iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A második világ alap pályáit is végigcsináltam már, ott nem is kellett használni powerupokat. Ez a "taktika" úgy néz ki bejön: alap pályákon gyûjteni kell coinokat, azok amúgy is simán megcsinálhatók powerupok nélkül, így a húzósabb pályákra így marad pénz bõven.
ráadásul újabb 2 évvel annyi, gondolom.
ha már úgyis drága, esetleg gondold meg apple storeból függetlenül, jobb ötletem nincs
3GS-em van, a Vodánál van elõfizetésem hozzá, hûség már lejárt. Mostanában gondolkodom egy 4S-en, felmentem a Voda honlapjára, és horror ára van, az én sávomban 140k körül van egy 4s, a sima 4 meg 60 ropi...
Ha már elõfizetõjük vagyok, akkor is ilyen kurva drága? Egy nyomorult 4S tényleg ennyi a Vodánál? Csak mert az 5, az kb 15 ezerrel drágább, ez nekem kicsit fura. Tudtok tanácsot adni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A leggusztustalanabb az, hogy tuningolni kell a vasat KÖTELEZÕEN mert nem indulhatsz a versenyeken.
Nagy nehezen összeszedtem 1,4M zsetont és ekkor jött a patch és már meg sem tudtam venni a Bugattit. Most megvan a McLaren F1, erre most féláron van a Bugatti de nem vehetem meg, mert nincs annyi nyert futamom, adott versenyben, menni nem tudok mert tuningolni kéne az F1-et, de ha meg tuningolom nem lesz zsé a Bugattira. Szóval egy ördögi kör az egész...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
iPhone 4S
Telefon bekapcsolva - Térerõ maxon - Elõfizetésben korlátlan internet. Random helyeken elõveszem a zsebembõl, megnyitok egy Google Maps-et, Facebook-ot vagy bármi mást, és közli, hogy nincs kapcsolat. Percekig ez van, néha tovább is, aztán egyszercsak visszatér minden.
EE a szolgáltatóm (Anglia), talán nála lehet a gond? De ha mutatja, hogy fullos térerõm van, akkor ez miért van? Tapasztalt bárki hasonlót?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
En szivesen veszek jatekokat, semmi bajom nincs azzal, hogy valaki munkajaert fizessek, de a rejtett koltsegeket utalom, nem fizetek IAP tobbet semmiert.
http://gaborszantai.co.uk/
Azóta már jött ki hozzá 2 update is új pályákkal, lehet megint elõveszem.
De ez része a taktikázásnak. Az elején alap hogy úgy kell felépíteni a védelmet hogy kivárod amíg elkezdenek szivárogni, és az alapján teszed le az elsõ támadó növényeket.
Új iPad mikorra várható? Gondolkozok egy minin, de, ha 2-3 hónapon belül jön új, akkor inkább kivárok még...
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én már az elsõ világ végén járok (egyiptom), ki tudtam nyitni az összes kulcsos helyet, már megvan az összes pálya csak az extra csillagokért játszok még. Szerintem pont hogy túl könnyû lett a játék a virág powerupokkal és a super powerekkel (utóbbikat coinért tudod használni, ami gyûlik rendesen a pályák alatt). Én utóbbit próbálom nem is használni, csak végsõ esetben.
Egyébként ha már úgy tûnik hogy buktál egy pályát akkor is érdemes végigtolni. Pl egyik utolsó pályán buktam az egyik kritáriumot hogy meglegyen a csillag és le is mostak a zombik, de végigvártam és közben az egyik dobott is egy kulcsot 😊 Meg sok coint is eldobnak még ilyenkor.
Tényleg távol áll tõlem az általánosítás és a demagóg, de mi a jóistenért kell neked okostelefon ha ennyi önállóság és "technikai affinitás" sincs benned? Pedig az iphone -nál "hülyebiztosabb" okostelefon nem nagyon létezik... de neked úgy látom ez is sok... 😄
nyugodtan mehet a mínusz a személyeskedés miatt, de ez már tényleg szánalmas...
DanielT te meg told vissza a képed... 😄
Bazinga!
"Csak még egy pálya!"
Biztosan sok barátod van.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Most van vége!
Iphone 5C?Már az 5-tõl is ráz a hideg a 4" miatt.De ez mi?nemá!Legcsúnyább az az lenne ha megkapná az 5C a 4S belsejét!Remélem az iphone 6 3.55"lesz!Pfff!
zárható a topik ennyi erõvel, semmi értelme az egésznek. a flémkeltés nagyon megy srácok 😉
www.smart-bus.hu
Az iPhone-ban egy belsõ, újratölthetõ lítiumion akkumulátor található. Az akkumulátorra
vonatkozó tudnivalókért – többek között az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását
segítõ tippekért – látogasson el a www.apple.com/hu/batteries weboldalra.
FIGYELMEZTETÉS: Az akkumulátorra és az iPhone töltésére vonatkozó fontos biztonsági
tudnivalókért olvassa el a Fontos biztonsági tudnivalók,” 160. oldal címû részt.
Az akkumulátor töltése: A készülékhez mellékelt kábel és USB-tápegység segítségével
csatlakoztassa az iPhone-t egy fali aljzathoz.
Megjegyzés: Ha az iPhone-t fali aljzathoz csatlakoztatja, az az iCloud által végzett biztonsági
mentés, illetve az iTunes által végzett vezeték nélküli szinkronizálás elindulásával járhat. Lásd:
Az iPhone biztonsági mentése,” 165. oldal és Szinkronizálás az iTunes alkalmazással,” 17. oldal.
Az akkumulátor feltöltése és az iPhone szinkronizálása számítógéppel: A mellékelt kábellel
csatlakoztassa az iPhone-t a számítógépéhez. Egy másik lehetõségként csatlakoztassa az iPhone-t
a számítógépéhez a készülékhez kapott kábellel és a külön megvásárolható Dock eszközzel.
Ha a billentyûzet nem rendelkezik nagy teljesítményû USB 2.0 vagy USB 3.0 porttal, akkor
csatlakoztassa az iPhone-t a számítógép valamelyik USB 2.0 vagy USB 3.0 portjához.
Fontos: Ha az iPhone-t olyan számítógéphez csatlakoztatja, amely ki van kapcsolva, illetve
alvó vagy készenléti üzemmódra van állítva, az iPhone akkumulátora nem fog töltõdni, hanem
merülni kezd.
A jobb felsõ sarokban lévõ akkumulátor ikon mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, illetve
töltõdési állapotát.
Töltés Töltés Feltöltve
Az akkumulátor töltöttségi szintjének megjelenítése százalékértékkel: Válassza a Beállítások >
Általános > Használat elemet, és kapcsolja be az Akkumulátorhasználat alatti beállítást.
Amennyiben az akkumulátort szinkronizálás vagy az iPhone használata közben tölti, a feltöltés
hosszabb idõt vehet igénybe. Fejezet 3 Alapok 39
Fontos: Ha az iPhone töltöttségi szintje nagyon alacsony, a következõ képek egyike jelenik
meg, ami azt jelzi, hogy az iPhone legfeljebb 10 percnyi töltést igényel, mielõtt használni tudja.
Amennyiben az iPhone töltöttségi szintje rendkívül alacsony, a kijelzõ akár két percig is sötét
maradhat, mielõtt a lemerült akkumulátort jelzõ képek valamelyike megjelenik.
VAGY VAGY
Az újratölthetõ akkumulátorok korlátozott számú feltöltési ciklussal rendelkeznek, és ebbõl
fakadóan szükség lehet a cseréjükre.
Az akkumulátor cseréje: Az iPhone akkumulátorát a felhasználó nem cserélheti ki; a cserét
kizárólag a hivatalos szervizszemélyzet végezheti el. Bõvebb
ennyi van az akksirõl összesen, szóval gondolom nem rontottam el semmit mert nem hívta fel a formázásra a figyelmet.
most akkor mivan? itt nem lehet válaszolni csak az oltogatás lett a divat? ettõl vagytok menõk mi..