iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Ettõl az ujjlenyomattól ódzkodtam egy kicsit, de tetszik, hogy

- villámgyors
- nem csak ujjad közepét ismeri fel, nem kell célozni 😊
- több ujjlenyomatot fel lehet vinni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

asysoft
No Németeknél már más a helyzet😊 ~120 a 4S, 180 az 5C, és 210 az 5S, nálunk ennél is drágább lesz ugye... Már csak T-s árazásra leszek kíváncsi, bár nem számítok sok jóra tõlük.

/*WTF?!*/

GregSB
GregSB
Hmm arról tényleg érdekes hogynem volt semmi. Lehet majd az októberi iPad eventen lesz róla szó.

Ez a mai csak egy villámgors termékfrissités-bemutató volt. Nem volt semmi demó, végigpörgették az új cuccokat és heló.

Októberben lehet egy komolyabb kenyote lesz. Deazt már a Dkonferencián mondta Tim, hogy nagy dolgokra idén ne számítsunk,2014-ben fognak várhatóan valami nagyobbat dobbantani.

gagax
Miért kell ennyit várni még rá ? 😄 i4 et mennyire lassithatja majd be ? 😄

ForzaInter
Fail😄 szeptember

Yo, Bitch!

ForzaInter
Aug 18

Yo, Bitch!

asysoft
Ezzel én is így vagyok. Ha még lassabb lesz, mint iOS6-tal... Viszont legalább a "slide to unlock" hiba valószínûleg a múlté.
NFC-rõl nem volt semmi, de az iBeacon-rõl sem mondtak semmit. Vagy ez már fix, és csak fejlesztõk NDA-ja miatt nem hallani róla?

/*WTF?!*/

gagax
Hali! iOS7 mikor lesz elérhetõ ?!? 😄

GregSB
Vagy több. Tudjuk jól hogy $1 = €1 európábanaz Apple szerint 😄

550.00 EUR = 164,794.08 HUF

+ balkán adó.

180 ropi simán lesz itthon az 5C

clio1616v
már rakom is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Közben megjelent iOS7 GM.

Valakiha teszteli iPhone 4-en írjon róla. Félek feltenni 😄

GregSB
Nem lesz.

clio1616v
az NFC-rõl van hír?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

asysoft
Nem tudom, merevsége más a kettõnek. L800 egy picit sem recsegett, abszolút masszív a készülék, ezt sem egy S2-rõl, sem S3-ról nem tudom elmondani. Lakkozás meg... Majd a kézben kiderül, anélkül úgysem veszek ilyet, még a végén benézném a színt😊

/*WTF?!*/

robotnyk
add még hozzá a 10% balkán-felárat
asysoft
Érdekes, hogy 125e a 4S idehaza. Briteknél is kb ennyire jön ki az ottani Store-ból (349 GBP->~124e Google szerint).
Átszámítgatva a többit is: 5C (~167e), 5S (~195e). Jó is lenne, bár nem ringatom magam hiú ábrándokba, több lesz ez idehaza...

/*WTF?!*/

clio1616v
ott fogok állni éjfélig a sorban megint 😄

arany színû vagy a grafit lesz, de most tuti 64GBos kell

GregSB
Gayphoneozás meg nagyon uncsi.

Én maximálisan hetero vagyok, de szeretem a színes dolgokat, nyáron szívesen viselek világoskék rövidnadrágot, vagy narancssárga pólót.

Ezek a telefonok is tetszenek, nem tudom miért kell primitíven beskatulyázni embereket ízléseik alapján.

GregSB
Abban igazad lett hogy megszûntették a fehér színt. Silver van helyette.

GregSB
4S 125e Ft-ba fog kerülni itthon az online áruhz szerint.

5C-re még nincs beárazva, de ettõl drágább lesz. Szerintem legalább 150e lesz.

ForzaInter
Miért? Az 5c árban ott lesz mint a 4s kb, szoval nem hinném.. De amúgy ha mindenkinek az lenne, az miért zavarna? Amerikában meg a nyugaton is kb mindenkinek iphone-a van..

Yo, Bitch!

GregSB
Agusztusban megmondtam hogy nem lesz olcsó, de nem hallgattatok rám 😛

GregSB
Meglátjuk. Addig nem mondok semmit amíg nem fogok a kezemben egymás mellett két ilyen telefont (S4-5C mondjuk)

k0trapali
Na most már mindenkinek ájfónja lesz hurrá... <#wow3>
Ugyanaz a polikarbonat mindketto. Csak az Samsung lakkozott...
Ez a gayphone inkabb fog hasonlitani a galaxy tapintasahoz

ForzaInter
Olcsó Iphone.😄 és mégis gagyizza sok ember..

Yo, Bitch!

GregSB
USA storeba $550 unlocked az 5C.

Itthon 150-180e Ft körül lesz.

GregSB
Hogy kicsit trollkodjak:

Fogjatok a kezetekbe egy Samesung Galaxy-t, és utána egy Nokia Lumia 920-at.

Ha szerintetek nincs különbség a két telefon mûanyagja között, akkor valszeg kihaltak az érzékelõsejtek az ujjaitokból 😄

GregSB
5C videóban mondjék, hogy lakkréteg is van a mûanyagon.

Igen, a Nokia polikarbonát házai s nagyon tetszenek nekem.

De fikázzátok csak tovább úgy hogy ki se próbáltátok még... (nem te)

ForzaInter
Én meg februárban, majd arra akarok én is váltani..

Viszont az 5c-t venni itthon elég hülyeség lesz, ha ugyanazt tudja mint az 5, csak mûanyag. Árban sokkal olcsóbb itthon nem lesz mint az 5, akkor meg inkább azt veszi az ember ameddig árulják mert azért csak jobb minõség, és szebb is.

Yo, Bitch!

asysoft
Azt írta Engadget, hogy polycarbonate háza van. Lumiák is abból készültek, abszolút nincs probléma vele, teljesen egyben van, szerintem ezzel sem lesz másként. Bár én alapvetõen tartok az "Apple mûanyagjaitól" (nem is tudok olyan mûanyag termékükrõl, amelyik nem repedt😊), ezt megvenném.
Egyébként iPhone 5-höz képest elvileg változott az LTE chip, növekedett az akku, valamint az front kamera is jobb lett.

/*WTF?!*/

ProGabe
Hehe, hogy kihangsúlyozzák, hogy csak a telefon tárolja az ujjlenyomatot. Nincs iCloudban, nincs az Apple szerverein. Mondjuk az NSA-t nem mondta 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zzeN
Novemberben vettem 5-öst, túl korai lenne váltani. Majd a 6-ost.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

GregSB
Igen, létezik. Autóiparban pl óriási különbség van mûszerfalon használt mûanyagok között.

De telefonoknál is pl pár ezer Ft-is "butatelefonokbál" használt anyagok össze sem hasonlítható egy drágább HTC-n található mûanyaggal.

Nem mondom hogy az 5C jó lesz, nemtudom, de legalább várjátok meg és tapogassátok meg mielõtt fikázzátok.

GregSB
Akkor vegyél 5S-t, ennyire egyszerû.

ProGabe
Frissült apple.com

zzeN
Szarok a mûanyagra, fém kell!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Létezik olyan, hogy minõségi mûanyag? <#idiota>

Ati

GregSB
Lol. Eddig aki tapogatta a kiszivárgott készülékeket mind azt mondta hogy minõségi mûanyagból van. De te biztos jobban tudod -.-

zzeN
Ua, csak fos mûanyagból.

ForzaInter
Ez az 5c vajon jobb is mint a sima 5? Azért remelem, az hogy nem fogják árulni tovább nem azt jelenti, hogy lefogják szarni..

Yo, Bitch!

GregSB
Már zenélnek, ennyi volt. iPodok nem frissülnek...

ProGabe
Mindkettõ.

asysoft
Addig legalább lesznek tapasztalatok.

/*WTF?!*/

GregSB
Decemberben érnek

GregSB
Hozzánk Decemberben lesznek új telefonok.

zzeN
Az 5C only?

GregSB
Végül az i5-öt váltják az 5C-vel. Gondolom árban is.

Ennyit arról hogy olcsó lesz 😄