iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol talalom meg ? 😊

Get a life!

S2000
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni két dologban: Van egy frissen frissített 3GS. T-s kártyát nem nyalja be, szóval kéne neki egy unlock, és egy függetlenítés valószínûleg. Olvasgattam utána, de nagyon kevert a téma. Megoldható ez?

GregSB
Rápattanna, aztán a belsõ fémalkatrészek szépen összekaristolnákaz egészet 😄

clio1616v
ha megnézed, akkor a pereme az 5-ösé 😊

pont annyival nagyobb a kerülete a mûanyagnak, hogy rápattanna a mostani 5ösre

a QR kódot akartam nézni, de már meg is van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
És amikor a beljesérõl beszél, akkor jól látszik hogy mindennek ott van a helye: a hangerõgomboknak, a bekapcs gombnak, a sim tálcának. Mindenhol egy kis pötty jelöli a geometriai közepét a kimarandó részeknek.

GregSB
Nézd végig a videót amit linkeltem (fehér hátlap). HD-ben mutatják a belsejét.

clio1616v
tudsz mutatni olyan képet, amin jó felbontásban látszik ennek a hátlapnak a belsõ fele?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Nem magasabb, vastagságra meg miért ne lehetne vastagabb, ha egyszer ez az olcsóbb verzió?

Én nagyon nagy esélyt látok arra, hogy õsszel ez lesz a lineup: 5S, 5 és a mostani videókon látható mûanyag telefon.

clio1616v
hogyne és nagyobb is mint a mostani 5ös 😄

ne csapd be magad

GregSB
Itt van a sim traynek helye, csak még nincs kivágva.

D4nY
Sziasztok!

Rendeltem a T- tõl egy SIM-et. Nagyot hoztak ezért levágtam. De kicsit kisebb lett meg nem 1:1. Felismeri, hogy van benne és a PIN kódot is elfogadja de ezután Invalid SIM. Rosszul vágtam le és ezért ilyen vagy teljesen más a probléma? Már próbáltam úgy berakni hogy feljebb van a sim vagy lejjebb.. középen stb, mert ugye kicsit lötyögõs, mert nem sikerült olyanra vágni mint a microsim 😊 Kicsit kisebb lett! 😄

Köszi,
Dani

xP

clio1616v
onnét lehet látni, hogy kínai szutyok, hogy azokban sincs oldalt SIM tray nyílás 😄

a hátlapot levéve tudod beléjük tenni a kártyát

GregSB
Doubling down in secrecy!!!4

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra is választ kapunk hol vannak a hangerõ gombok: belülrõl látszik hogy ott a hely nekik, csak még nincs kimarva a házból

Köszönöm 😊
precision
akkor fogalmazz egyértelmûbben 😄

vagy weben ITT vagy iTunes (mac -es, pc -s) programban van apps részleg

Bazinga!

Nem a szifonon gondoltam! 😄 Ott én is megtaláltam 😄
precision
a homescreenen keress egy ikont ami alatt Appstore felirat van 😊 azt a programot indítsd el

Bazinga!

De pontosan hol? store.apple.com? Biztos én vagyok a béna, de számomra nem egyértelmû.
Szerintem az app storeban célszerû appokra keresni.



Valaki árulja el nekem, hogy kell normálisan iPhone app-okra rákeresni az itunes.com-on, nekem nem szokott összejönni. Vagy nem is ott kell keresni?
GregSB
Nem kell tapsolni hozzá hogy nagyobb profotjuk lesz rajta, csak azért említettem meg hogy érteni lehessen nekik mi az érdekük az egész buli mögött.

Arra mérget vehetsz, hogy nem lesz olcsóbb mint most a 4S / 4. "Amerikban kutya nem fogja venni" pont hogy de, errõl tanúskodnak a mostani eladási adatok. Amerikában is többen vettek 4S-t, 4-et, mint tavaly ilyenkor 4-et és 3GS-t (csekk #36034).

precision
vagy kínai androidos iphone klón telefonhoz tartozik 😄

Bazinga!

Könnyen lehet, hogy valaki a fél világot szopatja egy házilag készített, minõségi hátlappal <#nevetes1>
precision

Bazinga!

precision
Én értem, csak ha tényleg 2-3 éves hw lesz benne mint ahogyan a rumourokban is olvasni lehet (meg mint ahogy pl. az iPad Mini is kijött iPad 2 belsõvel) akkor miért új áron adják (vagy adták a Minit). Nem az a lényege az alacsonyabb kategóriának, hogy nem csak hogy lassabb és gyengébb mint a felsõ kategória de jóval olcsóbb is? Én elhiszem, hogy nagy hasznuk lesz rajta... 😊 Hurrá. 😊

Én még mindig azt mondom, hogy plasztik ház, iphone 4 (max 4s) hardver akkor igenis legyen olcsó... máskülönben nincs értelme. Amerikában a kutya nem fogja megvenni ha nem lesz tényleg jóval olcsóbb mint az iPhone 5 és 5S, mert nekik aztán mindegy hogy havonta 5-10 USD -vel többet fizetnek havonta. Ha meg az outside US a fõ piac a budget iPhone -nak akkor meg a konkurenciával kell versenyezni az ár tekintetében, és itt igenis jóval árérzékenyebbek az emberek mint Amerikában.

Bazinga!

Még egy kis Faszabuck: újabban nem hajlandó notification-öket sem jelölni a home screen-en 😞
GregSB
Mivel az igény kezd a középkategória felé tolódni, ezért biztos lehetsz benne hogy magsabb profitja lesz rajta az Applenek mint a most kifutó régi modelleken. Ami nem feltétlenül jelenti azt hogy drágább lesz mint most a 4S / 4, csak lehet olcsóbb lesz a gyártási költsége (mûanyag ház).

precision
nagyon kíváncsi leszek mennyi lesz az ára 😊 kártyafüggetlenül, az EU -ban

van egy olyan érzésem, hogy az igazi középkategóriás androidos és WP -s telefonokkal nem fogja tudni felvenni a harcot (mármint az árcédula tekintetében)

jóval 100e Ft felett lesz a kezdõ ára (2-3 éves hardverrel), de ne legyen igazam 😊

Bazinga!

precision
Még az elsõ stabil kiadásban is lesznek javítandó hibák akkor szerinted milyen egy beta? 😊 Légy türelmes és várd meg amíg kiadják, szerintem.

Bazinga!

GregSB
Le. Én Beta 1-et próbáltam, az sok helyen még optimalizálatlan, lassú volt.

i4-re le tudom tolteni az ios 7 betat ?

Get a life!

GregSB
"@asymco: iPhone average price is down to about $580 (from $613 last Q). This is first concrete signal that the mix is shifting to lower end variants."

Épp ezért fog jönni idén a bádzset szifon.

GregSB
Habár jobban végigondolva nem fura hogy csökkent az iPad. Az tavaly ilyenkor túlesett egy tavaszi frissítésen, ahol elõször lett Retina. Most meg õsz óta nem volt frissítve.

GregSB
Kint van.

Árbevétel minimálisan nõtt, profit csökkent. Ami érdekes hogy iPhone eladások nõttek, az iPad viszont csökkent.

DanielT
Azért fogok tudni aludni! 😉
Utóbbi lesz, köszi. Egy csengõhangot már buktam így, most legalább eszembe jutott... 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
Apropó ma lesz Apple Q3 pénzügyi jelentés este 11kor. Vajon tovább rohad az alma? DanielT már tûkön ül 😄

GregSB
ITS-bõl nemtudod leszedni ingyen ha márm1x megvetted?

Ha nem, akkor teló gépre köt -> iTunesban transfer purchases, és akkor lementi a gépedre. Új telóra meg vissza tudod majd másolni.

Urak!

Megvásárolt csengõhangot, hogy lehet megmenteni visszaállítás elõtt?

www.smart-bus.hu

Az f@sz@ 😄
rooney8
Nekem is ilyen. Kb. 70-80%-at jelzi 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt

usában egyre többen veszik a régi iphonokat😊

Engedélyezve van, néhány kontaktnál fel is vette a születésnapokat, de látszólag hasraütésszerûen.
Az iPhone beállításait közt van Facebook menüpont, ott kell bejelentkezni és engedélyezni.

&#63743;

Az vajh' miért lehet, hogy egy Facebook-os ismerõsömnek meg van adva az adatlapján a születésnapja, a szifonos app mégsem rakta be a Naptárba és nem figyelmeztetett.
asysoft
Angolul írom:
settings->general->cellular->personal hotspot
Elsõ bekapcsolást követõen kikerül a beállítások fõmenüjébe is.

/*WTF?!*/

legfrissebb 6-os ios-en hol van a wifi tethering?

Tikal
akokr elég izlés ficamosok lehetnek azok az ismerõseid, ugyanis ezeken az órákon azért látni a minõséget messzirõl, és nem mondanám csúnyának sem õket, persze az virít róluk, hogy nem egy százéves svájci mûhelyben készültek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Akkor lehet, hogy az én ismerõseim intelligensek? 😊
GregSB
Ma kellene jönnie iOS7 Beta 4-nek, de a dev center feltörése miatt valszeg csúszik.