iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

clio1616v
Doxa 😄DD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Mivel hetkoznapokban is hordtam, mar paran megkerdeztek, hogy hany palcarol lottem es melyik bucsuban...
Ugye nem egy design remekmu egyik sem es meg egy hozzam hasonlo nagy majom karjan is nagynak tunik.

http://gaborszantai.co.uk/

Az osszes ugyanezt csinalja, az angolok fiatalok, lengyelek kozul az osszes korosztaly, de akar a torokok vagy sok afrikai is.

Nem kell leszolni a magyarokat, az egesz bolygo tele van barmokkal.

Tikal
Amugy max az nézi le ezeket az órákat aki nem ismeri õket, de ugye ilyen órával egyébként is olyan helyen mozogsz ahol ismerik, tehát sportolók között és õk ugye pont nem nézik le 😊 Bár nenm tudom hol találkoztál ezzel a jelenséggel, nem éppen tömeg órák ezek 😊

A többivel nagyjából egyetértek, a fiatalok körébe lehet presztízs kérdés egy telefon... lehet davidka is 15 éves...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Idén lesz minden. iOS7, mûanyag szifon 4S helyett, stb 😄

Ebben csak annyira nem értek veled egyet, illetve annyi módosítást tennék hozzá, hogy az általad leírt dolgok Magyarországra, magyar fiatalokra vonatkoznak. Nekem az ismerõseim fele külföldi, és az FB-re feltöltött képek igencsak különböznek. A magyarok valóban a kocsi-óra-kaja-bor-kocsma-utazás témakörben pakolnak fel cuccokat, meg persze az idézetek-konditerem-kiskutya.

A külföldi barátaim jóval ritkábban, és csak akkor, ha tényleg valami nagyszerû helyen járnak (akár országon belül is), de fõleg a társaság-barátok-szeretõ vonalon mozognak.
DanielT
Jó lenne, mert az, hogy 2 évente megjelenik egy formailag kicsit más iPhone, nem tartja el a témát! 😄
DanielT
"En poenbol elkezdtem bejelentkezni muzeumokbol es feltolteni a "book" szekciot. Nagyjabol 1-2 "like" erkezik."

Hipszterkerdünk, hipszterkedünk? 😄

Az alapvetõ emberi természet 50-30-10 év alatt nem változott, csak új eszközöket kaptunk, hogy kifejezzük "egyéniségünket".

A trend szerintem is borzalmas és a legijesztõbb az benne, hogy nincsenek rá eszközök, hogy a birkákat "nevelni" lehessen. Diktatórikus módszerekkel lehetne esetleg értelmet verni a társadalomba, de ez meg a legkevésbé érdeke a "hatalomnak".

Egyéni ellenállásként annyit tudok tenni, hogy nincs facebook és semmi egyéb social profilom, nem vagyok kíváncsi senki KIRAKAT, hazugság magánéletére, magvas gondolataira és cicás képeire.
GregSB
Átnevezzem a topicot "Társadalom problemái - mélyszociológiai kibeszélde"-re?

Amit Davidka irt, ugy latom nem igazan jott at a tomegeknek pedig kurvara igaza van. Annyiban nem, hogy ez nem orszag, hanem inkabb generaciofuggo.
Amikor fiatal lanyoknak a bedrogozott Rihanna es nagyseggu Kardashian a peldakepe, akkor mar ugyis mindegy. Amikor a fiatal sracok tobbet tudnak a testzsir százalékukrol, mint a magyar vagy vilagirodalomrol, akkor konnyen elhiheto, hogy elobb lesz presztizserteke egy telefonnak vagy oranak, mint egy konyvgyujtemenynek.

Amikor en voltam tizeneves meg voltak nyomai az elozo rendszernek. Jartunk konyvtarba, voltak ifjusagi klubok es gyakran adta magat, hogy azzal hencegtunk, hogy en a heten 2, nem 3! konyvet kiolvastam. Pedig mar akkor is volt Spectrum es Commodore. A lanyok, akik hetvegen discoba jartak, azok hetkozben zeneiskolasok vagy kulonbozo muveszeti szakkorok tagjai voltak.
Fel lehetett azzal vagni, hogy most ukran diakok elott jatszunk Zankan. Most? Facebook a legjobb mintaveteli hely: Coelho idezetek, konditerem 1 percesek, romkocsma bejelentkezesek, autoval vagy vinnyogo szonyegcirkaloval pozolas.

En poenbol elkezdtem bejelentkezni muzeumokbol es feltolteni a "book" szekciot. Nagyjabol 1-2 "like" erkezik.
Vorosborozas, instagram foto - 20-30 like.

Az egesz social media/community akar off-, akar online arrol szol, hogy mit birtokolsz, miben vagy jobb, mint az atlag. Nem az a lenyeg, hogy egyeniseg legy, hanem hogy megfelelj a sekelyes elvarasoknak.

Pl. mostanaban sokan valtanak MacBook Air-re, akik eddig Win userek voltak. Trendi lett. Megosztjak a kepeket es ami alatta megy, azt talan csak az okori gorog pantheon istenei tapasztalhattak meg anno.
A kommentelok azonnal addig nem tapasztalt magassagokba emelik a vilagito almaval feszito usert. Mas lettel, tobb, mint mi. Te mar a Felemelkedettek koze tartozol! Orulok, hogy ismerhetlek. Es ezt az ajnarozott es az ajnarozo is komolyan veszi.

Ez a jovo tarsadalma. Nekik (nekunk), igenis az a fontos, hogy milyen autod, orad, telefonod van.

(ora az kulon vicc, mert a nagyon ronda Suunto vagy Garmin orakat sokan lenezik, holott legtobbet olyanok hordanak, akik mogott komolyabb sportteljesitmeny van es az pont nem erdekes szamukra, hogy nem szep az orajuk)

V43 1105
Ez még viccnek is rossz volt.. remélem nem gondoltad teljesen mértékben komolyan ezt a gondolatot. Vagy talán te is azon undorító csoportjába tartozol az embereknek akikkel akkor futhatok össze, ha Pesten belül mászkálok és a 2-es,3-as metrón, a 4-6os villamoson hülye paraszt vagyok ha nem adom át a helyüket azért mert nekünk ájfonjuk van és leakarnak ülni, hogy úgy írhassanak ájmeszídzst vagy facebookozhassanak..? Nekem is van Doxa órám meg nem tudom mim, na de egy ilyen hangvitelû hülyeséget akkor se engednék ki a számon soha a büdös életbe... bocsi srácok az offért, és tisztelet a kivételnek azt azért még megjegyzem.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

lol

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
a te véleményed azóta nem nagyon mérvadó, hogy 500.000 Ft -os iPhone -t szeretnél... 😛 😄

Bazinga!

Tikal
<#wow3>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De az irreális igényein bárki tud... kizárólag intelligencia kérdése! 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
Nem sok ember képes változtatni a fizetésén.

clio1616v
így van, aki nem engedhet meg magának egy 200 000 forintos telefont, annak ne legyenek igényei vagy az igényeihez igazítsa a fizetését

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nyilván a pénzen kívül más nem is számít.

www.smart-bus.hu

GregSB
Felettébb izgalmas a téma, csak semmi értelme nincs errõl vitázni.

1. Dávidka egy troll, másik topicban írta hogy Sony SP-je van.
2. Az olcsóbb telefon ha lesz, akkor valszeg semmivel nem lesz olcsóbb, mint a 2 éves iPhoneok, amiket már évek óta árulnak a legújabbak mellett.

Prody
Nyilván aki milliókat keres, az kényelmesen éldegélhet a balkánon is

A stílusod nem a helyzet súlyosságáról, hanem valami egészen másról árulkodik, de ezt inkább nem ragoznám, nem akarlak megbántani.

A véleményed elárulja, hogy még soha nem jártál a Balkánon, így feltételezem a hiba a hírforrásaidban keresendõ. Ha objektív akarsz lenni, akkor vizsgáld meg, illetve bõvítsd a kútfõket ahonnan merítesz!

Hazánk, úgy ahogy édesanyánk, egy van! Illik ennek megfelelõen kezelni... 😉

Részemrõl lezárva!

www.smart-bus.hu

precision
off: nekem nem divatból ez a véleményem... nem potyára nyit a kormány mostanában kelet felé nyugat helyet... de inkább ne menjünk bele... nekem ez a véleményem, az hogy ilyen stílusban fejezem ki magam az csak a probléma súlyosságát jelzi

na de nem errõl szól ez a topik, hanem arról, hogy égõ lesz mostantól Apple terméket venni 😊

Bazinga!

GregSB
Don't feed the troll

Mondjuk azt sem igazán értem, hogyan képes valaki ilyen hangnemben beszélni a hazájáról! Még ha így lenne, akkor sem engedném meg magamnak ezt a stílust!

Tudom, hogy ez most divat, de azért mindennek van határa!

www.smart-bus.hu

precision
http://www.clicktop10.com/2013/05/top-10-most-expensive-mobile-phones-in-the-world/

ezek közül ha bármelyiket megveszed rohadt nagy spíler leszel, ragadni fognak rád a nõk, mindenki szeretni fog, a szarod sem lesz büdös, és a sírköveden is ez fog állni: "Itt nyugszik Dávidka, akinek biztos rohadt nagy farka volt, hisz milyen drága telefonja volt már..."

Tényleg csak ez számít az életben. Idióta.

Bazinga!

precision
fogd már fel, hogy csak ilyen tetves balkáni országokban számít presztízsnek az almás logó mint Magyarország

a hazai és egyben legnagyobb piacán rohadt tömegtermék és senki sem érzi hosszabbnak a péniszét tõle

csak itthon menõ ha "ájfon" -ja van valakinek amit hitelre vett, otthon a hûtõ meg üres a sárga csekk meg nincs befizetve

Bazinga!

theone91
Mondja a fickó az Xperia SP-vel, ugye? WTF, ember?

Ha neked ezek számítanak az életben, akkor az emberiségnek teszel marha nagy szívességet, ha most azonnal kiugrasz az ablakon! Ha a földszinten laksz, akkor a minimum elvárás az, hogy ne szaporodj!!!

www.smart-bus.hu

davidka003
3 dolog számít az életben:
Milyen kocsid van. Milyen órád van. És milyen telefonod van.
Elveszíti az értékét ez a nagyszerû márka. Meggyalázzák Steve emlékét.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tikal
azért van még lefedetlen piac, ahova nem léptek még be.... persze ha úgy vesszük, van olcsó laptopjuk meg PC-jük 😄

Jim Morrison
Szerintem eddig se néztek fel arra akinek iphoneja van :/ sorry bro

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

oneal1
ez komoly ember?😄

nehogy már ettõl legyen több valaki...

!Forza Ferrari!

precision
+ a régebbi készülékek nem "újak" még ha hwben esetleg azonosak is lesznek a support az új készülékekre tovább fog tartani

Bazinga!

GregSB
+ marketing szempontból fontos, hogy legyen egy külön reklámozható, egyedi készülék a középkategóriában, régebbi készülékek eddig 0 reklámot kaptak. Mondjuk ehhez hozzátartozik hogy valami egyedi dolgot is tudnia kell majd a "nagy" iPhone mellett, csak azzal nem fogják reklámozni hogy "színes és olcsóbb!4"

GregSB
Középkategóriában már ott vannak évek óta a régebbi modellekkel. Most is ott vannak az iPhone 4-el amit még mindig árulnak.

Ami értelme lehet (írtam már itt a topicban): teljesen egységesíteni tudják az iPhone ranget. Ezzel az összes készülék 4" lesz és lighting csatis. Valószínûleg ez a készülék ugyanannyiba fog kerülni, mint a 4S kerülne.

clio1616v
vagy fel tud majd nézni, arra akinek az van, nem kell aggódnia

clio1616v
és mi lesz az arany iPhone-okkal gyémántkirakással?

precision
lefedetlen piacra való belépés (középkategória) és pénz keresés... mi másra lenne jó 😊

én örülök neki hogy az iOS megjelenik olcsóbb telefonokon is

Bazinga!

precision
vegyél Ferrari vagy hasonló luxus telefont és te leszel a legegyedibb faszagyerek...

Bazinga!

Prody
Hol élsz te? Itt mindenkinek apple cucca van...

Miért, most bárki is felnéz arra, aki iPhone-nal rohangál?
A Samsung, a Nokia, a BlackBerry, a HTC sõt, még az Alcatel is piacon tart csúcskategóriás, rohadt drága telefon(oka)t.

Olyannal már rég nem találkoztam, aki hanyatt vágná magát egy alma láttán, de olyannal igen, aki kifejezetten lefikázott, hogy miért ezt a vackot(?) vettem. 😊
Tikal
még mindig nem látom mire jó ez....

GregSB
Menj ki németországba vagy angliába. Minden második középiskolás iphoneal rohangál. Szóval kicsit vicces az amit írsz.

Ami az itthoni viszonyokat illeti, nem lesz annyira olcsó ez a telefon higy mindenki ezt vegye, szóval továbbra is fel tudsz majd vele vágni ha ez a célod.

davidka003
Nagyon rossz lesz ha majd mindenki iphone-al rohangál. Így teljesen elveszti az értékét az egész és majd senki nem fog felnézni arra akinek Iphone-ja van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

precision
mindjárt két féle lókoszt iPhone is lesz... ezek a csúnya pletykák 😄

http://www.technobuffalo.com/2013/07/19/low-cost-iphone-may-come-in-two-models-code-named-zenvo-and-zagatobertone/

Bazinga!

GregSB
GregSB
Itt egy iPhone 5-rõl kiszivárgott kép még tavalyról, ezen sincsenek rajta a szabvány jelzések:

GregSB
A "CE" és többi szabvány tanusítványa az utolsó pillanatban kerül rá. Nem tudom mennyi a megszerzési ideje ezeknek, de tuti a legvégére hagyják hogy ezzel is csökkentsék a kiszivárgás esélyét.

clio1616v
ez valami iszonyat gagyi kínai replikához való tok 😊

dx-en millió ilyen van