Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadvagabond
nem tudja valaki,miért olyan olcsó a sultancenter webshopja?az al masah 1500-ért van,ami barátok közt is nevetségesen olcsó...a szavatosságával lenne bibi?

Hixer
vagy tesco villanytúzhely 3440 Ft.- bedugod és ott a vaslapon melegíted, kicsit furán néz, ki... esztétikusabb megoldás aa szénizzító ami 10000-ért tudsz megvenni

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

OssianFan
Akkor 2 megoldás van: öngyulladós szén, vagy vegyél hozzá egy gázforrasztót is, azzal be tudod gyújtani (3-4000 ft körül olcsóbb helyeken lehet kapni, én 6600ért vettem palackal együtt)

Blekk Síp
Eh ez baj, mert ismerõsnek akartam venni pipát, de villanytûzhelyük van. :F

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Hixer
de nyomot hagy sajna, ha olyan fekete sima csillogós lapról beszélsz, a külön konnektorba dugható ócska villanytûzhely annak meg mind1

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Blekk Síp
Ja és még 1 kérdés, villany tûzhelyen be lehet gyújtani a kókusz szenet? Nem hagy nyomot vagy vmi?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Azt lehet tudni, hogy az új fémdobozos Al Masah dohányok mikor bukkannak fel? A mostaniak úgy tudom decemberben járnak le, remélem januárban már az új lesz.

gallardo
A Nakhla szõlõ íze nekem bejött, de a szaga nem.

OssianFan
Arabic coffee-t vettem. Nagyon nem jön be :S

Apus
basszus énmeg mindkettõt imádom :S al-waha az az arabic coffee változat? véletlenül nem a frappé vagy a cappuccinot vetted? azok tényleg büdösek😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

OssianFan
Ejj... elõbb gondoltam pipázok egyet, kipróbáltam az Al waha kávét. Már amikor kibontottam, akkor rámtört a hányinger a szagától. Aztán betömtem, elkezdtem szívni, füstje ugyan jó sok volt, de az íze... Kb mint a legsilányabb instant kávé. Pár szívás után inkább ki is szedtem és gondoltam akkor kipróbálok helyette mást. Nakhla szõlõt betömtem, annak meg mégrosszabb íze volt.. Fúj.

Ha esetleg van itt Komárom megyei, akkor olcsón odaadnám neki mindkettõt, vagy akár cserélnék is (ha megveszed 400 Ft/db, 1 tömés hiányzik mindkettõbõl)

OssianFan
Ha már a vortexnél tartunk, lenne 1 kérdésem: olvastam hogy aki még nem tömött vortexbe, az elsõ jópár tömése szar lesz, odaég, stb. Mire kell vortex esetén figyelni? Ha lesz vortexem, lehet veszek vmi alsókategóriás dohányt, pl hennawyt, azt nem sajnálom ha odaég a "tesztelés" során 😄

mcdrusza
hát homemade csõ olcsóbb és kb ugyanaz. én azt használok.
vortex jobban megéri jelen pillanatban.
OssianFan
Régen énis próbálkoztam alugyûrûvel, 1-2 alkalommal jó volt, de általában nekemis kevés volt úgy a füst.
Amúgy hamarosan szerintem énis beújítok egy vortexet, bár elõbb inkább nammor csövet szeretnék, az fontosabb most.

mcdrusza
hát lehet kisebb kerámiád van. na meg talán nagyobb hõt ad le öngyulladós szén, ez az én tapasztalatom. és úgy talán jó hozzá, de nekem még alugyûrûvel is sokkal kevesebb füst jön ha jól megtömöm akkor is.
én alapból nemhasználok hõtartósapkát, rendesen megtömöm kerámiát majdnem fullig, rá 4réteg alu, és félbetört cb a széleire.
OssianFan
Cocobricoval még nem próbáltam, csak öngyulladóssal. Amúgy ha több dohányt tömsz bele egy picit, akkor pont jó, van hogy hõtartó sapka sem kell. Nekem eddig így jött ki a legjobb, legtisztább, legintenzívebb íz, régen énis hülyeségnek tartottam, de megérte kipróbálni.

mcdrusza
hát szerintem rendes kerámiánál nem igazán jó ez a módszer, vortexnél máshogy van, viszont bejön a dolog.:]
simánál ahogy leírtad, elég furcsa, talán kisebb kerámiákhoz jó.
azért egy cb kettétörve érdekesen nézhet ki egy mécsesen.:] nem igazán fér rá. nameg azért szerintem túlságosan megemeli a szén és dohány közt lévõ távolságot és nemkap elég hõt.
OssianFan
Mécses módszert mért lehetne csak vortexnél alkalmazni? Láttam videót hogy vortexet hogy tömik mécses módszerrel, de hagyományos kerémiánál egészen máshogy néz ki a dolog, sejtem már hogy miért mondtad hogy csak vortexnél lehet 😊

Divizio88
Soex - bubble gum

HIP-HOP ARAD

OssianFan
mécses módszer:

kerámiába dohány (tehetsz többet is a szokásosnál, mivel elég nagy távolság lesz a dohány meg a szén közt, nem fog megégni), rá 1 vagy 2 réteg alufólia kilyuggatva, arra rá egy teamécses (természetesen viasz nélkül, és kicsit öngyújtóval kiégetve hogy az esetlegesen bentmaradt viasz ne rontsa el a tömést), a tetejére tegyél egy kis lyukat, nem kell nagy, kb fél cm vagy max 1 cm átmérõjû, erre 1 réteg alu (ezt a záró alu réteget természetesen ugyanott lyukasztod ki ahol a mécsest is), és erre rá a szén.

mcdrusza
vortex kerámiával lehet csak mécses módszert.
bubble gum milyen márkában? lehetséges lejárt vagy közelít lejárás idejéhez azért nincs íze.
pl. régebben masah citromnak erõteljes íze volt, kb 1-2hónapja vettem egy dobozzal de alig volt íze. dec. jár le, mint a legtöbb mostani masah.. várni kell a friss szállítmányokra.
nekem is sokszor volt olyan hogy vagy 10 percig nem volt jó a füst és utána indult be....

de nemtom, én msotmár leszoktam a pipáról. ha van társaság és valaki megtömi akkor csapom én is, de egyedül itthonra már nem nagyon kívánom... pedig jó elfoglaltság volt egy évig, de elveszett a varázsa

Divizio88
nah mire be fejeztem az elobbi eszrevetelemet meg jott a tejfust..😄
de iz semmi...

HIP-HOP ARAD

Divizio88
nah hat meseljek...
Nekem vannak vizipipas elmenyeim, mint pl mikor Nakhla vaniliat szivtam es sokat hanytam utana.Akkor egy ideig abba is hagytam a pipazast...
😞Nem tudom lehet velem van a problema nem jol tomok, nem jok az izlelo bimboim....nem tudom...errol a bubble gum -rol annyit tudok mondani h kb annyi izt erzek amennyi illatot ereztem a lezart dobozon keresztul...
keves fust es mintha szilvapalinkat innek egesz le erzem a fust utjat ...hat nem tudom, lehet en tomtem rosszul 😞

HIP-HOP ARAD

nekem is ez volt a tapasztalatom a dinnyével. finom illat végig, de utána mintha eltûnt volna az íze.

Divizio88
milyen az a mecses modszer?

HIP-HOP ARAD

OssianFan
Én elõbb próbáltam ki a Masah görögdinnyét, hát nem is tudom. Amikor kibontottam, erõteljes dinnye illat csapott meg, aztán amikor elkezdtem tömni a dohányt a kerámiába, mintha dinnye-rum keveréke lett volna. Aztán az íze is hasonló dinnye-rum szerû volt. Nemtudom hogy alapból ilyen-e vagy csak azért ilyen mert decemberben lejárt, de én azért jobbat vártam. Következõnek mécses módszerrel tömök majd, eddig úgy jöttek ki legjobban az ízek, most csak simán 2 réteg aluval csináltam.

Divizio88
szivokat*

HIP-HOP ARAD

Divizio88
ok ugyis ma probalom ki..😉
ami erdekes ajandekba kaptam
4 darab szivavokat...😉))
nem sok de egy kis figyelmesseg,
meglepi a dobozban😉)

HIP-HOP ARAD

Lacee
majd mindenképp írd meg milyen volt, érdekelne

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Divizio88
ok kossz szepen
a faradtsagot😉

HIP-HOP ARAD

OssianFan
Nemtudom, dohánymentes vízipipa"dohányt" még nem szívtam, nézz utána neten, hátha vki már szívott ilyet, és leírta a véleményét. Mindenesetre a dohánymentes cigi az szar.

Divizio88
hat most olvasom NICOTINA 0%; TUTUN 0%
jaj en nem is figyeltem az azt jelenti hogy szar
vagy mi??:-s nem fogok erezni jo izeket???

HIP-HOP ARAD

OssianFan
Az dohánymentes, ugye?
Dohánymentesrõl jut eszembe, 1x vettem dohánymentes cigit, kb másfél szálat szívtam el és odaadtam osztálytársamnak... Mintha égne a gaz olyan szaga volt, ízérõl ne is beszéljünk..

Divizio88
Sziasztok !
talaltam egy szamomra uj fajta odohanyt.
"Soex" markaju es abbol is egy doboz
"bubble gum" izut vettem...nah hat:-s
majd lessz valamilyen...ha valaki ismeri szoljon...
elore is koszi😉

HIP-HOP ARAD

ocskoszilard
#6353 akkor félreolvastam énis, de kössz az infót

#6354 tényleg december a szavatossági ideje, de általában mindent lehet utánna is fogyasztani, a konzervek bírják még egy pár évig utánna is😄
és nem ajánlom h "másnapos" dohányt szívjál, próbáltam és valami kegyetlen volt...

misterkrisz
tudtok mondani (budán) egy jó helyet ahol lehet vizipipázni? multkor voltam siriusban, csak kicsit messze volt tõlem 😄 amugy nem rossz hely 😊 ötletek? köszii😊

iPhone 3G

Blekk Síp
Úgy nagyon durván száraz lenne, ha jönne egyáltalán füst, az is kaparna. :F

sadvagabond
az úgy elég szar lesz.inkább tömj kisebbet,amennyi leég.

OssianFan
Ja oks 😄

Amúgy olvastam hogy al masah görödginnye simán kibír 2 öngyulladós 40mm-es szenet is. Azonban én az esetek 99%-ában egyedül szoktam pipázni, úgyhogy egymás után 2 szén sok lenne, szerintetek nem száradna ki ha úgy csinálnám hogy leég a szén, otthagyom a pipát meg mindent ahogy van, és másnap új szénnel folytatom? Csakmert pazarolni nem akarok :S

Apus
gyerekek nem likõrös van ráírva, hanem licorice. ez édesgyökeret jelent, vagy medvecukrot😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ez így van, én is olyat vettem legutóbb sultan centerben. de nem hiszem hogy az a lejárat pont akkor fog bekövetkezni, 1-2 hónappal szte mszívni lehet tovább

OssianFan
És mikor járnak le? Csak mert elég olcsón vettél ekkora mennyiséget, és ilyet akkor szoktak általában csinálni ha hamarosan lejár a szav. ideje. Énis a rendelésnél kértem egy 50g-os masah görögdinnyét, de decemberben lejár, és úgyhallottam hogy országszerte még azok a masah dohányok vannak, amik decemberig jók.

ocskoszilard
ezt én se értettem hogy miért van likõrös dobozban... de nemlényeg, tényleg medvecukorra hasonlít

ezen kívül ma sikerül venni 5 250g-os Masah dohányt ( 2 red bull, citrom, vegyigyümi, kiwi-eper), 1 50-es masah fahéjat, 3 kisdobozos cocobricot 6800-ért a szultán centerben, ajándék 3 5db-os bioszénnel 6800ft-ért, ez remélem elég lesz egy ideig 😄

OssianFan
Na, tegnap ideért a csomag, most próbálom ki az Al waha - medvecukor dohányt, amit igazából nem értek hogy miért medvecukornak írnak a webshopok, mikor a dobozára likõr van írva, na mindegy.

Jó nedves, jó sok füstje van, ízre valójában picit talán gyengécske, de nemrossz. Biztos nem lesz kedvenc, de nem bántam meg hogy rendeltem belõle.

ocskoszilard
én innen rendeltem 1-1,5 hónapja vízipipa webáruház

juhúú köszi, kerestem egy ideje, vizipipa.eu shopból is levették már ahogy láttam :s

sadvagabond
itt van earl grey.

ossi,köszi!

OssianFan
Hát nekem van egy régi 47 ventis pipám, annak a tartály szájának a belsõ átmérõje 36 mm. Ha kell még vmi méret szólj 😉

sadvagabond
basszus!
összetört a kis pipám!
venni akarok vázát,de nem tudom,milyet kellene,mert minden webshopban más méret van megadva.
pipa olyan 47 centis volt.
a váza 22 magas,40mm a száj belsõ átmérõje.
ez mennyire változik nagyobb testeknél?mert a shopban a 22-es vázáról azt írják,hogy 55-ös pipuhoz kell.a 18-as váza meg túl kicsinek tûnik...valaki gyorsan meg tudja nekem mérni,ha van otthon?nem szeretném,ha rendelnék egy 22-es vázát,de abba meg kicsi lenne a testem.
tehát az érdekelne,hogy milyen magas vázához milyen belsõ száj-átmérõ tartozik.
remélem értitek.bocs,már kicsit mákos vagyok,aludni kellene...