iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A C valószínûleg Color-t takarja, bár ha jól tudom az S-t sem nevezték meg, mint Speed. Ilyen ez az alma, az i-nek sincs "szava".
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
csak még nincs kivágva a gomboknak a hely 😄D:😄:😄😄😄DDD
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
C, mint Cheap, vagy Crap? 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Get a life!
dupla home gomb (ezzel elõjön a multitasking bar), jobbra legyintesz és a bal ikonra kattintasz (ezzel feloldod, de ugyanígy ismét lezárhatod)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Get a life!
nem lesz lebutított, a visszafejlõdés nem az Apple-re vall
az is elég gagyi húzás volt, hogy lett 8GBos i4 😊
Most vagy összeesküvött az összes nagy gyártó ellenünk... vagy csak nagyon nem vagytok képben a jelenlegi gazdasági helyzetünkkel, és hogy ez milyen kihatással van az itthoni termékek áraira.
Lehet tippelni melyik a valószínûbb.
Az hogy a "budget" iPhone annyiba fog kerülni mint 2 éve a csúcs változat az elég elszomorító, és jól mutatja milyen irányba "fejlõdött" a gazdaságunk az elmúlt 2 évben.
Nem akarjuk egyenesen azokhoz az idõkhöz hasonlítani a mai telefonárakat, amikor 2 Ft volt egy kiló kenyér?
Mondom, álomvilágban éltek.
Az hogy itthon ennyit drágult az a HUF-USD árfolyam változása és az itthoni adóterheknek köszönheted.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
40-80 ezerért is lehet venni jó telefonokat. De azok annyit is nyújtanak mint amennyibe kerülnek, gyengébbek kijelzõben, felhasznált anyagokban, stb mint a 120-200 ezresek.
Apple nem fog ilyet kiadni, arrra mérget lehet venni hogy minõségileg össze lesz rakva a plastik telefon, a mûanyag nem fog recsegni ropogni, és a kijelzõje is bitang jó lesz.
azért mégis csak egy telefonról beszélünk...
(Igen, ez azt is jelenti hogy szolgáltatóknál lehet 100e körül lesz)
Nem tudom mit vártatok, aki arra számított hogy ki fognak adni telefont a 40-80e Ft-os szegmensben azok álombilágban élnek.
ha az olcsóbb fajta "még" ennyi lenne, azt mondom ok, de amit olvastam blogokon, az közel sem ennyirõl szól, hanem 130-140rõl...
Get a life!
1. az Apple nem arra a szegmensre pozicionálja a termékeit
2. gondolj csak bele, miért csinálna egy új méretû telefont? - ki fog hozzá új méretû kiegészítõket gyártani? - dokkolók, tokok stb...
ne engem hibáztass, ha az önértékeléseddel gond van
az iPhone 5 már hónapokkal a T-mobilos akció elõtt népszerû volt és nem a promócióknak köszönhetõen, hanem mert bármilyen telefonnal jött volna ki megvették látatlanban is
mondok egy példát, ez az app igényli a tényleges promóciót, még ahhoz is, hogy Free letöltsem, mert nem pazarolnám az idõmet olyan felesleges letöltésre, amit utána törlök azonnal, pláne nem adok érte pénzt
Most gyakorlatilag ugyanolyan szivárgásokat látunk a mûanyag házról, én azért megint szkeptikus vagyok, de most azért vagyok hülye mert úgysem lesz.
Hol a következetesség, logika kérem? 😄
(nem neked ment Clio, általánosságban)
"Mennyibe fog kerülni az olcsó iPhone? Megintcsak visszautalok arra amit levezettem pár sorral feljebb. Kijön az 5S, az iPhone 5 csúszna egyet lejjebb a palettán, az iPhone 4S meg átvenné az iPhone 4 helyét. Nade. Mint írtam, az iPhone 4S-t meg kell ölni, ennek a helyére jönne a színes hátlapos olcsó iPhone, tulajdonképpen egy kicsit lebutított iPhone 5. Innen már nem nehéz kitalálni, hogy mennyire is lesz olcsó az olcsó iPhone, csak meg kell nézni az apple.com-ot illetve az apple.hu-t, és máris látjuk a független árakat a mostani modellpalettán, ezeket kell gondolatban kicserélni az õszi modellekre. Tehát:
iPhone 5S: 649 USD – 679 Euro – 209 800 Ft
iPhone 5: 549 USD – 579 Euro – 179 890 Ft
Plastic (olcsó) iPhone: 450 USD – 399 Euro – 122 890 Ft
USA nettó ár, a többi bruttó. A lényeg: 122 890 Forint lesz itthon a Plastik avagy olcsó iPhone."
Segítek: holnap 1 kapuccsínóval kevesebbet igyál a munkahelyeden, és ki tudod majd fizetni ezt az alkalmazést!
Barátommal elkészítettük az új iPhone/iPad játékunkat. Aki szereti egyszerû logikai játékkal elütni az idõt miközben buszra vár vagy a wc-n ül az ne habozzon 😄
https://itunes.apple.com/us/app/hexconnect/id660785870

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.