iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Csomagolás vazze! 😄

A C valószínûleg Color-t takarja, bár ha jól tudom az S-t sem nevezték meg, mint Speed. Ilyen ez az alma, az i-nek sincs "szava".

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Andr0
jééézus mi ez a szappantartó?

Armin & Ayu fan

DanielT
Ezek az új Apple fürdõkádak, csak megtévesztõek a méretek a képen.
clio1616v
jó nagy akksi fér el benne

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
vagy ez az új olcsó iPhone hátlapja 😄D😄😄😄:😄:😄:😄:😄DDD

csak még nincs kivágva a gomboknak a hely 😄D:😄:😄😄😄DDD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
China

passatgt
amúgy megléphetnék azt is, hogy lenne egy olcsó verzió az iphone4-4s helyett, lenne egy sima updatelt verzió, ez az 5s, és lenne egy nagyon brutál, mint a retinás macbook pro, rohadt drágán😊

passatgt
jony ive újratervezte a copyright jelet

ProGabe

C, mint Cheap, vagy Crap? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Andr0
i4s-en is omlik össze néha-néha fõként 3G-n...

Armin & Ayu fan

rastaman
fb messenger app random idõközönként kilépeget i5-ön. másnál nem jelentkezett ez a jelenség?

precision
ne trollkodj már... mire jó ez neked?

Bazinga!

Ahh, nagyon szepen koszonom a gyors valaszod !

Get a life!

rooney8
képernyõ elforgatásának lezárása
dupla home gomb (ezzel elõjön a multitasking bar), jobbra legyintesz és a bal ikonra kattintasz (ezzel feloldod, de ugyanígy ismét lezárhatod)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ma eszrevettem a telefonomon jobb felül egy lezart lakatot egy nyillal korbeveve, gozom sincs hogy mi lehet az :\

Get a life!

clio1616v
én továbbra is azt mondom, hogy egyfajta új iPhone lesz

nem lesz lebutított, a visszafejlõdés nem az Apple-re vall

az is elég gagyi húzás volt, hogy lett 8GBos i4 😊

GregSB
Közben visszaállt az App Developer Center. Hétfõn várható hogy jön iOS7 beta4.

GregSB
2 éve a csúcs Samsung, HTC, LG stb okostelefonok is olcsóbbak voltak.

Most vagy összeesküvött az összes nagy gyártó ellenünk... vagy csak nagyon nem vagytok képben a jelenlegi gazdasági helyzetünkkel, és hogy ez milyen kihatással van az itthoni termékek áraira.

Lehet tippelni melyik a valószínûbb.

Az hogy a "budget" iPhone annyiba fog kerülni mint 2 éve a csúcs változat az elég elszomorító, és jól mutatja milyen irányba "fejlõdött" a gazdaságunk az elmúlt 2 évben.

GregSB
Meg 2 év alatt inflálódott is a forint.

Nem akarjuk egyenesen azokhoz az idõkhöz hasonlítani a mai telefonárakat, amikor 2 Ft volt egy kiló kenyér?

Mondom, álomvilágban éltek.

GregSB
Ennek semmi köze az Applehez. Az USD árak változatlanok iPhonera, ugyanannyi USD-ben egy iPhone ma mint 2 éve volt.

Az hogy itthon ennyit drágult az a HUF-USD árfolyam változása és az itthoni adóterheknek köszönheted.

2 éve vettem ennyiért függetlenül, jó nagy lol ár

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SötétBarom
Ja, ha két kurvával csináltatod.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
<#wow3>

40-80 ezerért is lehet venni jó telefonokat. De azok annyit is nyújtanak mint amennyibe kerülnek, gyengébbek kijelzõben, felhasznált anyagokban, stb mint a 120-200 ezresek.

Apple nem fog ilyet kiadni, arrra mérget lehet venni hogy minõségileg össze lesz rakva a plastik telefon, a mûanyag nem fog recsegni ropogni, és a kijelzõje is bitang jó lesz.

clio1616v
egy normális autómosás kerül 40-80 ezer forintba

azért mégis csak egy telefonról beszélünk...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
99ezerért szolgáltató függõ telefont kapsz, Appletõl kártyafüggetlenül 122-ért lehet megvenni a 4-est.

(Igen, ez azt is jelenti hogy szolgáltatóknál lehet 100e körül lesz)

Nem tudom mit vártatok, aki arra számított hogy ki fognak adni telefont a 40-80e Ft-os szegmensben azok álombilágban élnek.

hát most megnéztem vodánál 8gb i4 feltöltõkártáysan 99e.
ha az olcsóbb fajta "még" ennyi lenne, azt mondom ok, de amit olvastam blogokon, az közel sem ennyirõl szól, hanem 130-140rõl...

tehát semennyire 😊

Get a life!

GregSB
Csak annyira lesz olcsó mint most az iPhone 4.

olcso iphone 130e ? Vicces hogy 3éve a 3gs volt 130, amikor az volt a fullos futó modell.

GregSB
A kiegésztõ gyártók alkalmazkodni fognak. Mint ahogy alkalmazkodtak az 5-ös iPhonehoz és az iPad minihez, heteken belül.

GregSB
Olvasd el Handrás posztját, õ is azzal érvel amit én már itt leírtam.

clio1616v
több okból sem lesz az a mûanyag iPhone

1. az Apple nem arra a szegmensre pozicionálja a termékeit
2. gondolj csak bele, miért csinálna egy új méretû telefont? - ki fog hozzá új méretû kiegészítõket gyártani? - dokkolók, tokok stb...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ok, csak azt hittem azért írsz vissza ilyen arrogánsan, hogy értékesebbnek hihesd magadat

GregSB
Mondom, nem neked ment. A "hülye vagyok" is költõi tlzás volt, meg pont leszarom hogy a delikvens mit gondol rólam. Nyugi, nincs baj az önértékelésemmel 😄

clio1616v
nem vagy hülye, ezt csak te gondolod, hogy én annak tartalak 😊

ne engem hibáztass, ha az önértékeléseddel gond van

Dzsega
Van sapka, nincs sapka...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
nem vagy tisztában a szó jelentésével

az iPhone 5 már hónapokkal a T-mobilos akció elõtt népszerû volt és nem a promócióknak köszönhetõen, hanem mert bármilyen telefonnal jött volna ki megvették látatlanban is

mondok egy példát, ez az app igényli a tényleges promóciót, még ahhoz is, hogy Free letöltsem, mert nem pazarolnám az idõmet olyan felesleges letöltésre, amit utána törlök azonnal, pláne nem adok érte pénzt

GregSB
Tavaly ilyenkor amikor szkeptikus voltam az iPhone 5 váz szivárgásoknál, akkor le lettem hülyézve. Pedig csak azt mondtam akkor is mint most: lehet hogy kínai replika. Aztán nem az lett.

Most gyakorlatilag ugyanolyan szivárgásokat látunk a mûanyag házról, én azért megint szkeptikus vagyok, de most azért vagyok hülye mert úgysem lesz.

Hol a következetesség, logika kérem? 😄

(nem neked ment Clio, általánosságban)

GregSB
"T-mobil megnyitó"

Az nem promóció, mi? 😄 Najó leszállok rólad, de azért vicces vagy.

clio1616v
az új iPhone árát 250-re tippelem és a mûanyag iPhone nem fog jönni

clio1616v
utána vettem meg, amikor szinte ingyen adták itthon a T-mobil megnyitójánál

GregSB
Ritka alkalmak egyike, amikor mindenben egyetértek Hanfdással.

"Mennyibe fog kerülni az olcsó iPhone? Megintcsak visszautalok arra amit levezettem pár sorral feljebb. Kijön az 5S, az iPhone 5 csúszna egyet lejjebb a palettán, az iPhone 4S meg átvenné az iPhone 4 helyét. Nade. Mint írtam, az iPhone 4S-t meg kell ölni, ennek a helyére jönne a színes hátlapos olcsó iPhone, tulajdonképpen egy kicsit lebutított iPhone 5. Innen már nem nehéz kitalálni, hogy mennyire is lesz olcsó az olcsó iPhone, csak meg kell nézni az apple.com-ot illetve az apple.hu-t, és máris látjuk a független árakat a mostani modellpalettán, ezeket kell gondolatban kicserélni az õszi modellekre. Tehát:

iPhone 5S: 649 USD – 679 Euro – 209 800 Ft
iPhone 5: 549 USD – 579 Euro – 179 890 Ft
Plastic (olcsó) iPhone: 450 USD – 399 Euro – 122 890 Ft

USA nettó ár, a többi bruttó. A lényeg: 122 890 Forint lesz itthon a Plastik avagy olcsó iPhone."

GregSB
iPhone 5-öt is promózták anno, miért vetted meg?

clio1616v
nem kávézok és nem adok ki pénzt olyanért, amit promóznak

GregSB
230 Ft-os appnál redeem kódot kunyerálni nagyon adja. Fõleg hogy még anno te írtad itt hogy 500.000-t is fizetnél egy iPhoneért?

Segítek: holnap 1 kapuccsínóval kevesebbet igyál a munkahelyeden, és ki tudod majd fizetni ezt az alkalmazést!

clio1616v
az ok, de mia redeem kód? ^^

Magnum PI
A topic szabályzat alapján nem tilos a saját alkalmazásomat közzétenni ezért hát megteszem 😄

Barátommal elkészítettük az új iPhone/iPad játékunkat. Aki szereti egyszerû logikai játékkal elütni az idõt miközben buszra vár vagy a wc-n ül az ne habozzon 😄

https://itunes.apple.com/us/app/hexconnect/id660785870

GregSB
Google 😊

(Nem szivatásból, telefonról írok és nincs bookmarkom, én is ott találtam meg anno)

S2000
Köszi, kicsit kavarva írtam, a függetlenítés elõtt aktiválnom kéne a készüléket, csak ugye nincs megfelelõ sim-em. A jelenleg elérhetõ jailbreak módszerrel a legfrissebb szoftver esetén megoldható ez?

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.