Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma volt legjobb barátommal egy kis pipázós-beszélgetõs lazulásunk..
Háát: AHG szõlõ: rengeteg füst, nagyon karakteres, ízletes.. 8.5/10
Aztán egy mix: Al-Waha menta+Nakhla citrom: Frissítõ, eszméletlen jó.. 9.5/10
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
vizipipavasarlas.hu mennyire lehúzás?
(Én egyébként B.almádiban, csak a fõvárosban tanulok)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
régen emlékszem mikor elõször szívtam talán kicsit habzott.
nemrégiben újra csináltam és nemlehetett szívni.
nem a mértékel van baj, hiába tettem bele épphogy beleért a csõ a tejbe de azis feljött..
nekünk is sokszor "kaparta", mikor beszívtam azt hittem széníze lesz, erre erõteljes tea ízt éreztem. szívni kell és tûrni kicsit a kaparást, majd gyorsan hozzászoksz és jó erõs íze lesz./véleményem/
vettem is fakher kétalmát és narancsot, nakhla earl greyt és masah fahéjasat, vizsgaidõszak végén szépen végigpróbálom majd 😊
eddig a teásat próbáltam, de az nekem nagyon nagy csalódás volt: itt sokan dicsértétek, és lehet hogy az az egy doboz, amit vettem, rossz volt, de én tömény citromos légfrissítõ-illatot éreztem belõle, nagyon minimális tea-utóízzel. De hogy az a citromos-vegyszeres íz a torkomban milyen érzés volt, huh... nem is szívtam végig, 10 perc után feladtam. Lehet hogy megéghetett?
menta, csokismenta, kétalma, banán amit még ajánlok.
cseresznyésnek wcspré íze van, legalábbis testvérem szerint.:]
ma citromot és narancsot kevertem, jó volt.
(basszus sztem függõ lettem, mert már úgy kívánom sokszor, hogy megõrülök...péntek óta elszívtam 4pipát, ma nem szívtam, és már azt érzem, hogy kéne tömni egyet😄, mondjuk elmúlt héten kb napi 1et szívtam, kivéve egy napon amikor tüdõszûrésre mentem😄)
Hennawy - Kóla
Al Waha - Banán
Nakhla - Csokismenta
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
tuti recept sajnos nincs, mivel egyéni ízlés dolga, kinek mi a favorit. Szerintem a citrommal nem tudsz mellélõni (nakhla vagy al-waha), kétalma sem rossz, bár szerintem hamar megunható. Cseresznyés is finom, ebbõl csak al-wahát ismerem, nekem bejött. Az epres szerintem hányás, de majd a többiek kijavítanak. Viszont ha nem nagy a különbség, és belefér a keretbe, akkor a helyedben a hennawy márkát kerülném, elég ótvarok a dohányai.
Azt szeretném kérni a tapasztaltabb pipásoktól hogy a finom dohányokat írják már le nekem. Nakhla , al-waha és henna. Ezek a márkák árban számomra megfizethetõ, viszont nem akarom megrendelni mindegyikbõl mindegyiket mert rengeteg pénz. Emiatt szeretném megkérdezni hogy a következõ ízekben melyik márka a jobb : kétalma, cherry, citrom, eper. Vagy vannak jobb ízek is? A legfinomabbakat szeretném megvenni de nincs pénzem af-re.
Köszönöm 😄
mondjuk itt nálunk nem csodálom hogy 6k volt.(nemén vettem)
rohadt sokat keresnek itt minden vps dolgon.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
csak a mélyen tisztelt média belénk verte, hogy ha drog, akkor fû, heroin stb.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
No meg az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a dohány is drog 😊 persze akik szerint drogot szívsz, azok általában nem így értik...