45063
-
#39876 win 8.1 van a pc-men:D
sry ez lemaradt:) -
clio1616v #39875 yosemite van a maceden? -
#39874 sziasztok
lefrissítettem az itunes-t, rádugom a telómat a gépre de nem ismeri fel....:) vicces
mit lehet tenni az ügyben? -
#39873 Sziasztok!
Az Amigo Pancho nevű játékhoz hasonlót tudna nekem ajánlani? Nagyon megtetszett ez a fajta logikai játék! -
#39872 Úgy néz ki 5 hét múlva Kedden (Szept. 9.) megtudjuk mi lesz :) -
G_ArchAngel #39871 ha nem jon nagyobb akkor legalabb nem kell lecsereleni :) -
#39870 Érdekes lesz látni mit mutatnak be szeptemberben. Eddig szinte csak a 4,7" ház szivárgott ki tutira, a többi még kérdéses. -
#39869 Bioshock iOS-en! -
#39868 Nekem is hasonló tapasztalataim voltak Nexus 4-gyel, igaz, én csak majdnem ejtettem le, de azt legalább tucatszor. Mérete volt az, ami legjobban zavart, ezért nézek egyre gyanakvóbban a szivárogtatásokra, hogy sehol egy 4" kijelzőjű ház. Persze lehet, hogy mire 5s megérik a cserére, jön egy 4" iPhone Mini széria, de jobban örülnék, ha még most is maradna. Csak én furcsállom, hogy nincs műanyag házas szivárgás? Feladták volta az 5c-vel megkezdett vonalat? -
#39867 Ja ez lesz legrosszabb esetben. Majd ősszel ha lesz szifon 6, és még lesznek itthoni boltokban elfekvő készletek 5s-ből akkor veszek azt. -
#39866 én abban reménykedem, hogy lesz egy kicsi normál verzio, meg lesz a péklapát a kosarasoknak.. nekem se kellene egy 4,6-os -
#39865 Hát, talán nem lesz akkora tepsi, mint a Lumia 925, de az tény, hogy jóval nagyobb lesz, mint egy 5s. A helyedben én 5s-re váltanék, ég és föld a különbség 4 és közötte (én is 4-ről váltottam). Meg nyilván még sokáig támogatni fogja az Apple, mert a 4s-t is támogatja még mindig az iOS 8-nál is. -
#39864 Az is lehet ha megtartják a 4" méretet kevésbé erős hardverrel (mind idén az 5c) akkor azt fogom venni.
Ok, nem kéne ennyire ennyire előre menni, először tuti kipróbálom élőben is a 6-s szifont, de a Lumia 925 alapján nem sok jóra számítok. -
#39863 Akik olvassák a WP topicot tudják hogy használok kedd óta egy Lumia 925-öt céges telefon).
Van sok véleményem róla (mind a teleforól és a rendszerről), de erről nem fogok itt offolni, ami viszont aggaszt engem hogy nem tudom megszokni a telefon méretét :( Van ami tetszik benne, pl ebookot sokkal jobb olvasni a nagyobb kijelzőn, de egyszerűen nem esik kézre, 1 kézzel rémálom kezelni, egyszer már ki is esett a kezemből kapkodás közben... A szifonom a 3 év alatt összesen 2x esett le, mindkétszer valahonnan kiesett (kabátzseb és táska), de soha nem a kezemből.
Ez a telefon ugye 4,5", kicsit aggaszt hogy 4,7" lesz a szivárgások szerint a 6-os szifon. Nem tudom mire fogok így upgradelni ősszel, de a 4-es szifon már nagyon megérett a cserére.
-
#39863 Ez egész jó, köszi! -
#39862 Telekom TV appja esetleg (ha jól tudom van ios re)? -
chinestar #39861 Sziasztok!
Hogy tudom iTunes-ban letiltani a bankkártyám? Elfogyott róla a pénzem, és egyfolytában azt írja, hogy nem jó adatokat adtam meg... És most már odáig fajult, hogy egy sima ingyenes appot sem tudok ez miatt frissíteni, mert egyfolytában kéri a kártya adatokat.. -
#39861 Tudtok egy normális, jól működő tv műsör appot? A tv24-et használtam eddig, de a frissítés után használhatatlan szar lett, a port.hu appja szintén egy rakás szar.. -
#39860 Szervíze válogatja.
Van pár jó meg pár rossz tapasztalatom az iDokival de még így is ajánlom őket. Korrektek jól dolgoznak, ha jól tudom ők csak gyári cuccokat raknak be. Nem a legolcsóbb de cserébe jó.
Ha meg vidéki vagy mint én akkor a csomagküldés és utalásos fizetés is megy náluk gond nélkül. -
#39859 hello. iphone 3g 4.2.1 -n elromlott a hangerő gomb. lehet valahogy szoftveresen állítani a hangerőn? előre is köszi -
#39858 Képernyő cserénél a szervizek eredeti alkatrészt használnak vagy valami hongkongi szart? :) Láttam már ilyen cserélt kijelzőt, fehér iphone-n és nem volt éppen fehér, legalábbis nem olyan fehér mint az eredeti hátlap :) -
Csuky09 #39857 Sziasztok!
Elsősorban Vodafonosokat kérdezem, hogy nem vettétek észre, hogy mostanában (körülbelül 2 hónapja) gyorsan fogy a mobilnet (havi 500mb), pedig ugyanúgy használom, nem nézek videókat, csak hír appok, mail, facebook, stb... eddig simán kibírta, de mostanában 15 nap alatt elfogy, Iphone 5-öm van, és a barátnőmnek is és ő is észrevette ezt, a vodafonnak a mérő appja pedig tiszta rossz, tudtok ajánlani egy appot ami méri? vagy kimutatja, hogy mi mennyit fogyaszt, vagy esetleg valami más tipp? -
#39856 oh, f*ck... belefutottam egy kamu cikkbe... azóta már 404 :(
legközelebb double checkolom mielőtt beírok valamit :) sry... -
#39855 Én nem láttam erről még cikket, link? -
#39854 Mik ezek a fícsörök? Nem hiszem, hogy kitaláltak olyat, amit még nem láttunk Androidos telefonban. -
#39853 ios8 beta4 -ben megjelent egy pár egykezes használatot segítő feature :)
már látom a "jó ez a nagy méret, így ahogy az Apple csinálja" kommenteket :D -
#39852 Nagyon valószínű, hogy az iOS 9 már nem fog felmenni rá. -
#39851 4S-t én már nem vennék... -
#39850 8 gigás 4S, jó pár appal, és egyelőre hibátlan, eszem ágában nincs cserélni.
FB, YT, dropbox, vine, shazam, podcastek, zene (kb hetente cserélgetem rajta), ibooks, netbank, csillagtérkép, menetrend, timelapse videókészítő, mindigtv, meg néhány játék: gta3, steam, quizup, rayman, szókirakós, ccrush. Legsűrűbben használtak közül viber, messenger, fényképező és safari.
Egyelőre semmi gondom nincs vele, appok nem lépkednek ki, a telefon gyors és folyamatos. Néha körbenézek az appstore-ban, leszedem az épp aktuális játékokat/programok, aztán vagy végigviszem vagy nem, többnyire törlésre kerülneknek egy idő után.
ps: hogy néz ki ez a fórum??!?!?!? Fúj. -
Xing #39849 Furcsa. Érdekelne mitől függ, hogy valakinél működik normálisan, valakinél nem. Kb semmit nem tudsz csinálni a telefonnal, csak appokat telepíteni így mindenkinek ugyan azt kellene kb tapasztalnia azonos típussal. -
ddany7 #39848 szerintem meg már lassan meghal a 4s. nekem az utóbbi időben látványosan lassult. van hogy befagyogat a fényképező, stb.
én már nem vennék 4s-t, semmiképp. -
clio1616v #39847 OTA elérhető ai iOS 8.0 beta 4 -
#39846 -
Xing #39845 A 4S jól bírja még. Annyi gond van vele, hogy a háttérben már nem igazán fut el egy app ha másra váltasz, tehát újratölt amikor ismét megnyitod. Azt viszont vedd figyelembe, hogy valószínűleg az iOS 8 lesz az utolsó oprendszer rá. -
clio1616v #39844 a 4S még jó lesz egy kis ideig
viszont 90-100 körül már tudsz venni i5-öt -
skygt90 #39843 Sziasztok ! Telefon vásárlás előtt állok, és most látom hogy a Tmobile-nál le van árazva a 4S készülék 79990ft-ra. Mit gondoltok, megérné megvennem a készüléket ? Leginkább az érdekelne elég gyors-e még mai viszonylatban, illetve az új iOs rendszer fut-e rajta normálisan ? Lehet hülyeséget írok, de úgy tudom a sima 4-es telefonon gondok vannak az új rendszerrel, nem tudom a 4S készüléken vannak-e a hasonló problémák. -
#39842 A videókat is lehet úgy szinkronizálni mint a fotókat a fotostream-mel? Van valamilyen egyszerű megoldás, hogy ne kelljen üzenetben átküldenem magamnak? -
#39841 Ezeket a köröket en is lefutottam anno amikor at akartam migralni az Apple ID-met magyar storera.
Igazából csak egy dolgot tudsz tenni, írsz a supportnak hogy mi a célod, ők azt fogják mondani hogy megcsinálják a migrálást de bukod a 82 centet.
Én végül nem migráltam, Gift Cardozok inkább, neten pár kattintással tudsz venni német Gift Cardot is szerintem. -
#39840 semmire, de gondolom ha veszel egy 0.89-es appot, akkor levonja belőle a fennmaradó részt, nem? -
#39839 azt hittem a humoros aranyos topikból másoltad ide, de ezek szerint teljesen komoly hozzászólás volt :DD