iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
igen, aki valamit jobbnak tart és azt használja is, akkor igényes

ha valaki, mást tart jobbnak és nem azt használja az megalkuvó=igénytelen, mert igénye lenne rá, de nem tudja azt elérni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

precision
tõlük megkérdezni luxus mi? 😊 "hallod, te milyen appot használsz facebookozáshoz?"

ennyi. csak hogy ne mondd azt hogy kõszívem van 😛

Bazinga!

Truck Driver001
Ugyan csöndes figyelõje vagyok csak a topiknak, de ecsém! Te akkora beképzelt arc vagy, mint Obama mikor Szíriáról pofázott a G20-on!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

Tikal
uuh, már ketten vannak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Mi lesz itt kedden 😊

szucsy89
kabaré ez a topik 😄DD
dragon11
sajnos még mindig keresem a megoldást :SSSS

precision
Sikerült már a kispajtásaid tudtára adni facebookon, hogy te bizony nem másról mint egy Apple iPadrõl használod a facebookot? Vagy még mindig lázasan keresed a megoldást?

Bazinga!

dragon11
jo ez a topik 😊)) h itt mindig basztatnak vlkit és milyen fura h mindig pont olyan akinek 1 apple cucca sincs 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GregSB
Miért, miben rosszabb a 7-es? Szerintem mindenben jobb a 6-tól

precision
igényes... szép szó mögé bújtatod azt, hogy felsõbbrendûnek tartod magad másoknál... ráadásul mindezt egy kib*szott MOBILTELEFON alapján...
pedig te is büdöset szarsz ám és ugyanúgy el fogsz rohadni a föld alatt 😛

ne trollkodj már... senkit nem érdekel az arcoskodásod

Bazinga!

Prody
Jó tudjuk faszagyerek vagy, véletlenül egyszer életedben összejött neked valami és most milliókat keresel. Én igényesebbnek tartom magam a Note8-al, mint te az iPhone-oddal 😉

MerlinW
Én is azt tartottam amíg ki nem próbáltam a 7-est. A következõ telefonom valószínûleg nem alma lesz.

[merlinw.org]

SötétBarom
Vagy megalkuvó vagy, vagy hazudsz. 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

asysoft
Logikád szerint ha valaki az õ igényeihez mérten megfelelõbbnek találja az Androidot, akkor az igényesebb, mint aki nem azt használ. Általánosítva: aki az igényeihez leginkább megfelelõ OS-t használ, az igényes. Csak, hogy tisztázzuk a definíciód😊

/*WTF?!*/

ööö...az én önképem hogyan is jött most ide?
clio1616v
van akinél igényesebb vagyok és van akinél nem...

mindig vannak nálam rosszabb és jobb emberek

bajok vannak az énképeddel, ha ezt nem tudod elfogadni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
én az iOS-t tartom jelenleg a legjobb rendszernek

Valaki az Androidra esküszik, valaki a Windows Phone-ra, valaki meg a BlackBerry-re. Szimplán attól, hogy te iOS-t használsz, nem vagy igényesebb senkinél és semminél. Maximum szeretnéd azt hinni magadról, hogy az vagy...de nem.

Szar ügy!
clio1616v
tehát igényesebb vagy az OS-re, mint mások, akik nem iOS-t használnak

GregSB
LOL

China Telecom, one of the carriers in China to carry Apple’s iPhone, posted a message on microblogging website Weibo indicating that it will soon carry both of Apple’s upcoming iPhones: the iPhone 5S and iPhone 5C. The message has since been deleted.

GregSB
Én magát e készüléket nem tartom már jobbnak a konkurenciától. Magát az OS-t és szolgáltatásait viszont igen (az én igényeimhez mérve)

clio1616v
ha az iPhone-od bármiben jobbnak tartod mint bármelyik most forgalomban lévõ telefon már igényesebb vagy, csak mert ezt vetted

MerlinW
Én valamiért egy cseppet sem érzem magam igényesebbnek, csak mert iPhone-om van... Ezt maximum csak a felszínes idióták érzik.

[merlinw.org]

precision
az Apple célja, hogy minél több telefont adjon el, minél több bevétele legyen
ha neked ez problémát jelent, válts márkát, ahol kiélheted kifinomult igényességedet

Bazinga!

clio1616v
aki igényes, az többet keres, mert muszáj neki a több pénz 😊

MerlinW
Ne etesd a fórum fõtrollját😊

[merlinw.org]

ProGabe
5-600 ezres telókról csevegtetek. A kereset egyébként nem egyenlõ az igényességgel.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

clio1616v
így van a sznobság ott kezdõdik, ha egy 10 millió forintos monaco órát vesz valaki

vagy aranyból készítteti el az iPhone-t gyémánt kövekkel kirakva

clio1616v
felsõ 10ezer?

egy 200 ezer forintos telefont bárki megengedhet magának, aki igényesebb

GregSB
Te összekevered az Appletalk a Vertuval. Csak azért mert itthon sok sznob veszi nem jelenti azt hogy ez az õ irányvonaluk.

ProGabe
De egy ekkora cégnek nem az a célja, hogy a felsõ 10 ezernek készítsen telefont. Mondjuk ez is hülyeség, mert az iPhone egyik legerõsebb tulajdonsága, hogy ugyanúgy megfelel egy komoly üzletembernek, aki BMW-vel jár, mint annak a diáknak, aki biciklivel.

Hülyék az igényeid, na 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

clio1616v
szóval azt mondom, hogy készüljön jobb (akár drágább) anyagokból, de ne afelé menjen el, hogy csináljuk meg mûanyagból is csak vegye meg mindenki

ettõl még, ha egy jobb mûanyagból megcsinálják és 600ezer forint lesz az 5S és jobb mint a mostani i5, akkor megyek és megveszem elsõként október 8-án a megjelenéskor

clio1616v
rosszul emlékszel

azt mondtam, hogy egy jól megkonstruált késõbbi iPhone-ért szívesen fizetnék, akár 500ezret is, csak rakjanak bele minden elérhetõ legjobb mûszaki megoldást

nem jó ha egy cég a profit reményében, arra törekszik, hogy legyen neki megfizethetõbb terméke

ez nem motiválja az embereket és nem az igényesség fele viszi el a pozicionáláskor a termékeit

GregSB
Pláne hogy eddig is árult hasonló termékeket a cég, csak nem lehetett velük telefonálni.

precision
De miért sok? Nem fér bele a felsõbbrendû miller faszagyerek vagyok világképedbe az, hogy az Apple kiad egy középkategóriás terméket? Még egyszer és utoljára... az Apple termékek nem tartoznak a luxus termékek közé, egyáltalán nem státusz szimbólumok... az USA -ban mindenki Apple cuccokkal rohangál. És rohadtul nem érzik magukat többnek tõle... ez a jelenség csak itt a távolkeleten van jelen.

Ha jól rémlik azt mondtad örülnél ha 500ezer lenne az iPhone, akkor szívesebben megvennéd. Nem is akarok belemenni ennek az okaiba 😊 Vannak 500ezres mobilok most is... vegyél olyat.

Bazinga!

Tikal
OMG 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
A grafit az nem tuti. 5-ös elõtt is volt grafitról szivárgás (prototípus), aztán nem került végül piacra.

asysoft
Remélem neked lesz igazad😊

/*WTF?!*/

GregSB
Biztos sok gyártó csinálná ezt ha lehetne, de Apple soha nem engedte saját rendszereit más készülékekre.

ProGabe
"Lécci, lécci, Apple, adjátok oda az iOS-t, hogy feltehessük a gépünkre!"

Az Apple ilyenbe soha nem fog belemenni.

clio1616v
ok

másik gondolat, ami ma felmerült bennem, hogy miért nem csinál pl a Sony egy olyan mobilt, amire fel lehet tenni az iOS-t

GregSB
Pmp-t akartam írni 😄

GregSB
Szerintem meg teljesen logikus lépés. Igazából késõinek is tartom. iPodot sokkal hamarabb "diverzifikálták", azaz sokkal hamarabb csináltak belõlük más verziókat. Most viszont az mp3 és pnp-k piaca már teljesen összement, az olcsóbb telefonok már teljesen átvették a helyüket. Nem hiába kap majd ugyanolyan csomagolást meg színeket az 5C mint az eddigi Touchok: ezzel egyértelmûen azt a réteget fogják kiszolgálni, akik 2-3 éve még pnp-t vagy mp3 lejátszót vettek volna.

clio1616v
kinek mi a sok...

amire vágyok azt megszerzem

clio1616v
továbbra is azt mondom, hogy elég sok minden kiderült, fele igaz kb és ez a C nekem már sok

Tikal
A meghívó is elég gyanús 😊)

GregSB
Itt nem az összeg a lényeg, felõl en fogadhatunk egy túrórudiban is 😊

Csak annyira egyértelmû hogy lesz 5C... nem is értem nyaralni voltál és kihagytad az utóbbi 2-3 hét híreit?

Tikal
Vagy nem sok mindenre vágysz, vagy rohadt milliomos vagy, vagy csak nagyképû 😉