuserált színûeknek tûnnek😞

/*WTF?!*/

Jim Morrison
én is pár hónapja cseréltem le a westeles simem :'( tudom mit érzel !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
ha ennyi egybeesõ szivárgás után ez fake, akkor ez az eddigi legjobban kivitelezett kamu hír.

SötétBarom
😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Jaja 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tikal
Még a SIM-ed is az volt amit elõször kaptál? <#taps>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Én is westel óta T-s vagyok. Most, hogy vettem a one-t, meg kellett válnom a westeles SIM kártyámtól :'(

😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
És a sok hülye azt sem látja, hogy ha már évek óta egy szolgáltatónál vagy az milyen elõnyökkel jár, fateromhoz már ingyen dobálják a telefonokat, tele van aranykártya pontokkal ( most épp ipad-et vesz majd belõle ) mert anno még a Westel-lel kezdte 😄

DanielT
Nem hûség, RABLÁNC!!!

Mer' majd õ* megmutatja, hogy 3 feltöltõ kártyás és 6 elõfizetéses konstrukcióval zsonglõrözve kijátssza a gonosz multikat! Nemámhogy olcsóbban vegyen készüléket! Az a szolgák sorsa! A HÕS a maga útját járja, SZABADON, cserzett bõrét perzseli a nap, lobógó haját fújja a szél, lábai elõtt szüzek hevernek!

*A tudatos fogyasztó, a fórumozó észosztó

Tikal
ez ilyen betegség idehaza, az emberek évente váltanak szolgáltatót gondolom, igaz hogy csak három van, szóval minden 3. évben ugyanott kötne ki, de hûséget soha!!!! 😄D

DanielT
Alaptézisem: Eleve nem szabad "S" -nél beszállni az iPhone ciklusba, ha hûségnyilatkozattal vesz az ember telefont. Meg egyébként sem.

Egy "S" verzió az a "S"emmi. Az igazi váltás, újdonság neve után nincs S betû.
GregSB
Ne engem vegyünk itt most alapul, mert nálam más faktorok is közrejátszottak abban hogy miért nem vettem 5-öst.

Vegyünk valakit aki 2011-ben vett 4S-t. Annak nem érte volna 2012-ben 5-ösre váltani, mert azon kívül hogy új konstrukció nem nyújt annyival többet, hogy 1 évre az elõzõ után váltson. Az 5S viszont már érdekes lehet számára.

DanielT
És az 5 nem érdekelt? Az 5S a tuti?
GregSB
Látom nem érted. Engem érdekel, mert 4-esem van. Ha 4S-em lenne akkor is érdekelne.

DanielT
Hát szerintem nem ugyanaz, hogy megjelenik egy új készülék, te meg még a régi ráncfelvarrott változatával nyomod, amit már cserélhetnél(ugyanannyiért), ha akkor szállsz be a ciklusba, amikor valóban értelme van.

Ki a szart érdekel egy 5S? Várja valaki? Kíváncsi rá a világ? Ugyanaz, mint amit egy éve fogdosok lassan.
GregSB
Nade ezaz, hogy ha 5S-rõl váltok majd 2 évre rá 6S-re, akkor az ugyanolyan váltás lesz: ugyanúgy egy új méretû, formájú, anyagú készülékre fogok váltani 😄 Ezt mondom hogy tök mindegy mikor kezded el a 2 éves ciklust.

DanielT
Ha az lenne a fontos, hogy a legújabb konstrukcióm legyen, akkor vennék 5S-t.

Nekem az volt a fontos, hogy valódi változást kapjak az elõzõhöz képest és az nem egy "S" betû, hanem egy teljesen más méretû, formájú, anyagú, készülék. Ami ráadásul úgy is mûködik, ahogy azt elvárom és ahogy az i4 már nem mûködött.
GregSB
Ne felejtsd, hogy olyan emberrel beszélsz, aki nem érzett ingerenciát arra hogy lecserélje a 4-esét 4S-re, vagy 5-ösre. Szerintem valahogy ki fogom bírni az 5S-el, hogy 1 évig a 6-os mellett kell majd használnom.

Komolyan nálad ez a fontos? Hogy mindig a legújabb (konstrukciójú) telefonod legyen, és ha 1 évig az elõzõt kéne használnod akkor már viszket a tenyered?

GregSB
Igen, és ha éppen egy S-es telefonnál kezded a 2 évet, az miért is probléma? 2 év múlva én a 6S-t fogom megvenni, nem a 6-ost, naés?

Mintha akkora õrjítõ különbség lett volnaa 4S-5 között...

GregSB
Alapból nekem már nagyon alacsony elvárásaim vannak egy okostelefontól, ezért nem is akarok rákölteni egy vagyont. Amióta van iPadem azóta sokkal kevesebbet használom a telefont, szinte csak kommunikációra + on-the-go információszerzésre.

Amit elvárok a telótól amire lecserélem a 4-esemet, hogy flottul menjen rajta az iOS7 és az újabb alkalmazások, és kb ennyi. Más rendszer (android, WP8) a kényelem miatt nem játszik, kell az 1 gombos upgrade amit iOS-el elérek, nincs kedvem átköltözni másik platformra.

Ha ezt az igényemet az esetleges mûanyag iPhone fogja lefedni olcsóbban, akkor azt fogom venni (miután kipróbáltam és meggyõzõdtem róla hogy nem igénytelen mûanyagból van ahogy állítják)

DanielT
Nem évente kell a boltba rohanni, hanem ahogy ki van találva: 2 évente új telefon, 2 évente jár le a hûség, lehet cserélni kedvezménnyel.

De már meg se lep, hogy megint a számomra legértelmetlenebb döntést tervezed meghozni. 😄
GregSB
Igen, mert engem qrvára nem érdekel hogy jövõre jön az újabb készülék, a 4S is egy jó telefon az 5-ös mellett. Apple nem fog akkorát változtatni a telefonján hogy rohanjak a boltba évente, a 4-est is több mint 2 éve nyúzom már.

SötétBarom
Nem tudom mit vergõdtök a hûségen, évente cserélitek a szolgáltatót?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

JohnnyNapalm
és tényleg

DanielT
Mert nem veheted meg évente azzal a kedvezménnyel, amit 2 éves hûséghez adnak.
JohnnyNapalm
"Megveszel 2 éves hûséggel egy ráncfelvarrott készüléket, amit 1 év múlva egy valóban új vált le"

tegyük fel hogy minden évben megveszi az új iphone-t, miért számít akkor a hûségidõ?
megveszi a meglévõ elõfizu mellé aztán csõ

DanielT
Nem értem. <#nemtudom>
JohnnyNapalm
mi köze a hûségnek a készülékhez? ha egy év múlva új iphone-t veszel akkor már nem lesz szükséged elõfizetésre, vagy mi?

DanielT
Megveszel 2 éves hûséggel egy ráncfelvarrott készüléket, amit 1 év múlva egy valóban új vált le?

Soha nem értettem azokat, akik generáció közepén vesznek hûségre telefont. Pont arra jó, hogy soha ne legyen valóban új készülékük.

160-ért már simán repkednek a független, új i5-ök, szóval 110-et rácsattintasz és má' meg is van. Két reggeli ára!

szerk: függõ meg 120-130-ért is, veszel olyat ami a te szolgáltatódé és kész.
GregSB
Ha jó áron meg tudom venni 2 éves hûséggel a flottában amiben benne vagyok akkor igen. Egyébként nem tervezek 200K-t kiadni okostelefonra. (140et se amit a 4-es eladása után kéne kiadni).

Ha nem lesz jó csomagban elérhetõ akkor 5-öst, vagy ha lesz akkor a mûanyag teló akkor azt is fontolóra veszem.

DanielT
Akkor ments mindent elõtte a simrõl. 😊
Ha "nem mûködik" buktam mindent a sim-rõl 😊)

Get a life!

DanielT
Vágjad szépen, aztán, ha nem mûködik, akkor veszel egyet. Mindenképpen megpróbálnám.
Sajna nem látok rajta semmilyen vonalat :\

Get a life!

DanielT
Nyugodtan vágd le, láthatod, hogy ahol vágni kéne, ott a rézlap is valszeg meg van szakítva egy vékony vonallal.
Vagy kezdjek bele ollóval ? 😞

Get a life!

Prody
Ezt ugy mondod mintha mindenki milliokat keresne mint te edesem... Foleg Magyarban.

DanielT
És az 5S-t veszed?
GregSB
Mostmár kivárom az õszt és az új készüléke(ke)t, annyira nem lassú ez a telefon hogy azonnal rohanjak váltani 😄

DanielT
Ne dobd ki, add el és vegyél egy jól mûködõ iPhone 5-öt, ahogy én is tettem.

Vgay esetleg ha bemegyek a t-mobilba, mert náluk vagyok, õk megcsinálják ingyen ? Sajna nem tudok kihez fordulni

Get a life!

GregSB
Nyugodtan vágj le a fémes részbõl, nem lesz semmi baja.

Olyan kérdésem lenne hogy nagyon régi domios kartyam van, na msot ha ezt kivagom sim vagoval hogy bele menjen egy iphone-ba akkor a femes reszbol kb le kene vagnom a negyedet, gondolom ez nem normalis. Lehet hogy nagyon elavult a sim kartyam mar ?

Get a life!

GregSB
BTW már a Samu is megrohadt. Mindenki megrohad.

Mi lesz a következõ telefonod DeniölTi?