iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
Nem rakja hangszorora. Egy Nissan Qasqai +2-röl beszelünk ha ez szamit. De ha nem megoldhato inkabb veszek egy 3,5-ös jack-jack kabelt es lesz*phat ez a talicska... Csak erdekelt hogy van e ra applikacio, vagy masnak hogy müködik, de mar annyira felhuztam magam rajta hogy hihetetlen... A Viano-ban gond nelkül müködik.
Dzsega
Ha kapcsolódik akkor csak el kelll indítani a zenét és elvileg BT kihangosítóként érzékelve az autó hangszóróin szól a zene. Minden állítás vagy macera nélkül. Annyi, hogy ha léptetni akarsz akkor azt a telefonon kell megtenned.

Más: ingyenes az engi bördsz sztar vörksz (remélem jól mondom)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Boconadi
Sziasztok! Egy olyan kerdesem lenne, hogy megoldhato-e az, hogy a telefonomrol (iPhone 4 16G😎 zenet osszak meg bluetooth-on keresztül? Valojaban azt szeretnem, hogy ami a telefonomon van zene, azt lehessen hallgatni a kocsiban, ugyanis bluetoothon keresztül tudom pärositani a ket eszközt. Müködik a telefonäläs, minden, de erdekelne, hogy ez megoldhato-e, vagy kell-e hozza valamilyen App?! A telefonban nem talalok ra funkciot, de az is lehet hogy csak en vagyok a bena...

Help! :-)
GregSB

ProGabe
Valahogy mindenképpen szenvedd fel Google-re az adatokat, vidd be szervizbe a kártyát, csak tudnak segíteni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csak a kartyara mentettem mindig mindent mert ugy voltam vele hogy ugy is azt viszem tovabb :/

Get a life!

rooney8
nem lehet, hogy az elõzõ telefonod memóriájába volt mentve és nem a kártyádra?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Akkor ugy tunik buktam... Esetleg valami otlet hogy miert nem engedi ?! 300koruli nevet eleg nehez lesz osszehoznom 😞(

Get a life!

DanielT
Direktben a kártyáról sehogy máshogy.

Lemented a Sim-rõl valahogy és mondjuk Google calendarral rászinkronizálod a telefonra.
Valaki ? :/

Get a life!

GregSB
Ezek is lehetnek azok, sõt az összes eddigi szivárgás lehet valamelyik kínai replikagyártó mûve, de az (amirõl a videó is készült) 100% hogy az, mivel összeszerelt Androidos telefont árulnak vele. Nem túl valószínû hogy Appletõl lenyúlt hátlapokkal kezdenek el készülékeket árulni 😄

Tikal
miért, ezek nem? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Azon sehova, de az amúgy is valszeg egy kínai replika.

rooney8
elõször csak félszemmel pillantottam rá és azt hittem legó darabok 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Gyönyörûek, de még mindig nem értem, hogy a cikkben látható készüléken ezek hova mennek?
Tikal
na neeee 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Itt vannak a gombok 😄

Jim Morrison
Nekem tmobilenál cseréltek pár hónapja ingyen nano -ra a régit, 5perc alatt meg is volt. (Azért vettem egy 200ft-os adaptert)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rastaman
telenorban nekem ingyen adtak nano simet...

robotnyk
A dilemma az hogy a fejhallgtó túl nagy, és egyébként sem hordanám nyilvánosan, az ineart meg nem bírom elviselni. Szóval van nem inear fülhallgató olcsóbban/kb ennyiért, ami jobb?
LoDMaSt
Vajon melyik fülhallgatót fejlesztik úgy, hogy direkt csak kevés fülbe illeszkedjen?

@ Hellomarci

DanielT
"mondjuk az earpods úgy lett fejlesztve hogy a legtöbb fülbe illik"

Ahogy azt az agymosó reklámban, átszellemült hangon 8x elmondták. 😄

Nekem nincs vele gondom, de csaj ismerõsöm szintén nem tudja használni.
JohnnyNapalm
mondjuk az earpods úgy lett fejlesztve hogy a legtöbb fülbe illik, jellemzõ rám hogy pont az enyémbe nem😄

de amúgy én 4k-ért vettem a legolcsóbb skullcandy-t, sz is sokkal jobb szerintem

SötétBarom
Az én agybadugósomhoz van 3 különbözõ méretû membrán, a default nekem is simán kiesett, de szerencsére van amelyik passzol frankón.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
Hát nekem a az in-ear esik ki folyamatosan a fülembõl. Jön egy kissebb szellõ és már kiszedi 😄 Az earpod nálam sokkal jobban bent maradt. Ez ember (fül függõ). Illetve szerintem a hangzása is volt olyan jó mint a mostani in-earemnek. Magas / mély hangok ugyanolyan jól szóltak.

JohnnyNapalm
külön annyiért amennyiért adják, biztos hogy nem
jobban szól mint az átlag de az agybadugós hangzást nem éri el, és nekem például nagyon könnyen kiesik a fülembõl ezért csak itthon használom
adták az iphone mellé, különben nem venném meg 9 ezerért, mert nem ér annyit

GregSB
Szerintem érdemes venni. Én vettem egyet Októberben, csak sajnos azóta elhagytam 😞

Nagyon szerettem, szerintem nagyon jól szól. Azóta egy jobb minõségû in-ear fülest használok, amit haver adott (neki nem volt rá szüksége). A konklúzió hogy az earpod legalább ilyen jól szól, a mély hangok ugyanolyan jók, egyedüli különbség amit érzékelet hogy az in-ear jobban "izoláls", kevésbé hallod a környezet hangjait.

Semmi hibat nem ir ki, ranyomok, felugrik hogy sim kontaktok importalasa es kb 1mp alatt el is tunik :\ A regi telefonomat eladtam egy idoben ugyhogy sehogy sem tudom :\ Az hogy en vagtam ki a simet gondolom nem okozhat ilyesfajta "adatvesztest" mert akkor nem is mûködne. Gondolom en.

Get a life!

Dzsega
Igen. Annyi, hogy lejárt a gari és a telefonos segítség.

A sim-rõl való kontakt importálásnál ír valamilyen hibát?
Esetleg a régi telefonodról nem tudod leszedni mondjuk outlookba? Azzal is lehetne szinkronizálni.

a telefon száma alapján a kiirások:

Valid Purchase Date

Telephone Technical Support: Expired

Repairs and Service Coverage: Expired

ezek a dolgok helyén vannak ?

Get a life!

Settings; Mail, Contacts, Calendars; Import SIM Contackts.

ezzel az opcióval nem sikerült :\

Get a life!

sikerült ma hozzájutnom 57eft-ért. olyan kerdesem lenne hogy sim kartyarol (mert sikerült levagnom szikével) hogyan tudom felmasolni a neveket a telefonomba ? köszönöm

Get a life!

robotnyk
megnéztem, mert szép, de nem igazán köt le a játékmenet.

kérdés, azokhoz akiknek van: az earpod gondolom jobb mint a korábbi headset, de jó annyira, hogy érdemes lenne venni egyet külön, alkalmankénti zenehallgatásra?
Dzsega
Bázzzz! Fordítva gondoltam. Azt hittem a kevésbé átlátszó a beta 3!
Így akkor sokkal szebb lett! 😊

Meg szeretnem kerdezni, hogy a Badland jatekkal csak en kinzom magamat?

http://gaborszantai.co.uk/

az jo, es pont ilyennek kellene lennie a dock-nak is

GregSB
Mappa maradt ugyan az, csak jobban átlátszó pett.

asysoft
Ebben igazad van (ezért is írtam a "tûnnek"-et), viszont eddig még nem láttam olyan képet, ahol szépek lennének a színek. Nyilván, ez ízlés kérdése.

/*WTF?!*/

Lehet akkor ez nem is poen? 😊

Dzsega
A mappa sokkal rondább lett...

GregSB
Szeptembertõl minden héten lesz egy event, és külön mutatnsk be mindent. 😄

Egyébként passz, tavaly 2 event volt, idén nem tudom mi lesz. Mondjuk mindent bezsúfolni 1-re lehet idén is sok lenne - iPhone, iPod, iPad + Mavericks-el érkezõ mMac frissítések még 2 órába is neccesen férne bele.

GregSB
Mert csak ideiglenesen lehetett ezt látni, és beta alatt, és nem mindenkinek. Majd õsszel lesz ingyenes valszeg.

Akkor iPad is csak oktoberben jon?
Vagy szeptemberben a nagy, oktoberben a kicsi?

GregSB
Nem tudom van e értelme két külön eventet tsrtani idén is 1 hónap eltéréssel. Lehet idén mindent gyszerre mutatnak be. És akkor az vagy szeptember, vagy október. Ha nagyon megcsúsz ak iOS7-el akkor inkább utóbbi,

GregSB
Tikal
úgy úgy, novemberben már a kezemben akarom tudni 😊

GregSB
Bocs mégse, kevertem az iPad eventtel. Az volt októberben, az 5-ös szifont Szeptemberben mutatták be.

GregSB
GregSB
I kább október vége, november lesz a helyes megfejtés.