Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy valaki próbált már házilag vizipipadohányt készíteni? Olvasgattam leírást hozzá, nem is tûnik nehéznek, és a készítõ szerint jó lett.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Amúgy az alufólia miért jobb mint az alulemez?
-ne tegyél kurvanagy lyukakat az alufóliára (ugye azzal csinálod és nem a gyárilag adott alumínium lemezzel?😛) csak piciket a szén alá, elõször még mellé is mehet hogy ne kaparjon, ha kezdõ vagy
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az a probléma, hogy 1 szénnel alig van, sõt, sokszor szinte nincs is semmi füstje a pipámnak, ezért kénytelen vagyok rátenni 2 db szenet is, így már van dögivel füst. Tehát ez nem túl gazdaságos így. Egy pipás ismerõsömtõl kértem tanácsot, mondta, hogy a tömítéseket nézzem meg, én úgygondolom hogy jók, meg ha belefújok a pipába, akkoris csak a szelepnél jön ki a füst, ott meg ugybeár jönnie is kell fújáskor.
Valami tipp esetleg? Köszi!
aztán 2. alkalomkor rosszul lettem tõle ,sok füstöt szivtam egyszerre ,KO.
azóta utálom
\"Erről van szó!\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
izre milyen,mennyire nagy a fûstje meg ilyenek😄
a válaszokat elõre is thx
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Amúgy, amikor nyáron megismertem a vizipipázást, eprest szívtunk cimborával, nekem tetszett azis, bár nemtudom milyen márka volt, de biztosan nem Hennawy, mert nem olyan csomagolása volt mint a Hennawynek (ez a fémzacsi-szerû cucc)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ma megvettem 1. vizipipámat, be is üzemeltem, állat nagyon 😊 Kétalmás dohányt vettem, kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e valami praktikát mondani, ami által jobban kiérzõdik az íz, vagy mégfinomabb lesz? Ilyenekre gondolok, hogy például olvastam hogy jó az is, ha víz helyett, a dohánnyal azonos ízû gyümölcslé is jó, vagy jégkocka. Szóval légyszi aki tud, írjon valamit, amivel a 2almás füstömet mégjobban élvezhetem. Köszi!
---
Narusco bocs a gumi bill hátránya...
Kettesek meg fogadjam meg amit egyesek mondanak<#mf1>#mf1>(looooser)
u.i. milyen hozzad illo nicket valasztotal😉
HIP-HOP ARAD
egyébként narancsos+kólás és kóla víz helyére szívtam, egész jó.
szén-dioxidbõl és -monoxidból is bõven eleget lélegzünk be, minek még szándékosan fokozni is ezt a bevitelt? Az más kérdés, hogy 15-20 perc után biztos kibugyog belõle a gáz, de könnyen meg lehet tippelni az hova tûnik belõle.
JAAAAAJJJJJJ BELE NE TEDD A SZÉNSAV TÖNKRE TesZz!!!!JAAAAJJJ!!!!!!
ennyit a kislánykról, am igen úgy is jó kicsit erõsebb lessz az íz, nekem bejövõs volt... na mentem pipzani, dinnyés dohány kis jég a vasszerba... hhhmmmmmm
Még nincs saját vizipipám, egyszer nyáron próbáltam, nagyon tetszett, úgyhogy gondoltam, veszek egyet énis. Szerdára tervezem a vételt.
Kérdésem az lenne, hogy van-e itt olyan, aki tudja, hogy Tatabányán hol lehet venni vizipipához dohányt? Elõre is köszi
Jó pipázást mindenkinek! 😉
most al wahaból A REDBULLOSAT szippangatom meg az idéõjelben a kakaóporosat
és vettem egy új pipát,130 cm-es
szivtam:p de az kiraly😄 eros illat mikor tomok es eros iz is!
Nekem be jott...Jah a molasses csokirol valakinek valami velemeny???
HIP-HOP ARAD
2009. márc. 22. 08:42 | privát | válasz erre | #5282
Bubis vizet... persze szétkúrja az agyad ahogy illik...
Széndioxid mérgezést lehet tõle kapni okoska
azert ertelmezesi gondok vannak😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"