Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
Ott en is neztem, jonak is tunnek, csak engem visszarettentett a postakoltseg, valami 70 dolcsi korul lenne egy pipa+tarto + nammor cso. Erre, mivel EUn kivulrol jon a cucc, ramegy kb 1-3 szazalek vam, majd az immar 25 szazalekos AFA, ezt ne feledd! A vam bizonyos ertekhatar alatt nincs (talan 200 euro alatt), de az afa mindenkepp megy a szallitasi koltseggel egyutt szamolt(!!!!!) arra. Nagy ervagas sajnos, en par poloval nemreg szivtam egy sort...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mcdrusza
hallgass a szívedre 😄
Hixer
hmm hát ugye húz a szívem a pipa felé ugye azért írtam ide és nem a Milyen gépet vegyek MOST? topikba 😄... mindkettõ jó lenne és egyik sem élet/halál kérdés, pont csak egyre van pénzem és a majd sikeres vizsgákra adnám magamnak "ajándékba"

igen egyébként külföldrõl... a hookah-shisha.com-on néztem ki MYA pipát... nem olcsó mulatság mondjuk, de azért költök ennyit rá, annyian mondják, hogy MYA az istencsászár...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Lacee
ebben a topicban szerintem borítékolható a végeredmény 😊

amúgy rém egyszerû a válasz, melyik a fontosabb számodra?
egyébként honnan szereznéd be a pipát, külföldrõl?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hixer
Na mit javasoltok, vegyek egy új szuperkafa MYA pipát a régi ügye-fogyott helyett, profi csövekkel (Razan-szintû), profi kerámiával(Vortex, Phunnel), Al Fakher dohányt, vagy újítsam fel a gépemet, kb. ugyanennyibõl? Csak egyet lehet választani.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

ja, miskolcon én is csak háromfélét láttam még :c hennawy, waha meg nakhla közül eddig a waha volt a legjobb. de a kapucsinós hennawy óta nem pipáztam, ez volt kb 3 hete?
azóta hányingerem van ha csak rágondolok a pipára. hihetetlen szar élmény volt.
Lacee
prince molasses kábé hennawy szintû szerintem, csak ha nincs más...

Blekk Síp
Sry visszaolvastam, már látom, hogy a waha és a fakher is veri elvileg.
Ajh nem igaz, hogy Miskolcon nincs sehol vmi márkásabb dohány :/

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Prince Molasses (jól írom? 😄) dohányról mi a véleményetek?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

ocskoszilard
a szén 2-3 hete még úgy volt hogy a kicsi 400, a nagy 500 a 10-es csomagból

Divizio88
Al Masah ketalma-at
valaki ismeri:-s??
velemeny??
tegnap vettem egyet,
de meg nem volt idom
ki probalni..😉

HIP-HOP ARAD

Apus
Na urak, voltam a Szultánban.
Nakhla Al-Waha egy árban volt:
kicsi: 1db 600, 3db asszem 1600;
nagy: 1db 1700, 3db 4600.
Asszem a Fakher 4000 volt, ezenkívül akcióban volt 3 féle kicsi nakhla (rózsa, jázmin, valami sötétzöld dobozos) 300Ft/db. Szenet nem néztem.
A mûanyag dobozos nagy Al-Waha 2000 volt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

az meg am ási kami még sztem jobb 😊 aztán ennyit a hennawyról, a többi nem jó

OssianFan
Vettem Hennawy citromot is, szagra kb mint a szúnyogírtó, ízre meg hát.. nem sokat érezni a citromból.

a hennawy kóla sztem ebbõl a márkából a jók közé tartozik (mert a többi elég tré:S), persze nem egy sl fakher kóla, az mindent visz 😊

Apus
naja az is jobb alternatíva mint ilyen lehúzósoktol vásárolni.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

OssianFan
Hát, akkor már inkább jobban megérné neten rendelni, kb ugyanúgy jönnék ki. Vizipipa.eu-n most mindenkinek jár 500 Ft kedvezmény aki fel van iratkozva a hírlevélre, talán rendelek majd onnan.

mcdrusza
jaja felvilágosítást kérünk majd jelenlegi árokról.:]
honlapon miért nem írják ki? ....
Lacee
persze-persze, lassan már keverek minden arab nevet 😊
majd írd meg pls, milyen márka mennyi, hónapok óta nem vettem dohányt.

Apus
Mazag helyett nem Masah-t akartál írni? 😊
Ossianfan: lehet, hogy megérné bejönni Pestre párhavonta és bevásárolni. Jóval olcsóbb itt a cucc és a választék is nagyobb.
Urak, holnap megyek a Szultánba nagyvásárt csapok, a weblap szerint megint akcióban vannak a dohányok. Megnézem mi mennyi.

Lacee
AHG, al-fakher, al-mazag, persze ezzeknek az árában is meglátszik.

ocskoszilard
gondolom itt vannak már "öreg rókák" is, és tõlük kérdezném hogy márkára melyik dohány tartozik a jobb kategóriába?<#vigyor3>

OssianFan
Sajna csak Hennawyt tudok venni :S

Komárom megyében élek, Tatabányán a plázában szoktam venni vizipipás cuccokat, kihasználják rendesen hogy a közelben sehol máshol nem lehet venni, rohadt drágák. 50g-os Hennawy dohány 750 Ft, nem is merem megkérdezni hogy mennyi akkor a 250g-os. 33mm-es szén 500 Ft, 40mm-es 800... Szerencse hogy csak ritkán pipázok, heti kb 1 alkalommal, különben a gatyám is rámenne.

Apus
milyen márkájú dohánnyal toltad? van Al-waha, nakhla, hennawy kólám, kipróbálnám a hétvégén a mixet😊

Vaxi
az jó!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

OssianFan
Na most pippantottam egy marha jót. A tartályba bor+kóla kb fele-fele arányban, kólás dohánnyal. Jóféle, édeskés íze van, kicsit olyasmi mint a szõlõ.

mcdrusza
ananászos dohányt nem nagyon ajánlom, annyira nem jó az.:]
ocskoszilard
megosztom én is elsõ pipámmal a tapasztalataimat 😄
amiket eddig próbáltam az a Nakhla eper, nekem nagyon bejött, meg vettem mellé Nakhla kókuszt is, ami magában egy idõ után már nem volt a legjobb, de keverve sztem biztos jó, pl. ananászal. 😄

Apus
csokismenta tényleg rohadtjó, bár magában szerintem sok. fél óra után már nagyon Halls cukor feeling😊

ja, abból vettem az elsõ 250g-s csomagom, nem fogyott el, ált elég sok belõle vagy fél évig, aztán odaadtam valakinek. semmi jellegzetes iz.

igen, eléggé más lett a tapasztalatom. banánt toltunk de szerintem nakhlából jobb, más tipusut még nem szívtam. a füstje az kegyetlenül jó, az pozitivum benne. az íze szerintem gyenge és ne ma legjobb :\ de egynek elmegy. asszem ezt már irtam ,de az al waha eper sem jött be igazán, se az íze, sem a füstje nem a legjobb.
leeht hogy csak nekünk nem tetszik, de szerintem ha olcsóbb dohányt veszek (mint általában) akkor nakhla.

csokimentát próbáljátok ki, ha szeretitek a mentolos, most abbol fogok venni 250g-t, epiiic 😊 (nakhla ez is)

DeerHunter01
Ma szivtunk vegyigyümit hennawy-ba.
rakás szar. 😄

\"Erről van szó!\"

Apus
Al-Waha jóféle. Csak nagyon szottyos.

Lacee
al-waha szerintem az olcsóbb (nem fakher-szintû) dohányok közül a legjobb, nakhlát, prince molassest, hennawyt simán veri a legtöbb ízben. Neked más tapasztalataid vannak?

én is, banánosat, bár al wahától nem tul sokat várok...

DeerHunter01
majd teszteljük az al waha dohányomat ami sárgabarckos 😊

\"Erről van szó!\"

szerintem azért probálj ki mást is belõle, én ilyenekt csak nakhlából szivtam, a sárgadinnyésbõl 1 tömés fogyott, a cseresznyés nem olyan rossz de semmi különös.

Pookie
Elfelejtettem.
Kb. félévesek, 250g-sek.

Pookie
3-4 tömés után jöttem rá h szar a Hennawy, azóta is ott rohad a polcomon.
Nem kell vkinek?
Cseresznyés és egy sárgadinnyés.

hát még ha majd rájössz hogy az egy szar. najo csak akkor jössz rá ha már régóta pipázol

DeerHunter01
tegnap szivtunk haverral az õ vizipipájával,megcsinálta normálisan ,elég jól adta az izt a Hennawy kétalmás dohány 😄
ezekszerint én csináltam szarul idáig a dolgokat 😄

\"Erről van szó!\"

Pookie
Azzal akartam én is de akkor nem költök rá.
Fbn Lx: az legyen az én dolgom!

Apus
szerintem valami vízbázisú üvegfesték lehet, az ilyen mûanyagszerû ha megköt. dunsztom sincs mivel lehetne leszedni.

HiPPoNaX
Jo neked, ismeros meg kromofaggal is probalta leszedni, de nem akart elvalni az uvegtol az a franya minta 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Apus
nekem volt egy pipám, arról simán lekopott a fehér festék😊

Lacee
ha nem tudod leszedni, és tényleg nem tudsz a mintával együttélni, akkor szerintem fesd át valamilyen festékkel az üveget.

minek akarná valaki is elszedni? fel nem bírom fogni.
Pookie
Hi, több mint fél éve van pipám és unom már a festést a tartályon, nem tudjátok h mivel lehetne leszedni róla a színes festéket, próbáltam hígítót de csak az arany festést szedte le. Ilyenem van, a virágokat akarom leszedni róla.
ha vki leszedte róla írja le, hogy mivel szedte le.
thx

mcdrusza
most csináltam egy újat, nagyobbat, mûanyag dobozból de ugyanazok a gondok.
másfél órát reszelgettem, illesztgettem hogy tökéletes legyen.
más: vettem megint egy új dohányt, bár annyira nem is új, kétalma nakhla. hennawy kétalmám volt eddig, így összehasonlítva 10x jobb a nakhla.
igen, a bugyborékolás/habzás fellép, meg is kell történnie, végülis ez a lényege 😄 én már nem használom, mert pont arra volt panasz, h mért nem bugyog hangosan 😊