Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pesten a blahánál veszem majd van egy bolt ahol 200ft a kis dohány és 300 a szén.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
-csakviccel-
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Türelmes vagyok..
Már amikor..Pl vanegy haver, aki nagyon hamar és nagyon feltudja b@szni az agyam..Multkorfelkaptam, és 3x fejreejtettem,majdbevágtam a sarokba.^^
Egy kis kólás dohány, és alatta kóla..Majd haver kiveri belõlle a szénsavat..xD vagy ellopom az övét, mert õ utállja a szénsavat, és mindíg kirázza belõlle.<#zavart1>#zavart1>
Erre mondja az ember, hogy betegség miatt elvannak csúszva.😞
És kedden lesz csak itt...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Lehet hogy a dohány volt rosz:S Nem votl szárazz?? Originalt volt?
SZerintem az a széntartót elrakom jo mélyre😄 többet nemhasználom maradok az aluminiumnál, haverom is ugy tlta és tök jó volt. na majd vmikor a napokban megcsináljuk és elszivjuk😊 Már kezdtük azthinni hogy a dohány a szar, de amikor az almás is roszvolt akor tudtuk h nem a dohány a rosz😄 A trópusira kivancsi vook már 😊
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
2 a hugom tiltott övezet mindenkinek
---
és igen mi kapásból nem használtuk már az elsõ pipánknál a konzolt csak alufóliát szabad.. és ha azt akarod hogy a kerámiád széptiszta maradjon akkor a kerámiára elõször tegyél1 réteg alufóliát jól tapogasd bele a mélyedésbe a füstlyukakat lyukasszátok ki tegyétek rá a dohányt azés azt fedjétek le alufóliával... az alufóliára kislyukakat szúrj kb akkora területre mint a szén-é (ne sorminta legyen és ne olyan közel egymáshoz mert átszakadhat) a dupla alufóliás meg csak higiénikailag jobb és késöbb nem lessz olyan szenes íze meg nem fog belerohadni stb....
Na visszatérve:
Ma haverral pipáztunk volna az új pipánkal 2-szorra. Betettük a trópusi gyümölcsös dohányt, összeraktuk a pipát mindent megcsináltunk tök jól, és elkezdjuk szivni és azt vesszük észre hogy semmi ize:S És aztvettük észre hogy a széntartó cucc hozzáért a dohányhoz kicsit, és ráégett a széntartó konzolra. Jó a pipát kitiszitottuk megintcsak és ujbol megcsináltunk mindent jól de msot a tegnapi almásat tettük bele mert az tegnap is jó volt. Szomorúan tapasztaltuk hogy ez is ugyan oylan volt mint az elõzõ trûpusi😞 Kb semmi izt nem lehetett érezni😞 Mondták páran hogy a széntartó konzolt haggyam el és helyette használjak aluminium fóliát mert az sokkal jobb, és akkor nem ég oda a dohány.
Nektek mit a tapasztalaitok?😊
egyszerûen jó design kérdése az egész, írtam nekik hány csillió euró lenne egy olyan 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az én 35 centisem így nézki és én még mindig hót büszke vagyok rá

Mi ma õt avattuk fel ma 😊 Elsõ pipám(k) szerintem célnak tökéletesen megfelel😄

Az enyém a régi amit mutattam a képen most, na az volt 7-8 akkor 😊 az volt 2 éve😛