Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Vagy drága.
Én bicózok. Drága és baromira bassza az izületeket emellett még baszódhatok is akármikor ami 40nél hegyrõl le elég szar.
Amíg fáj addig nincsbaj mert még élsz😄
Szal ha valami jó az tuti káros😄
UI:
Milyen szar má ha valaki abba hal bele hogy teljesen egészséges😄(Vegák, antimindenesek etc...) belehalnak abba hogy tök egészségesek😄
Én kül csak ritkán pipázok és iszok mert sportember vagyok de a cigit megvetem😄
De a pipával nincs bajom😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
fõleg hosszútávon😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Rendben.
Meg azt is, hogy ha öngyulladós szénnel csinálod, még több dolog jut be, használj inkább természetes szenet!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ezt így nem lehet megválaszolni.
Egy jó tömés (minõségi tölcsér,jó dohány, jó szén-2-3óra pöfékelés) alatt sokkal több füstöt szívsz/fújsz, mint egy doboz ciginél szerintem. Viszont a káros anyagokat nézve közel sincs.
Pipánál nincs kátrány, nem ég a papír, alig van benne nikotin, sorolhatnám...
Az aláírásomban a középsõn olvasgass, ott van leírva pár dolog.
Ha naponta szívok olyan 1-2 szenet (2-3 tömés) akkor az mennyi napi ciginek felel meg?
Nem mintha leszoknák ha soknak, csak kérdezem.
Akk marad olyan mint mi havernak van azzal 5en elvoltunk pedig csak 24es😄
Egy egyszerû egyiptomi 40-50 centis pipa teljesen jó kezdésnek, nem is drága. Az ilyen kis pipák, mint a képeken csak elvennék a kedvedet, a használhatóságuk nulla.
A pipa egyszeri beruházás, fenntartani meg tényleg nem kerül sokba, ha nem napi rendszerességgel szívsz, ezért valami közepes méretû jó minõségû cuccot vegyél, amin látod hogy nem rozsdásodik, meg nem is full mûanyag... szóval érted : )
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
És ezzel érdemes foglalkozni, vagy ez is használhatatlan?
Köszi a segítségeket😛
itt gyõrbe majd körülnézek milyen árak vannak...
De mellé lehet nyúlni pipa választásánál, vagy nem lényeg a márka, etc...
Kár h nem pesti vok:d
A dohány az nemgond emg a szén emrt azt a többek hozzák
CSak a pipája havernak innen 60kmre van emrt koleszos és így eléggé gázos...😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De akkor még nincs dohányod, és szened...
Kb mennyibõl lehet (legolcsóbban) pipát venni?
(gondolom a legkisebb a legolcsóbb)
Ne webshopot mondjatok😄
Köszi
Ui: Van 2860FTom mit lehet belõle kihozni?XD
üdv
SrAta
ui: a tápig meg +fav
Mert szerintem õ dohányra gondolt, de aromának az ízesített melaszt hívják inkább. Mola-mix, és társai. És abból nincs RB-os. Dohányból viszont Al-Masah a legjobb.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ja, amikor kerámia nélkül szívom, akkor nincs semmi mellékíz, szóval tényleg marad a szén/alu kombó, kísérletezgetek még más fajtákkal is.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Az alufólia új, én is gondoltam rá, de akkor tartósan szar kellene hogy legyen,nem? Az nem múlik el...
Mostanában minden pipázás azzal kezdõdik, hogy valami fertelmes rossz ízt kell eltüntetnem a pipából. A szén, vagy a dohány a rossz, de nem tudom mitõl. Cocobrico-t használok, valaki találkozott már ilyesmivel? Pár perc alatt vége, de az valami halál pár perc...
Viszont volt hogy almás dohányhoz víz helyett 100%-os almalevet öntöttem a tartályba, na akkor abszolút nem volt különbség.
Kb mindent kipróbáltam már, kóla, gyümölcslevek, borok, pálinkák, de kb a tömény szeszen kívül semmi nem mutatott különösebb eltérést a vízhez képest. Az is csak azért, mert az alkoholpárát belélegeztem, rá lehet fogni, hogy ütõs, de nem az, csak nehezebb a füst. Szóval szvsz kár elpocsékolni bármit is, legjobb a hideg víz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.