iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
ez nekem új infó, hogy az Apple music előfizu mellé elérhetőek a filmek is. 2 hete mondtam vissza az AM-ot, a Spotify-ra cseréltem, nekem jobban bejön. Viszont így már nem váltottam volna, ez azt jelenti, hogy 2in1, egy kb. Netflixet is kapok az AM mellé így.
Jim Morrison
van a beállításokban - Azonos (normalizált) hangerő minden számhoz
Mondjuk, hogy ez milyen a régebbi, még csak nem is remastered számoknál sajnos nem tudom. Kipróbáltad (gondolom nem)?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Legfőképpen arra értem, hogy jellemzően régebbi, vagy klasszikus zenék esetében gyenge a minőség, ami leginkább akkor érezhető amikor készítesz egy lejátszási listát és szinte számonként kell változtatni a hangerőt, mert egyiket alig hallod (ezek ugye a szar minőségűek), a következő meg üvölt. Konkrétan mintegy össze-vissza letöltögetett mp3 gyűjtemény, vagy youtube lista...

www.smart-bus.hu

Oké köszi, akkor a Spotify olcsóbb érv kihúzva 😊
MerlinW
iOS rendszeren nézd azon olcsóbb mindegyik csomag. 1500Ft az egyéni csomag, 2300Ft a családi.

A lenti link a nem Apple tulajok számára árazott csomag.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.11. 00:58:37

[merlinw.org]

Én 15$-t látok, de lehet hogy rossz helyen nézem
https://www.apple.com/apple-music/plans/
Tikal
Ja igen, ez meg a másik, egy csomó eszköz támogatja a Spotify-t. PS4-is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem tudom milyen zenéket hallgatsz, de elég ritkán futok bele "szar" minőségbe...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
minőséget azt most mire érted?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én most mondtam vissza a Spotify-t, mert botrány, hogy néha milyen minőségű zenékbe futok bele, elég volt belőlük. Az Apple Music családi előfizetése csak 2290.-Ft...

www.smart-bus.hu

Én is a Spotify-t preferálom, elsősorban a szolgáltatások miatt. Futás támogatás, spotify connect, album, előadó, szám alapú rádiók, zeneradar, daily mixek, néha már ijesztő, hogy mennyire ismeri az ízlésemet.

Lehet hogy már az apple is tudja ezeket, de mikor néztem akkor nem voltak hasonlók.

Ja és a Spotify olcsóbb is, csak 8 euró a családi csomag.
rastaman
dettó. nem fogom lemondani, mikor már összegyűjtöttem egy rakat fasza zenét, offline mód, tv-n spotify app stb ... macerás lenne váltani.

Tikal
Spotify-n van 320kbps stream, az egy átlag usernak átlag cuccon tökéletes. Az apple music-al csak annyi a bajom, hogy több ezernyi cuccom van már spotiffy-n, plusz a felülete is jobb. sajnos sokat késett az apple.

Jim Morrison
audiophile tidal alá ne menjen kérem szépe :p

MerlinW
Bocsánat, akkor nem szóltam😊

[merlinw.org]

Belemehetunk mert 500 bakelit lemezem van, 2 mk-1200as lejatszoval, hozza valo hangrendszerrel 😛 a bakelit dinamikus es kezzelfoghato, tenyleg nagyon jol szol bar vannak gyengen masterelt lemezek, a digitalis se rossz, flac, aiff (foleg h savokat is le tudod valasztani) + foobar par pluginnal csodakra kepes, nagyon jo melye van a jo minosegu digit zenenek + alapzaj sincs

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Az imusicrol beszeltem, nem az itunesrol 😊

MerlinW
Hát, jobb a minősége, mint a letöltött YT videóknak😊 Egyébként iTunes-on AAC 256 kbps-ben van minden muzsika rögzítve, ami kb pont CD minőség. Na meg egy ideje (~8 éve) az elsődleges zenei disztribúciós platform, majdnem minden nyugati előadó ott jelenteti meg először az alkotását, tehát valószínűleg nem lehet az olyan rossz minőség. Spotify és Deezer-nél biztos jobb - használtam őket. iMusic-ról/Youtube-ról meg ne is beszéljünk minőség terén😊

Egy szó mint száz, iTunes-nál csak a lossless szól jobban, de ha ilyen igényekkel rendelkezik valaki - ami tök jogos, ha igényes tech-el hallgat zenét - az megvásárolja CD-n, bakeliten és nem digitális forrást keres😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.09. 22:45:38

[merlinw.org]

MerlinW
Mindig is voltak. Apple Music előfizetés = iTunes előfizetés.

[merlinw.org]

Rage47
már itunes filmek is vannak a music-ban?
nem nekem kell amúgy, én amúgy se szeretem, szar a minősége, de thx amúgy

MerlinW
Nem ismerek mást, mondjuk én azon is csodálkozom, hogy iMusic fent lehet a Store-ban 😊
Fizess elő Apple Music-ra, 1500 Ft/hó és a teljes iTunes kínálatot megkapod, filmestől, zenéstől, mindenestől. Le tudsz mindent tölteni, használni offline, gyors, kényelmes, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.09. 18:05:12

[merlinw.org]

ilyen zene cachelős programot nem tudok ajánlani mint az imusic? amivel youtuberól le tudom szedni a zenéket telóra

Igen, az első felével tisztában vagyok, a másodikban csak reménykedtem, hogy kikapcsolható... mindkét alkalmazásra szükségem van folyamatosan, és nagyon zavaró az a kék csík! 😞 Jelzem a fejlesztőnek, hátha kikapcsolja, mert eddig nem csinálta ezt...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.08. 18:30:56

www.smart-bus.hu

MerlinW
Beállításokban minden alkalmazásnak meg tudod mondani, hogy használhatja-e a helymeghatározást, háttérben használhatja-e vagy egyáltalán nem. Az indikátort eltüntetni nem lehet, eltűnik magától, ha semmi sem használ GPS-t. Vagy ha teljesen kilövöd, de az meg kinek jó, ugye?😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.08. 18:28:56

[merlinw.org]

Urak!

XY alkalmazás a háttérben használja a GPS-t, és amikor váltok egy másik alkalmazásra, akkor az új alkalmazásban megjelenik felül egy kis kék csík, hogy az XY alkalmazás aktívan használja az Ön helyzetét. Ezt el lehet tüntetni?

www.smart-bus.hu

Kandurex
hm..nem tudom, hol a logika benne, vagyis mért kellett a jól működő sima - dupla nyomást megváltoztatni.

De azért köszi a választ!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Biztos nem véletlenül, de jah, az oka ismeretlen. Bár belegondolva logikus 😊

[merlinw.org]

Kandurex
hmm, ezt most szándékosan változtatták meg az X -en?

MerlinW
Volume gombot nyomd meg - mindegy melyiket - a némításhoz.

[merlinw.org]

Kandurex
Sziasztok,

Egy kérdésem lenne.

Van egy Iphone X készülék és bejövő híváskor a lock/off button nem némítja a csörgést, hanem egyből bontja a hívást, mintha kétszer nyomtam volna meg. Van valami beállítás opció erre?

Előre is köszi.

passatgt
Marketinget ne így, inkább facebookon
A hátteret vedd ki mert katasztrófa, sima 1 szín elég
A főoldal baromi lassan tölt be a rengeteg termék miatt
Ha lehet, rakj fel saját, jó minőségű képeket a termékekről
Gondolom a vélemények a termékeknél saját magad írtad. Viszont ettől függetlenül alapból látszódnia kéne a termékoldalon, hangsúlyosabban, most plusz egy kattintás elérni
Amelyik termék igényli, oda részletesebb leírás legyen, pl autós kamerához SAJÁT mintavideót rakj fel, leírást, hogyan kell beszerelni hogyan működik.
Nem látom sehol, mennyibe kerül a szállítás. Mint kiderült a checkout 3. lépésében, 10e ft felett ingyenes. Ezt ki kéne írni hangsúlyosan az oldalon. Jobb felül a kosár alatt mondjuk, meg magában a dropdown kosárban is, hogy szállítás 800ft-tól mondjuk.
Amikor bemegyek egy kategóriába, alig látom, hogy van opció alkategóriát választani. Ezen az oldalon már kellene mutatni termékeket egyből és oldalsávon szűrés opciók
A menüben a fő kategória nevére nem lehet rákattintani, csak alkategóriára
A terméklista oldalon alig lehet észrevenin, hogy egy termék akciós
Helyesírás

Hogy így próbálod reklámozni... átlátszó...

www.smart-bus.hu

MerlinW
1. a weboldal minősége alapján innen tuti nem vásárolnék.
2. nincs is iPhone tok a weboldalon
3. 5-6Ft-os tok kb annyit is ér
4. 2-4 ezer Ft-ért lehet minőségi tokokat kapni itthon számtalan boltban (1-2 ezerért lehet rendelni Kínából)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.06. 05:20:25

[merlinw.org]

Kongy
Én lassan 2 hónapja használom a(z) X-et, és maximálisan elégedett vagyok vele. Ha most ide adnák a kezembe a home gombos 8-ast, nagyon furán érezném magam, ami a kezelést illeti, annyira megszoktam már a gesztusokat, hogy semmi pénzért nem cserélném vissza. Az alsó-felső kávákról nem is beszélve.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
#44488 és felette pár komment

szucsy89
miért? 😮
MerlinW
Jelen. X-et vettem, lecseréltem 8-ra.

[merlinw.org]

Rage47
vett vagy vesz valaki 8-at X helyett?
rastaman
szerencsére még nem.
egy próbát mindenképpen megér, vidd vissza!

Sziasztok!

Kijelzőm a jobb felső sarokban kicsit elvált (SE). Tapasztaltatok már hasonlót? Már nem garis, de külföldi forumokon olvastam, hogy javítják garancián kívül. Szerény kis országunkban van erre esély?
Rage47
home + power gomb 10mp tartva
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.12.21. 16:57:48
szucsy89
barátnőmnek ma egyszer csak kikapcsolt az 5S-e (kint volt az utcán, a hidegben), már egy fél órája a töltőn van, de nem kapcsol vissza... ötlet?
Atika :o)
teljesen lemerulni az amig ki nem kapcsol? Na ezt meg megprobalom.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Akkor lehet hogy pont ez a baj. Kalibráld az akksit: hagyd teljesen lemerülni, majd töltsd egész éjszaka, hátha...
most csereltem benne aksit eredeti applest. Agybaj ahhh

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

passatgt
Igen, de ez csak az új ios-el jön elő...

https://www.geekbench.com/blog/2017/12/iphone-performance-and-battery-age/

És ez még oké is lenne, ha nem olyan szinten korlátozná le, hogy használhatatlan lesz tőle a telefon. Írni nem lehet ilyenkor annyira laggol, safari használhatatlan stb..
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.12.18. 18:58:00

Tikal
ha gyenge az akksi akkor az fogja vissza, lekorlátozza a proci sebességet az iOS. 50%-os akksinál már jelentős a korlátozás.

de ennyire szar lett tole? Elinditok egy appot es mig betolt az katasztrofa.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Nálam is a legfrissebb van és semmi bajom. Pedig csak 5s-em van...