Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
általános téveszme, ahogy minden kutya harap, minden városi bunkó, minden négernek nagy a cerkája😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

AleXXXXX
én még azt is sajnálom..😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

mcdrusza
én boroskólát próbáltam eddig csak tartályba, hát.. nem mondanám hogy megéreztem. max tablettásat tegyetek amit nem sajnáltok.:]
fook
miért hiszi mindenki azt hogy a vizipipából drogot szívnak ?😞

Mi már próbáltuk házipálinkával és hát azért elég jól beadta.4 töltést szívtunk el 2dl pálinkával utána már jók voltunk.

AleXXXXX
õõm ne haragudj hogy itt beleszólok, de sztem ez nem egészen így van😊

A kipárolágs nagyon csekély, mindössze 5-10%, ami még a levegõvel is keveredik.. pl sztem attol se rúgsz be, ha egy liter vodkát szagolgatsz..😛

A másik: a zsíros étel azért késlelteti az alkohol felszívódását, mert az alkohol oldja a zsírt, így egy olyan oldat keletkezik, amely nem képes a gyomor, és a bél nyálkahártyáján közvetlenül felszívódni, a szervezetnek ki kell iktatni a zsírt valamelyest.. meg mivel ugye így egy "oldatod" van , így eleve lassúbb a felszívódás.

Nah de hogy a pipázásrol is legyen szó..:mi piával még nem próbáltuk a pipába, majd lassan kikéne, bár kétségeim vannak, mert elég vegyesek a visszajelzések, meg 1800ftot sajnálok kidobni ha nem nagyon "mûködne.."

További szép napot nektek<#wave>

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Lacee
arról nem is beszélve, hogy a sima berúgás egy jelentõs része is a gyomor felõl kipárolgó alkoholgõz (piaszagú lehellet, másnéven 😊) belélegzése miatt alakul ki, már azelõtt hogy az emésztõrendszeren a vérbe kerülhetne. (nem tartozik ide, de pl ezért késlelteti a szesz hatását a zsíros/olajos étel, mivel az kisebb fajsúlya miatt a felszínen úszik a gyomorban, és szigetel)
Szóval ha a pipázáskor belélegzed, igenis be fogsz rúgni tõle, max nagyon más érzés, mintha innál... Ízlés dolga, én például nem szeretem töménnyel, megfájdul tõle a fejem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

vegicsek
Ehh, nem tudom mit csináltatok, de érezni az alkoholos melegséget a felsõ légutakban szerintem nem lehet placebozni 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

elõször mi is azt hittük hogy hú de jó vodkával, de aztán rájöttünk hogy semmi különbség, csak kapar egy kicsit ha sokat töltesz. placebo az egész.

vegicsek
Hétvégén összeülünk, szerintem meglepem a társaságot, és valami olcsó vodkát töltök a tartályba. 😊 Legutóbb nagyon nagy sikere volt, csak ajánlani tudom aki még nem próbálta.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

mcdrusza
múltkor a kávés dohányhoz tejet öntöttem tartájba, de ismét csak habzott mint a rohadtélet.
szívni nemlehetett annyira, hiába töltöttem kevesebbet.
pedig egész jó íze lett volna.
ma vaníliát kevertük kávéval, nemrossz.
na most tömtem guavát yooooooooo de nem az a tartós amibõl vennék 250g-t. egynek elmegy. az earl grey tea viszont odabasz

mcdrusza
széntartó alá is kell alu és úgy jó, simán széntartóval jóhogy mellékíze van belepotyog a sok hamu.
Vaxi
persze, hogy nincs, de én mindenkinek a fóliát ajánlom, azzal teljesek az ízek =)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

vegicsek
Havernak valahogy kiszáradt, nem tudom hogy csinálta. Aztán vett patikában glicerint, újranedvesítette vele, és jobb lett mint új korában😊

edios
Aluval a legjobb az mind íz, mind a füst, ez szinte tény. Nem véletlenül használják a legtöbb helyen aluval.

Próbáltam gyári széntartó konzollal, valamint csináltam sajátokat is, de egyik sem tudta azt az élményt produkálni, mint az alu. Enyhe mellékíz (talán a nagy lyukak miatt), valamint kisebb füst, hosszabb beindítási idõ jellemzi õket.

De persze ha jobban szereted a konzolt, akkor használd azt, nincs erre semmilyen elõírás.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DeerHunter01
mindegy én úgy tudtam hogy mama2 találta,mert õ használta mindig 😄
legalább ezt is tudom már 😄
na ON:

érdekes hogy mi széntartó konzollal pipáztunk és nem égett meg a dohány,jobb volt az iz mint aluval.
vagy csak mi basztuk el az alufóliás módszert?

\"Erről van szó!\"

Blekk Síp
Felbontott dohány a dobozában meddig "õrzi meg a szavatosságát"?
Egy idõ után kiszárad vagy vmi? (persze nem napon tárolom) 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

mcdrusza
lehetne a szó vizipipáról inkább?<#zavart2>
Vaxi
mama2 még gondolat sem volt, amikor itt már ment a sneciek-ezés 😊

mama2? :ASDASd
mama2 még sehol sem volt.

mellesleg ha konkrétak akarunk lenni, a sneci csalit jelent, horgászatban. a sneciek meg olyan, mint a geciek.
vegicsek
privi ment😊

mcdrusza
vegicsek? bdrõl anno?😄
bocs off vége.
vegicsek
Ehh, szerintem ez már szakállas

fook
úristen ilyen is van ?😄 miért csak most vettem észre ?😞

mcdrusza
pf
DeerHunter01
sneciek= gecik, geci
még köcsög mama2 találta ezt ki

\"Erről van szó!\"

vatera.hu-n vannak fent vizipipa árusok nagy választékkal,olcsóbban mint más vizipipa boltok. Veszel ott 1 terméket elutalod neki a pénzt õ meg feladja postán.
Am mi a fenét jelent az hogy sneciek??
kopa1
Hello nemtudtok egy olyan webshopot ahol lehetne bankkártyával is fizetni? 😮

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Sziasztok!
Van 8db bontatlan 50g-os Nakhla dohányom eladó.
4db vegyes gyümölcs, 2db narancs, 1db cherry és 1db õszibarack. Ár: 500ft/db
Ha érdekel írj bátran: [email protected]
Vaxi
vegyél razan-t és megoldódik a problem =)

Lacee
hogyne lenne sok íze magában, nekem azért kellett új csövet csinálnom mert az eredetibõl azóta sem lehet kimosni a redbull-ízt - kellemetlen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szerintem nem durva a kávé/cappucino tejjel mi is zoktuk és finom íze van.Ja még szerintem az epret is nagyon jó tejjel,és a barck baracklével is finom.mondjuk a gyümölcsös dohányok jók a hozzájuk tartozó gyümilével. Am. 45 centis pipából szoktuk és csak menta után marad az íze a kerámiában,de azt kimossuk.

mcdrusza
áá az tényleg durva lenne.:]
Vaxi
jaaaaaaa 😄 aszittem lefõtt kávét raktál bele kb. feketén 😄DD

mcdrusza
ilyen 3az1ben kávé port kevertem vízzel, több vízzel mint amennyivel kellene.:] tehát nemvolt annyira erõs.
Vaxi
én "félek" az ilyenektõl, kávét esetleg sok tejjel tennék bele, ha bort rakok bele, utána egész este ázik 😄

mcdrusza
miért ne? ha azért mert megmarad az íze a tartályba akkor nemkell félni, már több erõs ízû löttyöt tettem bele és jól el tudtam mindig mostni, nem érezni tartályban mellékízt.
Vaxi
a redbull-nak mezei pipában nem sok íze van, ez tény, de ha a tartályba pl energia italt teszel ( bolero vagy tesco-s, vízzel hígítva ) akkor megvan az eredménye. egyébként razannal vortex-szel és boleroval olyan íze van, hogy beszarás. 😊

Vaxi
NE!
ne tegyél ilyeneket a tartályba, tehát olyanokat aminek nagyon erõs íze van, kivéve akkor, ha több tartályod van, és ezt csak ilyen dohányra használod.
a forró dolgokat pedig felejtsd el, a folyadéknak direkt a hûtés a célja.
de a jeges tej mehet 😉

Vaxi
meg lehet érezni elég keményen 😊

mcdrusza
tyû most jutott eszembe mit kellett volna kávés dohányhoz tartályba. hát tejet!😄 áá. én meg kávéval próbáltam, azsem volt rosz, de sok volt a kávé íz, lehet tejel tejeskávé íze lett volna.
most tömtem sima vízzel 2perce egy kávésat.:[ vagy forró tej tartályba?😄
mcdrusza
egyébként ha tartályba pl bor van, akkor meglehet érezni alkoholt?😄
vagy nem annyira mintha meginnád.
mi meg salvia után próbáltu ka redbullt, hát annak sem sok ízét éreztük 😄

kipróbáltuk hétvégén a Nakhla Earl Grey Tea-t, kurvafinom. mindenkinek ajánlom.

Szerinntem jók keverve ilyen mentásbonbon ízû lesz én csak ajánlom neked.

Blekk Síp
Van Nakhla csokimentám meg cseresznyém, ezek jók keverve?
Csak azért kérdezem, mert ha nem jók együtt, akkor feleslegesen nem bontom meg egyelõre a cserit. (:
Amugy a csokis nagyon bejön nekem. Igaz kb 5-10 percig elég erõs a menta íz, de aztán egyre jobb.

A Redbullról nem tudok nyilatkozni, mert a menta után tömtem ami háááát... HIBA volt. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Szerintem nagyon jó a kávés és a cappucino-s dohány is.

mcdrusza
megvettem, illata fini, este kipróbáljuk.
ismerõs azt mondta h szívott már cappuccino-t, és hogy az mekkora szar.:S
Apus
nagyon szeretem, bár a nakhla cappuccino inkább kávé ízû😊 keverve a kettõ a legjobb😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

mcdrusza
kávés dohány jó-e? asszem Nakhlaban láttam.