Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shisha Nikotin Szûrõt!
Ami alap 1000 ft.. 😊
Van még benne egy pár filter 😊
4 db..
Majd mutatok képeket egy igazi TUNISIAI "MOUR KÁVÉZÓRÓL"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Már régebben mutattam nektek a képet a csövemrõl...(a kobrásról)
Ha kell valakinek akkor ELADÓ!!!!!
4000ft. + postai költség!!!!!!

nem ír vissza nem hív kicsit idegesít
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
szóval decemberben mindenki megrohanja a boltokat? topictalálkozó 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
finom éde ajánlom
A SZÁMOLÁS SOHA NEM VOLT AZ ERÖSSÉGEM 😊)))
ÉN ELBÚCSÚZOK MOST TÕLETEK MAJD JÖVÕHÉT SZERDÁN JÖVÖK HAZA 😊
MEGYEK HOLNAP REGGEL TUNÉZIÁBA 😊)))) 😛 😛 😛
ADDIGIS KELLEMES FÜSTÖLÉST NEKTEK 😊)))
kuldtem neked uzenetet.
Ja, a 20 EUR meg sajnos inkabb 5 rongy. :-)
Gabor.
Ronny: a kicsiknek mindössze annyi a hátrányuk, hogy sûrûbben kell pucolni, legalábbis nálam 3 töltés után már baromira kaparta a torkom a füst, sok volt a kula benne, meg a vízmennyiség is kisebb, azt is gyakran kell cserélni.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Az ottaniaknak semmi az a 20Euro =(4000ft) 😊))
De nem 300rugo azért ott sem a kereset 😊
Monjuk úgy hogy van pénzük 😊))
Na mien az Ezüstalmás dohány ??
Én most megyek pipázni 😊
Igen am itt is rajta van ez:
" Smoking is a main cause of lung cancer, lung diseases and of heart and arteries diseases"
De osztrákban úgy van feltüntetve rajta mint a cigisdobozokon!
Feketek keretben nagy fekete betükkel 😊
nah igen osztrákoknak meg miaz a 4000 Ft a 300rugós fizetésük mellett? (ez úgy tudom az átlag ott, ami nálunk jó ha 90😛)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
hát ha tényleg drágul a cucc, lehet hogy innen páran beneveznénk a "csempészcuccra" 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez téleg tök gáz <#rinya>#rinya>
Ausztriában már adoztatják <#gun>#gun>
Ott 4000ft-ra jön ki a 250grammos
EZT NEKIK!!!!!<#mf1>#mf1> 😊))
"ÉS ITT IS RAJTA LESSZ HOGY A DOHÁNYZÁS HALÁLT OKOZ"????
MERT OTT RAJTA VAN VMI HASONLÓ :@
NA MIEN AZ EZÜST ALMÁS DOHÁNY ?
MERT LEHET VESZEK MAJD JÖVÕHÉT KEDDEN...
MEK EL 1 7-RE TUNÉZIÁBA HOZOK EGY 120CM-S PIPÁT 😛