Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerk😞nem engedik)
Hy all!!
Nagyon megfogott ez a vizipipázás uncsimnál már próbáltam is
csak 1 a gáz vele h 16 vok és szülõk nemnézik jó szemmel vágyaim...(ergo engedik)<#conf>
akkor is VÍZIPIPA RULZZZZZZ<#worship>
Csibusz
halljáto,õõ tényleg van olyan folyadék amit a viz helyet lehet belerakni és azt direkt vizipipához találták ki??
NonsenS
Aha köszi. Végülis rendeltem kardamómot, vaníliát és cappuccinót. Kíváncsi leszek rájuk. Majd megírom a véleményem...😊

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Apus
narancs, kóla, citrom szõlõ rulez 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Lacee
sárgadinnye és citrom rulez 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

NonsenS
Milyen dohányt ajánlanátok? Most akarok bevásárolni. Veszek vaníliásat, meg még talán sárga- vagy õszibarackosat.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Apus
Kétalmásra én is ráuntam, anno póker mellé azt szívtuk. Mostanában már van sokféle dohányom, váltogatom kedvemre😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Siluro
Elõtte söpörtem és nem akartam bevinni. 😊 Egyébként kétalmásat tömtem, de már kicsit unom, aztán kikell találnom valami finom újat. De a tegnapi nap is yoo volt. Haveromnál összegyûltünk egy páran kártyázni és közben a vizipipa tökéletessé tette a pillanatot. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Csibusz
okés,köszike😊
HiPPoNaX
normalis, hogy a csobe is rakodik le

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Csibusz
Na hali NAGY kérdésem lenne😊 Most szivtunk bnõmmel egy banánosat és egy mentásat de csak egy szénkorongal..ez tudomásom szerint nem gáz hogy egy széndarab 2 tömés ugye?? a másik meg hogy ugye a végén az üvegbe lerakodott a kosz de inkább a csõbe volt elszinezõdve a cucc ez normális? hogy a csõbe is elszinezõdik?? a viz meg nem annyira szinezõdött el csak a dzsuva rakodott le de sztem az is elég..szal ez normális hogy inkább a csõben volt most elszinezõdve takaritásnál?
Apus
jóak kép, pláne a sarokban az anyósbicikli 😄 Milyet tömtél? 😊

NonsenS
Én is erre gondoltam, de még nem tudom mi legyen. Meg lehet, hogy az lenne, hogy az összes benne lévõ dohány ugyanannyi idõ alatt "kiürülne, elhasználódna", és így megint semmit nem ér, csak töményebb a füst.
Egyébként Nektek milyen tömény szokott lenni a füst? Nekem annyira, hogy 1 cm vastag füstön egyáltalán nem lehet átlátni.

Siluro
Én is teszek be képet. Yoo idõ volt, gondoltam kimegyek a teraszra a pipámmal. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

HiPPoNaX
Szokott lenni, a szenbol meg lenne valamennyi, de a dohany mar nem produkal fustot. Lehet kene vennem egy valamivel nagyobb urmeretu dohanytarto keramiat? 😄

Csibusz
hát mikor ugye a szén beizzik alapbol nem fog ugy füstõlni mint az állat😉
NonsenS
Egyébként Nektek szokott olyan lenni, hogy a végén - hiába ég a szén - nem füstöl? Szerintem akkora már a dohány úgymond "kimerült" a füstbõl.

NonsenS
Hát úgy, hogy a szén ráesett a dohányra (miután szétdaraboltam), aztán onnan lejjebb a csõbe.

Csibusz
ehh és az hogy csuszott oda le?😄
NonsenS
Nekem egyszer olyan volt, hogy sötétben pipáztunk és a szívásnál látszott a csõ alján, hogy esnek le az égõ (!) széndarabkák. Elõször el se hittem, amikor mondták a többiek, de aztán láttam és majd leesett az állam. Na persze rögtön elaludt, de azért nagyon durva látvány volt a fel-felvillanó széndarabka😊

Csibusz
ha megmondod az email cimedet mert nem találtam az adatlapodon:S
Csibusz
Csibusz
Legyen mérgzöldesz színû és 1 db csöves legyen a pippa és körülötte kis párnák meg tevenyergek😊
Ja és ha kell új banner akkor szóljatok, csak mondjátok meg milyen legyen, thx

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Nembaj jótnevettem rajta 😄
egyébként akkor passz, nemtudom mi a baj

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Csibusz
Hát azért azt tényleg furcsálnám,ha az lenne a baja😄
😄 elõfordulhat

Csibusz
de annyira keveset rakok már bele hogy épp beleér a csõ ami felszivja szal akkor is kijön bittos szar minõségû a tej😄😄

]<_,(())>[_,!!!
Ja, akkor marad a víz😊
1. rakj bele még kevesebbet
2. igen leszûri
3. egy idõ után elfog,gondolom nem szívtatok olyan sokat.
másik kérdésre: elméletileg lesz egy kis beütés<#vigyor2>

Csibusz
igen ezen én is gondolkoztam😛
Na és a a tejes kérdésre valaki?
HiPPoNaX
szvsz a vizbe, mivel a dohanybol max lefolyna...

Csibusz
Lehuzni tutti nem elötte kell mivel ez a Mojito receptébe van benne
Hát gondolom azt lehúzod elõtte 😄
ha hülyeséget írtam sorry<#vigyor2>, de ártani nem árt...

Csibusz
Ja és remélem minden kérdésemre válaszoltok,tudom sokat írok,de legalább nem hal ki a topic😛
Csibusz
Mojito (gyümölcsös / édes-savanyú) = 2/3 Citromos dohány + 1/3 Mentadohány + 1 TK barnacukor + 1 korty fehér Rum

Na ez mind szép is meg jó is😊 de azt az egy kortynyi rumot,azt hova teszem?
-vizbe?
-dohányba?
most ez mi?😄
Csibusz
Különben ti szoktatok beszélni közben??😄
Kicsit muris milyen mély hangod lesz tõle😄
a tejes kérdésemre válaszolhatna valaki...
ja meg ha pl vodka avgy whisky avgy más valami pl cherrys cola..attol be is rugsz szívás közben?
Csibusz
2-3 tömésenként nem?😊
és a tej az mennyit rakjak hogy ne csinálja ezt az oltári nagy habzást és felmegy a csõbe?😞
Lacee
minden folyadék mûködik, az elszínzõdés jó kérdés hogy mitõl lesz, nálam szinte mindig van, igaz csak 2-3 szívásonként cseréljük...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csibusz
Na lenne 3 kérdésem...
1. Ha tejet rakok viz helyet (és kicsit kevesebbet raktam mert olvastam hogy habzik és kevesebbet kell belerakni)De nálam amikor szivtuk akkor is bement a tej a csõbe..😞
2. Ha piát(alkoholt) vagy tejet vagy bármi mást ami nem viz olyat teszünk bele akkor az is ugyanugy leszûri a nikotint meg a káros cuccokat??
3. Nálam van mikor nem szinezõdik el a viz az attol vagy hogy nem szûri meg? Pedig vizbe ér a vége a pipa felsõrészének az alja..Ugye nincs gáz csak éppen nem szivunk annyiszor vagy valami... Remélem válaszoltok mind a háromra😊 Köszike😊
Csibusz
Nekem meg a komódomon van😊 Szeretem az ilyen sókristály lámpákat😊 Nem fáj tõle a fejem meg ilyenek😊 csak szó szerint elfogy😛
Csibusz
Tetszik??😛
Áh ha már lány vagyok csajos legyen,nem?
Apus
Ilyen az enyém is, csak nagyobbacska, és kétcsövû 😊 Ha visszajövök pihibõl, rakok be képt 😄
Egyébként jó fotó, tetszik a lámpa. Olyanom is van, a tévé mellett tartom😊

Aranyos kis piros <#vigyor2><#wow2>

Csibusz
Nekem ilyenem van😊
Csibusz
Hát én csak elõszõr és utoljára fizettem😛
Ti komolyan fizettek azért hogy VIP legyetek itt? Jól olvastam ?

CSibusz.. ha nekem írtad, akkor nekem megjelenik a kép ahogy kell..

Lacee
nálam a narancsdhoány+ narancshéj lereszelve és ugyanennek a citromos megfelelõje bevált, megdobta az ízét - csak sajnos hamar, 5-6 szívás után elégett, onnantól semmi különös...