Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karácsonyt egy új Aladin Basha pipa + Nammor magyar színû csõ + Vortex kerámiával ünneplem.😛
ja és persze Nakhla Mizo G.dinnyével és Guavával.😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"...a nagyfrekvenciájú hullámok behatolnak az ételbe, és mozgásba hozzák a víz-, zsír- és cukormolekulákat..."
A videóban akár be is zsírozhatták a bricot, nemtudom, de ilyen házimaszek megoldásokat inkább hanyagold szerintem.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Cocobrico szenet lehet izzítani/gyújtani mikrohullámú sütõben? 😮
Nem tudom már, hogy hol hallottam, de youtube-on is van pár vidi róla, nézzétek meg!:
http://www.youtube.com/watch?v=CUgrI6DDTW8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RqYwUJHPwdY&feature=related
Tehát kérdésem: kipróbáljam-e (nem lesz semmi baja a mikronak és beválik-e) avagy sem?
Elõre is köszi.
Ez nekem is eszembejutott, de nem mertem meglépni(nem tudtam vizualizálni, és olyankor nehéz).
Ha ráérsz, egy képet tölthetnél fel, kíváncsi vagyok.
És köszi.
öngyulladós szenet meg max ha elmegyünk valahova akkor használok, itthon természetesen cbt.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Szép is a sárga/fekete víz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
most van egy vp-m elõször
ha betömtem a dohányt akkor és azt mikor kell kicserélni?(hány szén múlva?)??
razan csõ: fekete vadi új 6000ft
vortex kerámia: fekete vadi új 3000ft
Al fakher 250g rágógumi, bontatlan, friss: 4000ft
Al fakher 50g : pipe : 800ft
al fakher 50g mango 800ft
ha érdekel: [email protected]
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0949/134186/20091204_dohanyzas_cigaretta_vizipipa_fust_tudorak_1.htm
<#sniffles>#sniffles>
Könyörgöm, csak egyszer hagy nézzem végig, hogy valaki 45 percen keresztül cigizik...az hány szál cigi is? Biztos nem okádná körbe magát a legfaszább bagós is... Mikor jutunk el már oda, hogy helyi értékén kezeljük a Vízipipát? nem hasonlítgatni, összemérni. A dugást sem hasonlítom a futáshoz, pedig mind a kettõtöl tudok lihegni...
Vagy van olyan képe szép(és megfesthetõ) ritkább pipáról, amit nem dob ki a gugli elsõ oldalon.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ugyanis az "eredeti" festését lekaptam kromofággal, nagyon csúnya volt, nem is tudom, hogy így árulták-e, vagy a srác barkácsolta rá magának (majd õ elmondja,ha itt van õ is), ráadásul az elsõ ugye mindig a mosás, errõl szinte ugrott le a festék, ilyen akrílhoz hasonló valami.
Szóval a lényeg, hogy most van egy szép formájú, halványkék üvegem, amire kellene nekem egy szép minta. Sötétbarna, és sárga festékem van, az megy a pipa testéhez, az üveg színe nem dominál.
Köszi az ötleteket!
:) Semmi okosság :P
(kicsit szejjel tepegettem a nagyobb
darabokat, meg a botokat ki valogattam😛)
De szerintem ahogy mar emlegette itt valaki
a forumon tenyleg kozre jatszik az a "bele evodott"
iz a csobe...
Az elso szivas olyan kur*a rossz, hogy nem nagyon
jon, hogy szivjham tovabb...:-s
HIP-HOP ARAD
nyomj egy videot...
Ugy konnyebb lessz meg erteni
koszi elore is
HIP-HOP ARAD
Amúgy amit tudok ajánlani, az az Al waha õszibarack. Nekem ez az egyik nagy kedvencem, másik pedig az Al sultan eper.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Hogyan vegyem ki jobban a "Soex"
"buuble gum" izu dohanyobol az izt😛
Amugy en mar pipazok jo ideje, de
oszinten szolva nem szivtam meg olyan dohanyt
amivel meg lennek elegedve....
Pedig egy jo parat mar ki probaltam....😞
IGAZ Al Fakher-t es Al Masah-ot meg nem :|
HIP-HOP ARAD
egy az egyben ugyanaz az íze. nálatok is így van?
elég könnyen kinyilt a doboz, arra tippelek hogy kicserélték a dohányt benne.
kb 1/3 citrom (al sultan)
kicsit kevesebb medvecukor (al waha)
és még ennél is kevesebb menthol (al sultan)
Egész jó lett, próbáljátok ki ha szeretitek az Unicom Nextet 😉
Azért remélem nem akarják még januárban is a decemberben lejárót árulni. <#idiota>#idiota>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Itt a miskolci Sultan-ban decemberig jók az Al Masah dohányok, kb 2 hete voltam ott, akkor 1850Ft volt 250g belõle, de pont holnap (vagyis ma) megyek piput venni, akkor még szétnézek.