7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
hmm ha alufóliát teszel a kerámialapra?
és arra a szenet...
Talán nem látszik meg... -
Kerámián nem kéne... Ki kell próbálni. -
tábortűz+cocobrico powaaa:D
de am sima gáztűzhellyel is 5 perc, télen meg ott a kazán:D
kerámia lappal meg nem ajánlott, elvileg nyomot hagy -
timexxx #6691 és nemfog meglátszódni a kerámialapon az izzoszén nyoma??
mármint úgy hogy maradandóan -
Azon is menni fog. -
timexxx #6689 jolvan de nálunk nincs gáztűzhely. csak kerámia lapos villanytűzhely -
A coco brico nagyon jó szén, de a begyújtásához gáztűzhely kell (ráteszed a lángra, 10perc, és szépen izzik), vagy gázláng, de az nem takarékos. Én vettem egy kis villanyrezsót, 10 perc alatt azon is szépen beizzik, nem is kell mellette állni, amíg készül, összerakom a pipát+megtömöm a kerámiát.
Öngyújtóval csak az öngyulladós szeneket (3kings,pl) de azoknak fertelmes a mellékíze... -
gáztűzhely, bunzen vagy mi. -
timexxx #6686 milyen öngyújtóval? :D mer a sima nem jó. a vihargyújtó elég hozzá? -
Cat 02 #6685 :DDd azt tűzhelyen szokás, vagy valami nagyobbal (mint öngyújtó) -
timexxx #6684 srácok, melyik a jóféle szén? vettem egy cocobrico-t de fél órán keresztül gyújtottam 3 öngyüjtóval de semmi. :S -
Akkor ott vmi nagyon nem stimmelt. :/ -
gratulálok nekik -
Cat 02 #6681 Nekem baráti társaságból már szinte mindenki ájult el pipától :D -
bocs a helyesírási hibákért. -
dee gy üveget megszokásból sem adunk oda 10-20 embernek. és ha nem tisztítanak minden használat után egy istentudja hol lévő pipát simán előfordulhat mert ez nincs belénkidegződve, mint a pohárnál vagy evőeszköznél hoy mossuk el használat után.
ezek nagyon ijesztő számoknak látszanak de vlójában nem azok. nem mondják mi a helyzet a cigivel.
de nem is baj. aki csinálja van esze, saját felelősségére, és így legalább nem kezd minden hülyegyerek cigizni.
ígyvagyok a marihuanaval is. addig jó míg tiltják. -
lol a fertőző betegségeket el lehet kapni. Má nemazér de azt közös üvegből ivás során is el lehet kapni és kvára semmi köze apipához....
jah 200 szálnyi cigi füstje.. meg annyi szénmonoxid...
Bazz és hogyhogy nem fulladsz meg....
Vagyis a szénmonoxid ájulást, meg tüdő lebomlást okoz...
Most ettől a menyiségtől 1-2 használat után má tüdőd se lenne....
fasság az egész... -
anélkül hogy megnéztem volna, itt figyel a bannerban is egy csini link, ami leírja hogy kb mire lehet számítani, ezzel szerintem mindenki tisztában van aki rendszeresen pipázik :) -
Ez a faszi már régóta beszél sok mindenről sok hülyeséget.
Már az első mondata, hát ki állította, hogy ártalmatlan a füst?
Én belefáradtam ebbe a dologba, szponzorált basztatás van, én meg unom...
Minél tovább nézem ezt a videót, annál jobban felkúrom magam. Áhhh... -
timexxx #6675 srácok:S videó -
Narusco #6674 a képet nem tudom megnézni, de ha alap szar cső van hozzzá,ne érdekeljen, vegyél razant. drága de nem szívod azt a rozsdás szart. -
Nem akarom rontani az üzletedet, de nézz szét jobban.
Nem használt 35 centiset árulnak az egyik webshopban 2500-ért, amihez adnak táskát, és egy csomag szenet. -
Sajnos ugy nem de ha megnézed reális áron adom mert shopban veszed akkor már 1000 vagy 1500 ft al drággaban veszed meg -
Darabokban nem adod?
Érdekelne a kerámia, a cső és a kefék -
http://yfrog.com/5ydscf0814j
bocs ez a jó link -
It vannak a vizi pipáróla képek akit érdekel irjon az elöbbi cimre amit ki irtam.Üdv Zoltán
http://img214.imageshack.us/img21 -
Sziasztok!Kiváló minőségű 1 szer használt vizi pipa csomagok eladók ár 2500 ft db 3 db van belöle ajándék szipkával akit érdekel vegye fel velem a kapcsolatot [email protected] cimem vagy [email protected] ra irjon -
vodka:D -
Cat 02 #6666 Rostos narancslével se rossz, mondjuk a rostok oda ragadnak az üveg oldalára :D -
Nem arról van szó, hogy eddig csak vízzel szívtam, mert sok mindent raktunk már bele (ma épp zöld kiwiízű dennist), csak hogy mivel a legjobb, illetve ti mit ajánlotok. -
Csak azért kérdeztem, mert a "mit tegyek víz helyett" kérdés olyan 2 hét után jön elő, így elég kezdőnek tűnt.
Annyiból idő kérdése, hogy tapasztalat kell, hogy tudd, mivel mit akarsz elérni, milyen változást, és mihez képest. Na ezt jól megcsavartam, de remélem értitek.
Szóval a modding már egy másik történet, ami az után jön, hogy kb a hagyományos pipázást ismered kívül-belül, ismered a határokat, és át akarod lépni azokat.
Szerintem. -
Szerintem se, azért írtam mert kérdezték. -
zkas #6662 nem az idő a kérdése ez sztem :) én 4 éve pipázok és mégse hiszem h minden kérdésre tudnék válaszolni 1 pipa moddos weblapon:) -
kb 2,5 éve pipázok, több mint 1 éve van saját -
Bajod nem lesz, legfeljebb nem lesz íze, vagy csak kevés ideig.
Próba szerencse. Nekem is van tavaly decemberben lejárt, teljesen jó. -
Szerintetek használható még egy tavaly Novemberben lejárt dohány?:) (Nincs kiszáradva) -
Hát nem tudom... Mintha kicsit tapasztalatlan lennél vp terén, biztos hogy máris oldalt akarsz csinálni?
Mióta pipázol? -
Vízipipamoddingolós oldalt készítek e107 rendszerrel, majd ha sikere lesz akkor saját cms-el folytatom.
Akinek van kedve segíteni a szerkesztésben, az írjon ide, vagy privátban, és megbeszéljük! -
Mindenképp érjen bele a vízbe a cső! Én egyszer csináltam úgy, hogy csak jeget tettem bele, vizet nem, jó kis hányingerem lett tőle, alig akart elmúlni. -
Mindenképpen érjen bele, heló!
A jeget nem víz helyett teszed.
Én azt szoktam, hogy teszek bele kis vizet, olyan egy centi magasan az aljára. Azt teljesen megfagyasztom, amikor már tömör jég, felöntöm a normális mennyiség feléig, azt megint jól lehűtöm, aztán teszek bele annyi jeget, hogy a cső belógjon 2 centire a VÍZBE.