Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
Nekem nem jelenik meg a Linked avgy bannered vagy akármid :S
Én egyszer raktam a pipámba narancs darabokat de semmi extrát nem éreztem a sárgadinnyés dohánnyal..

azt csak a bátrak kedvéért írtam... mert úgyse küldi el a nagytöbbség..

ja és a #212 üzenetbõl - magatokról.<#wink>

Lacee
és ezen melyik vagy te? 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok !

Küldjetek már magadatokról erre az oldalra egy képet magatokról és a pipátokról... olyan kíváncsi vagyok ki ki lehet és mivel pipázgat...

Csibusz
a másik kérdés ha tjet tettem bele midnig felment a csõbe egyszerûen nem tudtam akármiylen kicsire raktam akkor sem tudtam nem beleszivni... ez pedig nm az én hibám😞
Csibusz
De ugye bajom nem lehet a kakaotol ?? hogy belekevertem?? szal ilyenektõl nem lehet bajom??
Apus
nem tudni miért fájt a fejed, az se biztos, hogy attól, vagy lehet, hogy levegõtlen volt a szoba és nagyon telepippantottad😊 Ha veszel molassest, ajánlom a narancsost. Az nagyon tuti, meg a kólás 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Csibusz
Na kiprobáltam kakopor és banán dohányt és elkezdet fájni a fejem tõle😞 miért?
Csibusz
na banán és tej a tej n em gáz ha kvisit felhabzik a gumialátétig??
Csibusz
értem és a piátol nem lehet semmi bajom?Szal ugy érztem ok berugok max de káros nem lehet hogy a szénnel stbstbvel találkozik? vagy a füsttel na érted??😄 bogozzd ki😛
Lacee
nincs tuti recept, próbáld ki szépen hogy neked mi jön be és kész. a piára már válaszoltam, jégkockás kérdés meg megintcsak értelmezhetetlen 😄
mi az hogy "lehûti, de azon belül"? próbáld csak ki hogy mi a különbség. no meg olyat is olvastam már hogy mivel így a füst több ideig van víz alatt, több getva is válik ki belõle, de ez csak feltételezés...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csibusz
miért is a jégkocka mit tesz ok hideggé teszi,de azon belül? és a kakaoporbol mennyit érdemes tenni teás ,kávéskanálnyi...és a piábol pl cherrybõl mennyit tegyek?
Lacee
kakaóport összekeverni érdemes a dohánnyal, a folyadékot meg értelemszerûen a tartályba tedd. ha van nagyobb mennyiségû piád, akkor tisztán önts az üvegbe, ne keverd vízzel.
ja, és egy tipp: a jégkocka nagyon jó dolog! 😊

Csibusz
meg a piát(alkoholt) a cherryt pl vagy a whiskey-t azt is a vizbe kell tenni? de az elõzõre a kakaoporosra is válaszoljatok😊 köszike
Csibusz
Na kérdés..vannak ezek a tipek hogy banana Split meg ilyenek pl a kakoport azt a dohányra kell tenni összekevrni vagy a vizbe kell tenni?
Csibusz
azért elolvastam a dohányomat😊 és az volt ráirva 0,05% nem 0,5% kicsit azért különbség😊 Szal azért 10szer gyengébb annál amit mondtál😛
Lacee
na látod itt van a lényeg, zsírjó dolog és kész 😊
valamiben meg kell halni egyszer...

Csibusz
Lényeg Vizipipppppppppa Rlz!!😊
Ma veszek hozzá dohányt😛
De szerintem ez akkor is milliószor egészségesebb mint a cigi😊
Siluro
A ciginél már a szipkán is nagyon sok anyag fönnakad, de itt ráadásul még a víz is megszûri a füstöt!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Csibusz
Na mindegy,nemtudom de mindeképpen egészségesebb mint a cigi, és a másik meg hogy sokkal jobban kitisztitja a viz a csõ meg minden a káros anyagoktól,ellentétben a cigivel...nemde?
Lacee
egyébként, egy kicsit prögõsebb topic a témában - itt is megtárgyalták már a károsanyag-kérdést:

link

Lacee
(elnézést, nem WHO-tanulmány a linkem, összekevertem egy másikkal 😊)

Csibusz
Éertem na mindegy remélem azért mások is leirják ide a véleményüket errõl mert kiváncsi vagyok másokéra is😊
Lacee
ez egy kereskedõ véleménye, nyilván az a célja hogy eladja a terméket. én azért egy független WHO-szakértõnek jobban hiszek, aki laboreredményeket is fel tud mutatni, mint egy sima reklámszövegnek...

pl már ott bukik a dolog hogy a füstben igenis van kátrány, hiába írják rá a dohányra hogy "0% tar"

félreértés elkerülése végett, én nem vagyok a pipa ellen (rendszers használóként még szép 😊) csak a tisztánlátás végett írom.

Lacee
google a barátod:

hasznos link
WHO-tanulmány

szóval mondjuk hogy egy tömet az 10-15 szál hatása. de legalább nem égetsz hozzá papírt és finom 😊

Csibusz
http://blog.vizipipa.eu/2007/03/03/mennyire-karos-a-vizipipa/

ezt szerintem olvasd el😉
Csibusz
akkor kb mennyi jut a tüdõmbe?
Lacee
olvasd csak el a dobozod oldalán levõ feliratot, ott van hogy a tömeg fél százaléka nikotin. végezd el a szorzást: 8 x 0,005 = 0,04 gramm nikotin, ami ugye 40 milligramm.
egy szál cigarettában úgy tudom nem lehet több 1-2 milligrammnál, tehát 8g nakhla 40 szállal egyenértékû.

mondjuk ez nem a tüdõdbe jutó mennyiség, csak ami a dohányban van. a füstõt megszûri a víz és gondolom segít a csõ/tartály fala is.

Csibusz
De figyelj azért szerintem ez lehettelen hogy egy doboz cigi tartalma van egy tömésnyibe...
Csibusz
igen de a0.5% az eléggé kevés nemgondolod??😄
a másim neg miylen ártalmai lehetnek?? Sorold fel...légyszives az ami a ciginél nem? csak azért kvesebb az esély rá..vagy nem?
Lacee
nem értem a kérdést, mi az hogy melyik a jobb? minél kevesebb mérget lélegzel be, annál jobb - de gondolom ezt kitaláltad magadtól is.

Csibusz
na és milyen ártalmai lehetnek akkor? most akkor 0.5 mg
0.5 % melyik a jobb a 0.5 százalék?
Lacee
csõnek n lesz baja a víztõl, mosd nyugodtan és gyakran 😊

Lacee
nem 0.5mg nikotin van benne, hanem 0,5%... nagyon nem mindegy 😊

ez azt jelenti, hogy egy átlag tömésnyi dohány (ami valahol 8-10 g körül an) tartalmaz cirka egy doboz ciginek megfelelõ nikotint. ennek egy része persze lerakódik a csövön, vízben de azért közelrõl sem ártalmatlan a dolog. ettõl függetlenül hajrá, jó dolog a vízipipa, csak legyünk tisztában mindennel...
neten lehet találni bizonyos statisztikákat, hogy egy egyórás pipa-szeánsz alatt nagyjából 10-15 szál cigivel arányos szén-monoxid és nikotin jut be egy ember szervezetébe. de úgysem egyedül szívja az ember (legalábbis nem jellemzõ) és kérdezzetek meg egy láncdohányost hogy egy óra alatt mennyit tud eltolni 😄

Csibusz
köszike😊 Szal akkor ez egyáltalán nem káros mert az ami egy lighots cigivben van azzal élni lehet😄😄 kb semmi..
okés és õõ az nem lesz gáz ha ugye a csõ az átvan huzva ezen a diszes szines micsodával tudod a himzet anyaggal😊 Na az nem gáz ha vizes lesz akkor?szal nem lesz baja tõle szétmálás vagy iyesmi?
Azzal szorakoztunk hogy bezséltünk mikozbe megszivtuk kurva mély hangunk lett😄 de egy a biubi nálam valamiért midnig lenyelem és ugye akkor picit szarakodik a torkomba:= bittos még gyakorolnom kell nem??
Apus
Üdv, sok örömet a pipához😊
1. A csövet simán vízzel tisztíthatod. én belógatom a kádba, végét rá a csapra és mehet a mûsor. Általában 2-3 menet után mosom ki. Ha megvagy lógasd le, hadd száradjon.
2. Ezek a molassesek is tartalmaznak nikotint, a dobozon 250grammos kiszerelésen 0.5mg-ot írnak ami édeskevés, ez k.b. 1 szál light cigaretta mennyisége. Kátrány nincs benne. Tehát van benne dohány, gyümölcsök, meg valami mézszerû anyag amibe pácolva van. Ettõl olyan nyirkos, krémes. Hallottam, hogy datolya levébe pácolják de ez nem fix.
Tehát szíjjad nyugodtan, próbálj ki új ízeket.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Csibusz
Szijasztok én tegnap kaptam meg a vizipipámat😄
NAgyon jóó annyit szivtunk hogy nem igaz nekem Nakhla Tobacco barackos dohányom van...Na most lesznek a hülye kérdések😛
1. A csövet vizzel tisztítsam ki? vagy hogy? (amin szivom a cuccot)
2. Na most a Dohányról lenne krédésem,én is dohányoztam régen,és akárhogyis nézem szerintem ebbe a "dohányba" nics dohány,csak aszalt gyümi...De lehet hülye vok sõt biztos de én barátnõmnek az édesanyja is védõnõ és mondta hogy abban nincs káros anyag..Na most itt mi az igazság? Kárs? nem káros? van benne nincs benne??😄
Elõre is köszike😊
törökben próbáltam egyszer...örök élmény..."megszívattak"...fû is volt benne...ne tudd meg...egész éjszaka enyém volt...

Apus nagyon jó tanácsoltad a aluf. gyûrût ! Így tökéletesen mûködik! Köszönöm!

j0nNyKa
igen. reggel kezded, este fejezed

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Vaxi
1x

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ti hányszor pipáztok egy nap??
Hálám üldözni fog... 😊
Köszi
Beast Machine
próbáld meg a következõt:

ugye a füst azér lesz xar ízû, mert a dohány megég, mert közvetlenül érintkezik a szénnel. csinálj alufóliából 3-4 kis gomböcskét, vagy inkább egy gyûrût(ami nagyjából olyan széles, mint a szén, de picit kisebb), amire ráhelyezed a szenet. Így a dohányhoz csak a levegõ jut el, nem érintkezik közvetlenül a szénnel, így az nem ég meg.

...vágod?

Helló srácok!

Az a gáz van, hogy... mostanság az armomám valahogy mindíg megég... nem tudom, egy... negyed óra múlva (ha a srácokkal pipázunk) már olyaan szar égett íze lessz az egésznek, hogy már nem is tudjuk tovább szívni, mer... borzasztó... nem tudjátok hogy miért lehet ez, és... hogy mit lehetne ellene tenni??
Jah, egyépként meg próbáljátok ki, hogy gyümölcsdarabokat raktok a vízbe, rohadt yó 😄
Beast Machine
Bahiában, illetve a Mandala teaházban nézz szép, a sétálóutcában.

...vágod?

Sziasztok.
Tudja valaki, Gyõrben hol lehet vizipipát venni, vagy hogy hol keressem?
Köszi

Lacee
küldhetsz majd egy-egy pakk dohányt mindenkinek <#vigyor3>

amúgy sajnos én sem tudok okosat mondani, nálam általában ha ilyen égett ízt érzek, akkor egy jó kis átmosás-csõsúrolás elintézi.