45063
10255461851509447102.jpg
  • clio1616v
    ez igazi is valóban prototípus, csak nem tudjuk ki gyártotta
  • Kongy
    Olyan mint egy iPhone-ná alakított iPod 5. :D
  • Dzsega #39916
    Egy párszor ledobták...
  • Jim Morrison
    szerintem nem direkt karcos

am szerintem se valami szép (többi iphone szebb)
  • Rage47
    ronda
  • GregSB
    Egy csóka aki korábban már hitelesen szivárogtatott. Állítólag kezébve került egy i6 prototípus, ezeket a képeket posztolta róla:

• clio1616v
    ki az a sonny dickinson?
  • passatgt
    Sonny Dickson szerint a vastagcsíkos hátlap lesz a végleges Sajtófotón biztos szebb lesz majd, de akkor sem jön be.
  • rooney8
    ez a dolga nem túlzottan izgat, nem vagyok rendszeres követője handrásnak, de maga a sztori tényleg érdekes, és megmutatja, hogy tényleg milyenek az emberek. az meg, hogy a külföldi oldalakra is eljutott, csak hab a tortán :D
  • Bercy #39909
    Ugyes kis latogatoszam noveles volt attol az embertol aki az oldal indulasakor eskudozott, hogy ok bizony soha de soha nem fognak kamu hireket kozolni. Hat vegulis igy is lehet, okosan alcazva :)
  • rooney8
    komoly :D
  • Tikal #39907
    Streamingben. Ez a rádió csak félmegoldás. Mondom, hogy nem használom már két éve, és te sem egy ideje, valami oka csak van, nem? :)
  • GregSB
    Miben maradtak le?
  • Tikal #39904
    És nem véletlenül maradtak le vagy két évre? ... Kurvára nem látom a fejlődést ezen a téren, csak azt látom, hogy ezt meg azt a szakembert csábították el innen onnan, meg milyen jó lesz az ios7, de a zene meg le van szarva... a Beats meg nem érdekel mert abból amit ezzel vettek, talán két év múlva látunk majd valami fejlődést, hiszen azért vették meg mert csak most jöttek rá hogy valamiről lemaradtak.... psh, addigra meg hol lesz a Spotify??
  • GregSB
    User experience szempontjából tényleg jobb a Spotify, én is azt használom már fél éve (előtte Deezer).

Számokban viszont még messze nem nyomta le az iTunest. Sokkal kevesebb országban elérhető, sokkal kissebb bevételt generál, és a zenészek sem szeretik annyira mert szarabbul keresnek rajta. Nem véletlen hogy a Coldplay legújabb albuma - ami Május végén jelent meg - még mindig nem elérhető Spotifyon.

Az Apple meg nem véletlenül vette meg a Beats-et, és nem véletlen az sem hogy senkit nem építettek le a streaming részlegről.

• Tikal #39902
    Spotify már lenyomta régen az iTunes-t, nagyon jó a felület, felhasználóbarát, olcsóbb. iTunes-t még a Match sem menti meg mert egy fos, és csak arra volt jó, hogy legaláizálják az emberek a zenéiket. Ha leszedek a telefonomra valamit a felhőből, nem tudom onnan törölni csak ha szinkronizálom a telefont az iTunesban, mi a fasz??? Remélem hamarosan lép valamit az Apple mert ez így ótvar már vagy két éve meg sem nyitottam...
  • Xing
    Amit már megvettél gépen, azt az iPhonen lévő iTunes appban letöltheted. Felhő ikon lesz mellette, mint az appstoreban. Tehát még ide sem kell feltétlenül a szinkronizálás. Bár lehet nagy mennyiségű zenénél már nem kényelmes. Én Spotit használok. 20 album árából évekre előfizethetsz rá és sokkal kényelmesebb. Nekem legalábbis.
  • Kongy
    Köszi szépen!
  • Dzsega #39898
    Van.
    Teljesen jó leírás, nagyon aprólékos.
  • clio1616v
    nekem úgy logikus használni a rendszert, hogy a macbookomon iTunes-ban megveszem a zenéket és amit akarok hallgatni iPhone-omon azt rászinkronizálom, a többi meg marad a macbookon

persze, hogy lehet iPhone-on is venni zenét, de nem ott veszem, hanem macbookon
  • Jim Morrison
    És a telefonon megvett zenét nem tudod lejátszani itunesban? csak itunsban vásárolt zenét tudsz lejátszani gépen és mobilon egyaránt? wut?
  • Kongy
    Amúgy van rá valamilyen mód, hogy lehessen megvett zenét betenni csengőhangnak? Mert nekem sehogy sem sikerült. Pénzért meg nem fogok venni egy számból kivágott refrént ugyanannyiért, mint maga a szám... Hülyék ezek?!
  • clio1616v
    de telefonon csak azok a zenék vannak letöltve, amiket futás közben hallgatok
  • Jim Morrison
    Nem látom a kettő között az összefüggést - hacsak pc-s ituneson nem lehet albumot venni(????)

szerk: amit passatgt mond az meg a másik.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.09. 18:22:57
  • passatgt
    telefonon is megtudod venni, nem kell hozzá desktop itunes
  • clio1616v
    ezt cáfolnám, mert mióta megvan a Macbookom, azóta az iTunes-on már vettem vagy 20 albumot, eddig viszont nem
  • Jim Morrison
    Van benne valami. Mondjuk offline mentéshez is lehet, meg számok átvitelére is (bár arra van alternatíva).
  • Xing
    iTunest az használ aki warezol. Egyébként semmi szükség rá szerintem.
  • clio1616v
    így van csomagban kellene adni

iphone + macbook pro 10% kedvezménnyel
  • Bercy #39887
    Az iPhoneodon a legfrisebb ios van? Ha nem akkor frissitsd.
  • Kongy
    Ja, hát annyi pénzért amennyit elkérnek az iPhone-ért igazán adhatnának már macet is mellé... :DDD
  • Jim Morrison
    Mé nem adnak má akkor pc-s embereknek iphone starter kitet: osszekotnek egy iphonet es egy macet ugy adjak :D
  • Kongy
    Hát aki gazdag, megteheti :D
  • Jim Morrison
    Biztos majd minde ki vesz 300k ért macet az iphonehoz hogy hasznalhassa rendesen az itunest.
    Lol
  • clio1616v
    azt hittem iTunes-t akarsz Windowsra, akkor lehet valamit félreértettem
  • Kongy
    5 éve van Win 8.1? REALLY?!
  • oneal1
    ki akar mac-ra használatos soft ot win-re rakni?
  • clio1616v
    nem értem miért telepítesz egy Macre haszálatos softvert windowsra?
    a 8.1es Win meg biztos hogy 5 éve még nem volt, tehát max a win korábbi verzióin futott hibátlanul az iTunes
  • oneal1
    érdekes eddig 5 évig működött. szép tág körű gondolkodás
  • Kongy
    Na akkor no comment.... Azon az oprendszeren semmi sem működik.