Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
igen egyébként külföldrõl... a hookah-shisha.com-on néztem ki MYA pipát... nem olcsó mulatság mondjuk, de azért költök ennyit rá, annyian mondják, hogy MYA az istencsászár...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
amúgy rém egyszerû a válasz, melyik a fontosabb számodra?
egyébként honnan szereznéd be a pipát, külföldrõl?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
azóta hányingerem van ha csak rágondolok a pipára. hihetetlen szar élmény volt.
Ajh nem igaz, hogy Miskolcon nincs sehol vmi márkásabb dohány :/
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
valaki ismeri:-s??
velemeny??
tegnap vettem egyet,
de meg nem volt idom
ki probalni..😉
HIP-HOP ARAD
Nakhla Al-Waha egy árban volt:
kicsi: 1db 600, 3db asszem 1600;
nagy: 1db 1700, 3db 4600.
Asszem a Fakher 4000 volt, ezenkívül akcióban volt 3 féle kicsi nakhla (rózsa, jázmin, valami sötétzöld dobozos) 300Ft/db. Szenet nem néztem.
A mûanyag dobozos nagy Al-Waha 2000 volt.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
majd írd meg pls, milyen márka mennyi, hónapok óta nem vettem dohányt.
Ossianfan: lehet, hogy megérné bejönni Pestre párhavonta és bevásárolni. Jóval olcsóbb itt a cucc és a választék is nagyobb.
Urak, holnap megyek a Szultánba nagyvásárt csapok, a weblap szerint megint akcióban vannak a dohányok. Megnézem mi mennyi.
Komárom megyében élek, Tatabányán a plázában szoktam venni vizipipás cuccokat, kihasználják rendesen hogy a közelben sehol máshol nem lehet venni, rohadt drágák. 50g-os Hennawy dohány 750 Ft, nem is merem megkérdezni hogy mennyi akkor a 250g-os. 33mm-es szén 500 Ft, 40mm-es 800... Szerencse hogy csak ritkán pipázok, heti kb 1 alkalommal, különben a gatyám is rámenne.
amiket eddig próbáltam az a Nakhla eper, nekem nagyon bejött, meg vettem mellé Nakhla kókuszt is, ami magában egy idõ után már nem volt a legjobb, de keverve sztem biztos jó, pl. ananászal. 😄
leeht hogy csak nekünk nem tetszik, de szerintem ha olcsóbb dohányt veszek (mint általában) akkor nakhla.
csokimentát próbáljátok ki, ha szeretitek a mentolos, most abbol fogok venni 250g-t, epiiic 😊 (nakhla ez is)
Nem kell vkinek?
Cseresznyés és egy sárgadinnyés.
ezekszerint én csináltam szarul idáig a dolgokat 😄
\"Erről van szó!\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ha vki leszedte róla írja le, hogy mivel szedte le.
thx
másfél órát reszelgettem, illesztgettem hogy tökéletes legyen.
más: vettem megint egy új dohányt, bár annyira nem is új, kétalma nakhla. hennawy kétalmám volt eddig, így összehasonlítva 10x jobb a nakhla.