Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcdrusza
van egy kis pénzem most dohányra, Al Fakher-bõl ajánlat?
redbullosat tervezem.
Szerintem az 5stars jobb, kivéve ha bort töltesz a tartályba és kólásat tömsz.

a kólás a jobb vagy az 5stars?

mcdrusza
mentát szinte mindennel jó keverni, én trópusi gyümölcs+mentát kedvelem nagyon.
AleXXXXX
Húú emberek!

Ma volt legjobb barátommal egy kis pipázós-beszélgetõs lazulásunk..
Háát: AHG szõlõ: rengeteg füst, nagyon karakteres, ízletes.. 8.5/10
Aztán egy mix: Al-Waha menta+Nakhla citrom: Frissítõ, eszméletlen jó.. 9.5/10

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

mcdrusza
AC tábor:]
te mibõl gondolod hogy használt cuccokat küldenek? szerintem hülyeség, sosem volt semmilyen problémám pedig nem egyszer rendeltem tõlük.

Használt cuccokat küldenek ki, inkább vizipipa.net (olcsóbb)

jövõhéten megyek B.Almádiba, azért kérdeztem 😊)
vizipipavasarlas.hu mennyire lehúzás?

Lacee
miért, eddig valamibõl azt gondoltad hogy ugyanott lakunk? 😄
(Én egyébként B.almádiban, csak a fõvárosban tanulok)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jaaa. hát ennyire nem érint a vízipipa 😊 hogy felmenjek pestre.. majd szerzek máshonnan 😛

fook
mcdrusza
http://www.sultancenter.hu/
Sultan? valami helyi bolt?

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mcdrusza
nem az a baj hogy nehezen szívod hanem hogy feljön a tej és habzik.
ettõl nemlehet szívni.
hol?<#finom>

nem lehet hogy a dohányt nyomtad nagyon bele a tölcsérbe, és eldugulta ka lyukak? attól nehéz szívni, ne mattól hogy meddig va na folyadék... najó attól is, de ha csak kicsit lógott bele akkor tuti ne mazért

fook
nekünk is ugyanez volt ...

mcdrusza
hogy a csába tudjátok szívni ha tejet tesztek tartályba?
régen emlékszem mikor elõször szívtam talán kicsit habzott.
nemrégiben újra csináltam és nemlehetett szívni.
nem a mértékel van baj, hiába tettem bele épphogy beleért a csõ a tejbe de azis feljött..
mcdrusza
lehet, viszont azt jó ha tudod hogy talán a legnagyobb füstöt termelõ dohány.
nekünk is sokszor "kaparta", mikor beszívtam azt hittem széníze lesz, erre erõteljes tea ízt éreztem. szívni kell és tûrni kicsit a kaparást, majd gyorsan hozzászoksz és jó erõs íze lesz./véleményem/
Lacee
nem kell aggódnod, mikor én rákaptam a pipázásra, volt hogy napi többször is elfüstöltünk a barátokkal egyet (esti összeröff alkalmával akár 3-4-5 is), ez tartott majdnem egy évig. utána fél év szünet, nem is kívántam, szerintem besokalltam... azóta heti 1-2 maximum, de pl már másfél hónapja semmi, és most kezdtem flashelni, hogy de jó lenne tömni egyet.
vettem is fakher kétalmát és narancsot, nakhla earl greyt és masah fahéjasat, vizsgaidõszak végén szépen végigpróbálom majd 😊

eddig a teásat próbáltam, de az nekem nagyon nagy csalódás volt: itt sokan dicsértétek, és lehet hogy az az egy doboz, amit vettem, rossz volt, de én tömény citromos légfrissítõ-illatot éreztem belõle, nagyon minimális tea-utóízzel. De hogy az a citromos-vegyszeres íz a torkomban milyen érzés volt, huh... nem is szívtam végig, 10 perc után feladtam. Lehet hogy megéghetett?

mcdrusza
Nakhla Earl Grey Tea-t ajánlom, mi nagyon szeretjük, talán ez a legjobb amit szívtunk idáig, gyorsan el is fogyott anno.
menta, csokismenta, kétalma, banán amit még ajánlok.
cseresznyésnek wcspré íze van, legalábbis testvérem szerint.:]
ma citromot és narancsot kevertem, jó volt.
sabodave
( meg reggel 5:45tõl dolgozok, szal most sztem megyek feküdni csoki!)

sabodave
ááá nem majd szerdán...addig pihi van a tüdõmnek, meg mondjuk nálam ennek rituáléja van nem csak összedobom😊 mire én megtömök 1 pipát addig más meg töm kettõt is...én az ízért mindent megteszek😊

fook
hát akkor gyújts be egy pipát 😄

sabodave
jaja mondjuk helyzet függõ is...de ha már a pipázásnak hódolunk adjuk meg a módját...😊
(basszus sztem függõ lettem, mert már úgy kívánom sokszor, hogy megõrülök...péntek óta elszívtam 4pipát, ma nem szívtam, és már azt érzem, hogy kéne tömni egyet😄, mondjuk elmúlt héten kb napi 1et szívtam, kivéve egy napon amikor tüdõszûrésre mentem😄)

fook
sima szén télleg jobb 😊 itthonra 😊

sabodave
Én Ediossal csaptam egy kis pipapartit hétvégén, elég jó volt, kiváló dohányok, és coco brico(egyenesen jordániából)--> maximum íz volt (sztem jobb a sima szénnel, mint az öngyulladóval, illetve már van kellõ pipatömési tudományom is hozzá😊)

sabodave
Nakhla: Õszibarack, kétalma, eper, szõlõ

fook
uhh pénteken rohadt jó volt 😊 kinnt pipáztunk hajnalba , dumáltunk , piáztunk 😊

És hogy tömjem meg rendesen? Probáltam vagy 3féleképpen ,de mindig rosszul sikerült. Próbáltam alugolyókat, ilyen hengert és a konzolt (nah az egy kalap szar). Szal pár bevált ilyne módszert is írhatnátok. Köszi

Nakhla - Earl Grey Tea
Hennawy - Kóla
Al Waha - Banán
Nakhla - Csokismenta

vegicsek
Dohányoknál nálam általában az a csalódás, hogy maga a dohány irtó erõs illatú, legszívesebben megenném, pipában pedig épphogy érezni. Ez alól eddig kivétel a citrom, mentol, fahéj, narancs, csokimenta, ezeket nem lehet elnyomni, egy szál dohány beízesít egy egész tömést 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Lacee
szia!

tuti recept sajnos nincs, mivel egyéni ízlés dolga, kinek mi a favorit. Szerintem a citrommal nem tudsz mellélõni (nakhla vagy al-waha), kétalma sem rossz, bár szerintem hamar megunható. Cseresznyés is finom, ebbõl csak al-wahát ismerem, nekem bejött. Az epres szerintem hányás, de majd a többiek kijavítanak. Viszont ha nem nagy a különbség, és belefér a keretbe, akkor a helyedben a hennawy márkát kerülném, elég ótvarok a dohányai.

Sziasztok!

Azt szeretném kérni a tapasztaltabb pipásoktól hogy a finom dohányokat írják már le nekem. Nakhla , al-waha és henna. Ezek a márkák árban számomra megfizethetõ, viszont nem akarom megrendelni mindegyikbõl mindegyiket mert rengeteg pénz. Emiatt szeretném megkérdezni hogy a következõ ízekben melyik márka a jobb : kétalma, cherry, citrom, eper. Vagy vannak jobb ízek is? A legfinomabbakat szeretném megvenni de nincs pénzem af-re.

Köszönöm 😄

fook
kérd ki GlS-el 😊 vagy valami futárszolgálattal 😊 az biztos hogy odaadja 😊

gallardo
van hozzá valamilyen nyomtatvány is amire lehet rá van írva hogy csak 18 év feletti személy veheti át. de köszi majd ennek még utána nézek.

fook
mivel be lesz csomagolva, nem tudják mi az , ezért igen 😊

gallardo
üdv! netrõl szeretnék dohány-t rendelni de nem vagyok még 18. a postán átadják nekem?

Lacee
két éve nyáron a Sultanban vettem. Azóta elképzelhetõ hogy feljebb ment az ára, de nem sokkal, egyszerû sötétkék festett cuccról van szó.

mcdrusza
hol vetted ilyen olcsón?
mondjuk itt nálunk nem csodálom hogy 6k volt.(nemén vettem)
rohadt sokat keresnek itt minden vps dolgon.
Lacee
gondolom el lehet, bár én 4500ért vettem újonnan a 47es pipámat.

Használt jó állapotú 47es pipát úgy kb 4000é el lehet valahol adni? ( vaterát kerülném, mert van ott annyi pipa mint az oroszok..)
inkább úgy mondanám hogy bizonyos boltokban.

vegicsek
Bizonyos dohányokon már van zárjegy

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Vaxi
elõfordulhat.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Apus
Figyeljétek csak meg, rákerül a zárjegy a dohányokra és megduplázódik az ára, mindjárt rohadt egészséges lesz, be is fejezõdik ez a boszorkányüldözés.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Vaxi
ahogy drognak számít a cigaretta, a kávé és az erõs tea is (!!!!)
csak a mélyen tisztelt média belénk verte, hogy ha drog, akkor fû, heroin stb.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Lacee
negatív sztereotípia: filmekben, könyvekben régen csak úgy jelent meg, hogy ópiumot, hasist szívtak belõle, az eszébe sem jut sajnos sokaknak, hogy ennek van más felhasználási módja is. Ezért hülyeség az ilyen sémákban gondolkodás, megbélyegez egy csomó embert. Pl "köcsög diszkósok, igénytelen metálosok, gerinctelen ügyvédek, lopós cigányok, balfék mérnökök" és még lehetne sorolni akármeddig.
No meg az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a dohány is drog 😊 persze akik szerint drogot szívsz, azok általában nem így értik...