Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
Majd veszek én is, így hogy már a régi csõ 2 végét fel tudom használni hozzá. Addig amíg elkészül itt van az új csõ. (:
Úgy olvastam, hogy az Obi-ban lehet kapni.
Mi a pontos neve?
Vki írta, hogy vmi akvárium nemtommi, meg orvosi mûanyagot is olvastam.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Lacee
én vízzel csináltam mindig, és viszonylag gyakran cseréltem õket... de amióta van faszájos szilikoncsövem, a problémák megoldódtak, használja Ön is! 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Blekk Síp
Jah, a porszívós megoldás lesz. 😄
Köszi szépen a gyors válaszokat!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Apus
dugd a végét a porszívóra, szorítsd le körbe, hogy ne szívjon máshonnan csak a csõböl, és rajta😊 a farészeket érdemes elötte megcsapkodni kicsit, hogy a rátapadt sorja is kijöjjön.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Blekk Síp
Bár vizipipa.eu-n is tördelést, majd forró vizet ajánlanak, szval nemtudom. :F

Blekk Síp
No igen de azon kívül h jól kifújom, hogyan?
Vízzel ugye nem szabad, mert szétrohad belül. Az elõzõ csövemnek is ez lett a veszte.

Lacee
nem árt, igen. A szállítás alatt belemehetett egy csomó por, szennyezõdés ami annyira nem jó belélegezni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Blekk Síp
Ha vettem egy új csövet azt ki kell tisztítani?

edios
vizipipa.eu-n van egy rakat

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

skrimer
Tud valaki zenéket pipázáshoz?

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Blekk Síp
Töméssel nincs gond, havernál is van, hogy én csinálom és ott mindig jó...

Egyébként megnéztük, és neki nagyon nehéz leszedni a pipatestet a tartályról, nálam sokkal könnyebb, az ott lévõ gumitömítés nekem nem fogja annyira össze. Úgyhogy még azt is kicserélem, hátha. :F

OssianFan
Én úgy szoktam, hogy megtömöm a kerámiát, és mielõtt rátenném az alufóliát, megszívom, hogy nem-e nehéz szívni. Ha nehéz, akkor veszek vissza egy kis dohányt, ha nem nehéz, akkor meg hadd szóljon.

vegicsek
Rakd össze, tenyerelj a kerámiára, és fújj bele.Ha nem szelel sehol, akkor nem tudsz tömni 😛

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Blekk Síp
Van egy 80akárhány cm-es pipám (asszem 84) de úgy néz ki vennem kell egy eggyel kisebbet, mert alig van füstje. :|
Már vettem új kerámiát, gumitömítéseket és nincs javulás. Talán minimális...
Egyedül a csövet nem cseréltem még, lehet, hogy még azt is megpróbálom.

Pookie
Tömtem egyet, az illata és az íze is jó. És van jó sok füstje.
A monitort sem látom tõle 😄

Apus
nagyon ász, egyedi íz. kissé fanyar, baromi erõsen érezhetõ végig az íz. szagold meg elöbb a dobozt (simán érezni az illatát), hogy megfelel-e az ízlésvilágodnak.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Pookie
Velem is volt ilyen, de meggyógyultam 😄
Al-Waha Guava? Vélemények?

sadvagabond
rajtam meg rajtam a tömésnyûvõ manó,mert már két hete nem tudok egy jót tömni...nem tom,mi van...

Hello mindenkinek! Látom elég kihalt a fórum. Egyre jobb tapasztalataim vannak a prince molasses dohányokkal. Vettem görögdinnye,sárgadinnye és ananász ízû dohányokat.Mindegyik nagyon jó ízt adott fõleg azananász.És mégegy pozitívum hogy felénk még ez a legolcsóbb is.

Blekk Síp
Azt nem értem, miért va az, hogy a saját pipámtól nyáladzok haverétõl meg nem. D: Demindig. <#idiota>

Lacee
ez tök jó, és el lehetne adni mondjuk 1500-200 forintért, még így is bõven olcsóbb mint az eredeti, és mekkora haszno van rajta.. Kérdés, hogy mekkora lenne rá a kereslet. Bár néhányszáz darabot szerintem el lehetne pattintani...

sadvagabond
kell hozzá agyag,máz,zománc.maga az anyag kijönne olyan 300 Ft-ra darabja.az égetés vinné fel az árat,mert eleve kétszer kell,és az nem olcsó.de ha beteszel a kemencébe 200 darabot,akkor szerintem max 5-600 Ft-ból kijön egy darab,és tényleg bõséggel számoltam,nem hiszem,hogy lenne ennyi.
most biztos jó ötletet dobtam ki a kezembõl,de szerencsére van még...

Lacee
hát mûhelyem az nekem sincs... 😊
egyébként kb mennyibe kerülne, alapanyaggal, mindennel?

sadvagabond
én fazekas-keramikus vagyok,ha valaki ad egy mûhelyt,én csinálok párat.kb 10 perces munka darabja.
durván könnyû lenne,meg gondoltam is ilyesmire,csak nincs hol.meg nincs pénzmag.

Vaxi
szevasz syska!
frici elkészült vele?
ígérte, hogy szól ha kész, azóta sem szólt 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

fook
milyen olcsón ?😊

rtomo
Érdekel valakit vortex kerámia olcsón? <#smile>

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

6500-7000 ft-ért megválnék tõle, mert sztem nekem lesz.
sadvagabond
sokkal jobb minipipákat kapni itthon is.kár kiadni rá.

Lacee
nem tûnik rossznak, csak mire ideérne már elég drágán jönnénk ki szerintem... kb 8 ezer forint plusz szállítás + EUn belüli vám/ÁFA :S

Kéne vkinek egy ien pipa?
http://www.hookah-shisha.com/p-2330-mini-mya-clearance-hookah.html
OssianFan
Hát jah :S Amikor elkezdtem pipázni, nem ismertem még a márkákat, 750ftért vettem 50g hennawyt (zárjegyes). Közelemben csak ilyet lehet kapni, meg néhány PM-et, esetleg al wahát, úgyhogy inkább netrõl rendelek, és még olcsóbban is jövök ki + jobb dohányokat kapok kevesebb pénzért.

én is így tudom. de szultáncenterben mi most már olyan dohányokat vettünk, ami még 2009-ben elvileg lejár, tehát már nem sok lehet nekik tartalékon, az pedig nem jó. a zárjegyes dohány sokkal többe kerül.

OssianFan
Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom hogy zárjegy nélküli vízipipadohányt sem lehet már behozni, emiatt pár év múlva már csak zárjegyes dohányokat lehet kapni, amiket most veszünk dohányokat, azok a megmaradt készletek amiket kiárusíthatnak az eladók. Vmi ilyesmit olvastam a vízipipa blogon.

Kb 700g dohányt kapnék, 50g a megengedett behozatal Postával.
de szerintem csak ha zárjegyes

OssianFan
Ha kevesebb a dohány mint 200g, akkor sztem tökmind1 ha megnézi, mivel 200g-ot be lehet hozni az EU-ba vámmentesen.

Rendelnék Amcsiból razan csöveket.. És kapnék most mellé ingyen dohányt.
A vámolási papírra az eladó csak azt írná h : csövek.
Szerintetek nem fogják megcsekkolni a csomagot?
OssianFan
Köszi, bár (egyelõre) biztos nem fogok venni, sztem gyertyával olcsóbb, meg nekem megfelel ez most 😊 Majd késõbb talán áttérek vmi másra, most büszke vagyok arra hogy kitaláltam ezt 😄 (azóta olvastam hogy mások is vannak akik így csinálják).

nem találtam képet ,de lehet venni hordozható gázgyújtót, akkora tartája van mint pl egy féltégla, és tényleg faszán be lehet gyújtani a cocobricot. mi mindig azt hordozzuk, gáztûzhelyt sosem használunk. megéri venni, leközelebb csinálok róla képet.

mcdrusza
mivel én is ketté szoktam szedni az 1kilós bricot mert elég "nagy" (kis területet foglal, de magas), ezért szerintem nem érdemes 3kilósat venni, ha az még nagyobb. de nemtudom nincs tapasztalatom, ez csak elmélet.
OssianFan
Amúgy szerintetek melyik éri meg jobban? 1kg cocobrico szén (72db) 1550 ftért, vagy 3kg cocobrico (108db) 4550ftért? A 3kg-os verzióban úgytudom nagyobbak a szénkockák, abból a fajtából elég 1db szénkocka egy normál méretû kerámiára?

OssianFan
Még annakidején amikor megrendeltem a pipámat, kaptam 1db cocobricot, mint ajándék termékminta. Gáztûzhelyem nincs, úgyhogy nem is próbálkoztam a begyújtással, azonban ma rájöttem hogy lehet könnyedén begyújtani, csak 1 kis fantázia kellett. Csipesszel gyertya felett tartottam jó 10-15 percig, és nagyjából átizzott, ezután 1 kis fújkálással már átizzott teljesen. Majd egy kis tartókonzol félét összebarkácsolok sztem, és akkor tartani sem kell. Sztem áttérek a cocobricora, sokkal jobb volt így a pipa, mellesleg hányingerem sem volt így a pipázás elején, öngyulladóssal meg sokszor elõfordul hogy az elején hányingerem van.

vegicsek
Én is kaptam hasonló színvonalút, még a #6089-ra 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

én is kaptam ám privátot...

Feladó: puszedlih
Elküldve: 2009. 08. 19. 11:30
Tárgy: ...
képzeld onnan veszem, h megnéztem 😄😄 nagyon nehéz dolog volt 😄

és kurvára nem vagy jófej 😄😄

fogalmam sincs, hogy mit nézett meg és mi volt nehéz, meg hogy mért nem vagyok jófej, de hogy kurvára nem vágom hogy mért nekem írta ezt, az is biztos 😄
mcdrusza
én rezsón szoktam begyujtani, jóval egyszerûbb és jobb megoldás számomra.
Lacee
olyat láttam az egyik boltban, hogy a szimpla kimenetet elosztotta ketté, (tehát egy T alakú elosztó), többfelé nem hiszem, hogy lenne. persze ha az elsõ T betûhöz hozzáillesztesz még egyet, az már rötön három ág 😊
kérdés, hogy meg lehet-e csinálni úgy, hogy élvezhetõ is maradjon.

Lehet, a kis szelepre lehet venni egy átalakítót.
vmi ilyesmi: http://www.hookah-shisha.com/store/pc/viewCat_h.asp?idCategory=487
Blekk Síp
Sztem nem lehet, mert akkor az egész testet cserélni kellene.

Blekk Síp
Igen, más megoldás nincs. Az eddigi 5 perc helyett 10 percig kell a tûzhelyen hagyni. :F