iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

setuh
Aham koszi,de nekem egy routerbe van bedugva a hardom es azt szeretnem valahogy elerni.Ilyesmire nincs lehetoseg?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

GregSB
Na PvZ 2-ben elsõ világ utolsó két 3 csillagos pályáinál már rászorultam hogy használjak powerupokat, amik ugye coinba kerülnek. (enélkül lehetetlen lenne megszerezni azt a csillagot, aminek az a kritériuma hogy 2 percig! ne költs pénzt egyáltalán) Viszot mivel addig egyáltalán nem használtam õket volt vagy 16.000 coinom, simán meg tudtam csinûálni így a pályákat, még maradt is 10.000 körül...

A második világ alap pályáit is végigcsináltam már, ott nem is kellett használni powerupokat. Ez a "taktika" úgy néz ki bejön: alap pályákon gyûjteni kell coinokat, azok amúgy is simán megcsinálhatók powerupok nélkül, így a húzósabb pályákra így marad pénz bõven.

GregSB
Szerintem most már várjál 1,5 hónapot ha tudsz. Szeptember 10.-én mutatják be az új iPhoeonat, szeptember vége felé már kaphatóak lesznek (ha nem elõbb). Lesz agy nem lesz plastik iPhone, a 4S (vagy a plastik) tuti egy árkategóriával lejjebb fog kerülni.

robotnyk
igen, ez a balkán felár...
ráadásul újabb 2 évvel annyi, gondolom.
ha már úgyis drága, esetleg gondold meg apple storeból függetlenül, jobb ötletem nincs
Voltan
Sziasztok!

3GS-em van, a Vodánál van elõfizetésem hozzá, hûség már lejárt. Mostanában gondolkodom egy 4S-en, felmentem a Voda honlapjára, és horror ára van, az én sávomban 140k körül van egy 4s, a sima 4 meg 60 ropi...

Ha már elõfizetõjük vagyok, akkor is ilyen kurva drága? Egy nyomorult 4S tényleg ennyi a Vodánál? Csak mert az 5, az kb 15 ezerrel drágább, ez nekem kicsit fura. Tudtok tanácsot adni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

robotnyk
Valami ötlet arra hogy a waze miért nem mûködik? Egyszerûen nem tölti be a térképet, telefonon, ipaden is próbáltam, újra letöltöttem, de semmi... Csak apró részletek jelennek meg belõle, pedig wifin vagyok...
GregSB

Dzsega
Az utólsó patch után egy rakás szar!
A leggusztustalanabb az, hogy tuningolni kell a vasat KÖTELEZÕEN mert nem indulhatsz a versenyeken.
Nagy nehezen összeszedtem 1,4M zsetont és ekkor jött a patch és már meg sem tudtam venni a Bugattit. Most megvan a McLaren F1, erre most féláron van a Bugatti de nem vehetem meg, mert nincs annyi nyert futamom, adott versenyben, menni nem tudok mert tuningolni kéne az F1-et, de ha meg tuningolom nem lesz zsé a Bugattira. Szóval egy ördögi kör az egész...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Botond
RR3 az utolsó patch óta egész felhasználóbarát.
Tikal
Jaaa, akkor majd most fogsz meglepõdni😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Home sharing 😊

GregSB
Beépített zenelejátszóval le tudod játszani a gépen lévõ zenéket. iTunesnak fent kell lennie gépen, libraryjában benne kell lenni zenéknek és a hõmérséklet sharinget be kell kapcsolni.

Kérdés:

iPhone 4S

Telefon bekapcsolva - Térerõ maxon - Elõfizetésben korlátlan internet. Random helyeken elõveszem a zsebembõl, megnyitok egy Google Maps-et, Facebook-ot vagy bármi mást, és közli, hogy nincs kapcsolat. Percekig ez van, néha tovább is, aztán egyszercsak visszatér minden.
EE a szolgáltatóm (Anglia), talán nála lehet a gond? De ha mutatja, hogy fullos térerõm van, akkor ez miért van? Tapasztalt bárki hasonlót?
setuh
Tudtok valami olyan appot(nem cydias)amivel latom a halozatban levo gepeket es letudom jatszani vele az mp3-akat?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

En eddig fotos app-okban szortam el sok penzt IAP-ra, jatekban csak egy RPG-ben (mar nem emlekszem, regen volt...) mert a jobb fegyverzet egyszeruen fel ev jatek utan is elerhetetlen volt.

En szivesen veszek jatekokat, semmi bajom nincs azzal, hogy valaki munkajaert fizessek, de a rejtett koltsegeket utalom, nem fizetek IAP tobbet semmiert.

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Én ezt nemtapasztaltam. Ahogy arányosan haladsz elõre egyre több pénzt kapsz a versenyekért. Már egy ideje nem játszok vele, mert meguntam a pályákat, de amikor abbahagytam volt egy fullosan feltuningolt Gallardom és egy 911-esem is, amik pedig nagyon nem olcsó autók. Simán versenyzéssel összeszedtem rájuk a pénzt, abban a játékban sem költöttem el egy fityinget sem in-app pörcséjzre.

Azóta már jött ki hozzá 2 update is új pályákkal, lehet megint elõveszem.

GregSB
Ja bocs, az igaz hogy nem mindig ugyanabban a sorban jönnek. De a mennyiség ami jön az mindig fix.

De ez része a taktikázásnak. Az elején alap hogy úgy kell felépíteni a védelmet hogy kivárod amíg elkezdenek szivárogni, és az alapján teszed le az elsõ támadó növényeket.

GregSB
_Adott pályány_ mindig ugyanúgy jönnek. Ha átmész más pályára ott persze hogy más a pattern.

Az jo, mert akkor nekem masmilyen lehet, ugyanis nem ugyanazok jonnek minden ujrakezdeskor. A tied akkor valami nagyon unalmas verzio lehet. Mokas lehet mindig ugyanolyan vedelmet kiepiteni, mert tudod, hogy az adott sorban mindig ugyanazok jonnek.

Szerintem ne várd, azt rebesgetik nem lesz benne retina kijelzõ...
Urak!

Új iPad mikorra várható? Gondolkozok egy minin, de, ha 2-3 hónapon belül jön új, akkor inkább kivárok még...

www.smart-bus.hu

Ability
PvZ2 szerintem is jo lett, en meg az AU storebol szedtem, nekem pont tetszik a kihivas. Lassan a harmadik vilagban vagyok es aldom oket hogy nem annyira monoton es konnyu mint az elso resz.
Tikal
Én értem, mire megy ki ez a F2P szarság, de egy kicsit elszaladt velük a ló, inkább fizetek 5-10 eurot a játékért, de ne kényzserítsenek vásárlásra, hogy haladjak a játékban, ez gusztustalan. Ha az az elõnyöd származik a vásárlásból, hogy hamarabb jutsz autokhoz vagy tuninghoz az OKÉ, de ha konkrét elõnyöd is van belõle az NEM oké.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Dehogynem... rohadt drága az arany, és minél jobban haladsz elõre, annál többe kerül a tuning, és persze csak aranyért veheted meg, az autók is kibaszott drágák, de alig ad zsét ha megnyersz egy futamot... látogass el a facebook oldalukra, nem sok elégedett játékos van...

GregSB
RR3-at nem kúrták el... PvZ2-t se.

GregSB
ja és egy fillért nem költöttem eddig inapp pürcséjzre.

GregSB
Itt nincs olyan hogy mázli kell a továbbjutáshoz. Minden pályán pontosan ugyanolyan hullámokban jönnek a zombik. Nincsenek random faktorok, ha nem tudsz nyerni egy pályán akkor rossz taktikát választottál.

Én már az elsõ világ végén járok (egyiptom), ki tudtam nyitni az összes kulcsos helyet, már megvan az összes pálya csak az extra csillagokért játszok még. Szerintem pont hogy túl könnyû lett a játék a virág powerupokkal és a super powerekkel (utóbbikat coinért tudod használni, ami gyûlik rendesen a pályák alatt). Én utóbbit próbálom nem is használni, csak végsõ esetben.

Egyébként ha már úgy tûnik hogy buktál egy pályát akkor is érdemes végigtolni. Pl egyik utolsó pályán buktam az egyik kritáriumot hogy meglegyen a csillag és le is mostak a zombik, de végigvártam és közben az egyik dobott is egy kulcsot 😊 Meg sok coint is eldobnak még ilyenkor.

Tikal
RR3-at is elkúrták....

Szo nelkul megvettem volna ezt a jatekot akar £4.99-ert is, de ez a lehuzas, az meg az EA-tol is durva.

Nagyjabol en is, de elertem odaig, hogy mar elsore nem sikerulnek palyak es nagy mazli kell, hogy 'IAP' nelkul tovabb jussak - az uber geciseg, hogy nem lehet a jatekban megszerzett creditert a shopban vasarolni, akar kulcsot, akar novenyt...

GregSB
Biztos hallották hogy a magyarok szabin lesznek hétfõn 😄

GregSB
Felpörögtek a srácok, ma hajnalban megjelent az iOS 7 béta 6

precision
megrohadt az alma 😄

Bazinga!

precision
Még mi vagyok a buzik mert nem válaszolunk neked egy olyan kérdésre amire a választ 10 másodperc google után meg lehet találni? Jobb is hogy -favolsz, kit érdekel a siránkozásod és hogy MINDENT megkérdezel itt, amit az átlag intelligenciával rendelkezõ ember vagy eleve tud, vagy végignyomogatja a MAGYAR NYELVEN MÛKÖDÕ TELEFONJA BEÁLLÍTÁSAIT, vagy simán megkeresi a google -n mielõtt égeti magát egy fórumon azzal, hogy semmit sem tud (még a keresõt használni sem). Ráadásul itt a topik alján is van egy keresõ, oda is be lehet írni amit akarsz, sok mindenrõl volt már szó.

Tényleg távol áll tõlem az általánosítás és a demagóg, de mi a jóistenért kell neked okostelefon ha ennyi önállóság és "technikai affinitás" sincs benned? Pedig az iphone -nál "hülyebiztosabb" okostelefon nem nagyon létezik... de neked úgy látom ez is sok... 😄

nyugodtan mehet a mínusz a személyeskedés miatt, de ez már tényleg szánalmas...

DanielT te meg told vissza a képed... 😄

Bazinga!

GregSB
Plants Vs Zombies 2-t csak óvatosan! Tegnap úgy rákattantam hogy 3 órán át toltam 😄

"Csak még egy pálya!"

GregSB
Minke van vége? 😄

Hú de okos lehetsz kisfiam, de legalább van egy iPhone -od😊
Biztosan sok barátod van.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Prody
Google-t se tudja használni a kislány, hogy ha egy fekete ipad4-rõl nem talált képet...

Hy!
Most van vége!
Iphone 5C?Már az 5-tõl is ráz a hideg a 4" miatt.De ez mi?nemá!Legcsúnyább az az lenne ha megkapná az 5C a 4S belsejét!Remélem az iphone 6 3.55"lesz!Pfff!
GregSB
😄DDDDDDD

passatgt
2 legyet 1 csapásra, ollé😄

Dzsega
Na baz.... Egy csaj aláz meg...
Régen sem toltad?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

dragon11
jolvan sztem nekem is -fav a topik. szánalmasak vagytok.. tisztelet a néhány kivételnek.

Tikal
használd már azt a kurva GOOGLE-t, nem igaz, hogy a te baromságaiddal van tele a topik már hetek óta. 10 éves vagy vagy mi a bánat?

passatgt
azért nem ír róla, mert ilyen faszságokkal nem kell foglalkozni, bedugod aztán kész

dragon11
a manuált bemásoltam amit linkeltetek hogy olvassam el.. SEMMIT NEM ÍRTAK ERRÕL. a fszért nem lehet válaszolni akkor ?szüljem ki a kisujjambol vagy mi???????

Bercy
Azt baratnom csinalhatta ugyanis en nem jatszok rr3at 😊
dragon11
húha😄
zárható a topik ennyi erõvel, semmi értelme az egésznek. a flémkeltés nagyon megy srácok 😉

Mert miattad elvesztettük DanielT-t... 😞

www.smart-bus.hu

dragon11
Akkumulátor
Az iPhone-ban egy belsõ, újratölthetõ lítiumion akkumulátor található. Az akkumulátorra
vonatkozó tudnivalókért – többek között az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását
segítõ tippekért – látogasson el a www.apple.com/hu/batteries weboldalra.
FIGYELMEZTETÉS:  Az akkumulátorra és az iPhone töltésére vonatkozó fontos biztonsági
tudnivalókért olvassa el a Fontos biztonsági tudnivalók,” 160. oldal címû részt.
Az akkumulátor töltése:  A készülékhez mellékelt kábel és USB-tápegység segítségével
csatlakoztassa az iPhone-t egy fali aljzathoz.
Megjegyzés:  Ha az iPhone-t fali aljzathoz csatlakoztatja, az az iCloud által végzett biztonsági
mentés, illetve az iTunes által végzett vezeték nélküli szinkronizálás elindulásával járhat. Lásd:
Az iPhone biztonsági mentése,” 165. oldal és Szinkronizálás az iTunes alkalmazással,” 17. oldal.
Az akkumulátor feltöltése és az iPhone szinkronizálása számítógéppel:  A mellékelt kábellel
csatlakoztassa az iPhone-t a számítógépéhez. Egy másik lehetõségként csatlakoztassa az iPhone-t
a számítógépéhez a készülékhez kapott kábellel és a külön megvásárolható Dock eszközzel.
Ha a billentyûzet nem rendelkezik nagy teljesítményû USB 2.0 vagy USB 3.0 porttal, akkor
csatlakoztassa az iPhone-t a számítógép valamelyik USB 2.0 vagy USB 3.0 portjához.
Fontos:  Ha az iPhone-t olyan számítógéphez csatlakoztatja, amely ki van kapcsolva, illetve
alvó vagy készenléti üzemmódra van állítva, az iPhone akkumulátora nem fog töltõdni, hanem
merülni kezd.
A jobb felsõ sarokban lévõ akkumulátor ikon mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, illetve
töltõdési állapotát.
Töltés Töltés Feltöltve
Az akkumulátor töltöttségi szintjének megjelenítése százalékértékkel:  Válassza a Beállítások >
Általános > Használat elemet, és kapcsolja be az Akkumulátorhasználat alatti beállítást.
Amennyiben az akkumulátort szinkronizálás vagy az iPhone használata közben tölti, a feltöltés
hosszabb idõt vehet igénybe. Fejezet 3 Alapok 39
Fontos:  Ha az iPhone töltöttségi szintje nagyon alacsony, a következõ képek egyike jelenik
meg, ami azt jelzi, hogy az iPhone legfeljebb 10 percnyi töltést igényel, mielõtt használni tudja.
Amennyiben az iPhone töltöttségi szintje rendkívül alacsony, a kijelzõ akár két percig is sötét
maradhat, mielõtt a lemerült akkumulátort jelzõ képek valamelyike megjelenik.
VAGY VAGY
Az újratölthetõ akkumulátorok korlátozott számú feltöltési ciklussal rendelkeznek, és ebbõl
fakadóan szükség lehet a cseréjükre.
Az akkumulátor cseréje:  Az iPhone akkumulátorát a felhasználó nem cserélheti ki; a cserét
kizárólag a hivatalos szervizszemélyzet végezheti el. Bõvebb

ennyi van az akksirõl összesen, szóval gondolom nem rontottam el semmit mert nem hívta fel a formázásra a figyelmet.

most akkor mivan? itt nem lehet válaszolni csak az oltogatás lett a divat? ettõl vagytok menõk mi..