iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
pont annyival nagyobb a kerülete a mûanyagnak, hogy rápattanna a mostani 5ösre
a QR kódot akartam nézni, de már meg is van
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én nagyon nagy esélyt látok arra, hogy õsszel ez lesz a lineup: 5S, 5 és a mostani videókon látható mûanyag telefon.
ne csapd be magad
Rendeltem a T- tõl egy SIM-et. Nagyot hoztak ezért levágtam. De kicsit kisebb lett meg nem 1:1. Felismeri, hogy van benne és a PIN kódot is elfogadja de ezután Invalid SIM. Rosszul vágtam le és ezért ilyen vagy teljesen más a probléma? Már próbáltam úgy berakni hogy feljebb van a sim vagy lejjebb.. középen stb, mert ugye kicsit lötyögõs, mert nem sikerült olyanra vágni mint a microsim 😊 Kicsit kisebb lett! 😄
Köszi,
Dani
xP
a hátlapot levéve tudod beléjük tenni a kártyát
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy weben ITT vagy iTunes (mac -es, pc -s) programban van apps részleg
Bazinga!
Bazinga!

Arra mérget vehetsz, hogy nem lesz olcsóbb mint most a 4S / 4. "Amerikban kutya nem fogja venni" pont hogy de, errõl tanúskodnak a mostani eladási adatok. Amerikában is többen vettek 4S-t, 4-et, mint tavaly ilyenkor 4-et és 3GS-t (csekk #36034).
Én még mindig azt mondom, hogy plasztik ház, iphone 4 (max 4s) hardver akkor igenis legyen olcsó... máskülönben nincs értelme. Amerikában a kutya nem fogja megvenni ha nem lesz tényleg jóval olcsóbb mint az iPhone 5 és 5S, mert nekik aztán mindegy hogy havonta 5-10 USD -vel többet fizetnek havonta. Ha meg az outside US a fõ piac a budget iPhone -nak akkor meg a konkurenciával kell versenyezni az ár tekintetében, és itt igenis jóval árérzékenyebbek az emberek mint Amerikában.
Bazinga!
van egy olyan érzésem, hogy az igazi középkategóriás androidos és WP -s telefonokkal nem fogja tudni felvenni a harcot (mármint az árcédula tekintetében)
jóval 100e Ft felett lesz a kezdõ ára (2-3 éves hardverrel), de ne legyen igazam 😊
Bazinga!
Bazinga!
Get a life!
Épp ezért fog jönni idén a bádzset szifon.
Árbevétel minimálisan nõtt, profit csökkent. Ami érdekes hogy iPhone eladások nõttek, az iPad viszont csökkent.
www.smart-bus.hu
Ha nem, akkor teló gépre köt -> iTunesban transfer purchases, és akkor lementi a gépedre. Új telóra meg vissza tudod majd másolni.
Megvásárolt csengõhangot, hogy lehet megmenteni visszaállítás elõtt?
www.smart-bus.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

settings->general->cellular->personal hotspot
Elsõ bekapcsolást követõen kikerül a beállítások fõmenüjébe is.
/*WTF?!*/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''