Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon megfogott ez a vizipipázás uncsimnál már próbáltam is
csak 1 a gáz vele h 16 vok és szülõk nemnézik jó szemmel vágyaim...(ergo engedik)<#conf>#conf>
akkor is VÍZIPIPA RULZZZZZZ<#worship>#worship>
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Egyébként Nektek milyen tömény szokott lenni a füst? Nekem annyira, hogy 1 cm vastag füstön egyáltalán nem lehet átlátni.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
egyébként akkor passz, nemtudom mi a baj
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
]<_,(())>[_,!!!
1. rakj bele még kevesebbet
2. igen leszûri
3. egy idõ után elfog,gondolom nem szívtatok olyan sokat.
másik kérdésre: elméletileg lesz egy kis beütés<#vigyor2>#vigyor2>
ha hülyeséget írtam sorry<#vigyor2>#vigyor2>, de ártani nem árt...
Na ez mind szép is meg jó is😊 de azt az egy kortynyi rumot,azt hova teszem?
-vizbe?
-dohányba?
most ez mi?😄
Kicsit muris milyen mély hangod lesz tõle😄
a tejes kérdésemre válaszolhatna valaki...
ja meg ha pl vodka avgy whisky avgy más valami pl cherrys cola..attol be is rugsz szívás közben?
és a tej az mennyit rakjak hogy ne csinálja ezt az oltári nagy habzást és felmegy a csõbe?😞
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1. Ha tejet rakok viz helyet (és kicsit kevesebbet raktam mert olvastam hogy habzik és kevesebbet kell belerakni)De nálam amikor szivtuk akkor is bement a tej a csõbe..😞
2. Ha piát(alkoholt) vagy tejet vagy bármi mást ami nem viz olyat teszünk bele akkor az is ugyanugy leszûri a nikotint meg a káros cuccokat??
3. Nálam van mikor nem szinezõdik el a viz az attol vagy hogy nem szûri meg? Pedig vizbe ér a vége a pipa felsõrészének az alja..Ugye nincs gáz csak éppen nem szivunk annyiszor vagy valami... Remélem válaszoltok mind a háromra😊 Köszike😊
Egyébként jó fotó, tetszik a lámpa. Olyanom is van, a tévé mellett tartom😊