Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
Dehogynem, külföldön😊 Hagy sírjon a mádzsár uána😛
Looooser
8000-bõl simán megvan pipa szén és a dohány is

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Csibusz
de ez már nem is dohánnyal mûxik vagy hova teszik bele??
Looooser
áhhh ez nem létezik... ilyen pippa nincs

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Csibusz
Yoo hát igen nekem is ha lenne sok money, mert ez biztos nem olcsó, amúgy án is náztem és igen nagyon szép😊
Na nekem am ilyen a kis Pipám, kis csajos cuki xD
Ja itt még kevesebb dohányom votl jóval, mostmár több van xD
(na meg a szobám is már nem az a szoba, nem mintha ide tartozna xD )
Lacee
persze, nem lesz semmi bajos tõle. az csak a levegõ útját zárja el, nem lélegzed be 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
nekem meg ez tetszik 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csibusz
értem...de azért ugye még 1-2 pippantást a megvételéig lehet ezze la rozsásodó kisgolyóval is??:$
Benny04
a cappucinos nagyon finom 😊

Looooser
nem csúnya!!!!!!
am igen kiveszed a golyót és szerzel bele vagy egy ugyan olyan golyót, vagy egy jó tömítést

Csibusz
Az igen kellemetlen😛
Na kinek melyik a kedvenc dohánya??😊 Márka/íz
Benny04
haverom a pipáját sose szokta kimosni, azt olyan szar, minden ízt lehet benne érezni 😄

Csibusz
Én most ebbe szerettem bele de nagyon:
Drágasááágom xD
Csibusz
Am ha szegény kis golyó berozsdásodott akkor kuka vagy azért lehet ele szívni?
Én ezt rendeltem.😊Elméletileg holnap jön.

Csibusz
dehogynem kimosni ki kell csak amilyen szerencsém van lehet mágnes fogni fogja még a szívócsövemet is és akkor beruházok inkább már egy új pipára, mert akkor több mint valószínû hogyaz is berozsdásodik majd..
Looooser
de kikell néha csak jól kikell szárítani utána (egy pár teli tüdõs fújás

Csibusz
ja meg az hogy a tömités golyócska as szelepnél sajnos nem rozsadmentes volt nem vettem észre és elrozsdásodott😞
Sas6
Huh megvettük a pipát amit kinéztük😊 Ki is probáltuh haverommal 2-en😄 Háát 1 óráig simán szívtuk és kicsit sok votl nekünk sztem😄 De jó votl nagyon, 2almásat szívtunk. Amugy még azt szeretném kérdezni hogy ha ezt a pipát elmosom a csövet, nem amibõl szivunk hanem ami a pipában van, ügye attól nem kell tartani hogy rozsdás lesz vagy valami?

Benny04
nem kell kimosni xD

Csibusz
Nem az😄 Tudod a mosástól a fa elszínezõdött a menetnél és gy eldeformálódott...
Rohadni? :C
Nem kell azt rágcsálni... <#idiota><#wilting>

Csibusz
Van olyan szívócsõ aminek nem fa a két vége?? hanem fém? vagy az rontanáa fogakat ínyet? csak mert kezdem észrevenni, hogy a két végének menete kicsit kezd rohadni vagy nemtom😛
vagy új csövet kell venni? Tudom nem nagy pénz csak azért kérdezek😛
nah most pont a Gáspár Gyõzõre vágytam 😄 majd az átlagembernek mi fog eszébe jutni pipáról? há' az a arany gyõzike... jeee 😄 azon mért nem irtak h Virágocska hányszor esett bele a WC-be? 😄 jáááj
Erre a hírre gyújtottam egy cseriset<#hawaii>

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Lacee
pedig a nem akkora hülyeség ez a kátrány-dolog legalábbis a Philip Morris honlapja szerint...

"
Mit jelent a "kátrány" szó?

Az általánosan elfogadott meghatározás szerint kátránynak nevezzük a cigarettafüst mindazon összetevõit, melyek a nikotin és a víz elvonása után maradnak."

ergo, a szénpor, a füstben levõ mindenféle anyagok mind-mind kátránynak számítanak. a dobozon levõ 0% kátrány gondolom a nyúlós fekete anyagra vonatkozik, nem a dohányzással kapcsolatos értelmére 😄

erre a sniper utipipára beizgultam 😛
light00
Anyám, szén égése során kátrány... a glicerin meg méz, az csinál de bazzeg....csak röhögni szoktam ezeken, de már az ezredik lejáratás után az agyamat szétszarom ezen...
csak anyám ne lássa, megint veszekedhetek vele egy kört 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Lacee
ezek nagyon vadul néznek ki! vajon mibe kóstálhat egy? a webshop nem üzemel. bár gondolom marha drága lehet, ha így meg van dizájnolva...

Sas6
Oksa köszi szépen az infokat majd lassacskán kipróbálunk mindent.

#2528 😄 Jaja még jo😄 alap..

theone91
"ártalmatlanabb a csipsznél" - Elhiszed hogy egy chipsfórumon ezt olvashatod: "ártalmatlanabb a vizipipánál"

(Ahogy azt már korábban írtam 😄)

Looooser
vagy az színes mailap volt mind1 egyre megy mind2....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
ezzel nem az a baj hogy írtak ról mert írjanak én se engedem hogy az unoka öcsém vagy a saját hugom pipázzon mert ez addig oké kisgyerek szájába nem kell... de hogy a vizipipáról ilyen torz híreket közöljenek ez a szemétség fõleg hogy 1-1,5 éve még arról írtak hogy de jó a pipázás...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

RAZOR27
énis pipás vagyok, tudom mirõl van szó, és aztis, hogy mint korábban töbször írt hasnolattal élve: ártalmatlanabb a csipsznél.Soha nemhittem a bulvárlapoknak, ezentúl se fogok...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

theone91
Nem célzás, csak általában...

theone91
Hát, nemtom...Az egy jó nagy eres f*sz aki, ilyet írt és aki ezt magára veszi...

RAZOR27
lépten-nyomon lejáratnak mindent és mindenkit.most épp a pipásoknak ment egy balegyenes.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Looooser
hát erre csak egy rövid OMFG...

theone91
Amúgy ezeket a képeket már tavaly nyáron láttam MyVip-en...LOL...

theone91
Itt a teljes cikk...

theone91
Termel a fórum...jeah...!

"A Blikk tegnap írt arról, hogy Gyõzike sem jár élen a dohányzás elleni küzdelemben. A rapper kislányát, Virágot (5) engedte vízipipázni. " - Blikk

Ebben a "rapper kislánya" fájt a legjobban 😄😄😄

Aha...Ilyen 4 személyes forgó pipát a legjobb dohányokkal: DD Ilyen extrát, 1 méternél is nagyobbat.
<#idiota>

Looooser
hát hogy sokkal jobban kiadja az ízét a dohánynak általában ha ugyan olyan ízt rax a vízbe pl a citromos dohánynál 1-1,5 kanál citromlét a vízbe, vagy 1-2 gerezd citromot máris savanyúbb lessz a füst (lime-val is jó persze lime dohánynál) vagy mentánál rakj jeget a vízbe sokkal hidegebblessz (és mellesleg kapszmajd levegõt az orrodon is XD) almánál almalevet javaslok, persze 100-os alma lé legyen

Sas6
Hm, nem tünik rossznak, bár még nem sokat probáltuk. az elsõ pár alkalmat nem is tudom nem jobb ugy tisztán csinálni?

fahéjalma? 😮

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Sas6
Nah az tökjó😄 Pesten is vannak ilyen helyek biztos de holnap lesz meg a pipánk szoval holnap fel is avatjuk😊 Almásat kósoljuk meg valami tipp van hozzá esetleg hogy mit tegyek még a dohányba amitõl izletesebb lesz?😊

huh az a léneg most nyílt egy egész jó kocsma ahol lakom ( mind1 uccse jön ide senki falu a világvégén) és hihetetlen srác aki nyitotta csinált egy ilyen "dzsaméjka" sarkot és ilyenek h van vagy 6 ilyen puff vagy mi amit árulnak ilyen vizipipás webshopokba
egy kettes pipa meg egy egyszemélyes.. ha fogyasztasz akkor pöppenthetsz ingyé persze gondolom nem egésznap, ha meg visszel belevalót akor meg ott ülhetsz amíg akarsz.. N1

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Nemtom volt e már, de elég érdekes dolgok vannak itt : http://www.medusepipes.com/
A multkori gallileo - s riportban nem a sniper - el sétáltak az utcán ? 😊

light00
Most az esti híradó utáni nemtudommiben, ugyanez volt a téma, megkérdeztek egy toxikológust, és elõadta, hogy bár 5 éves gyerek szájába nem való, rohadtul nem lesz baja egy-két pöffentéstõl.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Sas6
😄DDD Nagyon helyes 😛 Végén még pert nyerünk😄 És majd kapunk kárpotlásul valami nagyon fullextrás vizipipát a blikk jóvoltábol engesztelésül 😄DD