Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem megmondtuk bazzeg, hogy a bubis viz szar?

Melyik hülye mondta azt hogy bubis viz?Geciszar mert a viz úgy csipi a torkodat mintha szódásszifont dugtál volna a szádba és ki lyukasztottad volna!És mintha a friss colabol vennél levegõt.
Vegyél másik dohányt. Lehet egy régit fogtál ki pont. Ha van pénzed akkor Al-Fakhert például. Legjobb minõségû dohány Magyarországon szerintem.

DE ez a bubis vizes cucc érdekel
HAjjátok ez nem megy!Mindent jól csináltam,de semmi IZ!
Eleve szerintem felmenne a csõbe a bubis víz.

DeerHunter01
szerinted mért ir ilyen helyesen ? 😄D

\"Erről van szó!\"

ChuckyHUN
Bubis vizet... persze szétkúrja az agyad ahogy illik...
Széndioxid mérgezést lehet tõle kapni okoska

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bebaszcsi e vót?

Looooser
kverd egy kis ereszyéve, vagycitromma nagyo jólessz
a víbe tegyéljég kockát és/vagy ásványvizet lehetbubis is tuti íz, legalábbis nekünk bejött párszor

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

mcdrusza
vettem tegnap el nakhla cola-s dohányt, hát nem valami nagy szám.
még mindig a teás a legjobb.😊
Szerintem túl sok ízt vársz vagy nem tudom. Próbáld ki mentát ha arra is azt mondod íztelen akkor valamit rosszul csinálsz. Próbáld meg hogy a dohányra teszel alukarikát, mert ha keserû és kapar a füst akkor biztos hogy megégett. Amúgy milyen szenet használsz? Mert az is el tudja rontani az ízt.

mcdrusza
ne b*szátok már szét hülyeséggel topicot. <#kuss>
Atikah
csak rendesen kell szigetleni mer kiszökik a cigány fajtája :L

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Atikah
klórgázzal a legjobb. nagyon kiérzik az íz <#buck>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

de jeget ne tegyél bele mert torokgyuszit kapsz

Apus
az tényleg nagyon jó. pláne citromos dohánnyal, totál kihozza az ízeket. denaturált szeszt szoktam inni mellé tisztán, hát az istenes.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

az ammónia vizes oldata annyira jo, hogy nem akarom elcserélni

Apus
SAD:ads_:SAD_:?dsa:_?SAS?sa:?sad

nem

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

skrimer
Probáltátok már ,hogy nitróhígítót nyomtok az üveg részbe?😊

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

elõször én sem nagyon éreztem ízeket, meg többet vártam jóval, de aztán ráérzel 😊

de egyik ismerõs9m azt mondja hogy a pm dohány vegyesgyümiében annyit érez hogy azt hiszi utána h gyümit evett,nálam azt érzed hogy fustöt szivtál
szerintem az a gond h több ízt várnál 😛 szal, pölö ha almás dohányt szívsz, ne várd azt h olyan erõs almaíz érezél, mintha a gyümölcsöt ennéd 😛
hát annak sztem semmi értelme, az nem ad ízt, nem hiszem hogy a száraz dohány miatt ne lenne íze.

Köszönöm!Hát tegnap se volt sok ize!De ma teszek rá 2-csepp gliccerint.
Hát nekem van PM dohányom és szerintem van íze, az egy más dolog hogy nem mindegyik a kedvencem. A dohányt mindenképp szedd darabokra ha az alufóliával minden oké akkor szerintem ezért ég meg. Fóliát tegyél dupla ha cocobricot használsz tripla réteget így nem fog besüppedni. Talán így jó lesz. Sok szerencsét, és sok füstöt!

lehet hogy van benne valami.De akkor milyet használjak?
Lacee
nos igen, annak alapjáraton sincsen sok íze: a dobozban, "nyersen" jó az illata, égés közben meg szinte semmi, legalábbis a lime-ossal ez a tapasztalat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

avengir
Ha Princ alatt Prince Molasessre gondolsz akkor tevedesben vagy, az nem premium dohany...

https://hotshu.wordpress.com/

Apus
mindenképp. egyenletesen fog égni, kijön az íze. szedd apróbb darabokra.

Mondták már azt is hogy esetleg szedjem darabokra a dohányt és úgy tegyem bele?
mcdrusza
igen ne tömd meg nagyon mert megég.
inkább fóliára még tegyél széntartót, ésnem fog megégni.

Köcce
Valaki tudna segiteni?Veszek nagyon jó fajtájú princ tabacot de nem érzem az izét!Normálisan csinálom beleteszem,rá a fóliát meg ami kell.Török 55 centis pipám van.Óriás szénnel!Páran mondták már hogy lehet hogy az a gond hogy nem töröm szét a tabacot mielõtt beteszem a csészébe mert az igaz hogy megfogom és teszem is bele!Kéne még valamit vele csinálni?Meg olyan is szokott lenni vele hogy egyszer csak tömény lesz a füst és olyan keserü de erõs füstje lesz.Lehet hogy megég?Miután kifújom,visszajön az iz?Pár tabacos tobozra rá szokták irni hogy 1-2 mm re a széntõl legyen?Nektek nem szokta kicsit leszivni a fóliát a csészébe amikor szivjátok?Akkor meg nem mind1 hogy 1-2 mm?Ha úgy is lemegy a kis disznó?Hihi

Köszi Bence
csá
Én már 2 éve pipázok de még egyszer se tudtam eltörni.Mondjuk egyszer volt olyan hogy egyik haver megrántotta leesett a csempére és csak akerámia tört,szerencsére a tartálynak nem lett baja.

Apus
kerámiát eddig 3-at törtem. megkaptam az elsõ piput asszonytól, húdejó, ide kell tenni a kerámiát jól rányomni, reccs😊 aztán hasonló módon törtem mégegyet, a harmadik meg leszédült szenestül😊

Divizio88
En is majdnem ra faztam...:-s
Valamelyik nap mostam a keramiat
ahogy raztam a kadba belole a vizet
ki csuszott aztan csinalt egy kort
a kadba:-s de hala az Egnek semmi
baja nem lett😛....
Azota jobban vigyazok<#nyes>

HIP-HOP ARAD

mcdrusza
nekem is valamelyik nap tört össze kerámia tisztítás közben.:S
csempére rázúdúlt eltört. kínos, mert a kerámia nem az enyém.😄
összeragasztottam pillanat ragasztóval, az volt ragasztó hátára írva h kerámia ragasztásra alkalmas.
popzu
ma széttört a pipám:S lementem pipázni haverokkal toltunk nakhla epert erre felfele jövet a testet fogtam és nem a tartályt és a tartály meg a kerámia öszetört:S megyek ezek szerint hnap kb. sultanba😄

csokismenta volt :S

Jaja, a mentolasat érdemes bekeverni citrommal.Vagy vehetsz csokimentát is ami ilyen aftereight feelingû.A csokimentát pedig narancsal érdemes keverni szerintem.

Apus
mentolos magában elég durva, pláne több tömésnyi. keverjétek valamivel, akkor nem lesz hasfájás😊

avengir
Rossz tömés, égett dohány...

https://hotshu.wordpress.com/

kommersz
"1 eloszor?"
latod lebontja az agyad😞

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

na csá én msot pipáztam 1 elöször és szédultem mint álat
az miért lehet, hogy mostanában elkezd a pipától fájni a hasam?:S:S:S
mentolost szivunk most, 2 alkalommal, persze több tömést... lehet hogy azért mert elég erõs ?:S eddig ne mvotl ilyen problémám

5m0k3r
Hy All!

A következõ országos találkozót Április 18.-ára tervezik.
Bõvebben: http://www.vizipipa.eu/pipatali

mcdrusza
hát azért most nem ülnék a fûben, de nyáron simán akár mikor, jó lehet.
Lacee
tavaly tavasszal minden hónap egyik szombatján volt a Margitszigeten.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"