Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OssianFan
Akkor lehet az alulemez okozta azt is, hogy a dohányomnak alig van íze? (friss, kétalmás Hennawy)

Lacee
gyûrû + alufólia + kis lyukak + nagy szén, és tuti jó lesz, de Apusnak igaza van hogy minden pipa (sõt, minden kerámia) mást szeret 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

OssianFan
Értem, köszi 😊

Amúgy valaki próbált már házilag vizipipadohányt készíteni? Olvasgattam leírást hozzá, nem is tûnik nehéznek, és a készítõ szerint jó lett.

Apus
alulemez vastag, elszívja a hõ nagy részét. ha nagy szenet pakolsz fel, tegyél alá 2 réteget, ha kapar, tegyél rá alugyûrût is fóliából. mondjuk pipája válogatja. 3 pipum van, mindhármon máshogy kell csinálnom😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

OssianFan
Hát, én az alulemezt használom, azthittem, hogy az a jó, bár csodálkoztam is, hogy profi pipásoktól amiket láttam képeket, õkis alufóliát használtak. Na akkor következõnek nagy szén, és alufólia 😊
Amúgy az alufólia miért jobb mint az alulemez?

-szerintem kis szenet hülyeség venni, a nagy is pont elég 1 tömés dohányhoz, és pont jó füstöt ad...
-ne tegyél kurvanagy lyukakat az alufóliára (ugye azzal csinálod és nem a gyárilag adott alumínium lemezzel?😛) csak piciket a szén alá, elõször még mellé is mehet hogy ne kaparjon, ha kezdõ vagy

OssianFan
Köszi a tippet, csütörtökön veszek akkor nagyobb szenet, remélem úgy már jó lesz minden 😊 Köszi mégegyszer!

Lacee
használj nagyobb szenet, a kicsi kb semmire sem jó.. ha a nagyból kell kettõ, akkor meg el nem tudom képzelni hogy mekkora lehet a kerámiád, hogy nem fedi le 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

OssianFan
Van egy kis gondom, amire kezdek ráunni, mivel elfogyott az 5. tömés alkalmával a 10 darabos szenem.
Az a probléma, hogy 1 szénnel alig van, sõt, sokszor szinte nincs is semmi füstje a pipámnak, ezért kénytelen vagyok rátenni 2 db szenet is, így már van dögivel füst. Tehát ez nem túl gazdaságos így. Egy pipás ismerõsömtõl kértem tanácsot, mondta, hogy a tömítéseket nézzem meg, én úgygondolom hogy jók, meg ha belefújok a pipába, akkoris csak a szelepnél jön ki a füst, ott meg ugybeár jönnie is kell fújáskor.
Valami tipp esetleg? Köszi!

mcdrusza
szintén.
DeerHunter01
amikor elõször szivtam sárgadinnyét akkor mondom : elmegy.
aztán 2. alkalomkor rosszul lettem tõle ,sok füstöt szivtam egyszerre ,KO.
azóta utálom

\"Erről van szó!\"

mcdrusza
sárgadinnyéstõl már nekem is hányingerem van.
erõs
Apus
én szívtam, hát egy kín volt. tömény marcipánaroma íz:s

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

értem😄 akkor kiprobálom a pisztáciásat és leirom róla a véleményemet😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

sárgadinnyét próbáltam ezek közül, hát én annál szarabbat még nem... tavaly nyár óta 2 tömés fogyott, mert egyszer kipróbáltuk, egyszer meg kölcsönadtam...

Sziasztok.Ma kaptam egy el nakhla sárgadinnyés és egy el nakhla pisztáciás dohányt.még eggyiket se probáltam és szeretném kikérni a véleményt h jó e mind2õ?

izre milyen,mennyire nagy a fûstje meg ilyenek😄

a válaszokat elõre is thx

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

OssianFan
Köszi a tippeket! 😊 A kólásra gondoltam énis hogy kipróbálom, de valszeg csak Hennawy-t tudnék venni személyesen, úgyhogy majd ha rendelek, akkor fogom kipróbálni.
Amúgy, amikor nyáron megismertem a vizipipázást, eprest szívtunk cimborával, nekem tetszett azis, bár nemtudom milyen márka volt, de biztosan nem Hennawy, mert nem olyan csomagolása volt mint a Hennawynek (ez a fémzacsi-szerû cucc)

Apus
sztem mindenki beírja amjd a szerinte jó ízeket, így én is csak saját ízlés szerint írhatom: narancs, citrom, mandarin, szõlõ, cseresznye. epertõl, pisztáciától meghalok, banánt nem érzem, vegyesgyümi hamar megunható, trópusi detto. kóla jómég nagyon, bár az nem gyümölcs😊

OssianFan
Hát végülis ez se rossz megoldás 😊 Amúgy Nakhlából valami gyümölcsöset tudnál ajánlani? Kávét, cappucinot nemigazán szeretem, úgyhogy szerintem pipából sem jönne be.

Apus
azt amit már megvettél, legfeljebb elhasználod keverésre. jut eszembe van mégegy jó hennawy, a natúr dohányízû. méregerõs és kereserû, de ha benyomja valami mellé az ember, úgy rohadtjó. (nakhla cappuccino mellé szoktam)

OssianFan
Hát, akkor asszem ez volt az elsõ és utolsó Hennawy dohányom, inkább akkor ha boltban nem is tudok venni Nakhlát, akkor inkább már rendelek, de legalább normális ízt kapok. Köszi a tippet 😊

Apus
Hennyawy jelenség. nyersen szerintem fantasztikus az illatuk, aztán begyújtod és semmi. nekem csak a vanilia jön be abból a márkából, sõt az egyetlen vanilia aminek érzem az ízét😊 ha erõs a gyomrod, hennawyból tehetsz egy próbát a narancsossal. Erõs íze van, bár itt sokan hányingert kaptak már tõle😊 csoki, mentol, cappuccino, kóla - ezeket próbáltam még, felejtõs az összes. illetve még a citromot és a szõlõt is, de a nakhla mindkét ízben jobban tetszett.

OssianFan
Jah mostmár tudom, ott vettem meg mindent, de azért köszi 😊 Amúgy nemtudod, ott csak Hennaway dohányok vannak, vagy van esetleg Nakhla is? Elõször tetszett ez a kétalmás Hennaway is, de az a bajom vele, hogy az ízét nemnagyon elhet érezni, csak elég haloványan. Köszi!

Lacee
a redbull is ilyen, egy kis 50 grammos doboz után a csõbõl azóta sem lehet kiöblíteni az ízét, muszáj volt újat venni.

Looooser
ismerõs helyzet és a legrosszabb hogy a szaga eszi magát a pipába

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

HiPPoNaX
Mi ugy 500g elpippantasa utan untuk meg a haverokkal. Igaz ennek tobb, mint 2 eve es azota se nagyon szivtam ketalmat 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

ChuckyHUN
Plázában, meki mellett

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Looooser
a porcelán helyett egy félbevágott almát tegyé laminek kivan szedve a magháza abba a dohányt fóliát neki és rá a szenet jó íze lessz, de óvatosan a két almásdohánnyal, nagyon gyorsan rálehet unni...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tehetsz a tabakra glicerint és lekvárt
Divizio88
ne haragudj 😞 yahoo-ok...=))

HIP-HOP ARAD

OssianFan
Szevasztok!
Ma megvettem 1. vizipipámat, be is üzemeltem, állat nagyon 😊 Kétalmás dohányt vettem, kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e valami praktikát mondani, ami által jobban kiérzõdik az íz, vagy mégfinomabb lesz? Ilyenekre gondolok, hogy például olvastam hogy jó az is, ha víz helyett, a dohánnyal azonos ízû gyümölcslé is jó, vagy jégkocka. Szóval légyszi aki tud, írjon valamit, amivel a 2almás füstömet mégjobban élvezhetem. Köszi!

Looooser
msn-en számolunk puncogó!!!<#schmoll2>
---
Narusco bocs a gumi bill hátránya...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Divizio88
Egyeseknek milyen igaza van<#eljen>
Kettesek meg fogadjam meg amit egyesek mondanak<#mf1>(looooser)
u.i. milyen hozzad illo nicket valasztotal😉

HIP-HOP ARAD

írni tanulj már meg rendesen, mert olvashatatlan amit írsz.

mcdrusza
én elõtte jól összeráztam kólát így kiment a szénsav.
egyébként narancsos+kólás és kóla víz helyére szívtam, egész jó.
popzu
most magyarul mivel bubis vizel toltam ettöl jobban károsodtam mint a sima viztöl?

Lacee
naná hogy a kemény arcok így tolják, sõt, további ötlet az arzénos barackbefõtt a dohány közé, esetleg a külön szén-monoxid adagoló rászerkesztése a csõ kivezetéséhez...

szén-dioxidbõl és -monoxidból is bõven eleget lélegzünk be, minek még szándékosan fokozni is ezt a bevitelt? Az más kérdés, hogy 15-20 perc után biztos kibugyog belõle a gáz, de könnyen meg lehet tippelni az hova tûnik belõle.

Apus
valóban kislányos ha az ember nem szív szándékosan széndioxidot. megyek le is operáltatom a kukim. leszelapasim? de csak akkor ha elnyalogatsz egy ólomcsövet a CO2 pipa mellé.

Looooser
ill leretgáom az ásvány vizes lszólások után....
JAAAAAJJJJJJ BELE NE TEDD A SZÉNSAV TÖNKRE TesZz!!!!JAAAAJJJ!!!!!!
ennyit a kislánykról, am igen úgy is jó kicsit erõsebb lessz az íz, nekem bejövõs volt... na mentem pipzani, dinnyés dohány kis jég a vasszerba... hhhmmmmmm

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

mcdrusza
colás dohányhoz cola a tartályba?
ugyanolyan?
OssianFan
Sziasztok!
Még nincs saját vizipipám, egyszer nyáron próbáltam, nagyon tetszett, úgyhogy gondoltam, veszek egyet énis. Szerdára tervezem a vételt.
Kérdésem az lenne, hogy van-e itt olyan, aki tudja, hogy Tatabányán hol lehet venni vizipipához dohányt? Elõre is köszi

Jó pipázást mindenkinek! 😉

popzu
mi a bubis vizz??? amikor megvetem apipát csak bubis viz volt nálam és elején kicsit jön fel a jelegzetes szoda hát iz és aztán amikor átizzik akk full olyan mint a sima viz.....

Nekem van sok molasse,de nem jó,VAn csoki szõlõ medvecukor kappcucino vegyesgyyümi

most al wahaból A REDBULLOSAT szippangatom meg az idéõjelben a kakaóporosat

és vettem egy új pipát,130 cm-es
Divizio88
en szeretem a molasses-t ....vagyis valo igaz eddig csa epret
szivtam:p de az kiraly😄 eros illat mikor tomok es eros iz is!
Nekem be jott...Jah a molasses csokirol valakinek valami velemeny???

HIP-HOP ARAD

JAjaja pont ez van.de én most valamiért princ molasses-t vettem de anak no ize!Te mit használsz?
Apus
nekem van 90-es. van íze a dohánynak benne. rendesen füstöl neked? ha füst van, íznek is kell lenni. próbálj ki más dohányokat, soknak csak nyersen van illata, begyújtva meg semmi.

Csöcs!Nem lehet hogy az a baj hogy az én pipám nagyom mint a rátervezett dohány?Vagyis leérr a füst csak nincs ize!Lehetséges et?VAn valajkinek nagyobb pipája?60-90 cms?Azok milyet használnak?
Looooser
nem a brutális szénsavas víz kell bele hanem az enyén, amúy a normál ásványvizestõl semmi bajom nem szokott lenni... most vagy a n tüdõm és torkom a túl kemény, vagy tik vagytok puhányok....

amugy lehet hogy megégetted és az kapart, nem pedig a bubis viz... szvsz a szénsavas dolgok nemjok akkorse.

kommersz
ChuckyHUN
2009. márc. 22. 08:42 | privát | válasz erre | #5282
Bubis vizet... persze szétkúrja az agyad ahogy illik...
Széndioxid mérgezést lehet tõle kapni okoska

azert ertelmezesi gondok vannak😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"