Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
de azért kicsit tartok a paprikás málnától xD
Az epres egyébként egész jó, bár talán kicsit erõteljesebb a joghurtos vagy tejes vagy milyen mellékíz. Bár én ezt az ízt mindegyik shiazo-nál éreztem eddig. (áfonya, kókusz, eper)
Mondjuk egy kicsit már ráuntam a shiazo-ra, hiányzik az a jellegzetes dohány íz, a töményebb füst. Nem a füst mennyiségével van bajom, hanem aki dohányhoz van szokva, annak furcsa lesz ez a fajta "könnyû, tiszta füst". Sztem shiazo-t akkor fogok szívni ha egyedül pipázok (így nem szédülök be 😄), társaságban inkább a dohány a nyerõ.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
nekem a shiazo nem nagyon akar bejönni, próbáltam vortexbe, simába 1-2 cocobricoval is, sztem fos, hamar leég, és a mentásnak konkrétan NINCS IZE 😄
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
sima nakhla dohányok is jók?
bár én egxyszer egy banánost vettem belõle.. annak semmi ize nemvolt.. azóta nakhlát nem vettem.. csak most azt a mizo-t.. az egész jó viszont.. csak ugye van az a gondom..de kiróbálom akkor a 4 réteg aluval..hátha
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Már egyik boltnak sincs zárjegy nélkül legálisan árulható dohánya... sajna a helyi is most fogyott ki belõle és lett 200ftal drágább a waha dohány 800--->1000FT
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudnék rendelni olcsón vízipipa dohányt?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
topmark 47cm-es vizipipa.. (nem egy nagy eresztés az egész )
2 réteg alufóliát szoktam rá rakni..
vagy érdemes lenne majd ki próbálni azzal a fém széntartó konzollal?
de azzal meg az a baj h baromi nagy rajta a lyuk, igy beszivnám rajta a szén hamuját is..
:S
-picit kevesebb dohányt raksz bele
-v picit messzebb (=magasabbra) teszed a szenet
-v teszel plusz 1-2 réteg fóliát szén/dohány közé
-v ezeknek kombinációja 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nincs túlnagy tapasztalatom a pipázással.
jópárszor pipázgattunk már azért nagyjából azért tudom mit hogyan kell.de...
vettem 3 féle dohányt
egy al-masha-át és 2 nakhla mizót
az al-mashaval minden rendben van, úszik a melaszban, nem ég meg..
de a nakhla kb 10 perc után kapar mint az állat, levettem a fóliát, látom a dohány felsõ része már elvan szenesedve az allja meg még full jó..
mit tudnék csinálni hogy ne égjen meg olyan hamar? mert igy nemtúl jó .:S
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
...
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Sok sikert, bõ füstöt.
A shiazoról annyit, hogy kell azért hozzá pár év pipás tapasztalat, nem lehet csak úgy beleugrani.