iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- villámgyors
- nem csak ujjad közepét ismeri fel, nem kell célozni 😊
- több ujjlenyomatot fel lehet vinni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
/*WTF?!*/
Ez a mai csak egy villámgors termékfrissités-bemutató volt. Nem volt semmi demó, végigpörgették az új cuccokat és heló.
Októberben lehet egy komolyabb kenyote lesz. Deazt már a Dkonferencián mondta Tim, hogy nagy dolgokra idén ne számítsunk,2014-ben fognak várhatóan valami nagyobbat dobbantani.
NFC-rõl nem volt semmi, de az iBeacon-rõl sem mondtak semmit. Vagy ez már fix, és csak fejlesztõk NDA-ja miatt nem hallani róla?
/*WTF?!*/
550.00 EUR = 164,794.08 HUF
+ balkán adó.
180 ropi simán lesz itthon az 5C
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
/*WTF?!*/
Átszámítgatva a többit is: 5C (~167e), 5S (~195e). Jó is lenne, bár nem ringatom magam hiú ábrándokba, több lesz ez idehaza...
/*WTF?!*/
arany színû vagy a grafit lesz, de most tuti 64GBos kell
Én maximálisan hetero vagyok, de szeretem a színes dolgokat, nyáron szívesen viselek világoskék rövidnadrágot, vagy narancssárga pólót.
Ezek a telefonok is tetszenek, nem tudom miért kell primitíven beskatulyázni embereket ízléseik alapján.
5C-re még nincs beárazva, de ettõl drágább lesz. Szerintem legalább 150e lesz.
Yo, Bitch!
Ez a gayphone inkabb fog hasonlitani a galaxy tapintasahoz
Fogjatok a kezetekbe egy Samesung Galaxy-t, és utána egy Nokia Lumia 920-at.
Ha szerintetek nincs különbség a két telefon mûanyagja között, akkor valszeg kihaltak az érzékelõsejtek az ujjaitokból 😄
Igen, a Nokia polikarbonát házai s nagyon tetszenek nekem.
De fikázzátok csak tovább úgy hogy ki se próbáltátok még... (nem te)
Viszont az 5c-t venni itthon elég hülyeség lesz, ha ugyanazt tudja mint az 5, csak mûanyag. Árban sokkal olcsóbb itthon nem lesz mint az 5, akkor meg inkább azt veszi az ember ameddig árulják mert azért csak jobb minõség, és szebb is.
Yo, Bitch!
Egyébként iPhone 5-höz képest elvileg változott az LTE chip, növekedett az akku, valamint az front kamera is jobb lett.
/*WTF?!*/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De telefonoknál is pl pár ezer Ft-is "butatelefonokbál" használt anyagok össze sem hasonlítható egy drágább HTC-n található mûanyaggal.
Nem mondom hogy az 5C jó lesz, nemtudom, de legalább várjátok meg és tapogassátok meg mielõtt fikázzátok.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ati
Yo, Bitch!