iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
kijött 3gs-re és 4-re is az untethered ios 6 jb

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Nekem több i5-õs ismerõsömnél (3-4nél) elõjött pont mostanában, és ugyanez a jelenség: 40-30% alatt kikapcsol a telefon random. Õk is most tervezik cseréltetni gariban.

rastaman
szobahõmérsékleten semmi hasonlót nem tapasztaltam.

MerlinW
Alapvetõen hidegben sokkal gyorsabban merülnek az aksik, de szerintem más lesz ott a probléma.

[merlinw.org]

rastaman
igen. ha nagyon hideg van és csak a kabátzsebemben van a telefon akkor van, hogy kikapcsol, pedig az akksinak még bírnia kellene(gondolom áthül). nem lehet, hogy ez valami védekezési mechanizmus?

asysoft
Nemrég feltûnt, hogy bizonyos szövegeket (pl "holnap ebéd") a Messages app aláhúz, és megérintve felajánlja, hogy létrehoz egy eseményt (méghozzá szövegtõl függõen, elõbbinél pl délben vagy vacsora esetén 8-ra). Bár sosem használom, jópofa😊

/*WTF?!*/

robotnyk
kicentizted 😊
tevedtem, december 28-ig garis es pont dec 28-ra van az elso szabad idopont Genius Bar-ban 😊)

http://gaborszantai.co.uk/

rooney8
"...az evasi0n oldalán megjelent egy magyarázat. Ez összefoglalva arról szól, hogy a kínai TaiG megegyezett velük abban, hogy a kínai felhasználók számára õk legyenek az elsõdleges alkalmazás-beszerzési felület, viszont az evad3rs szerzõdésben kötötte ki számukra, hogy nem lehet warez a TaiG appban. Ennek jelenleg ellentmond az, hogy a Taig elindításakor azonnal warez ömlik a felhasználó elé. A kínai felhasználók számára tehát a TaiG az elsõdleges app, ugyanakkor lehetõség van egy pipával a Cydiát is feltenni a jailbreak során, és utána a Taig eltávolítható. Ugyanakkor ha a TaiG nem pucolja ki a warezt, akkor a szerzõdés megszegése miatt ki fogják venni a jailbreakbõl. Ez csak a kínai felhasználókat érinti, rajtuk kívül mindenki más a Cydiát kapja." - szifon

egyébként én sem értem ezt a hirtelen megjelenést. meg így a 7.1 megjelenése elõtt nem sokkal... vagy van még valami ütõkártya a kezükben, vagy nem tudom, de ez így sehogy sem áll össze 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Januar 3-ig garis 😄

GregSB
Én úgy vettem ki hogy ez gyakran elõforduló tipushiba. Ha garis még s telefon vidd vissza és kérj újat, az akksi szarakodik.

Masnak is elofordul, hogy 30% korul kikapcsol a telefonja? Exem es az en 5-osom is csinalja, jo ha 4 orat tudjuk hasznalni. Neki hetek ota tart ez, nekem csak 3 napja...

LoDMaSt
Ez a fura nekem is, eddig ugye volt a százalékmutató az oldalon, hogy még x hét, beharangozták jóval korábban, hogy mikor jön ki, azt csúsztatták is a tesztek miatt, volt nagy felhajtás elõre, most meg hipp hopp, mintha kényszerítve lettek volna, vagy sietnének valamiért..

@ Hellomarci

GregSB
Saurik kommentje

+ kínábanegy cracked appsotret telepít az Evasion

Én tuti nem telepíteném fel. Nem egyeztettek senkivel, még a Cydia készítõjével sem a kiadás elõtt, nem lehet tudni ki áll a háttérben. Lehet hogy adathalászatra mennek.

LoDMaSt
Fura ez a JB, mármint miért nem szóltak Sauriknak, hogy legalább tesztelje a dolgait? Miért nem várták meg a 7.1-et, amivel az Apple simán javíthat?

@ Hellomarci

GregSB
JohnnyNapalm
http://evasi0n.com/

Boldog karácsonyt! 😊

szucsy89
Na latod ez a baj. Kaptal valami olcso szart, es ez alapjan alkotsz velemenyt az egesz OSrol. Probalj ki egy flagshipet, vagy ne szolj hozza a temahoz.

G: ezeket amiket felsoroltal mindenben jobb a Note mint az i5, a johoz (kurva nagy kijelzo es felbontas) hamar hozzaszokik az ember, bar nekem az a meret mar oriasi lenne.
GregSB
Akkor vagy várd meg hogy jövõre mit jelenteken be - benne van a pakliban hogy lesz nagyobb szifon jövõ szeptemberben. Ha addig nem tudsz várni akkor viszont platformot kell váltanod.

Botond
Nekem most adtak céges telefonnal vmi galaxyt, elõtte sose használtam androidot. Hát nem mennék bele hosszasan a részletekbe, mert nem akarok komoly flame wart indítani, de androidot max ingyen és ha muszáj csak akkor szerintem. Az a káosz, ami abban van, az optimalizálatlanság, stb, hát meglepõ volt.
Inkabb egy nagyobb telefon, nem akarok a szuksegesnel tobb eszkozt hurcolni

GregSB
iPad mini kell neked. Befér a kabátom belsõ zsebébe 😄

Koszonom, sokat nem varok csak jobb screent, jobb akksit es a kedvenc/szukseges appjaim menjenek. Gyakran kenyszerbol dolgoznom kell telefonon es zavar az iPhone szovegbevitele, ami nem az en kezmeretemnek valo.
Illetve a fotoimat is jobb lenne nagyobbkent latni, tablat meg nem cipelnek magammal (nincs is).

Nem jo a link...

Tikal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

robotnyk
csak spoilerben

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az akku az átlagot hozza, amit a legtöbb hasonló okostelefon tud: 2-3 nap készenlét, 6-8 óra használat, nyilván attól függ mibõl. a kijelzõ nagy, a méretet kézben megszokod pár napon belül (LG G2-t néztem még, fél col a különbség, de pár napja már nem ismertem meg a mediamarktban, mert nagyobbra emlékeztem), csak akkor tûnik fel, mikor nem fér bele a kabátod belsõ zsebébe ^^

jól össze van rakva - egy átlag samsunghoz képest, de az apple szintjétõl messze van.

szoftveresen beleraktak rengeteg mindent, majd a felhasználó kiválogatja amit hasznosnak tart. vannak olyanok amik nagyon tetszenek, de vannak olyanok amik szerintem csak feleslegesen ennék az akkut ha bekapcsolva tartanám azokat.

nagyon jó gépelni rajta, álló helyzetben is simán és gyorsan lehet két kézzel, és a hibajavítás miatt kevesebb hiba és az auto correct miatti elgépelés. nagyon jó bármilyen videó tartalmat nézni rajta, mert 16:9, 1080p (bár a kijelzõ egy kicsit túlszaturált).
a kamera nem rossz, de azért nem kiemelkedõ. a videófelvétel része tetszik igazán (az EU-ban forgalmazott kivitelben van 4K videófelvétel is).

az android nincs olyan logikus, és stabil mint az iOS, de azért sokkal rugalmasabb is (pl ha zenét, filmeket akarsz felmásolni, vagy más alapértelmezett böngészõt feltenni, vagy átnevezni egy appot). a gyári appokban van ami elég igénytelenül néz ki, ez tény (például a samsung zenelejátszója olyan lowres borítókkal szúrja a szememet, hogy azt le is cseréltem azonnal).

egyébként az appokból szinte minden van erre is amit iPhoneon használtam, vagy hasonló, frissítések gyorsabbak lehetnek, mert nincs ugye olyan kontroll mint appstoreban (pl egy beta appomhoz egy nap jött 4, mert az új bugokat gyorsan javítgatták minden buildben), de pl az Instagramból hiányzik egy csomó funkció, ami iOSen már ezer éve van...

most így kb ennyi jutott eszembe, ha valami érdekel még, kérdezz rá konkrétan, és nem kezdek ilyen szófosásba 😄
robotnyk
az akku az átlagot hozza, amit a legtöbb hasonló okostelefon tud: 2-3 nap készenlét, 6-8 óra használat, nyilván attól függ mibõl. a kijelzõ nagy, a méretet kézben megszokod pár napon belül, csak akkor tûnik fel, mikor nem fér bele a kabátod belsõ zsebébe ^^
Majd azert meselj, nekem is eselyes az 5-os Note3-ra cserelese. Meghulyulok attol, hogy nem bir ki 6 oranal tobbet az akksija es a kicsi kijelzo sem a baratom 😞

robotnyk
note 3. csak szimpla kiváncsiság és kalandvágy 😄
GregSB
Miért, mit vettél helyette? 😊

kakaoskalacs
Üdv!

Hátha valaki járt igy vagy tud tanácsot adni ezügyben.

Nos, T-mobilet hagytam a frászba, besétáltam vodafonehoz ,hogy 5S 16GB kéne
164k Go+ elofizetessel. Már felcsillant a remény, hogy vegre kiperkálom van is nekik odaadjak ma vihetem haza. Erre kiderül, hogy valami globális hiány van belõle és nemtudják mire lesz kapható. van valami garancia rá ,hogy ünnepek után érkezik szállítmány vagy hogy van ez? Utána lehet nézni, mert nincs kedvem heteket várni egy telefonra.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

robotnyk
biztos az "alapanyagtól" függ. pár éve, mikor még nem volt fehér i4, láttam youtubeon ilyen átalakításokat, full piros, kék és fehér iPhoneról, azok videó alapján elég jól néztek ki.
robotnyk
a héten sikerült eladni a 4-esemet. most egy pár évig beépített ügynök leszek a topikban 😊
Tikal
Ezek az elõlap cserék mennyire jó minõségûek? Van valakinek tapasztalata? Egyszer láttam egy fehéren cserét, de az nagyon nem volt fehér, elütött a színe az eredetitõl elég rendesen 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsega
Van benne szinkron ami mûködik is rendesen? A régi nálam nem jó.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
asysoft
Az egyes alkalmazások esetén külön tudod állítani, hogy megjelenjen-e a notification centerben az értesítés, illetve hogy a lock screenen/badge/banner formájában is megjelenítésre kerüljön-e.
iOS6-ra nem tudsz downgradelni (kivéve, ha van már ehhez lementett SHSH-d, és iPhone 4-ed van).

/*WTF?!*/

az miért van hogy az értesítési központban beteszek valami kihagyásra de még kapok értesítést a fõképernyõre?

hogy tudom 7et downgradelni 6ra biztonságosa? tudom biztos leírtátok már párszor de ha nem tart sokáig leírni, elfogadom a segítséget 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

asysoft
Ha most kötözködni lenne kedvem, megemlíteném, hogy iPhone OS 2.0-ig várni kellett az App Store-ra, amely 2008-ban jött ki😊
Én személy szerint nem nagyon szoktam játszani iPhone-on, iPad-en is csak akkor, ha nem tudok aludni. Próbáltam ezeket a "virtuális kontrollerekkel" operáló játékokat, de nekem nagyon nem jöttek be, kényelmetlenek számomra. Viszont ott, ahol közvetlenül az objektumokkal lépek interakcióba, nincsen semmi problémám - ezért jóformán csak stratégiai illetve hasonló jellegû játékaim vannak.
Szerintem egy jól kivitelezett kontrollernek lehetne létjogosultsága, már csak a külsõ akku miatt is.

/*WTF?!*/

GregSB
+1, ez most jelent meg és iOS exkluzív:

Republique

Review

GregSB
Jah, iPod Touch is 2007 óta van, egy évben mutatták be szifonnal.

Elõtte ilyenek voltak mint Nokia N-Gage, meg PSP.

Tikal
És 2007 elott mi volt? ...

Botond
+settlers4, sid meiers pirates, civilization, lego címek, stb. Van azért jó cucc gazdagon.
robotnyk
XCOM, azaz, azt felejtettem ki
GregSB
+ Baldurs Gate, XCOM, Star Wars: KOTOR is tökéletes játékélményt nyújt, mondjuk inkább iPaden.

MerlinW
Mindig is az volt. Zene és játékkonzol. iPod Touch-nak hívják. Aztán 2007 óta lehet vele telefonálni is.

[merlinw.org]

Tikal
már elég rég óta, a kontrollerek meg még jobban ez irányba viszik 😊

robotnyk
a tapasztalatom az, hogy amit elõre XY killernek neveznek, az általában már megjelenéskor halott ügy 😄
robotnyk
amióta olyan erõs benne (meg úgy általában a tabletekben és egyéb okostelefonokban) a hardver, hogy jobb játékokat lehet rá írni, mint egyes dedikált hordozható konzolokra.

például ott van a GTA3 "trilógia", ami a PS2 korszak egyik legfontosabb sorozata volt, de sem PSP-n, sem Vitán nem elérhetõ. iOS-en és nemsokára Androidon is elérhetõ lesz mindhárom.

ott van a Deus Ex: The Fall, vagy a Modern Combat, a NOVA sorozat... ezek grafikailag és játékmenetben is nagyon közelítenek a hordozható gépek szintjéhez, és csak egy eszközt kell magaddal cipelned, nem két-hármat.
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/