Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
A kipárolágs nagyon csekély, mindössze 5-10%, ami még a levegõvel is keveredik.. pl sztem attol se rúgsz be, ha egy liter vodkát szagolgatsz..😛
A másik: a zsíros étel azért késlelteti az alkohol felszívódását, mert az alkohol oldja a zsírt, így egy olyan oldat keletkezik, amely nem képes a gyomor, és a bél nyálkahártyáján közvetlenül felszívódni, a szervezetnek ki kell iktatni a zsírt valamelyest.. meg mivel ugye így egy "oldatod" van
Nah de hogy a pipázásrol is legyen szó..:mi piával még nem próbáltuk a pipába, majd lassan kikéne, bár kétségeim vannak, mert elég vegyesek a visszajelzések, meg 1800ftot sajnálok kidobni ha nem nagyon "mûködne.."
További szép napot nektek<#wave>#wave>
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Szóval ha a pipázáskor belélegzed, igenis be fogsz rúgni tõle, max nagyon más érzés, mintha innál... Ízlés dolga, én például nem szeretem töménnyel, megfájdul tõle a fejem.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
szívni nemlehetett annyira, hiába töltöttem kevesebbet.
pedig egész jó íze lett volna.
ma vaníliát kevertük kávéval, nemrossz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Próbáltam gyári széntartó konzollal, valamint csináltam sajátokat is, de egyik sem tudta azt az élményt produkálni, mint az alu. Enyhe mellékíz (talán a nagy lyukak miatt), valamint kisebb füst, hosszabb beindítási idõ jellemzi õket.
De persze ha jobban szereted a konzolt, akkor használd azt, nincs erre semmilyen elõírás.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
legalább ezt is tudom már 😄
na ON:
érdekes hogy mi széntartó konzollal pipáztunk és nem égett meg a dohány,jobb volt az iz mint aluval.
vagy csak mi basztuk el az alufóliás módszert?
\"Erről van szó!\"
Egy idõ után kiszárad vagy vmi? (persze nem napon tárolom) 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
mama2 még sehol sem volt.
mellesleg ha konkrétak akarunk lenni, a sneci csalit jelent, horgászatban. a sneciek meg olyan, mint a geciek.
Am mi a fenét jelent az hogy sneciek??
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Van 8db bontatlan 50g-os Nakhla dohányom eladó.
4db vegyes gyümölcs, 2db narancs, 1db cherry és 1db õszibarack. Ár: 500ft/db
Ha érdekel írj bátran: [email protected]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ne tegyél ilyeneket a tartályba, tehát olyanokat aminek nagyon erõs íze van, kivéve akkor, ha több tartályod van, és ezt csak ilyen dohányra használod.
a forró dolgokat pedig felejtsd el, a folyadéknak direkt a hûtés a célja.
de a jeges tej mehet 😉
most tömtem sima vízzel 2perce egy kávésat.:[ vagy forró tej tartályba?😄
vagy nem annyira mintha meginnád.
kipróbáltuk hétvégén a Nakhla Earl Grey Tea-t, kurvafinom. mindenkinek ajánlom.
Csak azért kérdezem, mert ha nem jók együtt, akkor feleslegesen nem bontom meg egyelõre a cserit. (:
Amugy a csokis nagyon bejön nekem. Igaz kb 5-10 percig elég erõs a menta íz, de aztán egyre jobb.
A Redbullról nem tudok nyilatkozni, mert a menta után tömtem ami háááát... HIBA volt. 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ismerõs azt mondta h szívott már cappuccino-t, és hogy az mekkora szar.:S
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.