iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
azt nem értem, hogy még egyik képen sem volt rajt iphone felirat alatt az extra szöveg, pedig azt kötelezõ rárakni, ha nem lehet levenni a hátulját

GregSB

clio1616v
most vettem észre, mûködik az iCloud.com-on a pages numbers keynote beta 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
DanielT
Áhá! Akkó'jóvan, megtévesztõ, hogy nincs benne még az üveg betét.
JohnnyNapalm
semmivel nem másabb a színe, ez a fehér iphone 5 ezüstje

DanielT
Ok, már látom. Alapból átgörgetem ahol ezek a színes teló képek vannak berakva, annyira érdektelen.
GregSB
Nem neked mentek ezek a linkek, nézd vissza hogy mire válaszoltam, és hogy annak mi volt az elõzménye.

Szóval tök jó hogy te ennyire kened vágod a dolgokat, de eleve te benne se voltál a beszélgetésben, tök jó hogy utólag beleokoskodsz 😄

DanielT
Köszi a segítséget! Mondjuk azt el nem tudom képzelni, hogy kinek fordulhatott meg, akár csak egy ezredmásodpercre is a fejében az, hogy az 5S mûanyag lesz.

Már a legcsekélyebb feltételezés is nevetséges.
GregSB
Segítek: a képekbõl annak kell leesnie, hogy az 5S ugyanúgy fog kinézni mint az 5, nem az a mûanyag cucc lesz amit Twitteren tévesen terjesztettek 😄

DanielT
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

😄

Bár, legalább a színe más. Szerintem bénább, mint a mostani, rohadt elegáns , szürkésfekete.
GregSB
GregSB
Úgy látszik vége a jogi vitának, visszakerül a VLC player az App Storeba!

GregSB
Az nem újdonság hogy a legújabb telefonon jól megy. Ez a baj, hogy sok fejlesztõ arra koncentrál hogy a legújabbon jól menjen az alkalmazásuk, arra fejlesztenek fícsöröket is, a régi készülékeken keg lassú és bugos lesz a végeredmény.

clio1616v
i5-ön semmi baj a facebook appal, hiba mentesen mûködik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nekem soha nem volt még vele bajom, pedig naponta 2x 3x megnyitom. Néha kicsit lassan frissül a news feed és akad a scrollozás de ki még nem lépett. ( 4S )



GregSB
Fb app minden platformon bugos szar.

Egyébként legutóbbi frissítés óta nálam még 1x nem lépett ki, pedig elõtte 4-esen is sokszor nem indult el.

SötétBarom
Felejtsd el. Nekem 5bõl 1szer indult el a fb app.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

rooney8
Nekem is ezt irja

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Hasonlóan klassz, de Android exkluzív funkció a frissítésben: a navigáció totálisan használhatatlanná vált, cím megadása után összeszarja magát a program.

Nexus 4.

szerk: Kipróbáltam ezt az ok maps trükköt, nem mûködik. Egyszer azt írja, hogy közelítsek rá jobban (pedig csak egy kb 30km-es rész volt), ha jobban rámegyek, akkor meg azt, hogy "itt nem érhetõ ela gyorsítótárazás".
GregSB
"Tegnap megjelent a Google Maps iOS 2.0 frissítés. Teljesen újraírt iPad felület és sok minden extra, illetve egy nem reklámozott funkció: offline maps. Érdekes módon nem reklámozott szolgáltatás, picit fura elérni, de benne van: válasszunk ki egy szimpatikus régiót, aztán írjuk be a keresõbe, hogy ok maps, majd nyomjuk meg a keresést. Ez az éppen aktuális nézetet lementi, még egy klassz feltöltõdõ ikon animációt is kapunk hozzá. Ha egyszer szeretnénk kitörölni a lementett térképet, a Google Maps alkalmazásban a “Settings – About, Terms & Privacy – Terms & Privacy – Clear application data” menüponttal törölhetjük le."

precision
akinek van 3gs -e tudna írni róla egy-két szót hogy milyen? nagyon vállalhatatlanul lassú? appok frissítései elérhetõk még rá? pl. a FB app ami érdekel azt használnám a legtöbbet, jön még rá az új verzió? mennyire lassú rajta pl. egy FB app vagy bármi hasonló nem túl cpu igényes app? a játékok nem izgatnak. 😊

Bazinga!

clio1616v

GregSB
Magyarul elírta 😄 így indulnak a fals pletykák...

GregSB
Ha most nézem mindenki ezt a Twitter accot jelöli meg forrásnak. A srác viszont nem rég ezt írta:

"@SonnyDickson: @IanFuchs You do no I never said it was the iPhone 5S."

https://twitter.com/sonnydickson/status/357497507946840065

GregSB
Akkor az a delikvens nem tud olvasni, aki ezt twittere kiírta.

passatgt
twitteren néztem, ott ezt írták:

"White & Green Plastic iPhone 5S pic.twitter.com/lswuIeX48P"

GregSB
Félreolvastál valamit. A híren amiben ez a kép van azt módján hogy ez a "budget" iPhone, az 5S marad az alu házban, és kap dual LED-et, ujjlenyomat szkennert és 12mpx kamerát. Állítólag.

passatgt

Állítólag ez lesz az 5S

clio1616v
engem továbbra is zavar, hogy a lockscreent, unlockolja a teljes felület balról jobbra húzása

a farmer farzsebemben kiold, ha jön email vagy sms, vagy bármi notifi, amire aktivizálódik a lockscreen

GregSB
Ja 😄

A legszebb amikor egy beta szoftvert úgy jellemez, hogy "félkész"! 😄

www.smart-bus.hu

Mûszaki helpdesken dolgoztam csak már nem emlékszem hol kell regelni meg beállítani., Tudnak segíteni. Kapcsolni fognak majd egy "szakértõ kollégát" 😊



GregSB
Ennek a videónak még a beta 1 alatt volt értelme, de most már nincs. Dolgok nagy része amit fikáz már változott beta 3-ban, és tuti változni fog még a vágleges verzióig. Az meg hogy nincs 3D érzet az baromság, nagyon is vannak különbözõ mélységei a rendszernek.

Egy ideig gondolkodtam, hogy ez a válasz mit takar, de aztán rájöttem segítség nélkül 😊
Nem hiszem, hogy õk ebben tudnának segíteni, de lehet hogy teszek egy próbát. <#worship>
1412

&#63743;

Érdekes, akkor hogy találnak egymásra?
Nekem csak forog a karika automata keresésnél...
Király a zene alatta...

www.smart-bus.hu

MerlinW
Ennyi.

[merlinw.org]

Boconadi
Köszönöm a segitsegeket, de nem varialtam tovabb.
Ha valaki várja a Plants vs Zombies 2-t (elvileg 2 nap múlva lesz elérhetõ mindenhol, jelenleg csak Ausztráliában és Új-Zélandon), az ne használjon iOS7-et, mert nem mûködik vele.

http://gaborszantai.co.uk/

En hasznalok.
Nem kell neki ugyanaz a network

Sziasztok!

T-Home-os táv appot használ valaki? Párosítanám én, de hiába, ha õ a saját subnetjén van, én meg az itthoni lanon. Valami okosat állítanom kéne a stb-on?
4s nem éri meg azt a 30-40eft kulonbozetet... btw

Get a life!

oneal1
privátban tudnál küldeni egy árat?

köszi!

!Forza Ferrari!

clio1616v
ja, ez sima 4-es

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Rage47
kár, hogy nem 4s:/
clio1616v
eladó lett az i4-em független fekete 32 GB-os fóliával tokkal volt használva a vásárlása óta

ha nincs kedved vagy meguntad a karcos, függõ egyszóval problémás i4-eket és normális i4et keresel szólj

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Csak A2DP-n keresztül tud zenét "kinyomni" kocsiban, szóval sajnos attól függ hogy a kocsid támogatja vagy sem.

passatgt

Ez segít?