iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ugye nem egy design remekmu egyik sem es meg egy hozzam hasonlo nagy majom karjan is nagynak tunik.
http://gaborszantai.co.uk/
Nem kell leszolni a magyarokat, az egesz bolygo tele van barmokkal.
A többivel nagyjából egyetértek, a fiatalok körébe lehet presztízs kérdés egy telefon... lehet davidka is 15 éves...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A külföldi barátaim jóval ritkábban, és csak akkor, ha tényleg valami nagyszerû helyen járnak (akár országon belül is), de fõleg a társaság-barátok-szeretõ vonalon mozognak.
Hipszterkerdünk, hipszterkedünk? 😄
Az alapvetõ emberi természet 50-30-10 év alatt nem változott, csak új eszközöket kaptunk, hogy kifejezzük "egyéniségünket".
A trend szerintem is borzalmas és a legijesztõbb az benne, hogy nincsenek rá eszközök, hogy a birkákat "nevelni" lehessen. Diktatórikus módszerekkel lehetne esetleg értelmet verni a társadalomba, de ez meg a legkevésbé érdeke a "hatalomnak".
Egyéni ellenállásként annyit tudok tenni, hogy nincs facebook és semmi egyéb social profilom, nem vagyok kíváncsi senki KIRAKAT, hazugság magánéletére, magvas gondolataira és cicás képeire.
Amikor fiatal lanyoknak a bedrogozott Rihanna es nagyseggu Kardashian a peldakepe, akkor mar ugyis mindegy. Amikor a fiatal sracok tobbet tudnak a testzsir százalékukrol, mint a magyar vagy vilagirodalomrol, akkor konnyen elhiheto, hogy elobb lesz presztizserteke egy telefonnak vagy oranak, mint egy konyvgyujtemenynek.
Amikor en voltam tizeneves meg voltak nyomai az elozo rendszernek. Jartunk konyvtarba, voltak ifjusagi klubok es gyakran adta magat, hogy azzal hencegtunk, hogy en a heten 2, nem 3! konyvet kiolvastam. Pedig mar akkor is volt Spectrum es Commodore. A lanyok, akik hetvegen discoba jartak, azok hetkozben zeneiskolasok vagy kulonbozo muveszeti szakkorok tagjai voltak.
Fel lehetett azzal vagni, hogy most ukran diakok elott jatszunk Zankan. Most? Facebook a legjobb mintaveteli hely: Coelho idezetek, konditerem 1 percesek, romkocsma bejelentkezesek, autoval vagy vinnyogo szonyegcirkaloval pozolas.
En poenbol elkezdtem bejelentkezni muzeumokbol es feltolteni a "book" szekciot. Nagyjabol 1-2 "like" erkezik.
Vorosborozas, instagram foto - 20-30 like.
Az egesz social media/community akar off-, akar online arrol szol, hogy mit birtokolsz, miben vagy jobb, mint az atlag. Nem az a lenyeg, hogy egyeniseg legy, hanem hogy megfelelj a sekelyes elvarasoknak.
Pl. mostanaban sokan valtanak MacBook Air-re, akik eddig Win userek voltak. Trendi lett. Megosztjak a kepeket es ami alatta megy, azt talan csak az okori gorog pantheon istenei tapasztalhattak meg anno.
A kommentelok azonnal addig nem tapasztalt magassagokba emelik a vilagito almaval feszito usert. Mas lettel, tobb, mint mi. Te mar a Felemelkedettek koze tartozol! Orulok, hogy ismerhetlek. Es ezt az ajnarozott es az ajnarozo is komolyan veszi.
Ez a jovo tarsadalma. Nekik (nekunk), igenis az a fontos, hogy milyen autod, orad, telefonod van.
(ora az kulon vicc, mert a nagyon ronda Suunto vagy Garmin orakat sokan lenezik, holott legtobbet olyanok hordanak, akik mogott komolyabb sportteljesitmeny van es az pont nem erdekes szamukra, hogy nem szep az orajuk)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.smart-bus.hu
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
www.smart-bus.hu
1. Dávidka egy troll, másik topicban írta hogy Sony SP-je van.
2. Az olcsóbb telefon ha lesz, akkor valszeg semmivel nem lesz olcsóbb, mint a 2 éves iPhoneok, amiket már évek óta árulnak a legújabbak mellett.
A véleményed elárulja, hogy még soha nem jártál a Balkánon, így feltételezem a hiba a hírforrásaidban keresendõ. Ha objektív akarsz lenni, akkor vizsgáld meg, illetve bõvítsd a kútfõket ahonnan merítesz!
Hazánk, úgy ahogy édesanyánk, egy van! Illik ennek megfelelõen kezelni... 😉
Részemrõl lezárva!
www.smart-bus.hu
na de nem errõl szól ez a topik, hanem arról, hogy égõ lesz mostantól Apple terméket venni 😊
Bazinga!
Tudom, hogy ez most divat, de azért mindennek van határa!
www.smart-bus.hu
ezek közül ha bármelyiket megveszed rohadt nagy spíler leszel, ragadni fognak rád a nõk, mindenki szeretni fog, a szarod sem lesz büdös, és a sírköveden is ez fog állni: "Itt nyugszik Dávidka, akinek biztos rohadt nagy farka volt, hisz milyen drága telefonja volt már..."
Tényleg csak ez számít az életben. Idióta.
Bazinga!
a hazai és egyben legnagyobb piacán rohadt tömegtermék és senki sem érzi hosszabbnak a péniszét tõle
csak itthon menõ ha "ájfon" -ja van valakinek amit hitelre vett, otthon a hûtõ meg üres a sárga csekk meg nincs befizetve
Bazinga!
www.smart-bus.hu
Milyen kocsid van. Milyen órád van. És milyen telefonod van.
Elveszíti az értékét ez a nagyszerû márka. Meggyalázzák Steve emlékét.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bazinga!
Ami értelme lehet (írtam már itt a topicban): teljesen egységesíteni tudják az iPhone ranget. Ezzel az összes készülék 4" lesz és lighting csatis. Valószínûleg ez a készülék ugyanannyiba fog kerülni, mint a 4S kerülne.
én örülök neki hogy az iOS megjelenik olcsóbb telefonokon is
Bazinga!
A Samsung, a Nokia, a BlackBerry, a HTC sõt, még az Alcatel is piacon tart csúcskategóriás, rohadt drága telefon(oka)t.
Olyannal már rég nem találkoztam, aki hanyatt vágná magát egy alma láttán, de olyannal igen, aki kifejezetten lefikázott, hogy miért ezt a vackot(?) vettem. 😊
Ami az itthoni viszonyokat illeti, nem lesz annyira olcsó ez a telefon higy mindenki ezt vegye, szóval továbbra is fel tudsz majd vele vágni ha ez a célod.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://www.technobuffalo.com/2013/07/19/low-cost-iphone-may-come-in-two-models-code-named-zenvo-and-zagatobertone/
Bazinga!