iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szóval tök jó hogy te ennyire kened vágod a dolgokat, de eleve te benne se voltál a beszélgetésben, tök jó hogy utólag beleokoskodsz 😄
Már a legcsekélyebb feltételezés is nevetséges.
😄
Bár, legalább a színe más. Szerintem bénább, mint a mostani, rohadt elegáns , szürkésfekete.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Egyébként legutóbbi frissítés óta nálam még 1x nem lépett ki, pedig elõtte 4-esen is sokszor nem indult el.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nexus 4.
szerk: Kipróbáltam ezt az ok maps trükköt, nem mûködik. Egyszer azt írja, hogy közelítsek rá jobban (pedig csak egy kb 30km-es rész volt), ha jobban rámegyek, akkor meg azt, hogy "itt nem érhetõ ela gyorsítótárazás".
Bazinga!
"@SonnyDickson: @IanFuchs You do no I never said it was the iPhone 5S."
https://twitter.com/sonnydickson/status/357497507946840065
a farmer farzsebemben kiold, ha jön email vagy sms, vagy bármi notifi, amire aktivizálódik a lockscreen
www.smart-bus.hu

Nem hiszem, hogy õk ebben tudnának segíteni, de lehet hogy teszek egy próbát. <#worship>#worship>

Nekem csak forog a karika automata keresésnél...
www.smart-bus.hu
http://gaborszantai.co.uk/
Nem kell neki ugyanaz a network
T-Home-os táv appot használ valaki? Párosítanám én, de hiába, ha õ a saját subnetjén van, én meg az itthoni lanon. Valami okosat állítanom kéne a stb-on?
Get a life!
ha nincs kedved vagy meguntad a karcos, függõ egyszóval problémás i4-eket és normális i4et keresel szólj