Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és arra a szenet...
Talán nem látszik meg...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
de am sima gáztûzhellyel is 5 perc, télen meg ott a kazán😄
kerámia lappal meg nem ajánlott, elvileg nyomot hagy
mármint úgy hogy maradandóan
Öngyújtóval csak az öngyulladós szeneket (3kings,pl) de azoknak fertelmes a mellékíze...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ezek nagyon ijesztõ számoknak látszanak de vlójában nem azok. nem mondják mi a helyzet a cigivel.
de nem is baj. aki csinálja van esze, saját felelõsségére, és így legalább nem kezd minden hülyegyerek cigizni.
ígyvagyok a marihuanaval is. addig jó míg tiltják.
http://www.tenke.hu
jah 200 szálnyi cigi füstje.. meg annyi szénmonoxid...
Bazz és hogyhogy nem fulladsz meg....
Vagyis a szénmonoxid ájulást, meg tüdõ lebomlást okoz...
Most ettõl a menyiségtõl 1-2 használat után má tüdõd se lenne....
fasság az egész...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Már az elsõ mondata, hát ki állította, hogy ártalmatlan a füst?
Én belefáradtam ebbe a dologba, szponzorált basztatás van, én meg unom...
Minél tovább nézem ezt a videót, annál jobban felkúrom magam. Áhhh...
Nem használt 35 centiset árulnak az egyik webshopban 2500-ért, amihez adnak táskát, és egy csomag szenet.
http://img214.imageshack.us/img21
Annyiból idõ kérdése, hogy tapasztalat kell, hogy tudd, mivel mit akarsz elérni, milyen változást, és mihez képest. Na ezt jól megcsavartam, de remélem értitek.
Szóval a modding már egy másik történet, ami az után jön, hogy kb a hagyományos pipázást ismered kívül-belül, ismered a határokat, és át akarod lépni azokat.
Szerintem.
Próba szerencse. Nekem is van tavaly decemberben lejárt, teljesen jó.
Mióta pipázol?
Akinek van kedve segíteni a szerkesztésben, az írjon ide, vagy privátban, és megbeszéljük!
A jeget nem víz helyett teszed.
Én azt szoktam, hogy teszek bele kis vizet, olyan egy centi magasan az aljára. Azt teljesen megfagyasztom, amikor már tömör jég, felöntöm a normális mennyiség feléig, azt megint jól lehûtöm, aztán teszek bele annyi jeget, hogy a csõ belógjon 2 centire a VÍZBE.
amit én írtam: a tartályba tegyél bele minél több jeget (egy kevés vízzel, mert úgyis fel fog olvadni a cucc), a víznek amúgy is az a célja hogy lehûtse, így nagyon jó, érzhetõen hideg füstöt fogsz beszívni 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Eddigi próbálkozásaim:
Víz
Tej (néha feljön)
Bor
Sör
Ill. valami jó oldalt tudok mondani ahol keverékek vannak, illetve mivel lehet feldobni a dohány ízét?
Evvan😛
De akkoris ami jó az káros😄