Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
Én eddig tejjel próbáltam Nakhla cherry-s dohányt az finom, kicsit joghurtos ízt adott.
A másik ami kurvajó volt az a kókuszos dohány szintén tejjel+bele 2-3 evõkanál nyuszis kakaót 😄 Meg még mellé kortyolgatni szintén nyuszis kakaót wwáááá vmi isteni. Reggeli ízorgia garantált.
Annyi, hogy ilyenkor a habzásra tényleg figyelni kell. Épp csak addig kell önteni a tejet, hogy a test vége beleérjen, és nem kell izomból szívni.
Nekem ha jól emlékszem pont 1L tej ment bele, szval anyu-apu meg ne lássa, mert megöl. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Akkor kihagyjuk 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

tömény citromlével próbálta már valaki? 😄😄 életem egyik legszarabb pipázása.

sadvagabond
RB ízû aromáról még nem hallottam. Dohányt meg a szultánban vehetsz. Thököly úton.
(Aroma az a glicerin, nem? Amit a kiszáradt dohányra önthetsz. Lehet, hogy tévedek.)

bency
Sziasztok,visszaolvasva lattam a RedBUll izu aromat,es hogy a vazaba energia italt tenni,ezt nagyon kiprobalnam,hol tudnek venni Pesten ilyen izu aromat?

:) Semmi okosság :P

sadvagabond
A tej meg habzik, mint a háborodás...

edios
mi már próbáltuk mindenféle itallal/alkohollal, de eddig csak a víz és jeges víz bizonyult járható útnak. a tejre vagyok még kíváncsi, az kimaradt.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Twetr0x
Én egyszer romlott almalét töltöttem a vázába. Hánytam egy hétig és azóta csak vizet rakok bele. 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

OssianFan
Nálam ez hol jól sül el, hol rosszul. Van Al Sultan citromos menta dohányom, a tartályba volt párszor hogy citromleves vizet tettem, elõször marha jó volt, másodjára meg "dohos" íze volt, pedig elõtte a pipát ki is mostam.

Divizio88
😊) ok! koszi!
De nem fogja el rontani az energia ital??
Akkarhanyszor probaltam mast tenni mint
vizet a vazaba(vodka, tej) vagy hanyiger lettt
vagy nem ereztem semmit...;-?? nem tudom, sajnalnak el
pocsokolni egy keramia dohanyt aztan meg meg rosszul
is legyek utana...:|

HIP-HOP ARAD

Vaxi
Al Masah-red bull: nagyon finom, tescos energiaitallal a vázába, és hagy' szóljon 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Divizio88
Nah sziasztok !!
Voltam kicsit be vasarolni.Orulnek ha mondanatok valami
velemenyeket ki milyet szivott es melyek jok....😛
Al Masah-Szolo
Al Masah-red bull
Al Waha-Oszi barack
Nakhla -vegyes gyumolcs

HIP-HOP ARAD

mcdrusza
szép munka
én is másra számítottam ,szívtam 1 tömést és elcseréltem, nem egy nagy cucc, de nem is rossz különösen.

Apus
engem a vegyesgyümölcsre emlékeztet erõsen. nem rossz, de én valami másra számítottam. Al-Waha Memories sokkal spécibb keverék sztem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

sadvagabond
Al-Waha 5Stars-ról valaki tud mondani valamit? Milyen ízvilág?

Apus
nagyon jól néznek ki, gratula!<#eljen>
a fehér és a zöld nagyon tetszik.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

sadvagabond
Köszi. A vastag markolat PVC csõ, a vékonyabbak (dobpergés) alumínium felmosó nyele. 😄 Az a jó, hogy egyiken sem látszik, hogy buherált, és megkockáztatom, a minõsége sem rosszabb, mint 1-1 boltinak.

edios
nagyonprofi<#eljen>

Lacee
jól néznek ki, a jégakkus ötletért bónuszpont 😄

a hosszú markolat mibõl van?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sadvagabond
Hali. Tegnap és ma csináltam pár homemade pipacsövet. Illetve átalakítottam az egyszerû, unalmas, rövid csöveimet.
Felhasználtam pvc-csövet, szõnyegszegõt, fonalat, selyemszalagot, meg ami a kezembe került, mindent 😊
Remélem sikerül betenni a képeket:

220cm, 77cm markolattal:

210cm, 55cm markolattal:

170cm, 56cm markolattal:

195cm, 60cm markolattal. Ennek a belsejében van folyadék jégakkuból, a füst ott megy el mellette, szóval remélhetõleg majd ha lefagyasztom, lehûti a füstöt jól:

195cm, 62cm markolattal:

gallardo
Az tökéletes ahhoz képest hogy adnak mellé öt palackot, persze egyszer meg is kérik az árát.

kopa1
Huhh nemtudom, egyszer cseréltem eddig palackot benne, szóval szerintem olyan fél évet nálam... Persze használattól függ

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

gallardo
Egész jól néz ki. Jõvõ héten aszem meglátogatom a Praktikert és én is beszerzek egy ilyet. Egyébként egy palack gáz meddig tart ki benne?

sadvagabond
Ha valakit érdekel:
Prince Molasses, és Al-Waha dohányokat tudok olcsón. Amíg nem rendezõdik a webshopos helyzet. Én csak "transzfer állaomás" vagyok, nem keresek rajta, ha valakit érdekel, akkor privát üzenetben beszélhetünk.

sadvagabond
Nekem a kókusszénhez is valami mellékízt ad...

mi is ilyet használunk, tökéletes.

kopa1
Én ezt használom szénizzításra ha nem otthon vagyok és eddig bevállt! Ez az Unilite is hasonló gázos ahogy nézem, csak nekem a mérete furcsa, szerintem kevés gáz fér bele...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

gallardo
Köszi a válaszokat, még azt szeretném kérdezni, hogy valakinek van-e tapasztalata Unilite szénízzítóval kapcsolatban? Szeretem a kókusz szenet, csak az a baj hogy nehéz beizzítani fõleg ha nem otthon szívjuk.

vegicsek
Hahó, a golyós szelep elég egyszerû és hasznos találmány, többcsöves pipát meg nem vennék szelep nélkül.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Lacee
többször jártam úgy társaságban is, hogy (3-ágú pipával) nem mindenki fogta be, vagy nem egyszerre szívták, és akkor bizony baj van 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

de milyen szar már ha úgy pipázna khogy nem fogják be... ha meg egyedül szív akkor ott a csonk

sadvagabond
Attól függ, milyen színû a pipa.
<#vigyor2><#vigyor3>

Lacee
csak röviden: nem, és nem.

képzeld csak el: egy szál ciginek több füstje lesz, ha szipkán át szívják? Attól, hogy hosszabb utat tesz meg, nem fog megtöbbszörözõdni. A csövek száma talán befolyásolhatja minimálisan a dolgot, hiszen hacsak nem fogjátok be a többi csövet, azokon keresztül tiszta levegõ jön be, így higítja a füstöt.

edios
szia! én legnagyobb füstöt egycsöves nagy pipából értem el, de azért kicsikkel is lehet felhõket készíteni😊

gallardo
üdv! most tervezek egy pipa vásárlást és azt szeretném kérdezni, hogy az igaz, hogy a nagyobb pipának több a füstje, illetve a csövek száma befolyásolja-e a füst mennyiséget?

Vaxi
<#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

sadvagabond
Nem reklám, mutatóba:
http://bekesfustkarikak.mindenkilapja.hu

szerintem csináltak felmérést, hogy ha kimutatják hogy milyen káros akkor publikálják, de gondolom nem volt benne elég káros anyag.

sadvagabond
Biztos jó, majd visszamegyek, ha nem üvölt a zene...
Egy jótanács: ne legyen automatikus zene. Azt senki sem szereti...

sadvagabond
Engem a doki készített ki, írtam is rögtön nekik egy levelet:
Az elõbb láttam a vízipipás riportjukat, néhány észrevételem
lenne ezzel kapcsolatban.
Elõször is a megszólaltatott doktornõvel kapcsolatban
szeretném elmondani, hogy ennyi sületlenséget egy orvostól
ritkán hall az ember. Nyilvánvaló, hogy õ maga még nem
találkozott a tevékenységgel, hiszen fertõzésekrõl beszél,
amirõl tudná, hogy egy kulturált pipázás során nincs kitéve
ezen veszélyeknek. A szívócsõ végébe kis mûanyag szipkát
helyezünk, mindenki a sajátját. Nincs közvetlen kapcsolat,
érintkezés a pipázók között.
Sajnos sokszor hallani rossz véleményt, ijesztõ "tényeket"
a pipával kapcsolatban, aminek valójában sok (tudományos)
alapja nincsen. A füst vizsgálata nagyon sokba kerül,
egyelõre még egyetlen intézet sem fordított rá pénzt, hogy
kivizsgálja, valójában mennyi káros anyag van x köbméter
füstben. Én is csak saját tapasztalatomat tudom leírni: soha
életemben nem voltam cigarettás, eddig két alkalommal
szívtam. Minden alkalommal rosszul lettem tõle, egy "slukk"
cigitõl is émelygek. Pipázni 1-1 alkalommal egy-másfél órán
keresztül is szoktam. (Itt természetesen el lehet mondani,
hogy sokszorosa a füst mennyisége, hiszen a cigi kb 5 percig
tart. Nyilván, hiszen levegõt is többet veszünk másfél óra
alatt, mint 5 perc alatt...) A pipa füstjétõl nem vagyok
rosszul.
Végül a káros anyagokról még annyit szeretnék elmondani,
elég csak kézbe venni egy doboz cigarettát, és egy doboz
vízipipa dohányt. A vp dohányban 0.5g nikotin, és 0.0%
kátrány van. A cigarettát tessék megnézni. A cigizés során a
dohány, papír, hozzáadott anyagok elégnek, és közvetlenül a
száj-garat-tüdõbe jutnak. A pipázásnál a dohány nem ég el,
csak felmelegszik( a fölötte lévõ 580celsiuson égõ faszén
felmelegíti), a rajta lévõ melasz, glicerin, méz, illetve
gyümölcsszármazékok pedig füstté alakulnak. Nincs égés.
Szerettem volna egy reális, összehasonlító riportot látni,
ami helyett sajnos egy felületes, hozzá nem értõ, de
szakemberként felmutatott személy félreinformálta a szintén
laikus nagyközönséget. Véleményem szerint a világ sokkal
szebb lenne, ha a fiatalok inkább körbeülnének egy szépen
kidolgozott pipát, finom eper, vagy banán ízû füstöt
eregetve beszélgetnének egymással, mintsem... mindazt, amit
ma a társadalom elfogad, támogat, reklámoz.
Köszönöm, ha elolvasták levelemet, és remélve, hogy talán
valamikor majd láthatok egy valódi mérlegelõ riportot,
minden jót kívánok: ... ...

Ennyi a levél.
A felmérés meg hogy mûködött? Feltették a kérdést, ön szerint mennyi káros anyagot szív be pipázás közben? 1-2-3-4-x. Vagy mi?
Nagyon valószínû, hogy a dohánygyáraknak egyre nagyobb fenyegetettség a pipa...

Blekk Síp
A mai félkettõben a retekklubon a vízipipáról is szó van.
De megint csak felidegesítenek, szerintük 1 órányi vízipipázás !FÜSTJE! ( 😄 ) több száz szál cigiével ér fel, de azért hozzátették, hogy KÖZEL a káros anyagok aránya is ennyi...
Száz cigi káros anyaga után sztem nemes egyszerûséggel kb. felrobbanna a tüdõm. Mindig csak ezt a fasságot hajtogatják, semmi konkrétumot nem tudnak mondani.
És mégis "az EU több országában elvégzett mérések adataira" hivatkoznak.
Akkor említsenek már vmi részadatot azokból a mérésekbõl könyörgöm.

Pookie
Nem érzek különbséget, így is sok füstje van.

mcdrusza
egyébként mézet nem érdemes használni, csak kevesebb füstöt kapunk.
mcdrusza
vannak ilyen dohányfrissítõk szerintem arra gondol.
én patikai glicerint használok néha ha kicsit száraz a dohány.
glicerinre gondolsz? 😊

használtam régen mindenhez, mostmár csak a szárazabbakhoz...

Pookie
Hi, megtöröm a csendet 😊

Ki milyen dohányhoz használ mézet?
Én most waha mentolhoz cseresznyéset szoktam, nagyon finom.

+egy tipp ha nincs dohányotok, 2 szál cigi, mézzel jól leöntve, és a tetejére narancshéj darabolva. Egyáltalán nem érezni a cigit és a füstje is jó.

Okés, köszi szépen, majd kipróbálom nem öngyulladós szénnel és próbálok beszerezni jobb alufóliát. (:
mcdrusza
a grill alu a legjobb, bár drágább jóval.
Blekk Síp
Nekem eddig 2 problémám volt.
Öngyulladós szénnel sokszor kapart, azóta hanyagolom is. A másik eset pont nem rég jelentkezett, amikoris más fajta alut használtam. 2 tömésnél is nagyon undormány íze volt, sõt érezni is lehetett egy kis égett szag félét a szobában, gondolom megpörkölõdött az alu.
Vettem más fajtát és most nincs gond.