Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Márka?

Sas6
😮O Uristen 600 ft az nagyon sok.
Én pesten a blahánál veszem majd van egy bolt ahol 200ft a kis dohány és 300 a szén.

Hát. A tököm se fog nem öngyulladós szenet venni:CC

De ezt csak õ tudja megcsinálni..senki más.

a szaga egyszerûen büntet? akkor mellõzzem? :S azabaj errefele 600 a 50grammos szal okosankell

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

light00
A kókuszos dohányt elég szarnak mondják, kollektívan, én még nem mertem megkostolni, de a szaga nem gyszerûen bütet. De sok szerencsét 😉

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

RAZOR27
még yó, hogy nem ismerlek xD
-csakviccel-

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Nem, nemvagyok ilyen..
Türelmes vagyok..
Már amikor..Pl vanegy haver, aki nagyon hamar és nagyon feltudja b@szni az agyam..Multkorfelkaptam, és 3x fejreejtettem,majdbevágtam a sarokba.^^

Olyat szívok, hogy a pipaszétesik<#idiota><#idiota><#idiota>
Egy kis kólás dohány, és alatta kóla..Majd haver kiveri belõlle a szénsavat..xD vagy ellopom az övét, mert õ utállja a szénsavat, és mindíg kirázza belõlle.<#zavart1>

RAZOR27
ehh...vanez így, cserébe kértél valami kátpótlást?(pl free kiszállítás 😄 miért ne)

de majd ha megkapod milyen faszalesz 😊

Emberek..Ma felhívtam a vizipipawebaruházat, mondompénteken adtam lerendelést 15 k értékben, és keddenitt kellett volna lennie...
Erre mondja az ember, hogy betegség miatt elvannak csúszva.😞
És kedden lesz csak itt...

Looooser
jah igen 2/3-kóla 1/3 cseresznye isteni keverésés nem egymásra tenni hanem jól össze gyúrmázva és onnan szétmorzsolva egyszerûen isteni.....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
tömésre a tippakiknek nem megy mivel a bandában én vagyok a tömõ és a vizipipa összerakó emberke /a többiek takarítanak/ így jól tudom hogy lehet jól tömni... a lényeg az hogy ne legyen egybe a dohány mindig szét kell morzsolni, ha egybe tömböt húzol ki a csomagolásból.... ha hézag van bennük jobban terjed a hõ és az aroma is jobban ég és így lessz finom a füst....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Csibusz
Wáá de fini is lenne az, ha kipróbáltad majd meséld el!!😛
tényleg...kókuszos dohány milyen... gondolkoztam ilyen.... kókusz+csoki kombón hátha ellehetne iylen bounty hatást érni 😄

hát igen... nem könnyû tömni 😄 több mint egy éve megvan a pipa, de még most se tudom h kell 😄 amikor egyszer tök jó köv alaklommal ugyanazzal a módszerrel szar... de majd talán a kókuszos szén segít ha meglesz 😛
Sas6
nem volt száraz,bontatlan volt még. De msot megprobáltuk ugy hogy a fém széntarto konzolt forditva tettük fel a 2almásra, igy msot az ize hát érzõdikérzõdik, de füst nincs sok :S És az üves sem olyan füstös mint az elsõnél volt. Honány és a szén között nincs is sok táv most.

Csibusz
Én alapból nem szeretem a trpicana-t xD nekem volt de ki is dobtam 😛
Lehet hogy a dohány volt rosz:S Nem votl szárazz?? Originalt volt?
Sas6
Most probáltuk ki az alufolias modszert, és a tropusi gyümölcs dohánnnyal. Nem volt jo, pedig egyáltalán nem égett oda, de semmi izt nem éreztünk:S Olyan a dohány márkája mint a bannerben a legfelsõ 2alma. Szerintetek mitcsinálunk rosszul?:S

theone91
Te, ezt szóról-szóra leírtad volna...LOL 😄😄

RAZOR27
Én egyszer próbáltam a fém széntartóval pipázni.Utána néhány percel már engedéjt kért leszállásra a kukába.(alufólia powa)

Sas6
Mi is gondoltunk erre de végül nem ugy haszánltuk.

SZerintem az a széntartót elrakom jo mélyre😄 többet nemhasználom maradok az aluminiumnál, haverom is ugy tlta és tök jó volt. na majd vmikor a napokban megcsináljuk és elszivjuk😊 Már kezdtük azthinni hogy a dohány a szar, de amikor az almás is roszvolt akor tudtuk h nem a dohány a rosz😄 A trópusira kivancsi vook már 😊

Looooser
am lehet alufólia és széntartó konzol nélkül is csinálni kicsit tüdõ szaggatóbb lessz... fõleg hogy ha egy égõ öngyuszit is a dohányfeléraktok XD

Looooser
jah és az alufóliát jól tapogasd a dohányra mert gyorsabban átforrósodik stb.. am sztem a hiba az hogy a dohány nem ért fel a szénig a széntartó konzol alatt és így nem vette fel a hõmérsékletet... /fizika/ mivel a hõ felfelé száll....

Én felfelé domborodva használom a széntartó konzolt. Úgy mûködik faszán távtartóként.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Looooser
1 a zene stílus alapjait én neveltem bele
2 a hugom tiltott övezet mindenkinek
---
és igen mi kapásból nem használtuk már az elsõ pipánknál a konzolt csak alufóliát szabad.. és ha azt akarod hogy a kerámiád széptiszta maradjon akkor a kerámiára elõször tegyél1 réteg alufóliát jól tapogasd bele a mélyedésbe a füstlyukakat lyukasszátok ki tegyétek rá a dohányt azés azt fedjétek le alufóliával... az alufóliára kislyukakat szúrj kb akkora területre mint a szén-é (ne sorminta legyen és ne olyan közel egymáshoz mert átszakadhat) a dupla alufóliás meg csak higiénikailag jobb és késöbb nem lessz olyan szenes íze meg nem fog belerohadni stb....

Sas6
Jaahm értem😄 Akkor mondmeg neki jó izlése van😄

Na visszatérve:

Ma haverral pipáztunk volna az új pipánkal 2-szorra. Betettük a trópusi gyümölcsös dohányt, összeraktuk a pipát mindent megcsináltunk tök jól, és elkezdjuk szivni és azt vesszük észre hogy semmi ize:S És aztvettük észre hogy a széntartó cucc hozzáért a dohányhoz kicsit, és ráégett a széntartó konzolra. Jó a pipát kitiszitottuk megintcsak és ujbol megcsináltunk mindent jól de msot a tegnapi almásat tettük bele mert az tegnap is jó volt. Szomorúan tapasztaltuk hogy ez is ugyan oylan volt mint az elõzõ trûpusi😞 Kb semmi izt nem lehetett érezni😞 Mondták páran hogy a széntartó konzolt haggyam el és helyette használjak aluminium fóliát mert az sokkal jobb, és akkor nem ég oda a dohány.

Nektek mit a tapasztalaitok?😊

Looooser
lehet... bennem is felderengett egy enyhe dezsávû érzés...

Csibusz
ezt mintha egyszer már leírtad volna😄
Looooser
az a hugom pósztere az én falamon garfield pószterek vannnak...

Lacee
hogyne lenne... a honlapon ott van a tervrajza, használati utasítása is, a dohány meg a szén helye a középen levõ kis "mugliban" van.
egyszerûen jó design kérdése az egész, írtam nekik hány csillió euró lenne egy olyan 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sas6
Az is jólehet, bár nekem a szin már mindegy is votl csak legyen meg a pipa 😛

Sas6
😄😄 Jóóóh a Green Day posztered 😄

Amugy jo kis pipa tetszik, legyél is büszke rá 😛

Looooser
szép
az én 35 centisem így nézki és én még mindig hót büszke vagyok rá

Csibusz
na utcsó hsz.. nekem is ilyen csak Pijos:p
Sas6
Nem 😄 A mién ilyen😛

Looooser
és a tiétek is szivecskés?

Sas6
Amugy nagyon laza votl a faszi😄 MEgbeaszéltünk egy helyet😄 És jhaverom hivja holvan mondja a faszi h pár perc és késöbb meg egy tök szép feltuningolt (sztem csak látványilag) folkswagennel beállit😄 Csak nézünk.. kinyitja a hátsó ajtót és mutatja is 😄 Jófej 😄

Sas6
47 😛

Looooser
cuki hány cm?

Sas6
Hát az érdekes lehet tényleg hogy sose mossa ki😄 Én szerintem minden használat után elmosom.

Mi ma õt avattuk fel ma 😊 Elsõ pipám(k) szerintem célnak tökéletesen megfelel😄

Looooser
most a #2557 rõl vagy a #2565rõl beszélünk?

Csibusz
na mentem Csucsuzni😛 Good Night Mindenkinek😊
Csibusz
de az hol 40cm amit most néztem ki és linkeltem be neked?😛
Az enyém a régi amit mutattam a képen most, na az volt 7-8 akkor 😊 az volt 2 éve😛
Looooser
egy 40cms max 6-7000

Benny04
remélem, hogy mostmár kifogja mosni 😄

Benny04
😄

Csibusz
Amúgy az nem csak az íz miatt rosz hanem a gyomrodnak is.. Eltudom képzelni mennyi szart szívok ti be akkor mikor a nemtudom hány éves, sose mosott pipából pippantotok😄
Csibusz
Ez a pipa ami most van nekem?? Hát mikor vették nekem akkor kb annyi volt, de szerintem ez már olcsóbb lenne, nekem az kell amit belinkeltem, és az van 8-9 között😊 Mindennel együtt