7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
vortex kerámiával lehet csak mécses módszert.
bubble gum milyen márkában? lehetséges lejárt vagy közelít lejárás idejéhez azért nincs íze.
pl. régebben masah citromnak erőteljes íze volt, kb 1-2hónapja vettem egy dobozzal de alig volt íze. dec. jár le, mint a legtöbb mostani masah.. várni kell a friss szállítmányokra. -
Narusco #6372 nekem is sokszor volt olyan hogy vagy 10 percig nem volt jó a füst és utána indult be....
de nemtom, én msotmár leszoktam a pipáról. ha van társaság és valaki megtömi akkor csapom én is, de egyedül itthonra már nem nagyon kívánom... pedig jó elfoglaltság volt egy évig, de elveszett a varázsa -
nah mire be fejeztem az elobbi eszrevetelemet meg jott a tejfust..:D
de iz semmi... -
nah hat meseljek...
Nekem vannak vizipipas elmenyeim, mint pl mikor Nakhla vaniliat szivtam es sokat hanytam utana.Akkor egy ideig abba is hagytam a pipazast...
:(Nem tudom lehet velem van a problema nem jol tomok, nem jok az izlelo bimboim....nem tudom...errol a bubble gum -rol annyit tudok mondani h kb annyi izt erzek amennyi illatot ereztem a lezart dobozon keresztul...
keves fust es mintha szilvapalinkat innek egesz le erzem a fust utjat ...hat nem tudom, lehet en tomtem rosszul :( -
Narusco #6369 nekem is ez volt a tapasztalatom a dinnyével. finom illat végig, de utána mintha eltűnt volna az íze. -
milyen az a mecses modszer?
-
Én előbb próbáltam ki a Masah görögdinnyét, hát nem is tudom. Amikor kibontottam, erőteljes dinnye illat csapott meg, aztán amikor elkezdtem tömni a dohányt a kerámiába, mintha dinnye-rum keveréke lett volna. Aztán az íze is hasonló dinnye-rum szerű volt. Nemtudom hogy alapból ilyen-e vagy csak azért ilyen mert decemberben lejárt, de én azért jobbat vártam. Következőnek mécses módszerrel tömök majd, eddig úgy jöttek ki legjobban az ízek, most csak simán 2 réteg aluval csináltam. -
szivokat* -
ok ugyis ma probalom ki..;)
ami erdekes ajandekba kaptam
4 darab szivavokat...;)))
nem sok de egy kis figyelmesseg,
meglepi a dobozban;)) -
majd mindenképp írd meg milyen volt, érdekelne -
ok kossz szepen
a faradtsagot;) -
Nemtudom, dohánymentes vízipipa"dohányt" még nem szívtam, nézz utána neten, hátha vki már szívott ilyet, és leírta a véleményét. Mindenesetre a dohánymentes cigi az szar. -
hat most olvasom NICOTINA 0%; TUTUN 0%
jaj en nem is figyeltem az azt jelenti hogy szar
vagy mi??:-s nem fogok erezni jo izeket??? -
Az dohánymentes, ugye?
Dohánymentesről jut eszembe, 1x vettem dohánymentes cigit, kb másfél szálat szívtam el és odaadtam osztálytársamnak... Mintha égne a gaz olyan szaga volt, ízéről ne is beszéljünk.. -
Sziasztok !
talaltam egy szamomra uj fajta odohanyt.
"Soex" markaju es abbol is egy doboz
"bubble gum" izut vettem...nah hat:-s
majd lessz valamilyen...ha valaki ismeri szoljon...
elore is koszi;) -
#6353 akkor félreolvastam énis, de kössz az infót
#6354 tényleg december a szavatossági ideje, de általában mindent lehet utánna is fogyasztani, a konzervek bírják még egy pár évig utánna is:D
és nem ajánlom h "másnapos" dohányt szívjál, próbáltam és valami kegyetlen volt... -
tudtok mondani (budán) egy jó helyet ahol lehet vizipipázni? multkor voltam siriusban, csak kicsit messze volt tőlem :D amugy nem rossz hely :) ötletek? köszii:) -
Úgy nagyon durván száraz lenne, ha jönne egyáltalán füst, az is kaparna. :F -
az úgy elég szar lesz.inkább tömj kisebbet,amennyi leég. -
Ja oks :D
Amúgy olvastam hogy al masah görödginnye simán kibír 2 öngyulladós 40mm-es szenet is. Azonban én az esetek 99%-ában egyedül szoktam pipázni, úgyhogy egymás után 2 szén sok lenne, szerintetek nem száradna ki ha úgy csinálnám hogy leég a szén, otthagyom a pipát meg mindent ahogy van, és másnap új szénnel folytatom? Csakmert pazarolni nem akarok :S -
gyerekek nem likőrös van ráírva, hanem licorice. ez édesgyökeret jelent, vagy medvecukrot:) -
Narusco #6352 ez így van, én is olyat vettem legutóbb sultan centerben. de nem hiszem hogy az a lejárat pont akkor fog bekövetkezni, 1-2 hónappal szte mszívni lehet tovább -
És mikor járnak le? Csak mert elég olcsón vettél ekkora mennyiséget, és ilyet akkor szoktak általában csinálni ha hamarosan lejár a szav. ideje. Énis a rendelésnél kértem egy 50g-os masah görögdinnyét, de decemberben lejár, és úgyhallottam hogy országszerte még azok a masah dohányok vannak, amik decemberig jók. -
ezt én se értettem hogy miért van likőrös dobozban... de nemlényeg, tényleg medvecukorra hasonlít
ezen kívül ma sikerül venni 5 250g-os Masah dohányt ( 2 red bull, citrom, vegyigyümi, kiwi-eper), 1 50-es masah fahéjat, 3 kisdobozos cocobricot 6800-ért a szultán centerben, ajándék 3 5db-os bioszénnel 6800ft-ért, ez remélem elég lesz egy ideig :D -
Na, tegnap ideért a csomag, most próbálom ki az Al waha - medvecukor dohányt, amit igazából nem értek hogy miért medvecukornak írnak a webshopok, mikor a dobozára likőr van írva, na mindegy.
Jó nedves, jó sok füstje van, ízre valójában picit talán gyengécske, de nemrossz. Biztos nem lesz kedvenc, de nem bántam meg hogy rendeltem belőle. -
én innen rendeltem 1-1,5 hónapja vízipipa webáruház -
Narusco #6347 juhúú köszi, kerestem egy ideje, vizipipa.eu shopból is levették már ahogy láttam :s -
itt van earl grey.
ossi,köszi! -
Hát nekem van egy régi 47 ventis pipám, annak a tartály szájának a belső átmérője 36 mm. Ha kell még vmi méret szólj ;) -
basszus!
összetört a kis pipám!
venni akarok vázát,de nem tudom,milyet kellene,mert minden webshopban más méret van megadva.
pipa olyan 47 centis volt.
a váza 22 magas,40mm a száj belső átmérője.
ez mennyire változik nagyobb testeknél?mert a shopban a 22-es vázáról azt írják,hogy 55-ös pipuhoz kell.a 18-as váza meg túl kicsinek tűnik...valaki gyorsan meg tudja nekem mérni,ha van otthon?nem szeretném,ha rendelnék egy 22-es vázát,de abba meg kicsi lenne a testem.
tehát az érdekelne,hogy milyen magas vázához milyen belső száj-átmérő tartozik.
remélem értitek.bocs,már kicsit mákos vagyok,aludni kellene... -
Narusco #6343 hol veszed az earl grey-t? sehol nem találok ... :S -
medvecukor nekem kicsit csalódás volt, de lehet én szúrtam el
a csomagot mikor kinyitottam, egyből megvágott a tömény medvecukor illata, de ahogy a zacskóját is kinyitottam, akkor már nem volt olyan erős, és az íze se volt annyira erős és intenzív ahogy azt írták mindenhol, viszont tényleg jó íze volt, azzal nem volt bajom :D
amúgy az összes többi nagyon jó, és nekem is lesz mostmár egy újabb bevásárlóutam, mivel most tömtem az utolsó Earl grey-emet... -
Na akkor örülök :) Ezek közül még csak waha barackot szívtam nyáron, akkoris volt egy kisebb rendelésem, leghamarabb a barack fogyott el, így egyértelmű hogy most 250grammot rendeltem belőle :D Tobbit még nem próbáltam, kávét meg citromot szívtam már más márkából, a többi minden tekintetben teljesen új lesz. -
jó lista, ebből mindegyik finom:) -
Na, tegnap leadtam a rendelést, holnapra már a következő dohányok nálam lesznek:
Al masah görögdinnye
Al waha medvecukor
Al waha őszibarack (250gramm)
Al waha kávé
Al sultan menta
Al sultan citrom
Nakhla szőlő
Jóideig elleszek ezekel a dohányokkal úgyhiszem :D Meg most direkt úgy válogattam őket össze, hogy jól lehessen őket keverni, pl citrom-menta, citrom-őszibarack, őszibarack-dinnye, őszibarack-citrom. -
Nagyon hasznos infok...;) -
ok kosz az faradtsagot...
karacosnyra ki probalom..
-
Gyorskérdés, hogy szolnokon merre felé lehetne nagy választékú pipadohány üzletet találni? -
én is sokáig kerestem az igazi ízeket,mostanra megtaláltam a nekem legjobbat.(azért nekem,mert mindenki különböző intenzitással érez ízeket,ez ízlelőbimbó dolga)
al masah kékszőlő,görögdinnye,red bull.ezek drágák,de nagyon intenzív az ízük.
prince kóla és banán is nagyon finom.
waha cseresznye,eper.
az a baj,nem otthonról írok,nem látom magam előtt,mik vannak,és fejből nehéz.
szerintem a lényeg-és mióta így csinálom,ég és föld a különbség,hogy minden íznek saját csöve legyen.már írtam itt is,hogy a fa porózus,hiába mosom ki a csövet,a fa részekbe beleivódik az íz,ami sokdik alkalom után már nagyon moslékolja az élményt.kétcsöves pipával mutattam haveroknak,hogy mi a különbség.a dinnyét szívtuk úgy,hogy egy slukk a csak dinnyés csőből,egy a mindenes csőből.durva,mennyire más.
lehet,hogy költséges(főleg nekem,van vagy 10 állandó íz),de csak egyszer kell megvenni.
a másik,folyamatosan inni valamit pipázás közben,hogy néha lemosd a nyelved.azután újra finom lesz,meglátod.
hosszú lett,de szerintem érdemes megfontolni. -
Én a legtöbb dohányommal meg vagyok elégedve. Mikor először pipáztam, nekemis aztmondták hogy olyan lesz az íze, mintha gyümölcsöt ennék. Finomnak finom volt, de valamilyen szinten csalódás volt, mert az közel sem volt olyan intenzív meg finom, de szerintem ez nem is várható el a dohánytól hogy teljes mértékben visszaadják az adott gyümölcs ízét.
Amúgy amit nyugodt szívvel ajánlok:
al waha őszibarack, al sultan eper, és nakhla trópusi vegyes gyümölcs. Nekem ez a 3 kedvencem :)