Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy nem vagyok béna.. nem tudom mi lehet.. régen annyira jó volt és semmi nem történt csak egy kis szünet de már nem úgy üzemel!

Ha sikerül megoldani hogy lehet itt meghálálni nektek ? <#worship><#taps>

ahhan ! szóval te profi vagy 😊

holnap kipróbálom... én most kevés dohánnyal a nagypipával és a tetejére hajlítgattam drótból egy kis tartót.. elõsször gyengén jött a füst és még mindig nem éreztem az ízt (kókusz) másodszor talán túl közel volt a kifeszített fóliához (1-1,5cm) a szén de tompán égetett 😞 😞 😞
Holnap írok.. bennetek bízok 😊 Köszi eddig is!

Apus
én ha fóliát használok, bökök bele olyan 25-30 lyukat k.b. (nem számoltam) jó kicsiket, egy tû hegyével. most nemrég csináltam aluminiumból egy konzolt, amit kiszurkáltam és rá lehet pattintani a cserépre. a gyûrût alufóliából raktam, levágtam egy darabot, összesodortam hengeresre és kör alakura hajlítottam, kisebbre picivel mint a szén átmérõje. nekem bevált, bár a nagy õipához nem használom, mert nem rakom úgyse tele a cserepet, marad hely bõven.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

mennyi lyukat raktok a flo-ra? és mekkorát?

Sziasztok!

Légyszi segítsetek! Már full kivagyok ! 😊
Nekem is az égett füstel van a problémám! 71cm-es a pipám, nem szelel és ki van tisztítva. Az a helyzet, hogy 2-3 éve ugyanígy csináltam mint most és tökéletesen éreztem az aromás dohányt, sõtt még alig alig volt hely a szén és a dohány között.

Most 5.slukk után égett íz jön és az elsõ 5 se az igazi... valami jó tipp? az a gyûrû lehet hogy érdekelne ha tényleg az lehet a baj hogy kevés a hely és megég a dohány..

légyszi! légyszi!

Vaxi
majd próbálom!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Most raktam egyet tejjel és almás dohánnyal, nagyon bejön! Sokkal finomabb mint vízzel!

Siluro
Max a citrom és vanilia kombó még elviselhetõ lehet, de almás semmiképpen nem kell bele. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

j0nNyKa
hat a gyumolcsos meg az ien lajtosabb joghurtosabb izek sztem nem feltetlenul jok am egyutt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Beast Machine
Emberek a következõ keverék lehetséges ízérõl kéne nekem tanács: 1/3 rész Vaníliás, 1/3 rész Kétalmás, és 1/3 rész Citromos dohánykeverékrõl. Milyen íze lehet ennek? Haverok erõsködnek, hogy próbáljuk ki, de nem szeretnék egy szívhatatlan kutyvalákot összehozni, hogy aztán dobhassam ki a drága dohányt!

...vágod?

Apus
tegnap indítottam egy kétalmást, le is ment, aztán kevés idõnk volt, kis cserépbe nyomtam citromost. gondolom beégett a molasses, mert olyan sok füst volt, hogy készlettünk. teljesen opálos volt a váza, kevés szívásra is tetemes füst jött ki. jó móka volt, mondjuk a szemünk kijött a köhögéstõl 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Lacee
almával jó volt, csak hamar "kimerült" az íze. narancsot én úgy csinálnám, hogy reszelek a héjából a dohányra, neem tudom mennyire jó maga a gyümölcs.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

j0nNyKa
erdekes az jo, vagy rossz ? mert ha jo, akkor pl. naranccsal lennek kivancsi a dologra

Lacee
kipróbáltad már azt, hogy igazi alma héját rakod dohány közé? (darabokban, kilyuggatva persze)
érdekes 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Vaxi
félig igazad van. engem is felhoznak azok a kommentek, hogy "szépestem úgybetéptem faszavagyokettõl", de ez nem olyan volt. Ez a topic arra jó, hogy megismerjék és kipóbálják a vizipipát, a dohányzás mûvészetét. Mert ez az. A fûrõl annyit, hogy bár én nem élek vele (inkább sok bor, azt haccójon), de a vizipipához hozzátartozik, így ha valakinek van élménye, simán beírhatja. Nah azért nem kell átesni a ló másik oldalára 😊
#145, ebben meg sok az igazság.
nah nem szarakodok, gyújtok egy almásat 😊

Vaxi
nem mind1 milyen bort teszel bele.
pl édes bornak semmi hatása.
szárazz borral, és szõlõs molasses-szel igazán jó,a bor kihozza a szõlõ igazi aromáját.

j0nNyKa
hat ja, szolossel igazan kijon, hogy borral mas

Lacee
akkor csak pech. 😊

fifi
nekünk van szõlõnk, apósommal vagyunk a fõborászok... idén/tavaly 😊/ igen jó lett a vörösborunk, szívtunk is vele, szerintem jó volt... érezhetõen más...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Lacee
egyébként a múlt héten kipróbáltuk a borral felöltést víz helyett, és meg kell mondjam hogy semmi hatását nem éreztük... lehet hogy tömény kéne bele, de valami jóféle szeszt az ember mégsem szúrna el füstszûrõnek 😄

fifi

akkor én kérek elnézést...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Lacee
egyetétek j0nnykával, legalább történik valami a topicban 😄

j0nNyKa
hat de ez kb baromsag, amit irsz, teljes mertekben
a warez is illegalis, a kurvak futtatasa is illegalis, es a penzmosas is illegalis, es... HALLASZ MASROL ha korbenezel? naugye. engem pl. erdekelt a kommentje, es szerintem ezzel nem vagyok egyedul

fifi
nem ua. mivel ugye a fû illegális, ezért nem értem minek kell ezt reklámozni.
no mindegy, részemrõl ennyi...

Beast Machine
csak tipp, egyszer ki lehet próbálni, mert én még nem próbáltam vízipipában. pláne nem víz helyett vermuttal. kíváncsiak voltunk, milyen lehet. kész. csak gondoltam nem egyedül vagyok, aki egy ilyen akció megejtésén gondolkodik, és leírtam mire számíthat. ennyi erõvel mi értelme beírni, hogy pl. a vanília-zöldalmás keverék milyen ízû? ua. a kategória...

...vágod?

fifi
fel nem foghatom, hogy mi értelme van beírni azt, hogy Gandzsát szívtatok így-úgy, és hogy mekkorát ütött...
ennek mi értelme? mármint a kommentnek...

NonsenS
Booocs, rosszul írtam a linkeket. Elõször erre gondoltam. Mintha irtóra hasonlítana a kettõ oldal egymásra. A telefonszám és elérhetõség meg különbözik.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Siluro
a végére mintha szenes lenne. asszem ez lesz a probléma, köszi szépen, legközelebb kipróbálom! 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Apus
a molasses nem ég be? próbltad mégnagyobb távolságra? a minap nekem is besült hamar, le is vettem a szenet, kiszedtem az égett motyót, és vissza. helyre is jött.

Siluro
Ugyan az ami az elõzõ pakk is volt. De már az elõzõvel is csinálta. A Blahán vettem a korongot.

Apus
nem valami másfajta a szened? én is vettem újat, azmeg büdös kicsit.

Siluro
Hali srácok! Megint elõjött ez a rossz mellék íz dolog. Olyan, mintha a szénkorong füstjét szívnám be. Teljesen kipucoltam mindent, egy darabig yoo is, de amikor a víz és a szifon között összegyûlik 3-4. szívás után a füst megint érezni. Ha kifújom belõle a füstöt és megint szívom akkor megint yoo,d e csak egy ideig. Szénkorong és dohány közti távolság is megvan, fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. :S Ötletek?

Apus
ismerem az oldalt. mit kell vélni benne és mire? 😊
ez is az, itt vannak pipák is.

NonsenS
Ezt és ezt mire tudjátok vélni???

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Apus
hama vegyél egy ocsót, kézit vagy kicsit 😄

Vaxi
az albiban hagytam a pipámat 😞

Apus
olvastam errõl, hogy joghurt ízhatása lesz. van epres molasses itthon, asszem kipróbálom ma 😊

Sziasztok!Új vagyok a fórumon!Csak a pipa topic miatt reggeltem!<#kacsint>
Tudok ajánlani egy nagyon tuti dolgot!Epres,banános,illetve kókuszos molasseshez lehet egy kis tuningot csinálni.Fogjátok a vázát és kicsit kevesebb tejjel feltöltitek mint amennyi vizet szoktatok rakni bele(csak a habosodás miatt).Ezután tömtök vagy epret,vagy kókuszt,vagy banánt.És olyan ízhatást kaptok mint még soha.<#vigyor2>
Vaxi
Sikerült beszereznem mentolos molassest, mindenkinek ajánlom, aki szereti a mentolt, mert nagyon adja rá!!! köhögés ellen tuti jó 😄

Apus
Vettem rózsás molassest. Apám kibontottam, az epres elbújhat mellette ájer ügyben. Elszíttam egyet, nem rossz, de semmi extra. Hasonlít azokhoz az oldschool bolgár rózsavíz pacsulikhoz 😄
Úgyhogy inkább keverve ajánlom.

Vaxi
mint a cseresznyésnél 😄

Apus
nekem ízlik. Bár amikor kibontottam, fél napig penetráns eperszag terjengett a konyhában 😊 Hálistennek füstöléskor már nem vészes.

Vaxi
jázminosom van, nem a legjobb darab szerintem.
epres jó?

Lacee
valamilyen virágosat én is tervezek, rózsa vagy jázmin. biztos jó lehet...

Apus
rózsás molassest ismeri valaki? Gondolkodtam ma rajta, de eprest vettem inkább. Meg vettem egy kétcsövû pipát, szép darab.

Beast Machine
úgyisvan. haver elég érdekes dolgokat látott😊

...vágod?

Vaxi

Vaxi
jól hangzik, én azért gandzsát kihagyom majd <#smile>

Lacee
hát ha 8-10 grammos tömés a fele ganja volt, még szép hogy ütött, egy focicsapatnak is elég lett volna 😄DD

Beast Machine
Na, tegnap elég ütõs cuccot próbáltunk ki a srácokkal:

a tartálya citromlével megbolondított Garrone vermut került, jégkockákkal

a szívnivaló összetétele: 1/4 rész kétalmás, 1/4 rész lime-os(zöldcitromos), a több meg Gandzsa.

Elszívtuk 6-an, utána a tartály tartalmát elosztottuk, és megittuk...

Pázzeg, ütött, mint a lórugáa, de nagyon fincsi volt.

...vágod?