iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm !

#38626 - hol veszel ennyiert ?

Get a life!

Tikal
What if I purchase a device that is still linked to the previous owner's account?

How do I check for Activation Lock before purchasing a used device?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Mindenképp próbáld ki saját kártáyddal, és olvasd át ezt

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Valaki?

Get a life!

GregSB
USA storeban meg egy sorozat pilot epizódja a 2. ajándék. Régióként mások az ajándékok.

GregSB
Hol tudsz i5-öt 1 év Apple garival 90-ért venni?

passatgt
Hol?

szucsy89
Itt meg a Tiny Thief. Asszem.
clio1616v
jobb mint az i5?, amit 90 ezerért meg tudsz venni?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Sziasztok, ma veszek egy i5-öt állitolag apple-tol lett vasarolva letiltas mentes es kartyafuggetlen (hun) 4hónapos és a garancia ervenyes rajta 2014.09-ig. Mire kell odafigyelnem a vásárlás során hogy ne verjenek at ? Koszonom.

Get a life!

Az elofordulhat, hogy orszagonkent mas?
Nalunk, UK-ben a Day 2 az egy BBC film-nek egy reszlete, meg csak nem is az egesz film :/

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsega
Ennek a koppintása (itskins zero) van az i5-ön, plusz egy bõr tok amibõl ki kell húzni, megis sikerült anyósomnak úgy lelöknie, hogy a tok is szettört és a telefon is megsérült... Pont a sarkára esett ami éppen kilógott... De ettõl eltekintve nagyon jó kis tok mintha nem is lenne rajta.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Ez elég rossz hozzáállás egy ajándékhoz.



szucsy89
passatgt
szerencsére nem😊

GregSB
Ilyen volt asszem rajta. 0.3 mm, tényleg baromi vékony és tök jó fogása lett tõle a telefonnak.

GregSB
Neked nem túl csúszósz a hátulja? Még õsszel volt egy a kezemben mindenféle tok nélkül pár percig, és baromira csúszkált a kezemben 😊

passatgt
nekem nincs rajta tok, úgy az igazi, mindenki aki látta azt mondta kurvajó, gagyi mûanyagra számítottak(pl alcatel, egyes samsung modellek stb...)

GregSB
Ma segítettem beállítani egy rokon 5c-jét. Két megállapításom van róla:

- egy vékony, matt, érdes fogású mûanyag tok volt rajta, amivel tök jó volt a fogása és szinte semmivel nem volt vastagabb. Így egy qrva jól összerakott, masszív telefon, amin baromi jól néz ki és gyors az iOS.

- 120-130 ezer Ft-ért (amennyit effektíve kifizetsz érte sok szolgáltatónál ha szerzõdésre veszed) ez egy qrva jó kis telefon még itthon is.

Justin Timberlake???

Nagyszeru, elkezdodott az Apple ajandekozas: az eleg szar pre-gift utan most kaptunk egy meg roszzabbat. Remelem 12 nap letorli a Contacts folder-t vagy random szexvonalakat hiv majd fel automatikusan.

MerlinW
Sok sikert😊) Mindentõl függetlenül semmi gond, szép próbálkozás volt😊

[merlinw.org]

Garancias karcmentes 3honapos z-met cserelnem i5-re 😊

Get a life!

Dzsega
Photosmith...
Elkészült képeket lehet rajta mutogatni a megrendelõnek, a kreatív fotózáshoz ötleteket nézegetdni, kategorizalni,mválogatni.

robotnyk
ingyenes a skulls of the shogun, ajánlott.

KKÜ!
SötétBarom
A zenelejátszóban egy albumból visszaugrani az összes album nézetbe egy gombbal lehet, ami bal felül van.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

JohnnyNapalm
Cydia 1.1.9 / December 24, 2013; 0 days ago

Mire jo fotostudioba? Tavvezerles szanalmas vele, se Lightroom, sem a teljes Capture One Pro nem fut rajta, RAW-val semmit nem tud kezdeni, raadasul egy komolyabb fotozas 50 GB feletti kepanyag.
MacBook Air/Pro kell minimum.

GregSB
Bizony, boldog karácsonyt mindenkinek!

Dzsega
Nos otthonra, promóciós célokra, fotó stúdióba sokkal jobb mint egy netbook. Ez tény. Egy 12-13"-os laptop már kérdéses de még mindig könnyebb mint egy laptop. Én nagynak tartom már a 10"-ost is arra, hogy cipeljem, szerencsére nem is kell. Ha megyünk nyaralni visszük õket, de egy 11-12"-ost már nem vinnék, az csak otthonra kéne nekem.

Megragadnám az alkalmat, hamár ilyen késõ van, szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni!

Botond
Félre ne érts, engem nem zavarna, csak nem látom mire lenne jó mondjuk számomra a mindennapokban. Ez a 10 colos pont jó itthon is, távolsági buszon is, de lehet csak mert ez szoktam meg, ha 7est szoktam volna meg, akkor az lenne amire esküdnék. Igazán ami zavar hosszú távon a súlya, amit az air javít (3asom van), de egy nagyobbnál ez lenne megint a gond. Szóval lehet jóság lesz, de egyelõre nem látom be miért lenne az.
Dzsega
Miért ne?!

GregSB
@AppStore: May the birds be with you! @AngryBirds Star Wars II is our Free App of the Week. http://t.co/7sLkHktTDM

Jim Morrison
Van lehetõség kisebb billentyûzetre, meg noteokban lehet hogy az egész képet kisebbre veszed hogy 1 kézzel is tudd használni mondjuk a metrón. Sõt talán már az 1 soros bill is megjelent, régen még csak béta volt 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Botond
Minek még nagyobb iPad?
GregSB
Felõlem jöhet nagyobb Szifon, csak ahogy mondod tartsák meg a 4"-at is, és az is kapja meg az aktuális csúcs hardwaret.

asysoft
Számomra a szövegbevitel volt a legnehezebb, rövid szerencsétlenkedés után mindig zsebre vágtam, mondván majd ha mindkét kezem szabad lesz... Remélem iPhone-oknál (nagyobb méretek megjelenése után) csak és kizárólag a méretben lesz különbség (illetve nyilván felbontásban), és nem gyengítik hardveresen is a kisebb modelleket (bár mostani iPadekbõl kiindulva ettõl annyira nem tartok).

/*WTF?!*/

passatgt
többuser mód ipadra?😊

asysoft
Ezek után kíváncsi leszek, mit fog tudni bugfix + optimalizáción kívül. Egy OS X-iOS AirDropot mindenesetre elvárnék😊

/*WTF?!*/

GregSB
Hír ví gó ögén

Apple Reportedly Launching Larger iPad in October 2014, Larger iPhone in May 2014

GregSB
Naneeee!

Márciusban jön csak 7.1? WTF

Jim Morrison
back gomb van alul :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SötétBarom
Azaz.

Szerencsére az alapfícsörök simán mennek egy kézzel, egyedül a zenelejátszójában van egy visszalépés gomb a bal felsõ sarokban. Az az egyetlen, ami zavar.

asysoft
Én anno megpróbáltam Nexus 4-re váltani, de bõ egy hónap után feladtam. Egyik legfõbb indok a nagy méret volt, egy kézzel képtelen voltam kezelni, és ez jobban zavart, mint reméltem😊

/*WTF?!*/

asysoft
Szerintem ez borítékolható volt, amilyen késõn jött a beta1 (illetve pár napja a 2). De inkább teszteljék normálisan, mintsem megint kapjunk egy ultrabugos vackot (7.0.2 rémálmaimba ne jöjjön elõ).

/*WTF?!*/

robotnyk
ilyenkor appstore staff sincs, nem hogy firmware update :>
robotnyk
4,7? htc one?
GregSB
Ebbõl már nem lesz idén végleges 7.1 :-/

SötétBarom
Nekem így hónapok után is furán nagy a 4,7... Tegnap tapertam egy kollégám új one minijét, az kb pont optimális.. Mondjuk nem cserélnék, de a fogása mindenképpen jobb..

övendjünk testvéreim!