iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
★★★★★
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
★★★★★
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
★★★★★
Köszi megegyszer sracok <#eljen>#eljen>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
[merlinw.org]
Noob kerdes, de jobb ha felteszem. 😊
A regi iPhone-m adatait akarom atrakni az ujra. Az iCloudos backup mar kesz csak a folyamatban nem vok biztos.
1. regi telobol sim ki majd reset minden törlesevel
2. uj telo bekapcs, sim berak es bekapcs es iCloudbol visszaallitas
Ez igy helyes, sracok vagy mas a folyamat.
ELöre is köszi
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
[merlinw.org]
Több újraindítás után sem javult, így kénytelen voltam törölni és icloudból visszarakni újra az egészet. Azóta a mail kb 100MB, mind a 2 email be van állítva, igaz egy rakás levél hiányzik, de helyreállt.
Ilyennel találkozott már valaki? Mi lett volna a jó/jobb megoldás?
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.26. 18:58:58
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.18. 02:24:54
[merlinw.org]
X-en a hangszóró és az érzékelők miatt van a felső sáv, de az tök más. Az a Vivo-n is ott van, csak nem ér fel addig a kijelző.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.17. 23:02:49
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha meg csak kikapcsolt képernyőn működik, akkor az se jó, mert vannak olyan appok amikhez ujjlenyomat azonositás kell belépéshez. Na majd ha jönnek a tesztek meglátjuk hogyan is működik.
egyébként nem, ez csak kikapcsolt képernyőnél fog működni
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.01.17. 08:51:36
De ehez a saját zenés részhez ráadásul nem kell előfizetés, ez ingyen jár a google accounthoz, most ránéztem és azóta is ott van minden már nem tudom hány év óta. Úgyhogy jó is hogy szóbakerült, mert arra pont jó lehet hogy az olyan lemezeket felrakja az ember ami nincs meg mégsem Spotify-on (pl. teljes Tool diszkográfia) és akkor ezek is meglesznek 'streaming'-en. Megnéztem egész pofás kis applikációja van ios-on, még kipróbálom hogy itt is van-e valami connect-hez hasonló dolog két készülék között.És így a Spotify meg a Goggle free része tényleg lefedi a zenei palettám 100%-át.
(Ha ott nincs connect, akkor a Google esetében oda kell botorkálnom az erősítőhöz mint az őskorban 😊 )
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.01.11. 23:07:11
Egyetlen (nagy) előnye, hogy saját számokat lehetett feltölteni (talán még most is)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.smart-bus.hu