7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
Akkor elég ha csak jeget rakok bele, és az aljára egy kis vizet, nem gond ha nem ér bele a vascső alja a vízbe? -
Megvan az esti program, danke SÜN! -
Cat 02 #6652 Még nem próbáltam, viszont a jeget igen, az tényleg jó. -
az alkoholpárát belélegzed, elég durva... de szerintem inkább rosszullétet okoz, mintsem kellemes részegséget.
amit én írtam: a tartályba tegyél bele minél több jeget (egy kevés vízzel, mert úgyis fel fog olvadni a cucc), a víznek amúgy is az a célja hogy lehűtse, így nagyon jó, érzhetően hideg füstöt fogsz beszívni :) -
Hallottam róla, tényleg üt a vodka a pipában?
#6649: wait..wut? -
JÉG :) -
Cat 02 #6648 Vodka/pálinka, de az gyilkol. -
Mit tudtok ajánlani víz helyett még a tartályba?
Eddigi próbálkozásaim:
Víz
Tej (néha feljön)
Bor
Sör
Ill. valami jó oldalt tudok mondani ahol keverékek vannak, illetve mivel lehet feldobni a dohány ízét? -
tudom XD
Evvan:P
De akkoris ami jó az káros:D -
akármilyen meredek lejtőn jöhetsz lefelé, a bringázást és a pipát még csak összehasonlítani is sokkal meredekebb.. :\ -
lord nihilus #6644 
-
ami jó az káros.
Vagy drága.
Én bicózok. Drága és baromira bassza az izületeket emellett még baszódhatok is akármikor ami 40nél hegyről le elég szar.
Amíg fáj addig nincsbaj mert még élsz:D
Szal ha valami jó az tuti káros:D
UI:
Milyen szar má ha valaki abba hal bele hogy teljesen egészséges:D(Vegák, antimindenesek etc...) belehalnak abba hogy tök egészségesek:D
Én kül csak ritkán pipázok és iszok mert sportember vagyok de a cigit megvetem:D
De a pipával nincs bajom:D -
azbesztezzünk 1ütt 
-
Cat 02 #6641 Nem az azbesztre gondoltam, hanem hogy ennyire gáz, mert néha én is így bulikon sokat pipázok :D -
biztos jobban üt:D
főleg hosszútávon:D -
Cat 02 #6639 Ez biztos ? -
elszívtad az agyadXD a sok szén monoxidXD -
ja, énis csodálkoztam hogy átfontolom wtf :D -
Megfontolod-átgondolod?
Rendben.
Meg azt is, hogy ha öngyulladós szénnel csinálod, még több dolog jut be, használj inkább természetes szenet! -
Átfontolom -
én még egy kis azbesztet is szívnék a helyedben, ha ilyen gyorsan tönkre akarnám magam vágni. -
Azért 2 tömés még elmegy, de 3 sztem kissé sok ha egyedül pipázol. Amikor megvettem a pipám, én is volt hogy naponta 2-3 alkalommal pipáztam, elsősorban azért hogy kitapasztaljam a jó tömési/lyukasztási technikát. A sok szénmonoxidtól elég sűrűn hányingerem volt, úgyhogy ha valóban ennyiszer akarsz pipázni, azt ajánlom, szabadban tedd. Nálam az ablak tárva-nyitva volt, de még úgy sem volt minden rendben. -
naponta 2-3 töméshez (főleg egyedül tolva) szerintem nagyságrendre a napi egy doboz cigi jó közelítés. -
Először is "leszoknÉk".
Ezt így nem lehet megválaszolni.
Egy jó tömés (minőségi tölcsér,jó dohány, jó szén-2-3óra pöfékelés) alatt sokkal több füstöt szívsz/fújsz, mint egy doboz ciginél szerintem. Viszont a káros anyagokat nézve közel sincs.
Pipánál nincs kátrány, nem ég a papír, alig van benne nikotin, sorolhatnám...
Az aláírásomban a középsőn olvasgass, ott van leírva pár dolog.
-
Üdv!
Ha naponta szívok olyan 1-2 szenet (2-3 tömés) akkor az mennyi napi ciginek felel meg?
Nem mintha leszoknák ha soknak, csak kérdezem.
-
oks:D akkor felejtős:D
Akk marad olyan mint mi havernak van azzal 5en elvoltunk pedig csak 24es:D -
Ezek felejtősek, max dísznek jók.
Egy egyszerű egyiptomi 40-50 centis pipa teljesen jó kezdésnek, nem is drága. Az ilyen kis pipák, mint a képeken csak elvennék a kedvedet, a használhatóságuk nulla. -
Ezek bár használhatóak, az én szememben inkább dísztárgyak :D
A pipa egyszeri beruházás, fenntartani meg tényleg nem kerül sokba, ha nem napi rendszerességgel szívsz, ezért valami közepes méretű jó minőségű cuccot vegyél, amin látod hogy nem rozsdásodik, meg nem is full műanyag... szóval érted : ) -
Ezzel érdemes foglalkozni, vagy használhatatlan pipázásra?
És ezzel érdemes foglalkozni, vagy ez is használhatatlan?
Köszi a segítségeket:P -
pipa és pipa között a méreten kívül van különbség?
itt győrbe majd körülnézek milyen árak vannak...
De mellé lehet nyúlni pipa választásánál, vagy nem lényeg a márka, etc... -
na ja szerintem is az lesz:D még 1 hónap és összejön rá a lóvé:D
Kár h nem pesti vok:d
A dohány az nemgond emg a szén emrt azt a többek hozzák
CSak a pipája havernak innen 60kmre van emrt koleszos és így eléggé gázos...:D -
én ezt mondanám,hogy várj még egy kicsit és gyűjts össze egy ötöst, abból már vehetsz egy kicsi-közepes pipát + egy-két dohányt és szenet. -
Ha pesten laksz, a SzultánCenterben 2500-ért kapsz 36 centiset.
De akkor még nincs dohányod, és szened... -
Sziasztok!
Kb mennyiből lehet (legolcsóbban) pipát venni?
(gondolom a legkisebb a legolcsóbb)
Ne webshopot mondjatok:D
Köszi
Ui: Van 2860FTom mit lehet belőle kihozni?XD
üdv
SrAta
ui: a tápig meg +fav -
Cat 02 #6620 Valaki próbáld már olyan pipát amin nem kerámia van hanem agyag és az is csak rá van rakva a lyukra ? :D -
na ha itt is ez lesz akkor nagyon pipa leszek xD -
színes hírek: Floridában betiltották a bongok és vízipipák árusítását, a drogellenes kampány jegyében... de mi van azokkal, akik csak dohányozni szeretnének? Vicces kicsit. -
Itt most arról volt szó, hogy az tisztázzuk, mit ért aroma alatt.
Mert szerintem ő dohányra gondolt, de aromának az ízesített melaszt hívják inkább. Mola-mix, és társai. És abból nincs RB-os. Dohányból viszont Al-Masah a legjobb. -
ott a pont xD -
igaz, de mint direkt vizipipa "glicerint" lehet kapni boltokban, amik glicerin+melasz+ízesítőanyagok, azzal locsolgathatod a dohányod, ha kiszáradt, abban van ízanyag is, a sima glicerin, mint alkotóelem a dohány nedvességét, biztosítja és a füst mennyiségét és sűrűségérzetét növeli