Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Széndioxid mérgezést lehet tõle kapni okoska
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
a víbe tegyéljég kockát és/vagy ásványvizet lehetbubis is tuti íz, legalábbis nekünk bejött párszor
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
még mindig a teás a legjobb.😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
nem
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
https://hotshu.wordpress.com/
Köcce
Köszi Bence
Valamelyik nap mostam a keramiat
ahogy raztam a kadba belole a vizet
ki csuszott aztan csinalt egy kort
a kadba:-s de hala az Egnek semmi
baja nem lett😛....
Azota jobban vigyazok<#nyes>#nyes>
HIP-HOP ARAD
csempére rázúdúlt eltört. kínos, mert a kerámia nem az enyém.😄
összeragasztottam pillanat ragasztóval, az volt ragasztó hátára írva h kerámia ragasztásra alkalmas.
latod lebontja az agyad😞
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
mentolost szivunk most, 2 alkalommal, persze több tömést... lehet hogy azért mert elég erõs ?:S eddig ne mvotl ilyen problémám
A következõ országos találkozót Április 18.-ára tervezik.
Bõvebben: http://www.vizipipa.eu/pipatali