Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg h jobb mint a cigi 😊
1. nem annyira egészségtelen xD
2. van íze 😊
Attól még nincs a téma kellõképpen kikutatva: az, hogy létezik kb 2-2 tanulmány (vagyis kb olyan konklúziókkal, hogy károsfujj és veszélytelen), még egyáltalán nem válaszoltuk meg az olyan kérdéseket, amikre a cigaretta esetében már tudjuk a választ (mennyire mérgezõ, mennyi kátrány/nikotin/szénmonoxid/akármi jut be a szervezetbe).
Oké hogy sokkal jobb, hogy a cigi pár centis útjához képest a pipával megtesz vagy 2 métert a füst, ezáltal lehûl és sokminden lerakódik a füstbõl a csõben meg a vízben, de azt nem tudjuk pontosan hogy mit is okoz egy egész órányi masszív füstölés, a nikotinon kívül fõleg CO és CO2 szempontból.
Én azt tudom, hogy az esetleges negatív hatásoktól függetlenül kellemes érzés, nomrális keretek között élvezve szerintem ez egy jó kompromisszum 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kül Virág VPzik rajta xD
És én napi 2x pipulok max.
És csak mondom h teljesen másabb mint 1 cigi
lehet kiderül 15 év múlva, hogy akik vizipipáznak 100%-al gyakrabban kapnak agyvérzést, akkor meg bánja az ember, hogy azt hitte hegyi levegõ és napi 5-6x pipázott...
lehet kiderül, hogy megvéd a tüdõráktól és a vizipipázók körében 150%-al alacsonyabb a tüdõrák kialakulásának valószínûsége...
de mivel ezt nem tudni, jobb úgy bánni vele, mintha cigaretta lenne, vagy dohányzásféle és nem magmagyarázni magunknak bizonyíték nélkül miért is egészségesebb (nem neked szól ez konkrétan, hanem mindenkinek általában)
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
jahogy a gyerek pipázott? ki van írva a bannerbe, hogy káros úgyhogy htxbanplz😄
egyébként osztom a véleményed, ha nem is egészséges, de tényleg nem ANNYIRA káros.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
ez nagyon nem igaz...
A VP nem 600 fokon ég mint a cigi, hanem csak 200-300 fokon...
Nincs kátrány benne, se hamu...
A VPben a víz is leszûri a káros anyagokat, és lehûti 100-150 fokra a füstöt
csak mondom 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Aztán kivittem a szobámból a parfümöm és elmúlt a köhögés. <#gonosz1>#gonosz1>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
plusz:a múlt hét elég erõsre sikerült buli+pipa terén,minden napra jutott 1-2 tömés,most meg köhögök,mint egy rossz bagós.meg érzem,hogy a tüdõm le van pukkanva.szóval sokat nem használt.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ha otthon pipázol akkor sztem teljesen megéri.
tény,hogy dohányt csak a megszokott helyekrõl,ahol tudjuk,hogy jó minõségû,nem áll ott fél éve a hatvan fokban.
Tudok tömni, bõ füst és íz jön az összes többi dohányommal, ezzel viszont füst is alig van, íz meg lóf*sz. Szétszedem rendesen a dohányt, ma úgy tömtem hogy teljesen szétszedtem a dohányt a leveleire, és még így is alig volt füst. Nincs kiszáradva se, úgyhogy nem tudom mi lehet.
Valakinek tipp?
Itt az alkalom, a forum.vizipipafan közös rendelést szervez. Gyertek!
http://forum.vizipipafan.hu/viewtopic.php?f=116&t=709
eldöntöttem,hogy minden ízhez külön kerámiát és csövet használok.
és mûködik,újra a régi finom ízeket érzem.így mosni sem kell,és nem fog rozsdásodni.ha porzik,vagy valami,majd kifújom/szívom porszívóval.
Most AL-Masah fahéjt és guavát szívok azok is jó sztem.
jõvõhéten kipróbálok egy al-masah banánost, kiváncsi leszek. (banana split-et vettem már, az elég jó)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.