Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a csomagot mikor kinyitottam, egybõl megvágott a tömény medvecukor illata, de ahogy a zacskóját is kinyitottam, akkor már nem volt olyan erõs, és az íze se volt annyira erõs és intenzív ahogy azt írták mindenhol, viszont tényleg jó íze volt, azzal nem volt bajom 😄
amúgy az összes többi nagyon jó, és nekem is lesz mostmár egy újabb bevásárlóutam, mivel most tömtem az utolsó Earl grey-emet...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Al masah görögdinnye
Al waha medvecukor
Al waha õszibarack (250gramm)
Al waha kávé
Al sultan menta
Al sultan citrom
Nakhla szõlõ
Jóideig elleszek ezekel a dohányokkal úgyhiszem 😄 Meg most direkt úgy válogattam õket össze, hogy jól lehessen õket keverni, pl citrom-menta, citrom-õszibarack, õszibarack-dinnye, õszibarack-citrom.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
al masah kékszõlõ,görögdinnye,red bull.ezek drágák,de nagyon intenzív az ízük.
prince kóla és banán is nagyon finom.
waha cseresznye,eper.
az a baj,nem otthonról írok,nem látom magam elõtt,mik vannak,és fejbõl nehéz.
szerintem a lényeg-és mióta így csinálom,ég és föld a különbség,hogy minden íznek saját csöve legyen.már írtam itt is,hogy a fa porózus,hiába mosom ki a csövet,a fa részekbe beleivódik az íz,ami sokdik alkalom után már nagyon moslékolja az élményt.kétcsöves pipával mutattam haveroknak,hogy mi a különbség.a dinnyét szívtuk úgy,hogy egy slukk a csak dinnyés csõbõl,egy a mindenes csõbõl.durva,mennyire más.
lehet,hogy költséges(fõleg nekem,van vagy 10 állandó íz),de csak egyszer kell megvenni.
a másik,folyamatosan inni valamit pipázás közben,hogy néha lemosd a nyelved.azután újra finom lesz,meglátod.
hosszú lett,de szerintem érdemes megfontolni.
Amúgy amit nyugodt szívvel ajánlok:
al waha õszibarack, al sultan eper, és nakhla trópusi vegyes gyümölcs. Nekem ez a 3 kedvencem 😊
próbáld ki a nakhla csokismentát, az elõször nagyon erõsen mentolos, a szádban érzed az ízét, persze ahhoz is hozzá lehet szokni, én már nem érzem annyira, de elõször nagyon megtetszett, vettünk is egy 250g-s csomagot, az volt a hibánk... :\
ami még olyan volt hogy nagyon érzõdik az íze, az az Al Masah citrom + Al Fakher kóla keveréke. ez a kettõ nem olcsó, de megéri, legalább egyszer kipróbálni.
amire azt mondjam "huuu ez kiraly"...:|
Szoval mikor meg evttem a pipamat ugy gondoltam, hogy
olyan erosen fog erzodni az iz (pl.mittomen mintha almaba harapnek)
De ez az iz nekem el marad ...Nem mondom volt egy par dohany amelyiken
jobban erzodott, de engem nem gyozott meg...
segitsetek nekem is...mondjatok egy jo fajta dohanyt...😊
HIP-HOP ARAD
Al Sultan epret próbáltátok már? Eszméletlen finom!
Al-waha Arabic Coffee
ezeket nagyon ajánlom😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Nemsoká veszek pár új dohányt, ugyanis igencsak fogyóban van a készletem: van még kb 150g nakhla trópusim, megy 2-3 tömésnyi al sultan eprem, meg nagyon kevés hennwy kétalmám (bár ebbõl a kevés is sok...)
Valszeg ezeket veszem majd:
nakhla cseresznye
nakhla banán
nakhla szõlõ
al waha kávé
al waha õszibarack
al sultan görögdinnye
al sultan fahéj
al sultan menta
al sultan citrom
én mindigis rezsón csináltam, ennél egyszerûbb és jobb megoldás nincs.
azt sem értem miért rinyál mindenki hogy macerás.:]
én megtömöm kerámiát, utána felteszem szenet, addig elmosom a pipát míg izzik, összeteszem és már kész is a szén.
Köszi mindenkinek a tippeket 😊
De holnap megint megpróbálkozom vele, mostmár csak összejön rendesen 😄
Köszi még1x
Nektek kb hány perc míg beizzik vele a szén, milyen távol tartjátok a lángot a széntõl, és kb meddig izzítotok 1 oldalt? Köszi!
továbbá af kólát ajánlom még de csak frissebb csomagot.
nem kioktattalak, de láthatóan nemtudod mirõl beszélsz..
elõbb tapasztalj és utána írd le élményed, ne vezess félre senkit mert az semmire nemjó.
1. ne vegyél 250g-t ha nem szívod el addig
2. 50-gn meg minek addig ülni, nem hiszem hogy 2 hét alatt lejár a megvétele után
aki meg ezt nemhtudja nemért vizipipához és ennyi.
ajánlom figyelmébe kezdõknek vizipipafan.hu fórumát.
dohányok lejárnak, nemvéletlenül van rajta dátum sem és nem véletlenül veszik a friss csomagolásokat.
nekem is volt már nem is egy lejárat elõtt álló dohányom, vagy semmi íze vagy undorító íze van.
épp a héten jártam így egy al fakher cherryvel, aminek gusztustalan íze volt, októberben jár/járt le.
a melasz romlik..
szultan centerben nemnagyon éri meg most venni, de ezt már leírtam párszor.
aztán kipróbáltam az Al Fakhert, és utánaolvastam és láttam, hogy van lejárati dátuma is a dolognak... LOL
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
egyébként valaki itt szívott már romlott dohányt? csak mert most rendeltem a netrõl al masah-t, baromi jó állaga, meg illata van csak az a baj hogy decemberben lejár a szavatossága és addig nem tudok 500 grammot elszívni.(természetesen akciós volt)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Eredmény: valamivel több füst, és sokkal zamatosabb.
Érdemes kipróbálni
2. nem balfaszkodunk, az egész szenet meggyújtjuk és nem csak oldalakra megyünk
3. szellõzõjuk alatt azt érted, hogy nem csak a szén alá teszünk lyukat? igen, általában a kör teljes területén csinálunk lyukakat, attól függ kik vannak a pipás társaságban, ha erõset akarunk akkor keveset, és picit, ha lányok is vannak és nem olyan sûrûn pipázók akkor mindenhova.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM