7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
Aradi Vértanúk útján az Arrabonához közel van egy Tabak. -
győrben hol van, lehet benézek. -
Vulkáni köves melaszos cuccról én még életemben nem hallottam, viszont az a kő amit a gőzfürdőkben használnak ugyan azt képzeld el szétzúzva elég kicsire h tölthető legyen és abban lesz az aroma meg minden. :)
Olyat én már vettem többet is és több féle aromával ízesítettem is és heti 1-2 alkalommal 2-3 töltést is eltolunk baráti körben. Én jobban szeretem mind a dohányosat.. -
Egynek elmegy, de szerintem a dohány sokkal jobb, pesten, a keletinél a Thököly úton a szultán centerben van választék belőle, 1400 forint egy 100grammos doboz. Máshol nem tudom hol lehet kapni, nem pesti vagyok. -
erről a vulkáni köves-melaszos cucliról mit tudtok? ki próbálta? vélemény? pesten hol lehet hozzájutni? -
Vizipipa eu mintaboltja, MYA QT-t vettem nekem tökéletes kis pipa baromi szépen kidolgozott, de már elfogyott. Aladin pipákat ajánlok figyelmedbe. :) -
nemtom mióta van, ma fedeztem csak fel :D -
jaja:D -
Győrben is van már régóta. -
Nem hiszem el, Szegeden már lehet kapni Shiazot, és még ízesítő is van. :D -
Nem sokat tudok segíteni, nekem is egy egyiptomi 55-ös 1-csöves van, de én is tervezek egy nagyobb többcsöveset.
A forgós pipa nekem nem tetszik, én inkább azt mondom, hogy egy 82-es 2-csöveset vegyél, az eredmény ugyanaz, körbe lehet adogatni a csövet a pipa forgatása nélkül, de a többcsöveseknél nézd meg, hogy szelepes-e, de mivel 2-csöves a tiéd, így gondolom ezt tudtad már eddig is, hogy egy szelepes kényelmesebb. =) Boltokról pedig véleményt nem tudok mondani, de ha itt nem kapsz választ, akkor van egy másik oldal, ami csak vízipipához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik, ha itt nem is, akkor ott lehet kapsz boltokról felvilágosítást. -
Conscripter #7003 Hellósztok!
Következő kérdéssel fordulok hozzátok. Elég régóta vizipipázok már és szeretnék beújítani egy újabb pipát. Jelenleg 55 cm-es egyiptomi két csöves pipám van. Erről szeretnék váltani valami nagyobbra. Szerintetek melyik lenne jobb. Egy nagyobb forgó, egy egyiptomi 82cm-es vagy egy több csöves vizipipa? Kinek mi a tapasztalata ezekkel? Ja és Pesten hol ajánljátok ennek megvételét (webáruház is jó)?
Várom válaszaitokat. -
remélem, hogy van, az a legjobb :D -
Narusco #7001 nakhla csokismenta szerintem erősebb, jobb
az van még, nemtudjátok? -
pedig sose láttam még waha mentát, legalábbis nem emlékszem rá :D -
vagy a füstjéről :'D -
Nyithatunk "Ismerd fel a dohányt a képről" topicot :D -
és tényleg
köszi és finom füstöt a pipádba :) -
al waha? csak tipp, de ismerős ez a zöld cucc -
mmm a fahéj jó dolog, az első nakhala fahéjt amit vettünk alig lehetett szívni, mert befelé édes volt de ha kifújtad köhögő görcsöt kaptál mert úgy csípett a fahéj :D azóta sem tudtunk venni olyan jó minőséget :S
viszont segítséget kérek, van egy nagyon jó márka, mentolosból ütőset csinálnak a doboza sötét zöld, a shisha dohány is zöld trugyiban tocsog, és egész menta levelek is találhatóak benne, ízre nagyon jó, de nem tudjuk a márka nevet, és a doboz kikukázódott véletlenül:S, valakinek tipp?
ha képet mutattok felismerem :) -
Narusco #6994
-
Nem örök életű, azt írják, hogy 4szer lehet újraízesíteni. -
mennyire gazdaságos? ha kiszárad újra kell naftázni? akkor elvileg örök életű, csak a folyadékot kell venni hozzá? -
Nem olyan nagy dolog ez a Shiazo szerintem... Nagy izgalommal próbáltam ki én is, de aztán azóta is inkább dohányt veszek. -
engem is érdekelne, még nem próbáltam ezt a shiazot és kíváncsi vagyok:) -
Alig lehetett érezni valami ízt, mondjatok már tippeket hogy hogy lehet jól shiazot tömni:D -
véleményt kérünk, nagyon érdekel hogy milyen, szemezek én is vele :D
de azért kicsit tartok a paprikás málnától xD -
Megvettem életem első shiazoját:D
Málnás-paprikás(Mad Dog), ma este próbálom ki :D
-
Vortex kerámiába szoktam tömni, 1 egész és 2 fél Coco-Coal szénnel, mert az elején kell a hő, aztán amikor beindul és már kicsit kezdi csípni a torkom leveszek egy felet, és másféllel szívom tovább. Közben ha nagyon kell a hőtartó (aluval) is szoktam szórakozni kicsit.
Az epres egyébként egész jó, bár talán kicsit erőteljesebb a joghurtos vagy tejes vagy milyen mellékíz. Bár én ezt az ízt mindegyik shiazo-nál éreztem eddig. (áfonya, kókusz, eper)
Mondjuk egy kicsit már ráuntam a shiazo-ra, hiányzik az a jellegzetes dohány íz, a töményebb füst. Nem a füst mennyiségével van bajom, hanem aki dohányhoz van szokva, annak furcsa lesz ez a fajta "könnyű, tiszta füst". Sztem shiazo-t akkor fogok szívni ha egyedül pipázok (így nem szédülök be :D), társaságban inkább a dohány a nyerő. -
Narusco #6985 shiazot milyen kerámiába tömsz?
nekem a shiazo nem nagyon akar bejönni, próbáltam vortexbe, simába 1-2 cocobricoval is, sztem fos, hamar leég, és a mentásnak konkrétan NINCS IZE :D -
:D:D:D:D:D szétüt :D ez tetszik -
NEM MERTEM kipróbálni, mert asszony azt mondta szétüt ha nélküle tesztelem.
Úgyhogy majd vasárnap tudok véleményt írni. :F Addig meg szívom a kókuszos Shiazo-t, de egyébként az nekem nem bejövős. Nekem nagyon édes, már az illata is émelyítő.
-
dobjad rá nyugodtan, én is 4 réteggel használom, meg alugyűrűvel, és hőtartó sapkával. rohadtjó az íze. -
Nah? :D -
timexxx #6980 köszi
sima nakhla dohányok is jók?
bár én egxyszer egy banánost vettem belőle.. annak semmi ize nemvolt.. azóta nakhlát nem vettem.. csak most azt a mizo-t.. az egész jó viszont.. csak ugye van az a gondom..de kiróbálom akkor a 4 réteg aluval..hátha -
pest -
Én tegnap vettem egy epres Shiazo-t szintén epres Elements ízesítővel kíváncsi leszek milyen lesz. -
az még elég fain ár itt Győrbe 3200, illetve ahol eddig 2200 volt ott nincs 2,5 hónapja semmi.... Lehet anyagi okok miatt kavicsozni fogok énis??? -
Ez hol van? Miskolcon az összes 250g-os dohány 2500Ft. -
250 grammosat lehet venni 2000-ért :) az "picivel" jobban megéri